11. dubna 2013

Kulovité radary - zmenšené verze HAARPu


Mraky na následujících snímcích vypadají malebně, a mají společné to, že obojí zřejmě vyrobil kulovitý radar ... Těchto radarů jsou po celém světě spousty, přibývají jako houby po dešti, jsou na letištích, jsou vojenské, některé meteorologické, tváří se, jako by mapovaly počasí, ale nepochybně jsou ï součástí systému umělého tvoření počasí. Především asi slouží k výrobě lokálního počasí.





„Radarů“ ve tvaru dómu (koule, dvou polokoulí) se používá v celé řadě systémů, pro testování vlnové modulace, herzových frekvencí, cyklických pulzací. Velikost a síla závisí na projektu, na tom, zda mají současně vysílat i přijímat. V současné době se pracuje na optimalizaci jejich působení na atmosférické podmínky.

Jedná se vlastně o konstrukčně zmenšené systémy HAARP, které mohou být přemisťovány. Jejich mobilita umožňuje koordinovanost s určitou zónou konduktivních částic vypouštěných pomocí chemtrails.

Americký plovoucí vojenský radar SBX nedávno přesunutý k Severní Koreji, hrozící zemětřesením: 

Příklady těchto radarů na obrázcích google (zagooglováno na radar dome):




A vojenský radar Nepolisy u Hradce Králové:

Myslím, že je odpovídající, že Morava i oblast Hradce Králové často dostávají "zásahy" klimatickými zbraněmi ...

20 komentářů:

  1. Radar není kulovitý.Je to jen kryt.Kopule.Pod ní se stále otáčí parabola.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. není to parabola, ale něco jako deska ve formě šestihranu. Na jeho plochu jsou namontovány jednotlivé moduly těsně vedle sebe na šířku té desky a současně v mnoha řadách těsně pod sebou, čímž tvoří jakousi síť, podobně jako haarp tvoří síť asi 550 jednotlivých "antén". Podle toho, jaký výkon má ten "radar" mít, má ta deska přiměřenou velikost a přiměřený počet spřažených modulů (500, 800 ale i přes 1000). Ta deska s moduly se může nejenom otáčet kolem dokola oběma směry, ale téř ze strany na stranu překlápěním. Takže lze přesně směrovat vyzařované vlnění podle zadaných souřadnic ! Jsem přesvědčen, že efekty, zobrazené ve zdejším článku (Divné mraky : http://orgo-net.blogspot.cz/2013/04/divne-mraky.html) provádějí právě tato menší zařízení haarpovitého typu, která není velkým problémem umístit prakticky kdekoli !

      Vymazat
    2. Účel ploché antény je úplně stejný, jako účel paraboly: mít ostře směrovou charakteristiku.

      Podstatné je, že to není žádný kulovitý radar, ale ta koule je jen plastový kryt proti větru a dešti.

      Vymazat
  2. v noci na dnesek se nad brnem drzela nejaka elektricka boure, na radaru chmi to vypadalo jako shluk tecek kolem brna, vsiml si nekdo?

    OdpovědětVymazat
  3. Několikrát se mi stalo, že mě z ničeho nic polilo horko po celém těle. Většinou v noci, nebo když padla tma. Za chvilku to přešlo. Časem jsem si všiml, že to býva spojeno s průletem obrovského vrtulového letadla. Něco jako vrtulová B-52. Všiml si někdo z vás toho také?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. dnes tu takove letelo behem dne nekolikrat, nic jsem ale necitil

      Vymazat
    2. Včera byla nějaká solární bouře http://www.n3kl.org/sun/noaa.html

      Vymazat
    3. Ahoj...to letadlo u nás v Náchodě prolítá každej den mezi 21:00 a 21:30.....každej den..

      Dvakrát jsem ho viděl i ve dne...lítá opravdu dost nízko a celkem pomalu.

      Vymazat
    4. Monitorujou, monitorujou, ale co, to by nás taky zajímalo !

      Vymazat
    5. Ahoj. Ano v Náchodě to mohu také potvrdit, že každý den kolem 21:00 rachot. Něco co lítá nízko.

