18. dubna 2013

Léčebné kódy

Krásný inspirující příspěvek od Zdeničky, díky!! Určitě vyzkouším!!

Asi mi málokdo uvěříte, ale to, co tu píši, je holá pravda.

Mé manželství se pomalu rozpadalo, když můj milovaný manžel dostal těžkou schizofrenii. Z milované manželky - MĚ - se stal vetřelec. Že mu neustále ubližuji. A mnoho dalších věcí, které schizofrenie a její představy přináší. Jako ženu, která umí léčit, odmítl mé služby. Nechtěl ani bylinky, když jsem ho dostala k lékaři, jako poslední možnost, i když na zázraky léků nevěřím, ale doufala, jsem že mu lékař - náš kamarád  vysvětlí, že já a ostatní mu neubližují. Manžel diskutoval, že nemocní jsme my, ne on. Už tam nešel, léky nebral. Když sem ho dostala ke kamarádce léčitelce, málem ji nějakou střelil, nesměla nic. I když na něm pracovala hodně a myslím si, že mu hodně pomohla, z nejhoršího, pracovala s ním na dálku. S jeho nemocí jsme žili 3 roky a trpěly tím  i děti, náš starší syn 19 l se odstěhoval, neunesl manželovy představy a neustálé obviňování nás všech z něčeho, co jsme nikdy neudělali. V noci manžel spal tak tři hodiny. Mluvil si se svými hlasy ve své hlavě. Holt na schizofrenii není léku, vyřkli ortel odborníci. Můžete jí jen utlumit, či počkat, ve vzácných případech přejde. Rvala jsem se s touto nemocí, jako Lev a před pár týdny, mi padla do oka kniha, která již potřetí se mi nabídla na webu. A já ji koupila, poslední šance, jak to zkusit, říkám si.


Kniha: Léčebný kód
Autor: Loyd, Alexander; Johnson, Ben

Popis

Metoda léčebných kódů byla Alexi Loydovi doslova vnuknuta při návratu domů ze semináře, a jak sám v úvodu knihy píše, byla to odpověď na dvanáct let trvající hledání léku na těžké deprese jeho manželky. Zrodila se tak zcela unikátní léčebná metoda, kterou může člověk provádět sám a využívat ji k léčení téměř všech fyzických i psychických nemocí a také k odstranění problémů týkající se vztahů a kariéry. Alex Loyd popisuje tuto metodu velmi svěžím a snadno pochopitelným způsobem a její účinnost dokládá výpověďmi lidí, jimž zcela zásadně změnila život. Systém léčebných kódů vychází z kvantové fyziky a jeho základem je odstranění problému přímo v jeho zdroji, nikoli pouhých symptomů. Je to metoda snadná a její základní cvičení trvá pouhých šest minut, ale svědectví mnoha klientů Dr. Loyda jasně dokazují, že i za tak krátkou chvíli se člověk může zbavit stresu vyvolaného destruktivními buněčnými vzpomínkami, jež způsobují vznik různých nemocí a dalších problémů. Stačí otevřít knihu a pustit se do toho! Více informací naleznete na www.lecebnekody.cz (jak za 6 minut vyléčit zdroj zdraví, úspěchu a vztahů)


A mohu říci, že po cvičení, které trvá 6 minut, můj manžel již první noc po třech letech, spal celou. Jenže on nevěděl, že léčebné kódy dělám na něm potají. V tom je to kouzlo, můžete pomáhat někomu, kdo je třeba na druhém konci světa. A aniž by to věděl, světe div se, on se uzdravuje. Je to neuvěřitelné, ale je to tak. Po týdnu sám přišel dal si ostříhat své narostlé háro. Již nekřičí na mě, ani na děti. Spí celou noc, i po 21 dnech. co dělám léčebné kódy. Ale začal si shánět i práci. Mohu říci, že cvičení dělám 3x denně teď i na dětech i sobě. A je to skvělé, žádný stres, nic. Syn se začal lépe učit, uklidnil se. A abych potvrdila, že to funguje. Píši další případ, kde si myslím, jsem s léčebnými kódy pomohla. 

Právě na velikonoce se mé kamarádce Martě stal strašný úraz. Když pomáhala kácet strom se svým přítelem, odlomila se větev a spadla na Martičku. Prorazila jí lebku, roztříštila obličej, čelist, vykloubila kyčel a odštípla kost z kolene. Její sestra mi hned psala, i přítel, co se stalo za neštěstí. Já  začala pracovat s léčebnými kódy na Martičce. A to 3x denně. Neuvěříte během druhého dne jí splaskávaly otoky, lékaři jí mohli sešroubovat čelist a obličejové kůstky. Je to druhý týden a Martička chodí o berlích, má plastiku za sebou a je úplně bez bolestí. Je pravda, že jsem prosila všechny andělé strážné, ať jí pošlou andílky léčitele. Ale léčebné kódy mě opět přesvědčily, že fungují. 

