27. dubna 2013

Vliv mobilního telefonu na červené krvinky

Od čtenáře, díky!

Vážení přátelé ,
všimněte si prosím zvláště toho, jak vypadají červené krvinky ještě 20 minut po skončení hovoru u osoby stojící 1,7m daleko ! Důležitý je rovněž údaj, že se jednalo o běžný telefon (např. u Iphonu jsou hodnoty mnohem horší) a že výkon telefonu nepřekročil 25%. To je přesně to zastřené vědomí, o němž Ing.Hein mluvil na poslední přednášce. Mozek prostě nedostává kyslík !!!
A teď mi řekněte, jak se mají vaše děti ve škole učit, když má každé v kapse aktivovaný mobil a celé přestávky hrají hry, namísto procházky, toalety,svačiny...Jsem nesmírně rád, že se mi dostalo sluchu na ZŠ Heyrovského v Olomouci a v některých třídách, zatím, je již po dobu vyučování zapnutý mobil zakázaný. Jelikož je ve škole i wi-fi , jednání s panem ředitelem bude pokračovat, neboť mnou naměřená zátěž centrální nervové soustavy dětí je přes 80%... Nicméně, ledy byly prolomeny a to je skvělé :)


vše nej vám přeje
Radim:)

 VLIV EXPOZICE MOBILNÍHO TELEFONU NA KREVNÍ BUŇKY

výzkum:
Kornelia Tomson, celostní medicina, 29225 Celle (SRN)
www:
aplikovaná metoda:
mikroskopie v temném poli (Dunkelfeldmikroskopie)
použitý mobilní telefon:
Nokia 5110
doba telefonování:
1,5 minuty
vyzařovaný výkon:
70 - 100 µW/cm2
povolený výkon (norma SRN):
470 µW/cm2


*  MIKROSKOPIE V TEMNÉM POLI (Dunkelfeldmikroskopie)

Mikroskopie v temném poli je metoda používaná k pozorování drobných objektů a jejich povrchových struktur. V lékařství se uplatňuje mj. při analýze krevních buněk. Mikroskopické vyšetření se provádí ze vzorku odebrané kapky krve.
Její podstata spočívá v tom, že do roviny objektu vstupují z kondenzoru pouze okrajové, velmi šikmé světelné paprsky, zatímco středové paprsky jsou pohlceny a při zobrazení se neuplatní. Objekt je tedy osvětlen jen ze stran, paprsky se od něj odrážejí a lámou. Do objektivu vstupují jen paprsky odražené od povrchu objektu a ten proto září v temném poli.

Tato medicínská metoda byla použita při měření vlivu expozice mobilního telefonu na krevní buňky lidského organismu - erythrocyty (červené krvinky). Experiment se uskutečnil na klinice Heilpraktikerin Tomson Kornelia v Celle (SRN)


TELEFONUJÍCÍ OSOBA "A"




před telefonováním 
Bílé kruhy na obrázku jsou červené krvinky plovoucí v krevní plazmě a díky elektrickému náboji a polarizaci se od sebe odrážejí. 



po telefonování
Pokusná osoba A telefonuje s běžně prodávaným mobilním telefonem. Vyzařovaný výkon je asi 25% zákonem stanovené mezní hodnoty. Přesto dochází v lidském biosystému ke značným změnám. 90 vteřin po ukončení hovoru jsou krevní částice depolarizovány a drží se jedna druhé. Znamená to poruchu průtoku a nedostatečný přenos kyslíku, který se na erythrocyty nedostatečně váže. Protože mozek sám spotřebuje 20% přenášeného kyslíku, může dojít k poruše koncentrace a výpadku krátkodobé paměti. 



20 minut po telefonování



40 minut po telefonování
Pokusná osoba A je po telefonování uzavřena v prostoru odstíněném od krátkých vln. Ještě 20 minut po telefonování jsou erythrocyty v shlucích. Poprvé po 40 minutách jsou jednotlivé erythrocyty opět od sebe odděleny a stav je normalizován.


POKUSNÁ OSOBA "B" STOJÍCÍ 1,7 METRU OD OSOBY TELEFONUJÍCÍ



po telefonování
Pokusná osoba B sama netelefonuje, ale stojí od osoby A v odstupu 1,7 m. Také u osoby B dochází k depolarizaci krevních částic a po 20 minutách je ve stejném stavu jako osoba A.



