17. dubna 2013

Méně příspěvků

Omlouvám se, že vzhledem k rodinným a osobním záležitostem nebudu nějaký čas moci věnovat blogování tolik času jako dříve. Základní provoz v poslední době (kolem 5 příspěvků denně) si vyžadoval nejmíň 3 hodiny, plus další čas na překlady atd. ... teď to prostě nejde. Příspěvků bude holt méně.
Orgonet

14 komentářů:

  1. To je škoda!!!!!
    Drahoš

    OdpovědětVymazat
  2. Myslím na Tebe s Láskou a posílám ke Zdroji modlitbičku za Tvou rodinu:-) Věra

    OdpovědětVymazat
  3. Díky za vysvětlení,
    přiznávám se, že už je to zvyk sem každý den chodit - jen pár dní a už mám abstinenční příznaky :-)
    Díky za léčbu. A.

    OdpovědětVymazat
  4. Orgo,

    já myslím, že je dobré si odpočinout! Jsou důležitější věci než práce na webu A méně je někdy více. Čím méně příspěvků, tím poctivěji je čtenáři registrují. :-) Navíc už choďme zase více ven: to sluníčko nám i přes ty vrstvy pomáhá. :-)

    Patrik

    OdpovědětVymazat
  5. Ano, jsme rozmazlení aktivním přísunem velmi důležitých informací, ale samozřejmě budeme rádi i za pomalejší chod webu. Myslím, že velká část čtenářů se zde dávala určitý čas dohromady, a tak jsme zde, mnohdy i denně, a rádi budeme v každém případě dál.
    Hodně síly Orgo v soukromých záležitostech. Vše je o srdci.
    Honza.

    OdpovědětVymazat
  6. Držím palce Orgonete, ať se Ti v rodině všechno co nejdříve zase urovná, jak má být. Těším se na každý článeček a jsem za něj moc vděčná. Zdraví Tě a zdraví přeje JaJi

    OdpovědětVymazat
  7. Myslím, že i jeden denně je dobrý.:-)

    OdpovědětVymazat
  8. Když tu pár dnů nepřibývaly ani komentáře, tak mě to napadlo, že asi bude důvod v nějakých rodinných problémech. Tak aspoň držím palce a posílám hodnou energii, aby bylo brzy zase líp. ;-)

    OdpovědětVymazat
  9. Přesně tak Orgonete, odpočinek je velmi důležitý. My jsme trpěliví..... :-) a držíme palce, aby všechno dobře dopadlo. Přeji krásné slunné dny, plno pozitivní energie a moc díky za všechno. Láďa z Rumcajsova...... :-)

    OdpovědětVymazat
  10. Orgonete pošlu ti email, možná pomůže tobě, jako pomohl mě a mému manželovi, je to cvičení na 6. min z léčebných kodů. a prosím udělej i to, že dáš své číslo účtu viditelně na web, nám to pořád nedochází, ale i ty potřebuješ aspon malinko aby si to tu mohl provozovat. myslím, že když ti dá každý symbolický dárek v ceně jedné krabičky cigaret, tak nás to nijak nepoškodí a tobě pomůže to vše zvládat. posílám email Zdenča

    OdpovědětVymazat
  11. :-)) mňa zasiahla prestávka cez komplikovanú zlomeninu ruky. Málo mejlov, komentov, zápas o podstatné. Ako vyliezť z postele, ako si utrieť po potrebe onen otvor, keď ste to nikdy nerobili ľavou rukou, ako sa obliecť, umyť...
    Tak sa mi vyumývala hlava. Ďakujem za to.
    Orgoneti daj si pauzu, daj si Kit-Kat . A nech sa zadarí. B

    OdpovědětVymazat
  12. Orgo netřeba se omlouvat, a ostatní hybaj ven sázet stromy , dneska zasazeno 200 vrb


    OdpovědětVymazat
  13. Děkuji moc Orgo, za každou info...ulehči si to, ale prosím "buď" tu...taky se těším na každou zprávu,tak už nás je přes tisíc, kdo věří...ví (chemotrails), s láskou přeji jen to nejlepší všem u vás :-)

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.