Díky knihám od  PhDr. Marty Foučkové, s názvem Jsem a Já jsem.
http://knihy.hledajici.cz/detail.php?id=686&action=kniha jsem já poznala, že schizofrenie má hluboké kořeny v minulých životech a ten, kdo jí má, si jí nese v buněčných vzpomínkách. Ten člověk udělal v minulosti něco strašného. Věřte, že mám za tolik let nastudováno vše o schizofrenii a ostatních nemocech. Jsem člověk knihomol, a knihy jsou mou vášní, sama jsem vydala 8 knih, na své náklady. A s výdělkem, které jde na neziskovou organizaci pro děti. A pořád se učím, proto tu jsem. A právě proto vím, že všechny nemoce si neseme v buněčných vzpomínkách, není to mozek, co si uchovává informace, jsou to buňky. .  

Proto Vám všem, posílám tento článek a léčebné kódy. Ale dávám i odkaz na úžasnou knihu léčebných kódů. Víte s touto knihou nepotřebujeme žádné lékaře, léčitele, ani léky nic, stačí nám jen pár minut denně, cvičit léčebné kódy. Proto si myslím, že by se toto mělo dostat mezi lidi, aby si každý mohl pomoci sám a nemusel za to platit. 

S láskou Zdenička Sládková

61 komentářů:

  1. O knize jsem hodně slyšela od různých léčitelů a šamanů, že prý je to převrat v lečení a metoda je přitom velmi nenáročná. Autor Dr. Alex Loyd bude mít ve dnech 12.-13. července 2013 seminář Praze, ale vstupenky prý už jsou docela vyprodané. Tož snad bude stačit pro začátek kniha:-) Takže si na ni brousím zuby a moc se těším. Díky za výborné reference od Zdeničky:-)JaJi

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Knihu jsem přečetla a vyzkoušela návody, která tam autor zmiňuje, ale nic zázračného se nestalo.... protože jsem nakloněna věcem jako reiki nebo joga a prvoplánově tyto věci nezavrhuji, snažila jsem se zjistit něco víc o podstatě této metody, případně o lidech, kteří ji šíří. Bohužel jsem byla velmi rozčarovaná z toho, co jsem zjistila. Samozřejmě, že určitá forma autosugesce nebo relaxace může pozitivně zdraví ovlivnit, ale určitě to nemá nic společného s kvantovou fyzikou - ostatně jsem se přesvědčila, že propagátoři této metody ani moc netuší, co to kvantová fyzika je.... stejně jak jejich znalosti o buněčné činnosti jsou pouze informace vyčtené z této knížky - žádné hlubší znalosti biologie člověka nemají. Při osobním jednání s těmito lidmi jsem měla velmi intenzivní pocit, že jediný důvod, proč tuto metodu propagují, je to, že je to pro ně výnosný zdroj peněz. Já osobně považuji za velmi neetické parazitovat takovýmhle způsobem na lidech, kteří jsou nemocní a důvěřiví, resp. kteří se v naději na uzdravení upínají k jakékoliv naději. Na jednu stranu se propagátoři léčebných kodů odkazují na boha, ale přitom se nestydí účtovat si za sezení 1.500 korun od nemocných lidí. Posílání SMS kodů za 500 korun - to už je něco naprosto absurdního a s vědeckým přístupem nebo kvantovou teorií to tedy nemá společného vůbec nic. Z celé věci mám dost jednoznačný pocit, že je to celé velmi promyšlená manipulace s důvěřivými lidmi, která má za cíl pouze na jejich nemocech vydělat :-(

      Vymazat
    2. také jsem knihu četla, ale na můj vkus je to snůška velmi dramaticky podaných banalit ... např. líčení toho, jak manželka měla nějaké splíny, které pan Loyd diagnostikoval jako těžké deprese ... a po antidepresivech ji našel "v kaluži krve" protože se v noci poškrábala... to už mi přišlo jak večerníček... Znám ze své praxe řadu lidí, kteří antidepresiva berou, zpravidla všem pomohli a opravdu nikdo z nich neskončil vykrvácení... to je opravdu nehorázné, jakou pohádku pan Loyd napsal. Uznávám, že je to ale velmi šikovně podané, takže se asi najde pár lidí, kteří tomu prostě chtějí uvěřit a uvěří.... ale jinak souhlasím s těmi názory, kteří to považují za šikovnou manipulaci a PR akci za účelem propagace jeho knihy, kurzů a přednášek.

