28. června 2013

Aolian: Červnové příhody pošumavské bandy antichemtrailsových diverzantů

Ahojky, srdečně Tě zdravím z našeho podchlazeného Pošumaví. Včera ke mně přicházelo hodně inspirace, tak z toho nakonec vzniknul nový příspěvek. Až budeš mít nějakou volnější chvilku, můžeš ho zavěsit na svůj web? Předem velké díky :-)
Článek je trochu obsažnější, tak snad jeho louskání nebude spíš za trest :-)))))))))))))))) Ale pak asi nebudu mít delší dobu čas dát zas něco do kupy.
K příspěvku posílám i dvě fotky, je pro ně vyčleněné místo v kapitolce 3.
Přeju vydařené léto
A.

Jak jsem požádal o satisfakci 
a jiné příhody pošumavské bandy 
antichemtrailsových diverzantů


1. Výprava na Plzeňsko v čase velkých povodní

Na počátku letošního června jsem si dovolil malý luxus: podařilo se mi na pár dní zmizet se svou prací do jednoho opuštěného domku, který se nachází v klidném prostředí nedaleko plzeňské metropole. V domku dlouhodobě přebýval jeden náš starší příbuzný s pevnou důvěrou ve všemocnou farmaceutickou lobby, nikterak mne tedy nepřekvapilo, že jeho stůl v kuchyni spíše připomínal výkladní pult v lékárně. Po větší aklimatizaci v této místnosti se mi trefně připomněly naše staré známé Torontské protokoly, neboť „kam jsem se otočil, tam byly samé jedy :-)))))))))“ Nejen posilující léky na upevnění chorob, ale i do nebes vychvalované vitaminové tablety s aspartamem aj. sajrajtíky, jakož i spousta potravin-otravin s „éčky“ a do toho všeho lednice uvolňující při chlazení záludné výpary, po nichž dost rádo škrábe v krku...


Byl jsem proto neskonale rád, že se mohu se svou prací uvelebit v sousedním útulném pokojíku, odkud stačilo pouze vymést balast z televizního vysílání, jíž byly nasáknuty stěny místnosti a postupně odvést několik připoutaných duší, zejména z dob fašistické okupace.
V rámci své práce jsem potřeboval zpracovat komentáře k různým lokalitám, což vyžaduje značné soustředění, přesto se našlo i několik příležitostí na zajímavé energetické propucy. Venku vytrvale lilo a lilo, neb klimouši se natvrdo rozhodli, že vypláchnou najmě západní část Čech. Rozhodl jsem se, že tyto veledeštivé dny použiji k některým očistným procesům v krajině. Úplně nejlíp se to dalo zkombinovat s energetickou očistou plzeňské krajiny od různých válečnických traumat včetně sudetoněmeckého protektorátu. S pomocí mentální energie jsem vytahoval jednu temnou astrální vrstvu po druhé, uvolňoval z nich energie a připoutané duše a nakonec uzavíral jejich minulost. V celodenních lijácích se pak pěkně splachovala zbylá rezidua :-)

Třetího dne jsem se vypravil do nedalekého krámku pro něco na zub. Zaskočil jsem i pro sadu svíček do sousední drogérie, neb se mi v těch pochmurných dnech s nízkými chemomraky zastesklo po vesele plápolajícím plamínku. Svíčky mi pomohl vybrat sympatický mladý prodavač. Když mi je podával, probleskla přes jeho postavu silueta lesního elfa. Hnedka mě zaplavil pocit velké radosti: „A vida, zase jeden inkarnovaný elfík :-)“ pomyslel jsem si nadšeně. A vtom ten mladý prodavač přátelsky povídá:
„To máme dneska zase počasí, co?“
„To tedy máme,“ odvětil jsem souhlasně a dodal klidným hlasem: „zrovna včera jsem se dočetl na internetu, že tyhle povodně jsou uměle vyvolané. Dělá se to přes techniku a letecké rozprašování chemikálií do vzduchu. Důvodem je zastrašit lidi a vytahat jim peníze z kapsy.“
Mladíkova tvář poněkud zrozpačitěla, potom ale přikývnul. Při placení zboží jsem poslal jeho duši radikální myšlenku:
„Neboj se jednat, vím, ke které skupině bytostí patříš a jak silný je energetický potenciál lesních elfů. Práce na očistě planety je i tvým úkolem, žehnám ti k němu. Přeji ti, ať se ti daří tvoje pravá práce, jak jen to jde nejlíp.“ Náhle se u mladého prodavače objevily dvě astrální světlé postavy a sejmuly mu z těla pevný jemnohmotný krunýř natkaný převážně z vlastních strachů a jiných energetických blokád.
Když jsem vyšel na ulici, kolkolem se válely těžké šedé mraky, na obloze přímo nad krámkem se však ukázalo světlé kolo :-)


