22. dubna 2013

Nová anketa o chemtrails

Jak je vidno, anketa o chemtrails zde na bloggeru nemá smysl, protože někdo neustále maže hlasy. Např. včera k půlnoci tam bylo 177, teď 66 ... Takže ji odstraňuji z blogu.

Dobrá rada čtenáře, asi to tak večer udělám:

Anonymní 21. dubna 2013 22:59
Zkuste anketu zadat napriklad na vyplnto.cz . Muzete udelat slozitejsi dotaznik a pokud polozite vhodne otazky, lze udelat i statisticke analyzy (server standardne nabizi chi-kvadrat test dobre shody na dvojice skupin otazek. Da se tak treba porovnat vzdelani nebo pohlavi respondentu s jejich vztahem k chemtrails). Na tom serveru je mozne nastavit i kontrolu IP adres. Asi budou i dalsi anketni servery, ja narazil zatim na tenhle.


A vida, Panzik právě poslal komentář, že anketu už zkusil jinde, velký dík!!!

Orgo, udělal jsem anketu na jiném serveru než běží Orgonet:
http://www.easypolls.net/poll.html?p=5174e8e8e4b030fe93f396f2
Dá se i vložit přímo na web, tak si to klidně zkus, nebo ti pošlu html kód pro vložení této ankety.
Panzik

Rádi zkusíme, když tak pošli kód pro vložení!

Důležité upozornění:
Panzik udělal anketu stejně jako předtím já - možnost je pouze hlasovat ANO. Připomínám, že je to záměrné, snažíme se tak zjistit absolutní počet lidí z Orgonetu, co věří na chemtrails (jistě rádi kliknou?) 
Když tak se občas někdo koukněte, zda tam ten počet hlasů taky tak kolísá jako zde, čili zda se tam někdo do toho taky nehrabe. (:-))) 

32 komentářů:

  1. Upozornu ji jen, ze ten server chce za to, ze poskytne anketni prostor zdarma, vyplnit nejake mnozstvi predchozich anket. To chce ale jen od zadavatele ankety.

    OdpovědětVymazat
  2. Když jsem klikla, bylo 60, teď je 204.
    A ještě přidávám odkaz, možná už zde byl, ale mě zaujal:
    http://www.bourky.com/ostatni-clanky/podivuhodne-otvory-v-oblacich/

    OdpovědětVymazat
  3. 16:24(22.4.) = 234 hlasů

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj Orgo,
    další nehorázný pokus o patentování darů přírody.
    Svet se zbláznil, držte si klobouky!

    http://www.nwoo.org/view.php?nazevclanku=nestle-zkousi-patentovat-kvet-fenyklu&cisloclanku=2013040087

    Zuzana.

    OdpovědětVymazat
  5. Hlasování mi připadá bez zásahu zvenku, bez nevhodného kolísání, v pondělí 22.4. v 14,52 hod bylo 173 hlasů, v 18,39 hod bylo 299 hlasů, v 21,06 hod bylo 421 hlasů. P.

    OdpovědětVymazat
  6. a proč potřebujete vědět kolik lidí z orgonetu věří na chemtrails?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. asi zase nějaká další konspirační teorie :-))))

      Vymazat
    2. tady se někdo ptá jak malá holka na nočníku

      Vymazat
  7. Super 22.4.13 ve 21:40 už je 446 hlasů, utěšeně to narůstá :-)
    Marcel

    OdpovědětVymazat
  8. 23.42013 pul sedma rano: 529 hlasu :)

    OdpovědětVymazat
  9. Poll is not available. :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. takže jsme zřejmě dopálili ty sv.ně cenzorský, že jsme si před nima našli náhradní cestičku, a když nás znovu vyčmuchali, rovnou drze anketu vypli. 529 našich ano bylo už asi nad jejich žaludek a chápání ! Oni to mají přímo nařízeno shora, že žádné chemtrails, a tudíž věřící na ně, neexistují. Jen pár nepodstatných bláznů (jima akceptovatelných tak 30-50 jedinců). Když by někdo neznalý, vlažný apod. totiž viděl vysoký počet věřících na chemtrails, zcela jistě by ho to zaujalo, a začal by sám pátrat, co na tom tak fascinujícího, že se o to tolik lidí zajímá - a byl by náš ! To ti hajzlíci satanští nemohou přece dopustit, aby ztratili tak pracně a draze placeně lapanou lidskou duši ! Vážení nastal čas nejvyšší opatrnosti a střehu vůči všemu podezřelému a nekalému okolo nás. Jsou na nás nastrahovány denně nové a nové pasti, abychom se do nich chytili bez možnosti záchrany ! Hlídejte sebe, své blízké, a své přátele. Rozmlouvejte jim jejich naivitu před těmito vysoce sofistikovanými pastmi, a přesvědčujte je, že nemají chodit jen cestami rovnými, pohodlnými a širokými, neboť vedou k otupení mysli, svědomí a morálky člověka, a vedou k přímé trvalé zkáze člověka. Uvědomte si, že jsme Dětmi Božími, které mají skrze svého Stvořitele obrovskou moc, a ne pouhým satanským odpadem, nicotnými přízemními pudovými ohavnými bytostmi, jak se nám to snaží současný systém,Matrix denně vtloukat do hlavy !