      Vymazat
  2. Milá paní Zdenko, díky za článek.
    Léčebné kódy ke mě přišly asi před měsícem. Ihned mě oslovily, že jsem si šla koupit knihu,abych je praktikovala správně. V té knize jsem dostala mnoho odpovědí. Sama léčebné kódy praktikuji, ale takových výsledků do druhého dne nedosahuji. Ale skutečně pomáhají. Začala jsem je používat, že jsem byla dosti nemocná a unavená. Únava postupně mizí.
    Ale chci vám sdělit můj poznatek ke schizofrenii. Celkem souhlasím, že si ji táhnem z minulých životů, ale jsem i toho názoru, že ji prožíváme díky genům z předků, že "někdy" se ani nás tak moc netýká, ale velké neštěstí si prožili předci a my se museli do nějakého těla narodit, tak jsme přijali i to, že si ji prožijeme a že ji zpracujeme, či-li že se uzdravíme.
    Zdenka

    OdpovědětVymazat
  3. Jako "žena. která umí léčit "by paní měla znát něco z etiky léčení. Pak by léčila sebe, když manžel léčbu odmítá ( ať už jde o jakoukoli nemoc). Léčit někoho "potají" je páchané ( nevyžádané) dobro a to má stejnou sílu jako páchané zlo.
    A je jedno jak super je to metoda. Přece jí musí být jasné, že za to časem "zaplatí" ...... vlastně jí to jasné být nemusí, když to takhle napsala :-D
    PD

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Víte já léčila sebe a léčím, ale nemohu být lhostejná k někomu, kdo zažívá muka a spí vedle mě. V dnešní době manžel o léčbě ví a přijmul jí. Je mu po ní lépe. vím, že léčba bude trvat i několik měsíců, ale lepší příznaky se dostavili, nepolevíme. Pokud tu mluvíte o etice léčení, asi jste nikdy nepoznala muka. Není pravdou, že léčit někoho potají je páchané-nevyžádané, tyto pravidla jsme si nastavili sami lidé. Nebojím se, že budu potrestána, znám svou cestu, víte Já už potrestána byla. vyléčila jsem se z rakoviny, přežila jsem svou smrt 2x pak mě povodeň připravila o vše, pak vichřice Ema a rok poté jsem dostala vedlejší zásah blesku. Vždy mě chránila vyšší moc, byli to jen zkoušky. A Bůh, které miluje vždy zkouší. Budu se rvát se životem, a nepolevím, protože jsme tu, abychom si nenastavovali pravidla, ale abychom se učili. A pokud toto píšete, nemůžete být člověk co zraje, jen se držíte nastavených pravidel, neučíte se, stojíte. Tato úloha vám nebyla dána. S úctou Zdenička Sládková

      Vymazat
    2. Jeste jsem neslysela ze by nekdo musel zaplatit za Lásku a dobro...I.

      Vymazat
    3. Já jsem prožila podobnou zkušenost jako paní Zdenička Sládková, plně s ní souhlasím. V té době nebyla táto kniha. Do doby než manžel začal brát léky (také odmítal lékařskou pomoc či jinou)jediné co pomáhalo byla má vnitřní obrovská nezjištná láska k němu a pochopení že za vším jeho chováním je "nemoc" v podstatě nemohoucnost si sám pomoc.Pokud silná vnitřní láska k bližnímu je jedna z alternativních léčebných technik, tak já jsem jí - nevědomky -opravdu tajně použila k jeho léčení.Musím se tedy s chutí zasmát nad hloupou úvahou či názorem - Anonymní18. dubna 2013 8:53 "Léčit někoho "potají" je páchané ( nevyžádané) dobro a to má stejnou sílu jako páchané zlo. "
      Znovu opakují : jedině má "tajně" vysílaná láska k manželovi,ať už se choval jakkoliv při diagnoze : maniodepresivní schizofrenií, mu pomohla se dostat z nejhoršího.
      Dnes je na lécích ,ze všeho škaredého se dostal .
      Takže Anonyme z 18. dubna 2013 8:53, příště pozor na hloupé a zbytečné kritizování.
      vše Irena

      Vymazat
    4. Ten pojem "páchání dobra" mě opravdu dostal,jelikož je to trefné a přesné :-D rozumím co máte na mysli. Jen se to druhým obtížně vysvětluje jak vidíte podle reakcí. Pokud jste už někde v 5D a pracujete i s karmickejma záležitostma, tak jste opravdu pod velmi přísnou kuratelou a vlastně "jen" druhému pomáháte, aby si pomohl sám. Klasický "léčitel" bude se svojí "spasitelskou karmou" ( kterou si prostě pro tento život zvolil) vždy mimo pochopení páchání dobra. Přeju hodně úspěchů bez ohledu na metody všem. J

      Vymazat
    5. Jedná se o metodu duchovního energetického léčení založenou na kvantové fyzice a která je v naprostém souladu s přírodními zákony.
      http://www.lecebnekody.cz/lecebnekody/o-metode

      Obouvat se do lidí umíte dobře paní či pane "PD". Neříkejte, že jste člověk co je vysoko. A raději nikde neříkejte, že léčéné tajné dobro, má stejnou sílu, jako páchané zlo. BRRR

      Vymazat
    6. Ale my přeci máme žít přítomným okamžikem. Nemyslím, že by kdo pomáhá, byl trestán.

      Vymazat
    7. Jako lékař mohu konstatovat, že se také neptám, zda pacient dovolí operaci, pokud není při smyslech. A to lze říci i o schizofrenii. Myslím, že autorka jednala správně a s láskou. A pokud toto pomáhá, je to dobrý obrat pro naše zkorumpované zdravotnictví. Sám autor knihy, jak čtu je lékař.

