7. dubna 2013

Námořní HAARP hrozí zemětřesením u Severní Koreje

Zpracováno podle:
http://aircrap.org/navy-deployed-haarp-platform-sbx-1-north-korea/337010/
http://edition.cnn.com/2013/04/01/world/asia/us-north-korea-radar/index.html



Americká armáda přemístila 2. 4. 2013 svůj mobilní námořní radar SBX-1 z Pearl Harbouru na pobřeží Severní Koreje, údajně za účelem monitorování raketového systému.
Nepochybně též za účelem výhrůžky zemětřesením, neboť toto mobilní zařízení disponuje HAARPovými frekvencemi, které mu umožňují vyvolat zemětřesení, extrémní počasí apod.

Video - stěhování radarové platformy:
http://youtu.be/Pp0Z1EafiWs




A 6. 4. 2013 už tu máme zemětřesení:

Silné zemětřesení o magnitudě 6,2 postihlo v pátek východní Rusko v blízkosti hranice s Čínou a Severní Korejí. 






23 komentářů:

  1. http://www.ac24.cz/zpravy-ze-sveta/1948-zemetreseni-o-sile-6-7-stupne-na-pomezi-ciny-ruska-kldr

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. nemá to nic společného s harpy as ani harfou :-

      Vymazat
    2. No to byl příspěvek jak z páté obecné :o) ))))

      Vymazat
  2. akú hodnotu má HAARpová frekvencia spomínaná v článku?

    OdpovědětVymazat
  3. Zdravím :-). Našel jsem přes AC24 video, údajně dokument z KLDR, který ukazuje z jejich pohledu, co je špatné na západní civilizaci. Ačkoliv jsem zatím někde v půlce, bohužel, zatím bych odkýval všechno, o čem tam mluví. Ačkoliv KLDR je sama o sobě dost kontroverzní, tohle podle mě vystihli výborně http://www.youtube.com/watch?v=lPpiRIy_q7g&list=WLAA49DBF2D9652611

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Asiati znají svého nepřítele již tisíce let - "BÍLÝ MUŽ" !!! Proto se jim nedivte, že reagují jak reagují. Jejich generace to s námi bílými mají dostatečně jasně odžito !!!

      Vymazat
    2. A jak to hned ti haj.lové cenzorští zablokovali to video, poněvadž sami vidí, že tu někdo odhaluje pravdu o celé západní pos.ané obskurní démonokracii !

      Vymazat
    3. Neví někdo, kde jinde se to dá otevřít ? Na youtube.com to zablokovali !

      Vymazat
    4. Někde mezi Skotskem a Norskem je na moři další plovoucí Haarp, též na bývalé ropné plošině. Je to ale něco většího, poněvadž těch plošin je tam pohromadě jako jeden celek více. Mohl by tento Haarp "náhodně" cestovat i k islandským nebo grónským břehům ? Řekněme do nějakého šikovného hlubokého skalnatého zálivu, kam není moc nebo vůbec vidět !

      Vymazat
  4. jak čtu z textu nahoře...US Army přemístila radar na POBŘEŽÍ SEVERNÍ KOREE...to jsou tací kámoši,že to Korejci Amisum DOVOLILI a zároven pak sežrali pruser se zemětřesením?Jak to s tou Severní Koreou je OPRAVDU? Je to komoušký celosvětově nebezpečný ideologický diverzant,kde je hladomor dle stalinského vzor obrok?Nebo je vše JINAK,kámoší se s Amis,nechá je ve svým vodách dělat,co chtějí?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je to větší hra, než si dovede průměrný ovčan v Evropě vůbec představit ! Však to dál sledujte, a uvidíte brzy velké dívadlo !

      Vymazat
    2. Je třeba si uvědomit, že i dualita dnešního světa je uměle vytvořená. Západ - východ, křesťanství - islám a tak dále, jsou jen iluzorní rozdíly k ospravedlnění válek a nenávisti. Nad tím vším je jeden režisér.

      Guess

      Vymazat
    3. A skřípe zubama a chytá se za rohy hrůzou a vztekem, jak se mu to všechno postupně hroutí

      Vymazat
  5. Ejhle,dnes vysvitlo slunce,tak to vypadá,že mají dost starostí se Severní Korejou,tak nám třeba daj chvíli pokoj s Chemtrails a Haarpem!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je to možné, protože jinak urputně pracují na devastaci hlavně severní průmyslově vyspělé polokoule !

      Vymazat
  6. No, vzhledem k tomu, že v tom videu tady zmiňují v souvislosti s radarem i HAARP, tak v podstatě přiznávají, že to spolu souvisí. A co radar u nás v Brdech? Že by další "spolupracovník" HAARPu? :-)))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mobilní Haarpy jsou i tzv. Eiscaty a XB-éčka. Protože jsou mobilní, nevíme, kolik jich vlastně existuje, a kdo všechno na světě je má !

      Vymazat
  7. To jako myslíte že jsou domluvený,že jim Američani dají nějaké peníze a Korejci na oplátku jako vyvolají konflikt,a tak Američani odůvodní to,že musí stále vyzbrojovat?Tak to už je fakt síla,ale dneska se už nemůžeme divit ničemu.Jen doufám,že ti "malý kluci" si budou s těma zbraněma hrát tak dlouho,až bude fakt nějakej průser.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Když se nedaří Írán stále vyprovokovat k válce jako prvnímu, tak musí anglosaský imperialista použít náhradní variantu, a Korea se mu pro ty účely náramně "hodí do krámu".

      K tomu ještě dodám jen tak na okraj, pokud bude náš Saša Vondra jmenován velvyslancem ČR v Izraeli, bude 3.sv.válka na spadnutí. On tam má za úkol celé to "podivné válečné společenství" proti sobě poštvat natolik, že někdo z nich do toho nakonec řachne jako první. Globalisté chtějí, aby to byl Írán, aby byl oprávněný důvod k odvetám, napadnutí, okupaci alá Irák,Lybie či Sýrie, a rozšíření konfliktu i na celou Asii a Evropu !

      Vymazat
    2. takže podle tebe Kim je domluven s američany ?? takhle totiž ty uvažuješ, neustále čtete do kola , různé , a protichůdné konspirační teorie, a pak z toho s prominutím blbnete !! pravda , na každém šprochu je pravdy trochu ale až se dozvíš že vše bylo jinak než myslíš, budeš koukat jako když ti uplavaly hračky ...

      Vymazat
    3. mě tedy hračky nikdy neuplavaly poněvadž z bazénu mi nemají kam uplavat

      vždyť všichni brzy uvidíme, co za tím vším stojí. Rothschildové již prý dali pokyn k čipování obyvatel západní aliance. Napřed půjdou politici a nižší bankéři, po nich vědecká, lékařská a umělecká elita, a naposled ten zbytek. V Praze se od této středy údajně čipují v utajení naši zednáři. Zdá se, že vyvrcholení tzv.Zjevení sv.Jana je velmi velmi blízko, víc než jsme schopni či ochotni připustit !

      Vymazat
  8. No jo pane chytrý,tak mě teda poučte jak to bude.Je jasný,že za vším stojí prachy a ropa,a že normální lidi jsou jim úplně ukradený,čím víc jich pojde,tím líp..tak chytrej jsem taky..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Už se to děje ! Rapidně se zvýšila úmrtnost mezi elitami, a nikdo neví, co je toho příčinou !

      Vymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.