2. Sousedské hlavy zabedněné

Během mého pobytu na Plzeňsku mi v jeden den volal můj kamarád Nemo, že v našem rodném Pošumaví došlo k nějakému podivnému „vyzkratování“ mozků. Líčil mi, kterak při návštěvě naší střediskové obce potkával převážně samé kakabusy a spoustu osob s vyloženě roztržitým chováním. Zlatým hřebem celého programu byl jeden týpek klátící se u sámošky pod náporem několika vypitých Bráníků. Jak zahlédnul Nema, začal na něj pokřikovat:
„Copa ty povodně? Vy jste asi málo octovali, že jo???!!!“ Přitom se hlučně rozchechtal, až sebou málem lupnul o zem.
Když mi to Nemo líčil do telefonu, musel jsem se tomu taky nakonec vydatně zasmát :-))))))))))))) Večer při stmívání mi ale došlo, proč byla někdy v půlce května odvysílána na Nově tendenční reportáž kladoucí si za cíl zesměšnění odpůrců umělých úprav počasí. Nejprve - s využitím rafinovaných podprahových podnětů – nabušit celé společnosti do hlavy, že chemtrails a hlavně to octování jsou absolutní nesmysly a poté pěkně pomaloučku polehoučku připravit zákeřnou povodeň. Strategie klimateroristické lobby je naprosto jasná: neoctujte ani nic jiného nepodnikejte, ať vám můžeme hezky v klidu shodit na hlavy tuny chemických sr.ček a pořádně vypláchnout vaše obydlí, zahrádky i velké širé rodné lány.
Pěkně povedení ptáčkové jsou ti PR (public relations) agenti pečující skrze Novu o naši ctěnou Nevědomost! I když si osobně myslím, že efekt nakonec nebyl takový, jaký si představovali a navíc jsem jim vděčný za zajímavý objev :-) Jejich reportáž mne motivovala k tomu, abych zkusil omrknout, na jakém energetickém jevišti se pohybuje celosvětový bulvár. Po několika astrálních okouknutích mi bylo ukázáno, že celý tenhle propagandistický a senzacechtivý bulvár vesele bují na ženských energiích Plamene Života zakletých v dávných démonických válkách. Teď už je mi jasné, proč jsou naše sdělovací prostředky neustále plné oněch dobře známých „slepičáren“ :-))))))))))))))))))))))
Někteří moji kamarádi jsou príma parodisti a dodnes píší do různých internetových diskusních fór hlášky: „Máte strach z bouřek a povodní? Na Nově doporučují: OCTUJTE, OCTUJTE, OCTUJTE!!! Odpařováním octa proti všem bouřkám a povodním!!! Vyzkoušeli jsme to a ono to fakticky funguje. Vyzkoušejte to taky!“

Další výsměch ohledně našeho octování se odehrál hned po mém příjezdu z Plzeňska. Už nepršelo, ale nebe bylo dál z větší části pokryté šedinami. Šel jsem pozdravit naši zahrádku a tu spatřím, že u sousedů je nějak veselo :-) Náš pan soused se promenáduje po zahradě a přitom se potutelně uchichtává, ale tak, aby to bylo slyšet:
„Málo octovali, hi hi hi. Málo octovali, ha ha ha.“
Ty jsi ale truhlík, pomyslel jsem si v duchu. A na počest svých octovacích experimentíků jsem vytáhnul z kůlny náš oblíbený butaňáček a hezky zčerstva zahlásil celé rodině:
„Ať si ty svoje šediny na nebi strčí za klobouk, teď je potřeba pořádně zaoctovat, ať k nám může pěkně sluníčko.“
Byl jsem zrovna docela zdravě v ráži, takže mraky se začaly pomaloučku rozpouštět i působením mého vlastního elektromagnetismu. To mi dodalo ještě většího optimismu a začal jsem si vizualizovat, kterak se octové páry pěkně linou nahoru do vzduchu a jak tam nádherně neutralizují veškeré ty klimouši rozprašované zplodiny. Octíček se zdárně zahříval a já cítil celým svým tělem, že protentokrát máme obrovskou šanci na úspěch :-) K tomu jsem vydatně pochválil bytůstky na naší zahrádce, jak o ni dobře pečují a přenesl svou chválu i na okolní krajinu. Najednou, zčistajasna se kolem mne tak obrovsky zvedla hladina optimismu a radostné nálady, že se mi z toho až zatočila hlava.
Pana souseda jsem srdečně pozdravil, on odvětil na pozdrav jakoby nic, pak ale zašel za roh oddat se novým posměchům na adresu našeho diverzantského octování. V blízkosti souseda jsem zahlédnul několik astrálních černých mágů, jak si taky přihřívají svou polívčičku.
Při pohledu na černé mágy mi bleskla hlavou myšlenka: „Co když nám ty šediny nějak vystabilizujou? Pak tady budu stát jak svatej Utřinos :-(“
Vtom jsem vycítil přítomnost Strážkyně přírody. Usmála se a dala rázný pokyn bytostem živlu vzduchu. Do čtvrt hodiny bylo po šedinách a na nebi se vlídně rozzářilo slunko :-)
Znovu, tak jako již mnohokrát, jsem se přesvědčil o tom, že zdánlivá pasivita přírodních bytostí v procesu umělých úprav počasí je ve skutečnosti fikaným zastíracím manévrem. V podstatě slouží k tomu, aby si invazní rozumové ego až do poslední chvíle své existence myslelo, jak je dokonalé, neomylné, všemocné a nepostradatelné. V této fázi sice dokáže „egíčko“ vydeptat spoustu pesimistů, pokud je však v plánu, že v konečném stadiu svého iluzivního života dostane pořádnou ťafku, při stávající strategii zdánlivě pasivního chování přírody na to nebude připraveno ani náhodou :-))))))))))))))))))))