      Vymazat
    8. Pokud člověk i na nevědomé úrovni léčení přijmout nechce, tak ho nepřijme.Ať o tom, že ho někdo léčí ví, nebo ne. Jsou tu vyšší síly, které tohle řídí. Pokud jeho duše léčení přijímá, tak to taky funguje. Nemůžete nikoho léčit proti jeho vůli, ať už je to řečeno vědomě nebo ne. Takže pokud paní svého muže léčila a ono to pomohlo, tak léčbu přijmout chtěl. Jinak kniha mi přijde super. Pozice rukou u posílání energie do léčebných center kódů je stejná jako starověká mudra na posílání energie, kterou můžete posílat energii do jakýchkoli orgánů v tělě. Ve spojení se čtyřmi centry spojenými s různýma žlázama a neurologickým systémem těla mi to vše přijde naprosto logické. Věřím, že nedílnou součástí této léčby je i stav mysli, jistého druhu meditace, která je nesmírně důležitá a zároveň práce na sobě, pozorování vlastních myšlenek a pocitů, které se při léčbě vynořují. Začala jsme s kódy před pár dny na pokraji fyzického i duševního zhroucení a je neuvěřitelné, jak mi to pomohlo. Pokud si někdo jen dá ruce před hlavu a čeká, že se stejně nic nemůže stát, tak se asi opravdu nic nestane. Zároveň ale cítím, že to není jen nějaká má sugesce. Uvolnění a prohloubení dýchání, které mou léčbu provází a zvýšení energie, mi jsou jasným důkazem. Už dávno jsem se nemohla tak zhluboka nadechnout jako nyní.

      Vymazat
    9. K léčebnému postupu uváděnému v knize jsem přistupovala otevřeně, bez předsudků, bez očekávání, pouze s cílem "to" vyzkoušet, co se asi bude dít...Po několika provedených cvičeních zatím nemohu posoudit přímo konkrétní výsledky, nicméně jsem na sobě okamžitě po zaujmutí určité pozice velmi znatelně pociťovala působení - značně prohloubené dýchání, energie vycházející z dlaní, kterou jsem intenzivně cítila následně v hlavě - byla to síla...Vím, že "něco" se při tom skutečně děje, zatím tomu sice zcela nerozumím, ale tento můj prožitek mi stačil k rozhodnutí s cvičením pokračovat a uvidíme, co se "bude dít" dál :-)

      Vymazat
  4. Díky za skvělý článek a důležitou informaci. O buněčných informacích jsme tady taky nějaké články měli - a může to mít určitou spojitost.
    Určitě se k těmto informacím vrátím a tuto knihu objednám..
    Honza.

    OdpovědětVymazat
  5. Pro vsechny kteri se zajimaji o lecebne kody.
    V 21/22 cervna je v Hamburgu Seminar s Alexem Loydem.
    Skoleni stoji za ty dva dni 245 euro(kdo se prihlasi do 1.cervna 195 euro).Je to v anglictine s nemeckym prekladem.
    Informace na http://www.wrage.de a nebo Tel.cislo 0049.40-41 32 97 15
    Dana

    OdpovědětVymazat
  6. Díky moc, už jsem si knížku objednala

    OdpovědětVymazat
  7. Pozitivní idea z duchovního světa se promítne do univerzálního vědomí a do všech lidí, kteří chtějí přijmout tuto pozitivní ideu. Tato pozitivní idea se v nich aktualizuje a lidé se chovají v souladu s touto ideou, tedy jsou přátelští, laskaví, ochotní pomoci, soucitní, stateční, obdaření intuici a jsou také zdraví.

    Negativní idea produkovaná v peklech je na základě duchovní znalosti korespondencí a duševních schopností pseudotvůrců ( tedy těch, kteří aktivovali negativní stav na planetě Zemi) promítnutá do univerzálního vědomí a do lidské mysli toho jedince, který tuto negativní ideu na základě svobodného přijetí, tuto negativní ideu přijme a aktualizuje ji ve svém životě a uvede ji do projevování se ve svém životě. Tito jedinci se pak stávají zlostní, nenávistní, lakotní, nepomohou v nouzi, podvedou bližního svého, mají strach o svůj život atp. a tato negativita se u nich projeví také ve fyzické nebo duševní nemoci.

    Léčebné kódy a jiné léčivé metody mohou pomoci jen krátkodobě, nevyléčí nemocného.

    Proč myslíte, že se inkarnoval Ježíš Kristus na planetu Zemi?
    L O ♥ E Lída

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já léčebné kódy mám a zkusila pomáhají.
      A proč myslíte Liduško, že anděl sdělil léčebné kódy autorovi knihy?

      Vymazat
    2. proč myslíš ty ?

      Vymazat
    3. Aby lidem pomáhali ne?