      Vymazat
    2. Orgo, nyní ses konečně přesvědčil, že CENZURA na netu je SKUTEČNÁ, a že všechno na netu je MONITOROVÁNO na mnoha úrovních. A jsou činěny poměrně rychlé kroky k eliminaci informací a dalších různých dat, které "velký rudý bratr" považuje ke své škodě za škodlivé a neužitečné pro nás ! Globální elita nemá zájem na tom, aby občan o svém životě samostatně myslel. Chtějí, abychom přijímali výhradně jejich vzorce, názory a způsoby. Vše ostatní prý nemá ve světě místo ! A ONI podle toho jedou jak drtička podle jízdního řádu !

      Vymazat
  10. Nazdar lidičky. útery 8:00 hod./ 553 hlasu

    OdpovědětVymazat
  11. normálně jde - 555

    OdpovědětVymazat
  12. Stejně je to zmanipulované. Hlasovat se dá kolikrát chcete, takže toho tam kdokoliv mohl naklikat spoustu :(

    OdpovědětVymazat
  13. 601 hlasů 23.4.2013 10:05 hod
    Honza
    Brno

    OdpovědětVymazat
  14. 23.4.2013 10:52 .... 630 hlasov ANO

    OdpovědětVymazat
  15. A ja jsem 641. :-D M.

    OdpovědětVymazat
  16. Hlasování je opět neobjektivní - pokud znovu nahodíte počítač, třeba druhý den, tak opět můžete hlasovat "ano". Zkusila jsem hlasovat ještě jednou a script není ošetřený proti opakované IP.

    OdpovědětVymazat
  17. škoda že v anketě není možnost "NE", a to říkám jako člověk který na chemtrails věří...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Už podesáté vysvětluji, že anketu o chemtrails s ano/ne/nevím měl Orgonet před pár lety, a dojela na to, že všichni nepříznivci Orgonetu se zběsile snažili naklikat co nejvíce NE, a když to zjistili příznivci, tak zase klikali ANO, ovšem vědoucích je samozřejmě méně (:-))), prostě to nemělo cenu.
      Je mi jasné, jako všem těm, kteří vědí o chemtrails, že tvoříme malé procento společnosti. Když v Americe věří 5%, u nás to bude asi velmi podobné. Ale proč si neukázat, že jsme, jen tak pro zábavu a povzbuzení?
      Když tak můžeme ještě zkusit jiný systém, aspoň budeme vědět, jak který funguje. Ale ty systémy zdarma asi jsou všechny na jednoduchém principu, takže nesledují IP a je možno hlasovat několikrát ...
      Jestli víte o nějaké třeba placené, ale fungující možnosti, dejte vědět.

      Vymazat
    2. Škoda "umřel"...
      :-)

      Vymazat
    3. a ani pes po něm neštěk jak smutné že ?

      Vymazat
  18. Tak jsem asi pětkrát celkem kliknul, že věřím v chemtrails. A pět hlasů jsem tím přidal. Když je vědro děravý, musí se dolejvat.
    No a na chemtrails nevěřím Ty vidím.
    r.m.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To tedy znamená, že když něco vidíš, tak tomu nevěříš ? Člověče, srovnej si napřed pojmy a dojmy, než začneš něco psát. Tahle nevypadáš vůbec ani důvěryhodně, ani vtipně !

      Vymazat
  19. Jako ze nekdo tu anketu sveduje bylo jasne hned...jako vse na netu...jestli je pro Neverici Tomase tolik hlasu v ankete malo tak si rozkliknete toto me foto: http://www.2imgs.com/86a86b4192 je to z dnesniho rana. A jestli tohle neni chem tak jsem papez a bagry lezou po stromech, maji zaveje v pekle a kvetou kameny.

    OdpovědětVymazat
  20. Ahojte :-)

    milý Orgonetíku blahopřeji k 10 mega návšrěv ! :-))))
    maximálně úspěšný den v každém okamžiku všem :-)
    s láskou
    sv.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. 10 mega, to už je nějakej kapitál :-))))

      Vymazat
  21. 1235 hlasu... :-) dal jsem ano. jak jinak. ACHNATON

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.