Sotva jsem se vzpamatoval z jednoho překvapení, další odvážně klepalo na plot sousedovy zahrady. Strážkyně přírody se najednou objevila přímo před mým sousedem, který právě popadnul jednu ze svých zahradních plastožidlí a honem s ní pospíchal na místo nejvíce prozářené podvečerním sluníčkem :-))))))))))))))))) Jeho denní vědomí vědělo úplné houby o tom, kdo před ním teď stojí, zato jeho duše se začala tak nějak všelijak ošívat, že to bylo celé až takové komické :-)))))))))))
Strážkyně přírody razantně povídá: „Hleď, ať to u tebe všecko odsejpá, jak má!“
Sousedova duše chvatně kývala hlavou ve znamení souhlasu a na mžik se mi ukázala ve své pravé podstatě. Nemohl jsem se ubránit dojetí. Spatřil jsem pěkný klobouček navlas stejný jako má muchomůrka červená, pod ním tmavé šibalské oči a zavalité bílé tělíčko. Jéje, můj soused je inkarnovaný houbový skřítek! Škodolibý houbový skřítek :-))))))) Sedí to naprosto dokonale s tím, jak celé dny běhá po lesích a nahání houby, až se na něj všichni ve vsi zlobí, že na ně nezbyde kloudný hříbek do polívky :-)))))))))))))))
Jakmile Strážkyně přírody zjistila, čemu se směju, s úsměvem přikývla. Zaplaven září podvečerního slunka, měl jsem neskonalou radost, že mě se svými přáteli nenechala ve štychu.
„Díky, Velitelko, máš to u mě,“ řekl jsem srdečně a zamával jí na rozloučenou. Od té doby se již vícekrát nestalo, že by se nám soused posmíval kvůli našim vypečeným antichemtrailsovým experimentíkům.

Při večerním táboráčku, kdy jsem se dostal do příjemného polomeditačního stavu, se mi ukázala Strážkyně přírody znovu. Stála na své domácí základně uprostřed nádherné květinové zahrady. Po chvíli romantického kochání se překrásnými květinovými vzory bylo mé vidění přeneseno ke vstupní bráně zahrady. U brány stál velký opancéřovaný štít a před ním probleskovala podivně destruktivní energie, zamotávala se do chuchvalců, syčela, bublala, vystřelovala šípy a chvílemi měla tendenci formovat se do fantómických obličejů ďábelských příšer. Hrůzná podívaná!
„Co to je?“ vydechl jsem ze sebe s úlekem.
„Nahromaděné negace z povodní. Všechno to nadávání a láteření Nevědomých, kterak je příroda zlá na lidi a mstí se jim přírodními katastrofami,“ zněla klidná odpověď. „Pomůžeš nám to vyčistit?“
„No to je přece jasný,“ vyhrknul jsem překvapeně, „udělám, co budu moci.“
Požádal jsem o paprsek očistné kvantové energie z Prasvětla, zavedl jej do místa činu a společně s dalšími bytostmi jsme sledovali, jak se ono agresivní temno řetězovou reakcí utěšeně rozkládá na molekuly volné energie použitelné pro novou výstavbu.


3. Chřadnoucí listy krásných lip

Při své červnové výpravě na Plzeňsko, o níž se zmiňuji v úvodu článku, mi vyzbyla po hlavní povodňové vlně trocha času na cyklistickou projížďku po okolí. Díky převážně rovinatému terénu ubíhaly kilometry na kole jako voda v potoce. Náhle se ocitám v obci Druztová a vjíždím do pěkné stromové aleje. Nad sebou mám chrámovou klenbu z korun letitých lip srdčitých a pod sebou asfaltku – s opadaným zahnědlým listím! Poplašeně vzhlížím do korun stromů. Spousta listů je divně povadlých, s hnědými skvrnami, jakoby došlo k jejich popálení. Rozhlížím se po aleji, je tichá a snad i posmutnělá. Ptám se, co se děje, ale nikdo nemá náladu odpovídat. Sedám na kolo a vracím se zpátky. Cestou potkám další podobně postižené vzrostlé lípy srdčité. Počasí přeje, a tak se záhy zrodily dva fotografické záběry:






Dosud jsem se nesetkal s tím, že by zrovna lípa srdčitá, která vždycky měla v našich českých krajích zelenou, trpěla takovouto podivnou chorobou. „Jestli na vás něco nasprejovali ti šílenci, tak mi to řekněte,“ vybízím ke komunikaci strážné bytosti postižených stromů.
„Tady si nikdo nemůže být jist, jestli přežije do další sezóny,“ pravil se zjevnou nevolí jeden ze stromových elfů. „My jsme si tady s takovou radostí a láskou vybudovali zelený kabátek a teďka tohle.“
„No tak to je přesně strategie temnářů,“ povídám rozrušeně. „Napřed nechat bytosti, aby si s radostí něco vybudovaly a potom to poškodit. Pošlapávat práci druhých, ubíjet jejich optimismus a radostné tvoření, brát poctivě pracujícím bytostem chuť do života. Kurnik práce, to je teda něco...!“
Rozčileně přešlapuji sem a tam a náhle si uvědomuji, že se nesmím nechat strhnout do víru negativních emocí. Klid, jen klid, vždycky se dá něco dělat, utěšuji sám sebe, a vy taky nemějte strach, obracím se ke strážným bytostem lip, jste krásné a statečné stromy, tolik mi všichni pomáháte v mé práci...
Zavřel jsem oči, abych se mohl lépe uklidnit a pak jsem zažádal o láskyplnou léčivou sílu pro všechny postižené lípy srdčité. Brzy jsem pocítil velmi jemné energie plné harmonie a prosté radosti ze života. Že by se to vážně povedlo?


4. Žádám o satisfakci...

Zvolna otevírám oči a přede mnou stojí nádherná světlá bytost z Nebeské klenby. Vlídně se usměje, ukáže na chřadnoucí listy lip a potom pronese velmi jemným a konejšivým hlasem:
„Můžeš žádat ještě víc než léčivou sílu pro své přátele. Můžeš žádat o satisfakci za utrpěnou újmu – pro ně i pro sebe.“
Slova té astrální světlé bytosti na mne zapůsobila jako balzám. A co víc: žádat o satisfakci pro své milé přátele – to je přece naprosto skvělý nápad!
„Hlavně přitom nezapomeň na vlastní odškodnění,“ vemlouvá mi do duše vznešený Pomocník z Nebeské klenby. K mému nechápavému výrazu v obličeji vzápětí přidává polopatické vysvětlení formou imaginárních obrazů. No, jo, že mě to nenapadlo hned, ťuknu se radostně do čela. Vždyť moje energetická práce se zčásti překrývá s pracovní platformou mého vrchního astrálního průvodce Tilia a to je přece 100% lipový elf!

Povzbuzen světlou bytostí z Nebeské klenby, stoupnul jsem si přímo před nejstatnější lípu, zavřel oči a pronesl pevným hlasem:
„Žádám o satisfakci pro pracovní skupinu lipových elfů jakož také o satisfakci pro sebe za násilné poškození těchto a dalších lipových stromů.“

Po pronesení těchto slov jsem kolem sebe okamžitě pocítil zvýšení energetických vibrací. Něco mne nabádalo k tomu, abych nechal oči zavřené a sledoval, co se bude dít. Cítil jsem, že probíhá jakási energetická výměna a přicházející energie se sama směruje do místa s nějakým zádrhelem. Ano, už jsem ve Starém Egyptě, někde v podzemí, leží tady v půlkruhu několik hrobek. Jedna z nich se náhle rozpadá a vychází tamodud spoutaný kousek mé duše z dávné inkarnace. Míří přímo ke mně, dávám dobrý pozor, zda je schopen projít k mému tělu bránou z Minulosti do Přítomnosti. Povedlo se! Není ani moc poškozený, vcelku bez problémů splývá s mou vlastní podstatou.
Ještě neotevírej oči a dívej se, co bude dál, slyším jakoby odněkud zpovzdálí. Přichází nový proud energie a sám se směruje mimo naši planetu, přímo k Měsíci. Dostává se do temnářské astrální základny, kde bleskurychle proráží pevný poklop. Základna ve tvaru nádoby je otevřena a unikají z ní celé zástupy duší a kousků různých duší. Včetně jednoho mého, je však příliš zbídačený špatným zacházením, proto putuje rovnou do ohňového kotle ke spálení. Loučím se s ním a přitom se mi ulevuje, hlavně na srdci. Zpětně mi dochází, že spoutávání a týrání onoho kousku mé duše na Měsíci mi způsobovalo určité podvědomé trauma.
A do třetice přichází odněkud zezhora velmi jemná léčivá energie na celkové zklidnění a nabytí nového optimismu do života. Cítím se jako v ráji. Bytostní strážci poškozených lip se také usmívají a čerpají novou sílu k práci. Děkuji vlídné bytosti z Nebeské klenby za vydatnou pomoc a podporu. Stojí opodál a jemně se zachvívá. Intuitivně vyciťuje, že mám pro ni připravenou zvídavou otázku.
„Rád bych se zeptal,“ šeptnul jsem nesměle, „zda my všichni, co jsme tady inkarnovaní na Zemi a nějakým způsobem se nás negativně dotýká devastace zdejšího života, si můžeme požádat o satisfakci.“
Světlá bytost s úsměvem přikývne. A mně rychle dochází, že žádat o satisfakci za ztížené životní podmínky vlastně můžeme VŠICHNI, neboť jsme denně nedobrovolně vystavováni rozprašování toxinů, denně se musíme vyrovnávat se škodlivým elektrosmogem, denně jsou naše duše vystavovány nebezpečí černé magie aj. temnářským nástrahám. A navíc je to tak jednoduché – vyslovím větu, že „Žádám o satisfakci,“ a energie se sama nasměruje tam, kde je prioritně potřeba pomoci ke zlepšení stavu našich duší. Ať žije praktická logika přírodního světa!