      Vymazat
    4. A proč si pořád myslíte, že je peklo? Jako strašící a udržovací prostředek ve strachu je to dobré. Proč by mělo být, to co zažijete, prožijete, jak a v čem se dostanete daleko, se Vám promítne a podle toho jak jste si nastavenou lekci zvládli, půjdete dál , nebo si lekci zopakujete, nač by bylo peklo, jen na strašení.

      Vymazat
    5. http://inner-light.ning.com/forum/topics/proc-je-nyni-velice-dulezite-soustredit-se-na-to-co-si-prejete-se

      Vymazat
    6. Liduško proč bere víru lidem v to, že něco pomáhá? Nepocházíte z toho pekla?

      Vymazat
    7. peklo si vytvořila církev, stejně tak jako amerika své nepřátele. Jde jen o to umět udržovat lidé ve strachu. O to jde.

      Vymazat
    8. To ste velmi zjednodusil,nie vsetky cirkve ucia taky blud.Ulohou cirkve je viest ludi k Bohu a peklo je oddelenie cloveka od BOHA...

      Vymazat
    9. Lidi, slušnot je, neodpovídat na otázku otázkou (viz Anonymní 19. dubna 2013, 7:27)! To jen tak pro pořádek krevního oběhu :-)))

      Vymazat
  8. Knihu mám doma 14 dní.Nic lepšího jsem v životě do ruky nedostala.Snažím se 5let pomoci sobě a celé rodině, čistím celý rod od negativních zátěží, které se táhnou a negativně ovlivňují náš život.Zkoušela jsem mnoho různých terapií a vždy to pomohlo, ale jen na chvíli za tu dobu se mi poskládal život jako mozaika dohromady ale toho stresu co jsem díky tomu prožila kdy jsem se hrabala ve své minulosti bylo tolik ....Až teď kdy praktikuji léčebné kody říkám je to úžasné jsem vděčná Alexandru Loydovi za to, že napsala knihu a nenechal si to pro sebe.
    Ano je to dar pro nás všechny kdo hledají a věří, že najdou techniku a uzdraví se, jak fyzicky, tak psychicky a touží žít život v radosti spokojenosti a lásce.
    Seminář je i u nás v Čechách 12.-13.7. v Praze v angličtině s českým překladem s Alexandrem Loydem každý kdo se ho zúčastní dostane od Loyda svůj léčivý kod naučí se používat techniku Léčivých kodů pro sebe a svou rodinu stojí to 3300kč.Kdo by se tím chtěl živit a pomáhat lidem musí projít certifikovaným kurzem v angličtině trvá to 9 měsíců a stojí to 80 000kč.
    Loyd ve své knize píše, že peníze které vydělává pomocí kodů používá na pomoc opuštěným dětem v Americe aby jim pomohl zařadit do normálního života a nemuseli být na ulici.
    Lídě vzkazuji -Co když je vše úplně jinak než nás dosud učili?Jak říká Gregg Braden.
    Kdo chce hledá způsoby kdo nechce hledá důvody.http://www.lecebnekody.cz/
    Přeji všem krásný den Ivet.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Plně souhlasím, knihu jsem přečetla, pak ji doslova opsala, aby mi nic neuniklo a zároveň aplikuji, zatím jen na sobě. Ale přiznávám, že to funguje. Jsem po úrazu a pro neustávající bolesti jsem spolykala spousty léků. Dnes mohu řící, že k nim sahám jen při vyjímečné příležitosti. Jsou to dva měsíce. Takže úspěch - po dvou letech otravování těla analgetiky.

      Vymazat
    2. opravdu se nestačím divit, čemu jsou lidi schopni věřit.... pan Loyd řekl, že na něj Bůh seslal léčebné schopnosti - tak je to pravda ... pan Loyd tvrdí, že si ty nehorázné peníze bere od nemocných lidí, kteří jich sami nemají nazbyt jenom proto, aby je mohl poslat černouškům do Afriky ... jak dojemné .... a kdo tomu nevěří nebo o tom pochybuje, to je zlý člověk :-) připadá mi to dost jako všelijaké sekty, kdy nějaký chytrý manipulátor údajně "pro nějakou dobrou věc" zmanipuloval spousty lidí - a výsledek byl pouze ten, že on na tom vydělal. Mě osobně přijde velmi zvláštní, že jediný zdroj všech informací o tomto léčebném zázraku pochází pouze od pana Loyda, který si za to nechává velmi dobře platit... a svoje stádečka nekritických obdivovatelů si formou PR a marketingu vytvoří v každé zemi.... pane jo - asi to bude opravdu zázrak... ale spíš ekonomický než léčebný :-)

      Vymazat
  9. Víte ještě malý dodatek k článku, který je velmi zajímavý. Mou kamarádkou Zdeničkou Ludvíkovou, které jsem tuto knihu Léčebné kódy darovala, bylo řečeno, že již v roce 1962 napsal jistý Dr:Joseph Murphy knihu s názvem Moc podvědomí a že tato kniha pojednává také o věcech které obsahuje Léčebný kód. Mohu říci, že jsem jí včera obdržela dárkem od Zdeničky Ludvíkové a opravdu je úžasná. Zhltla jsem prvních pár desítek stran a je něco úžasného. V podstatě stejná myšlenka, cvičení síla modlitby a přivolání si toho čeho chceme od života dosáhnout. dokáže vám odpovědět na každou vaši myšlenku. I to proč se vám nedaří, proč jste nemocný. Zdenča Sl.