      Vymazat
    6. mohlo by jit o tohle letadlo? to je to dvouvrtulove co tu leta pres odpoledne a je to poprve co ho vidim na fr24, neni divne jak porad meni vysku? u te prahy udelalo dve otocky ale nepristalo pak zmizelo. mam i foto ale nepodarilo se mi ho zaostrit

      https://lh4.googleusercontent.com/-tcO9n_9yUxY/UWgukp0yAuI/AAAAAAAAGR8/iykbj-Aotso/s902/Sn%C3%ADmek+obrazovky+po%C5%99%C3%ADzen%C3%BD+2013-04-12+16%3A08%3A03.jpg

      Vymazat
    7. Někde tady na Orgonetu je starší článek o nějakém špionážním letadle izraelské výroby v bílo-zelené imatrikulaci, které bylo viděno právě v nízkých výškách nad různými místy ČR, a dokonce ho někdo vyfotil na lětišti až ve Švédsku či Norsku. Spekulovalo se o tom letadle, že je to možná vzdušný velín chemtrails !

      Vymazat
  4. shluk tecek nad brnen je zpet, vypada to ze to pustili chvilku po 20:00

    vsiml jsem si toho na zaklade tohoto videa z nemecka kde pred tremi dny to same viselo nad jejich radary, a pry se to take denne opakovalo.

    https://www.youtube.com/watch?v=flJMhaJvzO8

    0:35 - tam je to nejdriv pekne videt

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vždyť těsně u Brna (jihovýchodně) je ten vojenskej radar v Sokolnici. Tak může mít souvislost.

      Vymazat
  5. Dobry den bydlim v obci turany praci mam v horizontu radaru cca 5 km vzdusnou carou od doby co se radar postavil,pominu obrovsky medialni bum protestace proti postaveni v brdech se nam nezitim stavej za humny petice obrovsky odpor a nikoho nic nezajimalo media nerekla ani slovo"abych se dostal k veci po pstaveni radaru se vsem lidem velice zhorsila nalada jsou agresivni podrazdeni caste bolesti hlavy,jednou kdyz jsme se jely na motorkach projet na mohylu miru ktera je od radaru vzdalena cca 500m se nezavisle na sobe u vsech 5 lidi obevilo mravenceni v celem tele a po 10min nevolnost,musely jsme obekt opustit.domivam se ze jsme byly grilovani za ziva kdyz to prezenu.vim ze plno skeptiku rekne ze je to nesmysl tem doporucuji vylet k radaru a pobit tak hodinu pak muzou delat zavery,ani nechci domyslet jake ostatni ucinky ma radar na lidi v blizkem okoly.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Takže už víme o 4 radarech v ČR, které mají zřejmě emise podobné ne-li stejné jako Haarp. Jeden je na hoře Praha v Brdech, další je u H.Králové (Nepolisy), třetí na Moravě (Skalka) a čvrtý jižně u Brna (Sokolnice). Víte někdo o dalších ? Někde se tu v článcích také objevilo, že je nějaké podivné snad haarpovité zařízení, podobající se gigantickému tištěnému spoji, ve voj.prostoru Boletice na Českokrumlovsku.Podobá se to tomuto v Číně (http://www.youtube.com/watch?v=LpTpAg5q3CQ). V Boleticích je to prý složeno do obdélníku ze samých osmiček, co jsou vidět na snímku videa v odkazu.

      Vymazat
    2. kdyz jsem si stahnul do google earth kml soubor umiseni radaru site CERAD tak jsem udajne jeste v radiu minimalne dvou nemeckych a jednoho polskeho takoveho

      Vymazat
    3. U Prahy nedaleko vysílače Cukrák stojí podivné zařízení, které se skládá ze tří stožárových věží v jedné linii (zřejmě spřažených jako věže či stožáry haarpů)). Každý stožár má při sobě technickou místnost v podobě velké UNIMO buňky. Naproti stožárům je větší hlavní budova, která má na střeše krátký stožár. Rozlehlý areál je oplocen. Stožáry jsou částečně viditelné i ze silnice č.4 (pohled vpravo) vedoucí z Prahy na Příbram.

      Vymazat
    4. Podle dostupných údajů je to vysílač Country rádia na středních vlnách. Kmitočet 1062 kHz - neboli vlna détly 280 metrů.

      http://www.countryradio.cz/te01.php

      Vymazat
  6. A nedá se sakra něco proti klimoušům udělat? nejsme přeci tupé stádo, kdybychom se spojili, mohli bychom dosáhnout změny a to sprejování zastavit. Jen kolik lidí čte tento web a to už je hezký základ. Člověk už ani pomalu neví, jak vypadá slunce, když pominu tu umělou zimu. Jak se ukáže normální krásná modrá obloha, už lítají a hned několik vedle sebe. Pak z toho vznikne blivajz, jako třeba dnes, a chudák slunce by tak krásně svítilo.Tak pojdme do toho a přejděme k činům. Důkazů a faktů máme přeci už dost!Máme právo na slunce a normální oblohu!

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.