20 minut po telefonování

Ing. Hein - komentář:
Toto měření (neoddiskutovatelná fyzikální metoda – vzorek krve a mikroskop) ukazuje časovou shodnost cca 40 minut pro normalizaci poměrů v krvi a normalizaci parametrů měřených námi metodou EAV. Dvě naprosto odlišné metody s obdobnými výsledky byly prováděny dvěma institucemi, které o sobě a výsledcích své práce navzájem nevěděly.

Orgonet: 

Paní Kornelia Tomson myslím touto metodou nejlépe trefila hřebíček na hlavičku. Po dlouhém tápání, kdy se sice vědělo, že radiace je škodlivá a co způsobuje, ale ne tak úplně se vědělo, jak působí, zcela jasně a prokazatelně vysvětluje, co v se v našem těle děje při mobilním telefonování a dává to naprostý smysl.

Svého času jsme zde doporučovali orgonitový knoflík na ochranu před zářením z mobilu. Pokud by někdo byl schopen zopakovat tuto metodu měření v přítomnosti orgonitu a bez něj, viděli bychom, zda orgonit (nebo jiné ochrany proti záření k mobilům) skutečně fungují. Asi to nebude tak složité, vzorek krve a mikroskop, ale musí to dělat odborník ... (Zatím nikdo nedokázal, že orgonit a jiné ochrany fungují, ale takto by to myslím bylo prokazatelné.)

35 komentářů:

  1. Je možné někde zapůjčit takové měřící zařízení?
    Díky
    Anna, Liberec

    OdpovědětVymazat
  2. Týka sa to aj WI-FI ?
    Marek & Marek G.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. WiFi se to týká bezesporu taky. Dokonce jsem dříve našel článek, že se v UK jednalo o zákazu použití WiFi na školách! A i když je wifi pohodlnější, tak jedu doma jedině přes klasický UTP kabel a to i na notebooku.

      Vymazat
    2. http://orgo-net.blogspot.cz/2009/07/wi-fi-ve-skolach.html

      Vymazat
  3. Svého času se daly koupit svítící anténky, upozorňující na hovor. To je asi nejlevnější varianta.

    Jinak jsou měřící přístroje otázkou mnoha tisíc korun. Já našel třeba tuhle stránku:
    http://www.elektrosmog.cz/spektranal.html

    Pro měření mobilů jsou potřeba VF přístroje.

    Obecně je třeba rozlišovat mezi mobilem, který telefonuje a mobilem, který jen čeká. Čekající mobil posílá jen krátké pulsy - v průměru nepatrný výkon.

    Zapnutý mobil už je jiná. Tam je výkon už v desetinách Wattu. Pokud volá tisícovka lidí, dá to to dohromady záření mikrovlnné trouby. A tuhle nestíněnou troubu si držíte u hlavy.

    OdpovědětVymazat
  4. Dobrý den,

    jak se ochránit před těmito vlivy spojené s mobilním telefonováním? Kdo má jaké zkušenosti, sem s nimi, prosím.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nejlépe nemít mobil.

      A když už ho musíte mít, tak co nejdál od sebe. Sluchátko je dobrý nápad. Uchovávání v nějaké brašně namísto kapsy je také dobré.

      Záření, které dostanete, ubývá s prostorovým úhlem, pod kterým Vás telefon "vidí". Metr vzdálený mobil předá tělu jen asi desetinu energie proti telefonu u ucha.

      Pomůže také telefonování na volném prostranství s dohledem na vysílač. Pokud má telefon dobré spojení (víc čárek signálu), sníží si sám výkon. Výkon BTS je pro vás nezajímavý - svůj telefon máte mnohem blíž, takže i při malém výkonu od něj schytáte víc. Nejhorší je zalézt se zapnutým telefonem do budovy s minimálním signálem nebo někam do přírody, daleko od vysílačů. Telefon tam automaticky zvyšuje výkon na maximum, aby našel nějaké spojení.

      Vymazat
  5. Nešlo by to nějak odstínit ? A CO ORGONIT, pomohlo by to?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Již tři roky vyrábím orgonit - Mobilek. Samolepící přímo na mobil. www.orgonitus.webnode.cz

      Vymazat
    2. Kolem těla je energetické pole , plazmovitého charakteru, jemné energie, takže to moc asi nepomůže, při volání je lepší používat sluchátko na drátě, a telefon je třeba nosit co nejdále od těla , mobil svým výkonem vlastně dělá díry do "aury" ,a pokud ho máte celý den u sebe , jste ovlivněni pořád .