    OdpovědětVymazat

  10. Proč anděl sdělil léčebné kódy autorovi knihy? Pro autorku dotazu v čase 19. dubna 2013 7:11

    Je léčitel s otevřeným duchovním srdcem, který léčí pod ochranou Pána Ježíše Krista, kdož je absolutní láska a moudrost, absolutní pravda a dobro. Pokud takový léčitel léčí s dobrým úmyslem, obdařen léčivou energii, nebere za léčení velké peníze a upozorní pacienta na to, že pokud nezmění své myšlení, pak choroba propukne znovu, třeba v jiné části těla, s daleko horšími následky, pak takovému léčiteli je možné důvěřovat a svěřit se mu do péče.

    A je léčitel Alexander Loyd jen s léčebnými kódy, který léčí kódem a za vydělané peníze pomáhá opuštěným dětem v Americe. Léčebné kódy jsou jen zevní prostředky, léčba aby byla účinná, musí přijít z nitra pacienta, spouštěč nemocí je v jeho nitru, v jeho myšlení, cítění, nesprávném a zlém chování. Je docela možné, že tak zvané převratné kódy mohou v budoucnu spustit mnohem horší nemoci, duchovní choroby, kdy negativní duch dokonce obsadí tělo nemocného a ovládá ho.

    Myslíte, že vynikající a skromný léčitel celému světu sděluje, že vydělané peníze používá na pomoc opuštěným dětem?

    L O ♥ E Lída

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pokud je tam záměr a dobrý úmysl tak to funguje...i bez Ježíše

      Vymazat
    2. Jste si jistá, paní Lído, že jste četla knihu Léčebné kódy?

      Vymazat
  11. Bola som pred pár dňami na "sedení". Oproti roku 2011 terapeutka použila práve nejakých dvanásť oblastí, bodov, a v závere jasne naznačovala akési signá, možno kódy. Vždy si ale pýtala súhlas k tomu kroku čo chcela urobiť. Nesúhlasím teda s tým, že niekomu pomáhať aniž by o tom vedel. Snáď len malému dieťaťu alebo človeku, čo je mimo myslenie.
    Mám liečiteľa, 20 rokov, nikdy nepýta peniaze a aj tak ich dostáva od ľudí. B

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A myslíte že člověk který má schizofrenii je při smyslech? když nerozeznává realitu.pak tedy autorka léčí správně, však píše, že když se jeho stav zlepšil, o léčbě mu řekla.

      Vymazat
    2. schizofrenik , není nemocný,,,třeba rozeznává to pravé, a my žijeme v bludu... :-

      Vymazat
    3. dost dobře nechápu toho, kdo tu tvrdí, že schizofrenik není nemocný... ? to snad nemyslíte vážně ! znám lidi se schizofrenií, kteří měli takové problémy, kdy docházelo k ohrožení zdraví jak jejich, tak lidí z jejich okolí - takže tohle opravdu považuji za hloupost. Takovéhle to rádoby fizolofování si opravdu nechte někam do hospody - myslím, že nevíte, o čem mluvíte :-(

      Vymazat
    4. já osobně mám s aplikací tzv. léčby těmito kody dost špatnou zkušenost - na různé energie a podobné vlivy jsem hodně citlivá, ale nikdy jsem neměla problém třeba s reiki. Po aplikaci tzv. "léčebných" kodů jsem začala velmi intenzivně zvracet a upadla jsem do bezvědomí. Nebýt toho, že jsem se včas dostala do nemocnice, tak opravdu nevím, co by si počal nějaký údajně "certifikovaný léčitel", který má s bídou kurz první pomoci. Rozhodně to k žádnému zlepšení nepřispělo - spíš naopak.

      Vymazat
  12. Reiki má taky "kódy", na základě čeho se pracuje. Magie má také "kódy" :-)) A kdo vydělává takové tisíce na léčení? Tedy....kšeftuje, za nějaké kódy prachy? Přikláním se k Lídě. Magií lze také v určité časové linii vyléčit, pomoci.....ale pak :-D Něco za něco. Je na místě určitá ostražitost k těmto a podobným praktikám. Také velmi zajímavé je, že tito zaručení a jedineční léčitelé, co prosakují na širokou veřejnost jsou z usa, místem ráje čistoty a lásky, dobra pro celou Zemi :-))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Usa se vyvíjí, stejně jako my všichni na zemi, i tam jednou bude klid a mír, nespojujte aktivity temných s obyvateli Usa , vetšina z nic netuší nic stejně jako vy , jak to doopravdy funguje

      Vymazat
    2. Léčebné kódy potřebují k aktivaci pouze probuzené vědomí. Magie se neobejde bez klíčů-rituálů, symbolů-tvarových a energetických zářičů a formulí-energie mluveného slova. Protože magie je tak vysoce sofitikovaná a složitá,účinně ji umí používat jen v tomto oboru velmi dobře vzdělaný adept, který navíc usilovně trénuje, aby magii ovládal, a ne ona jeho ! Probuzené vědomí nepotřebuje téměř nic - jen se napojit na Zdroj, soustředit svou mysl na Něj, a ten už vše potřebné "zařídí" a "superprojektuje" do reality !