5. Vědomým ubližováním kradou duše ostatním tvorům

Nedávno jsem seděl pod svou oblíbenou letitou douglaskou a najednou mi přišlo na mysl, že bych mohl zkusit požádat o satisfakci za záměrné poškozování životního prostředí pro celou rozlehlou říši Strážkyně přírody (jež se zove Naturio). Všude kolem jsem cítil tiché souznění, postavil jsem se tedy zpříma před kmen spřátelené douglasky a povídám:
„Žádám o kompletní satisfakci pro celou říši NATURIO za záměrné a soustavné poškozování přírody.“ Pro všechny případy jsem si přichystal svůj oblíbený astrální kyj, bude-li potřeba k tomu něco radikálně prošťouchnout. Nemýlil jsem se: kvůli četným astrálním blokádám ve tvaru zdí a přepážek nemohla běžet vyrovnávací energie pro celou řadu úrovní pod správou Strážkyně přírody. Bez váhání jsem přizval úderné astrální pomocníky a společnými silami jsme se pustili do probourávání blokád. Příliš jsme tím nepotěšili zkorumpované bytosti zkreslující informace na Nadvesmírném Horizontu Událostí (mají tam vytvořené obdobné prostředí jako je uměle udržovaná zrcadlová plazma nad naší planetou). Záhy jsem cítil v zádech jejich přítomnost. Nepříjemně mrazila a z astrálu se ozývalo nelibé vrčení.
„Potrefené husy se opět ozvaly,“ konstatoval s posměchem můj astrální průvodce Tilio. Otevřel jsem brány do paralelních úrovní s prosbou o další pomocníky speciálně proškolené na boj s černou magií. Zdémonizované bytosti z Horizontu Událostí nám zatím postavily do cesty zástupy bílých holografických postav držících před sebou umrlčí kříže. Vůdčí postava měla v sobě programovací skříňku, z níž se ozval mystický hlas vyslaný přímo k našim uším:
„Ve jménu Ježíše Krista ustupte a odevzdejte své duše do rukou božích!“
„Copak nám to sem cpou za strašáky do zelí,“ zasmál se Tilio. „Tak tohle už vážně přežilo svou užitečnost :-))))))))))))))“ dodal s humorem a přizval na pomoc bytosti z rozkladné pracovní skupiny Strážce Plamene Života. Z dřívějších zkušeností vím, že speciálně „naprogramované“ umrlčí kříže dokáží vyzkratovat jakoukoliv sílu z Univerzálního Rozkladu, zejména v zájmu udržení dogmatického náboženského patriarchátu. Na tohle už ale máme s Tiliem náš malý fígl :-)
Svým úderným kyjem jsem proboural skleněnou stěnu, která mě energeticky oddělovala od těch bílých „strašáků do zelí“ a rázně jsem prohlásil:
„Veškeré umrlčí kříže podrobuji zpětné metamorfóze.“ Dobře vím, že ke zpětné metamorfóze se používá ještě něco víc než jsou základní energie Univerzálního Rozkladu. Vyjde to i protentokrát? Vyšlo! Kříže se začaly všelijak kroutit a rozpadat, až se nakonec proměnily v drobné vodní tvory, kteří v poklidu odpluli do Velkého Druhohorního moře.
„Žijte blaze,“ požehnal jsem jim radostně.