      Vymazat
    3. Mohl byste uvést jaká je alespoň přibližná hodnota energie toho pole? Joule? miliJoule? kiloJoule? Jiná?

      Vymazat
    4. není to jen jedna energie , je to souhrn, elektro magneticko plazmaticko aj . energie

      tak zvaní vědci to zatím neměří , a i kdyby měřili , k čemu ti to bude ?? Myšlenky existují a také je zatím neměříme , ale budeme

      Vymazat
    5. Pokud je to souhrn, uveďte celkovou hodnotu. Jednotkou energie je Joule a jeho násobky. Pokud se jedná o energii, měl byste mít alespoň řádový odhad. Elektrické i magnetické pole má energii danou jejich intenzitou, plazma pak svou teplotou a mírou excitace. Měřit se to dá. Bude mi to k porovnání s energií, kterou vyzařuje mobilní zařízení.

      Co se týče měření myšlenek, tak nedávno americký prezident schválil miliardový projekt mapování mozku.

      Ale dost funkcí mozku lze měřit i simulovat už dneska.

      Magnetickou resonancí se podařilo ztotožnit některé partie mozku s konkrétními myšlenkami a představami. Je to zatím hodně hrubé, ale funguje to.

      Takže to, že myšlenky nezměříme, není tak úplně pravda.

      Mnoho jednodušších funkcí mozku se podařilo napodobit a prakticky využít. Nejúspěšnější je asi paměť pro rozpoznávání tvarů a znaků, která se může sama učit. To se programuje jako zjednodušený model zapojení mozkových buněk (neuronová síť).

      Vymazat
    6. Použili to u kybernetického osla, muly. Tento stroj, vojenský projekt, unese asi 250 kg různého materiálu a munice. Chodí po 4-ech nohách jako mula nebo osel, ale nemá krk a hlavu. Jen tělo a nohy. Zvládá chodit po rovině i do kopců, na pevném podkladě i v rozmočené půdě. Když do něj někdo kopne nebo narazí, dokáže zvrátit pád. Pokud spadne na bok nebo na záda, je schopen se znovu postavit a jít dál. Má nainstalovanou kameru a mikrofony, aby dokázal dojít na určené místo sám bez doprovodu. Když zabloudí, zastaví se, a přes GPS vyhledá svou polohu, zkoriguje trasu k cíli, a jde zase dál. Vyhodnocuje samostaně, zda překážku, se kterou se setkal, překoná nebo obejde. Když narazí na nepřátele, ihned to ohlásí velínu, a sleduje jejich pohyb v okolí z bezpečného úkrytu. Jako ochranu má ve svém zbrojním arzenálu vystřelovač granátů a k úniku kouřovou clonu.

      Vymazat
  6. odstínit to jde a velice jednoduše. noste mobil zabalanej v alobalu :) sice se vám nikdo nedovolá, ale zaručeně odstíníte veškeré elektromagnetické záření :)

    sakra, ze záčku mi to připadalo jako blbost, ale asi to vážně začnu dělat. potom stačí cca 1x za hodinu tolefon vyndat, na 30 sekund odložit do bezpečné vzdálenosti (počkat, jestli někdo nevolal/nepsal, na to stačí chvilka, protože vysílač periodicky zkouší dostupnost telefonu) a pak ho zase zandat... vzhledem k tomu, jak často kontroluju telefon v současnoti, to bude spíš ještě vylepšení dostupnosti, než zhoršení

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Alobal není dobrý nápad. Lepší je ten telefon vypínat.

      V alobalu se ten mobil bude zoufale snažit spojit a pojede na plný výkon. Za prvé se Vám brzo vybije a za druhé může ven proniknout víc záření, než když je na volno.

