5. dubna 2013

Film na víkend: Proměna


Ahoj Orgo...

posilam link na video, ktere me hodne zasahlo a verim, ze muze zasahnout i ostatni.
Mozna ho znate, mozna ne – kazdopadne je v tom obrovska sila – sila inspirace – sila myslenek – staci jen pozorne poslouchat.
Chyti vas to za srdce.

Mir a klid v srdci
Mira

Orgonet: Díky, Miro! Loni v září jsme tu ten film už propagovali, to byl ještě online, ale už tam zmizel, takže je už asi jen ke stažení z uložto.

Wayne Dyer: Proměna

Film PROMĚNA (THE SHIFT) od Wayne Dyera žánrově i zpracováním následuje díla jako Tajemství (The Secret), Pokojný bojovník, Co my jen víme, Celestínské proroctví, Miluj svůj život... a je novou perlou mezi filmy osobního a duchovního růstu. Na pozadí několika lidských osudů se rozkrývá touha po vnitřní změně, po přerodu, po opravdovém smyslu. Hrdinové filmu řeší peníze, honbu za kariérou, postoj k bezdomovci, potřebu pocitu důležitosti, lásku k luxusnímu životnímu stylu, touhu po slávě, obětování se rodině, plnění dětských snů, ochotu přispět ostatním a zajímat se o ně, otročení společenským konvencím a statusu, snahu najít partnera... Každý se učí naslouchat vnitřnímu hlasu, přestat tlačit na pilu a napojit se na "zdroj", který poskytuje nekonečnou sílu a jediné přesné vedení. Tím vším se prolíná jedinečný Wayne Dyer, jeden z nejčtenějších moderních autorů duchovního růstu a jeden z nejpopulárnějších řečníků. Louise Hay (autorka knihy Miluj svůj život) se účastnila natáčení filmu The Shift (Proměna) a produkuje ho přímo její firma Hay House.

13 komentářů:

  1. nejlepší filmík,co polopatě říká i poslední ukízečce bez intelektuálního balastu..JAK NA TO....netřeba trápit prkenici za obskurní NEW AGE semináře,kde vám blazeovaná modelka,teoretička kecá totéž,aby si urejdovala prachy na další snobárnu do pralesu.....

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jenže pro někoho to může být přínosné a může ho to probudit..ty zatím budeš 20 životů jen kritizovat

      Vymazat
    2. Neodsuzuj, nebo budeš sám/a souzen/a

      Vymazat
    3. Mně to nepřišlo jako kritika, ale spíš jako pochvala toho filmu. Kde jste tu kritiku viděl/-a?

      Vymazat
  2. Tak uz som dokoncil titulky, tak prajem zaujimave pozeranie s otvorenou myslou :)
    http://www.novazem.info/rozhovor-s-teal-scott-28-3-2013/
    Juraj

    OdpovědětVymazat
  3. Během natáčení filmu Proměna herec Michael DeLuise vybočil ze scénáře a položil Waynovi pár svých otázek.
    https://www.youtube.com/watch?v=-K9TZg7lC2w
    s láskou Jarmila

    OdpovědětVymazat
  4. Naprosto úžsný film s výstižným názvem. Souzním... a užívám si pravd v něm řečeným. Teď už "jen" podle toho žít svůj život. Škoda jen, že se to nedostane do televize k více divákům.
    Dan

    OdpovědětVymazat
  5. Ach ta émérická užvaněnost, na co našinec (a hlavně Ostravak) potřebuje jednu větu, amík se musí vykecávat půl hodiny a ještě drmolí jak o život-a pak že ztráta ega. S Humblem to samé. Tím nechci znevažovat obě díla, je to jen povzdech...Vašek

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. milý Vašku,přál bych Tobě a všem ONEN DOTYK bosou nohou,který zažil Vivekananda,když poprve setkal s Ramakrišnou...

      Vymazat
    2. Nezapomínej, že SLOVO má obrovskou moc ! A čím více slov, tím větší moc nad posluchači-přijímači. Vzpomeňte si na D.Ickeho a jeho 4-ř dílnou přednášku. Ten chlap tam snad 3 hodiny hubu nezavřel, a ta energie, kterou slovy vypustil, měla doslova magický účinek na posluchače, díky čemuž propadali frenetickým potleskům a skandováním !

      Vymazat
  6. Rád bych tento fil shlédl, ale na ulozto píše Soubor byl vymazán :-( lze ho někde ještě stáhnout, nebo nemůže ho někdo prosím pěkně nasdílet? :-)

    OdpovědětVymazat
  7. Tak na uložtu je film ke stažení :)

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.