Bílé postavy byly slavnostně spáleny rozkladným Plamenem Života a najednou se odevšud vyhrnuli noví pomocníci na podporu naší práce. Zcela nenásilně se rozběhla vyrovnávací energie pro říši Naturio a v rámci satisfakčního procesu začaly do jednotlivých úrovní této rozlehlé říše proudit zástupy různých přírodních bytostí jakož i kousků jejich duší. S údivem jsem hleděl, jak se vracejí do svého domova a při svém putování procházejí umně postavenou soustavou filtrů na jejich osobní očistu. Po chvilce napjatého sledování mi došlo, že tyto bytosti a kousky bytostí jsou uvolňovány z nejhrubších nízkovibračních úrovní pozemského záhrobí. Zpočátku mi nešlo na rozum, jak se tam mohly tak nepěkně „zasekat“. Vyslovil jsem přání dozvědět se více o jejich osudu.
Netrvalo dlouho a učinil jsem poznání, že jsou to bytosti a kousky duší z násilně zahubených tvorů. Mou pozornost nejvíce přitáhly duše rostlin zemřelých při aplikaci toxických herbicidů. Byly celé jakoby potažené šedým povlakem, pokroucené a výrazně nehybné.
Brzy mi bylo umožněno vidět ještě více. Nešťastné duše všech násilně usmrcených tvorů byly skrze síť astrálních kabelů napojeny hlavně na fyzické producenty toxických chemických prostředků a zčásti také na uživatele těchto chemojedů. Celá tato energetická síť umožňovala odčerpávat hubitelům přírodních tvorů, ať to byly rostliny, hmyz či jiní živočichové, energii z jejich duší a přivlastňovat si ji ve svůj vlastní prospěch. Zlodějina první třídy! A mně se jasně potvrdilo mé šokující zjištění, s nímž jsem byl konfrontován již na přelomu zimy a jara: kdo vědomě ubližuje ostatním tvorům, krade jejich duše.

V případě Monsanta a podobných organizací zneužívajících sílu přírody se pak nemůžeme divit, že tyto společnosti oplývají takovým vlivem na celou společnost. Vždyť ony k tomu neoprávněně zneužívají energie ze stamiliard a stamiliard duší násilně zahubených nebo poškozených tvorů!
A proto: nebojte se a ŽÁDEJTE SATISFAKCI pro sebe i pro ostatní bytosti. Je to zajímavý způsob, jak pomoci trpícím duším mnoha tvorů, aby se uvolnily ze zajetí ziskuchtivých lobbistických organizací a přestaly jim nedobrovolně dávat svou energii. Případné astrální blokády jsou probourávány údernými jednotkami speciálně proškolených bytostí.


6. Bez aktivní práce to nejde

Tato planeta byla cíleně stvořená k tomu, že zde budou řádně prozkoumány klíčové strategie temnářů a dojde k vytvoření prostředí, které umožní jejich oddémonizování a spolu s tím i zánik veškerých časoprostorů, které nesouzní s podstatou přírodního řádu. Proto se zde sešly bytosti z různých úrovní a různého původu, aby se domluvily, jak na to.
Naše planeta má tedy jasný směr a cíl s požadavkem na aktivní práci všech zúčastněných stran. Knihy upřednostňující pasivní rozjímání inkarnovaných osob s tzv. anděly už v tomto ohledu značně přežily svou vlastní užitečnost. Onen svět archandělů plus svět Jediného Boha nemá v přírodním řádu žádnou domácí úroveň, protože je to smyšlený holografický svět iluze. Základem přírodního světa je neutrální systém s vyrovnanými jinovými a jangovými energiemi a s vyrovnanou hladinou Výstavbových a Rozkladných složek. Holograficky překryvný náboženský svět je oproti tomu patriarchátní a hlavním cílem tohoto umělého projektu je působit na široké masy veřejnosti, aby jen slepě věřily ve falešná pozlátka a nerozvíjely svoje vlastní Já vím.
Vzhledem k tomu, jak devastačně byly rozvojem náboženského patriarchátu v minulosti, zejména v temném středověku, pošlapávány bytosti a úrovně s jemnějšími typy energií, coby satisfakce za toto terorizování připadla vůdčí role v likvidaci iluze právě bytostem s převahou ženských energií. Na cestě k likvidaci iluze nás tak provází mnoho příjemných astrálních bytostí, které se dokáží věcně rozhodovat nikoliv na základě emocí, ale na základě faktů. S nikým nemanipulují a ve své uklidňující síle nás vlídně pobízejí k činům pro naši planetu i pro svůj vlastní vývoj. Dobře vědí, že když aktivně jednáme v zájmu Celku, ukrajujeme temnářům celé krajíce energie z jejich potenciálu. Tyto jemnější bytosti jsou obklopeny celou řadou entit s převahou mužských energií, které poskytují jejich duším potřebnou ochranu a podporují je v jejich práci. Duální partnerství ustupuje do pozadí a do popředí se dostává konstruktivní práce ve skupinách.