      Vymazat
  7. zde na stránkách je ochrana vůči záření z mobilních telefonů. Do jaké míry a zdali je tato ochrana účinná je třeba zjístit.

    hledejte pojmy Baroqal, PÚ, ADiK:
    http://www.milanhein.cz/odkazy_erytrocyty.php

    OdpovědětVymazat
  8. Mám osobní zkušenost s náramkem Bionic Band, který způsobí lepší synchro organismu se Zemí, pak je takový člověk méně náchylný na vlivy telefonu/smartphonu. Zkušenost je pouze krátkodobá, možná by nám dlouhodobí majitelé mohli podat více informací. Mám v plánu si náramek pořídit nejen (ale také) kvůli tomu. Vliv orgonitu by mě také zajímal. Děkuji a přeji krásný den.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tyto náramky údajně pracují, na frekvecích 7- 9 Hz , což byla původní frekvence země / Schumannova frekvence / ještě kolem roku 90 , nyní je frekvence nad 10Hz a stále stoupá, takže pokud budete nosit takovéto náramky, bude vás to udržovat na nízké frekvenci,kdo na tom má zájem,aby lidé byli pořád na stejné nízké úrovni , je zřejmé !

      Vymazat
    2. Vida. takže ti, kdo už mají domů zavedenou elektřinu o 50 Hz jsou vlastně dost napřed před pouhými majiteli náramků.
      Komu to nebude stačit, může přesídlit do USA, kde je elektrifikace dokonce na 60 Hz.

      Vymazat
    3. vždy se najde nějaký nedovtipa jako ty

      Vymazat
    4. Nemluvě o Rakousku a Švýcarsku s jejich železnicemi napájenými 16,7 Hz (to je blízko zmíněným 10 Hz).

      Vymazat
  9. Chodím do školy a citim rozdíl když jsem tam v dosahu několika wifi a každý ma super telefon někdy je mi z toho zle doma

    OdpovědětVymazat
  10. Především je důležité toto poznání a informace a jako velmi pozitivní je to, že ledy jsou prolomeny a škola tyto fakta neignoruje. Podle určitých informací vím, že v mnoha školách mají děti nařízeno po dobu vyučování mít vypnutý mobilní telefon, ale důvod je zde pravděpodobně jiný - nevyrušovat zvonícím telefonem. V každém případě by toto informaci měli znát ve všech školách. Není to však informace pouze ke školám, ale i k dospělým. Díky. Honza.

    OdpovědětVymazat
  11. nejlepsi ochrana je nemit mobil,usetrite za hovor,za mobil a hlavne setrite si zdravi

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dělejte to jako naši romští obyvatelé, otevřou okna v panelácích a řvou na sebe z okna do okna sousedního paneláku na 150 m,co si zrovna vaří k obědu, takže to ví celé sídliště :-))))

      Vymazat
    2. Pak se musíme naučit ovládat telepatii, a mobilní operátoři budou mít po ptákách !

      Vymazat
  12. Ochrana: http://www.biznetmall.com/antiradiation/bed.html

    OdpovědětVymazat
  13. mel jsem za to ze je v EU zakaz wifi vysilacu na budovach skol. vsimnete si, na obrovskem mnozstvi z nich tu mame ty velke wifi anteny, zejmena na zakladnich protoze jsou vetsinou ve sve obci nejvyssim bodem.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nepletete si WiFi a mobil?

      Antény pro WiFi jsou většinou výrazně menší než pro mobilní sítě.

      Vymazat
    2. menší jsou ale jsou stejně nebezpečné

      Vymazat
    3. Ale svinstva to na našich tělech udělá taky

      Vymazat
    4. Jistěže je nebezpečné obojí. Jen upozorňuji, že se jedná o různá zařízení a tudíž umístění jednoho z nich nemusí porušit pravidla pro to druhé.

      Co se týče ochrany, tak je dobré si uvědomit, že jako ochrana může dobře sloužit drátěné pletivo, které má oka menší, než polovina té antény. Králíci v králíkárně jsou spolehlivě chráněni proti mobilům i WiFi. Stejně dobře ochrání i kovové žaluzie na okně. Pokud ovšem nemáte mobil uvnitř - pak žaluzie problém naopak zhorší (mobil nebo WiFi zvýší výkon, aby se skrz překážku propojily ven)

      Vymazat
  14. Posílám odkaz na web v němčině. Německy znám pár slovíček a na vyhledávání to stačí. Handy=mobil. Sar=záření. Hersteller=výrobce.
    http://www.handywerte.de/index.php
    Hodně štěstí, určitě si s tím poradíte a bude vám to vynikající pomůckou při koupení mobilu.
    JS

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.