      Vymazat
  13. Pokud by byly tyto kódy lékem na všechny neduhy světa, pak by rozhodně nebyly vydávány knižně, nebyly by k dispozici za příslušný poplatek na kurzu...Vždy je totiž nebezpečí, že mohou být zneužity. Na jihu Čech pracuje velmi známá lečitelka, léčí pomocí kódů. V jejích tabulkách je kód, který je nazván "ukončení života"...Je mistryní Reiki...a zasvěcuje další. Reiki je systém, kterým jsou propojeni všichni zasvěcení, je to síť, vytvořená nejen kvůli léčení, ale především ke získání peněz. Což znamená, že něco společně sdílí, ale také mohou být ovládáni...
    Proto mi přijde, že to, o čem se píše ve výše zmíněném článku, je podobná "síť".
    Ten, kdo má dar léčení, a takových lidí není mnoho, léčí ze zásady zdarma. Jeho silový léčebný systém je zcela nezávislý na jeho tělesném. Je napojený přímo na zdroj. Pokud by peníze přijal, pak se pohybuje v rovině magie. Pak se jeho silový systém brzy vyčerpá, po nějakém čase onemocní např. rakovinou. V této době se objevuje mnoho "povolaných", ale málokdo je vyvvolený k tomu, aby léčil a zároveň nepoškozoval. Můj příspěvek berte prosím, jako můj názor na to, o čem se zde píše.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. nesouhlasím, i léčitel musí jíst a platit složenky a pokud se tomu věnuje plně, je to součástí jeho života, musí nějak existovat. i toto je v zákonech vesmíru, vše musí být v rovnováze.

      Vymazat
    2. Ano, souhlasím s tím, že léčitel musí jíst a platit složenky. To je v pořádku. Pokud je to léčitel, který získal své schopnosti "léčení" na kurzech, které zaplatil, pak chce, aby se mu vložené peníze vrátily nazpět. Léčitelé, kteří mají dar léčení, a tento dar je součást jejich osudu, tak ti peníze za léčení neberou, neboť jsou si dobře vědomi vesmírného zákona, že vše musí být v rovnováze. Používají ho ve prospěch všech potřebných. Na živobytí vydělávají v zaměstnání, anebo jim lidé dávají dobrovolný příspěvek podle toho, kolik sami mohou dát, ale ne přímo do ruky...To patří k té rovnováze, nejsou závislí na tom, kolik kdo dá.Pokud se léčitel stane závislým na penězích, pak se pohybuje v rovině magie...
      V pohádkách a mýtech najdeme příběhy lidí, kteří zneužili síly ve svůj prospěch. Například "Čarodějův učeň" - na motivy příběhu o Krabatovi.
      Přikládám odkaz na verzi od režiséra Karla Zemana - http://youtu.be/vI7iT7tWGvg
      A ještě na verzi filmovou -http://youtu.be/0_jnyJ807gM
      Přeji vše dobré.

      Vymazat
    3. .. ano dobrovolný príspevok a nie do ruky. S tým súhlasím. Môjmu liečiteľovi dávam napríklad mnou ručne maľované tričko pre vnučku, keď som v tiesni. B

      Vymazat
    4. při čtení téhle diskuze musím souhlasit s těmi, kdo se divím jaká míra důvěry a určité naivity je mezi těmi, kdo svoje zdraví chtějí léčit podle zázračných receptů z knížky... autor knížky není lékař, ale psycholog a svoji metodu předává tak, že na nějakém rychlokurzu "vyškolí" další léčitele, kteří mu vlastně jenom připraví půdu v další zemi pro to, aby měl odbyt pro svoje knížky. Dost pochybuji o tom, že v sobě někdo po krátkém rychlokurzu objeví léčitelské schopnosti - zejména pokud se tak stane někomu, kdo nerozumí ani medicíně, ani žádné kvantové fyzice, ale kdo do té doby dělal v marketingu .... jaká náhoda ! Podle mě je to dobře provedená marketingová akce, která mi způsobem provedení hodně připomíná akci Hebalife, která byla populární v 90. letech .... také řada lidí měla pocit, že jim to pomáhá... a ještě víc lidí na tom vydělalo....