Ze strany astrálních pracovních skupin pracujících na očistě planety je velmi vítáno naše aktivní antichemtrailsové pokusničení. Cloudbustery, orgonity, octování, „vaření“ kyseliny citrónové v elektrolyzéru aj. počiny, to všechno nám bylo vnuknuto ve spolupráci s přírodními bytostmi. S jasným cílem systematicky ukrajovat energetický potenciál temnářům, který jim zůstal vymezený ze Staré Atlantidy. Nic dalšího už nemají pro svou působnost k dispozici, jen tento staroatlanský časoprostor a pomalu ale jistě si ho spotřebovávají:-) Proč to tedy nepodpořit aktivními zásahy do jejich vyumělkovaného počasí? Navzdory tomu, že v partách pokusníků přibývá stížností na četné ataky hmotného i astrálního původu... Pokud si však uvědomíme, že astrální i hmotné werky na ovládání počasí a jiné pekelné stroje jsou kompletně naimplantované na Starou Atlantidu, tyto ataky nás v podstatě nutí především k následující skutečnosti: abychom ze sebe radikálně vykydali staroatlanské astrální nástavby přivtělené do naší duše plus stejně koncipované technické implantáty. Průběžně otevírám astrální brány dalším a dalším pomocníkům odborně způsobilým na likvidaci staroatlanských struktur a energií.


7. Posílání lásky temnářům končí fiaskem

Možná se budete divit, ale pasivní posílání lásky vyloženě temnářským elitkám a modlení se za jejich dobro nemá pro Celek prakticky žádný užitek. Výzvy k těmto počinům pocházejí – světe div se – nikoliv od světlých Bytostí Života, ale rafinovaně a skrytě přímo od řídících temnářských elitek. Ony totiž hřeší na to, že si málokdo bude ověřovat, co se vlastně ve skutečnosti stane, když jim pošleme tzv. energii bezpodmínečné lásky. Moje četné zkušenosti a opakovaná pozorování jsou následující: vyslaná energie k nim sice doputuje, ale radikálně se zarazí o sadu opancéřovaných štítů, které má na sobě každá řídící temnářská bytost a tyto štíty jsou také povinnou výbavou každého řídícího temnářského centra. Odražená a odmítnutá energie lásky poslaná v zájmu tzv. Dobra je skrze speciální počítačovou matrix motivována k tomu, aby v rámci vyrovnávacích energií vytvořila protipól tzv. Zla. Toto zlo je potom zhmotněno do podoby temného psychodvojníka, který je implantován do pozadí naší aury a naprogramován tak, aby nám do několika dní způsobil nějaké trauma a snížil chuť do života. Tím, že se s ním dokážeme vypořádat, si můžeme sice udělat plus pro náš další vývoj, já osobně ale potřebuji investovat svou energii do perspektivnějších záležitostí :-)

Na řídící temnářské elitky naše láska (zatím) neplatí, protože působí z časoprostorů, kde nejsou schopny ji přijmout natož ji využít ke svému vlastnímu léčení. Citově zamrzlé bytosti je třeba nejdříve přemístit do takových úrovní, kde bude možné znovu aktivovat jejich prapůvodní citový základ duše. Na temnářské elitky proto zatím vcelku zdárně platí dobře mířený astrální kyj na rozbití ochranných štítů s následným aktem zpětné metamorfózy dotčených bytostí (obdoba tzv. malé smrti). Jelikož zdémonizované bytosti řídících systémů jsou lišky podšité a dokáží v jeden moment zručně operovat v různých časoprostorech, bude potřeba uvést do praxe kvantovou energii z prasvětelné úrovně Sluneční Paní na rychlé znovusjednocování násilně roztříštěných prostorů a meziprostorů.





16 komentářů:

  1. Tak přesně takhle vypadá stromořadí bříz u nás. V životě jsem to neviděla, listy napadené,jakoby zkroucené, žádný hmyz vidět není. To stejné třešeň listy jakoby děravé, přitom od krup nepomlácené, zaplesnivělé, takové chřadnoucí, bez života, světlé.Napadá mě bohužel ne láskyplné vyjádření ,ale jen povzdech ať už jdou do háje a nechají tu přírodu být.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Larvy hmyzu, škodící na listech v koruně ze země neuvidíte, tak ostrozraký není nikdo...

      Vymazat
  2. Super,hezky se to cte,clovek si oddychne:-).Melo by se to vydat jako kniha,mam rad takovy cteni jako zabavu a oddych.Jinak se obavam,ze situace je daleko jednodussi a prostsi,tim hrozivejsi a nebezpecnejsi(zadna pomoc kohokoliv zvenci,sami si musime pomoct),za vsim hledej jenom cloveka,jsou lidi dobry,jsou lidi zli,jedni chteji jen dobre zit,druhy vladnout bez vlastniho pricineni v prepychu,za tim ucelem vytvorili vsechen ruznej sajrajt.To je podle me celej problem........proud

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zásadní problém je v tom, že lidi dovolili skrze sebe satanovi páchat zlo ve světě. Kdyby mu tu moc nedali, neměl by nad lidmi šanci. To už vím dnes zcela bezpečně ! Pokud se tedy nebudete odvracet od zlého, nemůžete čekat žádné zlepšení stavu ve světě a mezi lidmi. Říká se : čiň čertu dobře, a peklem se ti odmění ! A to se nemusí jednat o to peklo biblické, ale stačí, když se nenávidí třeba dva sousedé a vzájemně si závidí nebo škodí ! Povyšte to na obec, město, zemi, stát, kontinent, svět, a nejste od skutečného pekla moc daleko !

      Vymazat
  3. Skvěle! Díky za článek, velice přínosné. Nika

    OdpovědětVymazat
  4. Dobře že jsi napsal to s tím nefunkčním posíláním lásky, tušil jsem že tohle na ně platit nebude. Maj to dobře ohlídaný.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. stejně jako Ježíš, musíme působit svým vyzařováním, na okolí..., nikoho nezměníme . můžeme změnit jen sami sebe

      Vymazat
    2. Ale příklady táhnou - dobrý dobré, zlý zlé. Jak praví jedno pořekadlo : vrána k vráně sedá, jako rovný rovného si hledá !

      Vymazat
  5. 7. Posílání lásky temnářům končí fiaskem ► díky Aoline za vysvětlení širší veřejnosti. Protože tak to funguje! Měli by si to přečíst všichni, co chtějí bojovat láskou proti nim. To nefunguje. Máme posilovat "dobro", protože je slabé, protože má empatie,které ho zeslabují (energeticky) a ke "zlu", které je silné z podstaty,( nemá empatie), obracet se zády- tj, nedávat žádnou energii. Staří Číňané měli pro toto jedno výstižné rčení: Nechat vyhladovět tygra. :-)))
    Pokud čtu, vidím, cítím negativní věci, nepřijímám do sebe, to neznamená že je nechci vidět,slyšet, vědět, naopak, je dobré znát své nepřátele:-), ale nedám jim svoji energii. Jim ne :-)))
    Krásné dny všem ☼

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. světlo a Láska se neposílá temným, posílá se to do situací přímo...

      Vymazat
    2. Správně ! Jen ten, kdo zná svého nepřítele, ví proč a proti komu(čemu) se má a jak bránit. Ostatní jsou vystaveni všanc zotročení a zkáze !

      Vymazat
    3. Pro Anonymní 3. července 2013 20:18
      Velmi správné odhalení ! Světlo neposílat temnářům a ďáblům, ale do situace, kterou temní manipulují, znásilňují nebo ničí !!!

      Vymazat
  6. Ach jo, ja takéto bytosti a strážkyne nevidím. Nejak mi myšlienky utekajú hore, k BOHU a mojim dvom sprievodcom.
    Mier všetkým bytostiam, B

    OdpovědětVymazat
  7. ....bude potřeba uvést do praxe kvantovou energii z prasvětelné úrovně Sluneční Paní na rychlé znovusjednocování násilně roztříštěných prostorů a meziprostorů.
    A JAK SE TO MÁ UDĚLAT??
    DEJ NÁM NÁVOD, A MY TADY SE TO POKUSÍME UDĚLAT....
    Kdesi jsem vyčetla:
    .....
    Zavřel bys oči, intenzivně bys cítil svoji dutinu hrudní, svoje dýchání a potom bys s ním navázal kontakt. Tu negativní energii bys vnímal, neboť ta tu je. Co je tady také, je dobrý úmysl té osoby a spousta energie, kterou ta osoba už na tu přednášku vynaložila. Tento vjem vyžaduje trochu času. Asi za půl minuty uvidíš, že na tohoto bojovníka za svobodu byla navlečena negativní energie. To u tebe vytvoří zauzlení v hrudi a zároveň se objeví soucit. Pokud to proběhne intenzivně, uvidíš, že ta navlečená energie zmizela, což pocítíš ty, on a všichni účastníci. Znamená to, že jsi právě vykonal zhojení (sakra, teď jsem vyzradil, jak uzdravovat duši).

    Tento skutečně hojivý postup je třeba odlišovat od toho, co mnozí chápou jako „posílání lásky“. Nemám nic proti posílání lásky, ale nejde to bez skutečného kontaktu. Bez kontaktu je posílání lásky spíš určitým druhem sebeuspokojování.
    ......

    http://inner-light.ning.com/profiles/blogs/mimozemske-vlivy

    přeji všem pěkný víkend
    veronika

    OdpovědětVymazat
  8. Ahoj Aoliane,

    děkuji za povzbudivé čtení. A za práci pro nás všechny.
    Následující článek s filmem o GMO je frustrující. Ale člověk má snad potenciál si i od toho odpomoci??
    Můžeš se na to někdy zeptat svých astrálních průvodců??
    Děkuji Ti.
    A.

    OdpovědětVymazat
  9. http://ee.dunres.sk/clanky.php?id=6061

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.