      Vymazat
  14. Zajímavá debata. Divím se, jak někdo straší jakousi odplatou za nevyžádané léčení pro lidí, kteří si ani o ně nejsou schopni říci a přitom není schopen pochopit, že druhým také nevyžádaně vnucuje své rádoby správné názory. Za to odplatu nečeká??? Přece jsme všichni různí. Někdo si vydělává bez ohledu na kohokoli a na cokoli. To se mu nejspíš dá závidět..ale ale... Určitá ostražitost je na místě vždy..A že reiki má kódy? To se tedy divím.Dobře se posuzuje to,co člověk nezná.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. reiki znaky jsou co ? ..kódy, řeč, ...

      Vymazat
    2. Já spíše pozoruji, že máte v těch kódech a řeči pěkný hokej :-)

      Vymazat
    3. Jen tak na okraj, v hokeji je už taky pěkný bordel !

      Vymazat
  15. také nejsem přesvědčen o čistotě energií jako je Reiki, Shamballa, Léčebný kód atd., i když jsem přesvědčen o tom, že fungují. Otázka je odkud ty energie co se projeví pochází.
    Jedno z možných vysvětlení je zde:
    http://leva-net.webnode.cz/products/levasov-o-meditaci/

    OdpovědětVymazat
  16. Jak fungují systémy Reiki a Šambala?

    Více zde: http://www.novaduchovnicesta.cz/zkusenosti-z-duchovni-lecby-a-karmicke-ocisty/jak-funguji-systemy-reiki-a-sambala-/

    OdpovědětVymazat
  17. dobrý den zakoupil jsem knihu , trénuji podle návodu asi 3 neděle a nic ani tuk, tak nevím jak dlouho to trvá než to začne fungovat , dám vědět... P

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. zkuste se podívat na www.lecebnekody.cz, je tam plno inspirace

      Vymazat
  18. Dobrý den, knížku jsem přečetla, je to hrozně zajímavé, jen si nejsem jistá, zda to provádím správně. Např. když mě bolí v krku, tak si do uvedené věty vložím přání "a všechny fyzické problémy spojené s bolestí v krku" atd. Můžete mi prosím někdo odpovědět, zda to dělám správně?

    OdpovědětVymazat
  19. Kódům bych věřila,ale nevěřím těm,co po nemocných vymáhají těžké peníze-1500kč je pro důchodce i početnější rodinu velké zatížení a další poplatky za osobní kód a další a další,přijd mi to spíše jak snadno a levně žít na úkor ostatních,vydělávat na nich.Jsem z Moravy a když mi bylo moc a moc zle,kontaktovala jsem pána z Vysočiny,který má také veliký dar a schopnosti léčit,obrovský potencionál energií,on přijel za mnou,pomohl mi a NIC si za to nevzal.Odměnou prý je mu to,že mi pomohl a on že za to dostane spoustu další energie na pomoc jiným.Tak to u něj funguje.On pomáhá a za to NĚCO DOSTÁVÁ! VÍM,ŽE ON A SPOUSTU JEHO STEJNĚ LASKAVÝCH LIDIČEK POMÁHAJÍ I NA RŮZNÝCH MÍSTECH NAŠÍ PLANETĚ,ALE TAKÉ TŘEBA PŘI ŘEŠENÍ KONFLIKTŮ V RŮZNÝCH ČÁSTÍCH SVĚTA,VŽDY DOSTANOU INFORMACE,KAM JET A CO DĚLAT.O TOM SE VŠAK MŮŽETE DOČÍST I V KNIHÁCH OD VL.MERGEHO-ANASTASIA,RODOVÁ KNIHA ATD.takže ty naše rádoby laskavá šiřitele Léčebných kódů za drahé peníze opravdu nemusím a stydím se za ně.Naďa

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Naďo, prosím můžete mi dát kontakt na toho pana léčitele? Moc bych potřebovala pomoci. Mail: simeckova76@seznam.cz Děkuji!!!

      Vymazat
  20. A neslíbil snad Ježíš všem ... jednou to co já jsem vy budete také? Bože lidé používejte své smysly a podívejte se vždy co kdo vyzařuje, jak vypadá, myšlenky jsou vryty
    do rysů tváře, Boží jas vyzařuje z kůže a očí? Chce snad někdo tvrdit, že pan Loyd doslova nezáří? Ten kdo to tvrdí má tmu bohužel zatím v očích i srdci ...Přeji všem
    hodne sluníčka

    OdpovědětVymazat
  21. Léčebným kódům věřím. Mně pomáhají, sice velmi pomalu, ale asi je to jak u koho. U někoho to jde rychleji, u někoho pomaleji. Zdá se mi, že úspěšní jsou lidé, kteří prožili nějaké těžké životní situace a trauma.

    OdpovědětVymazat
  22. Léčebné kódy dělám a pomáhají mi. Jsem věřící a chápu to jako modlitbu. Autor dává návod zdarma, stačí kniha a hledač problemů. Někdo tady píše, že se to nemá dělat pro druhé. Modlitba je hlavně za druhé.Na tom, ze někomu přeji zdraví a štěstí nevidím nic špatného. Veronika

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.