9. června 2013

Další snahy o povodně, tentokrát technologií bouřkových explozí 9. 6. 2013

Klimateroristé vyhlásili na dnes večer a zítra pro Česko (i Německo) opět mimořádně silné srážky, tentokrát typu bouřek s přívalovými dešti.

Dobrá zpráva: účinek technologie tohoto typu se dá dobře zmírnit octováním, a tak je nejvyšší čas! S vypařováním octa si nedělejte moc starosti, klimateroristické radiační "odsávačky" si ocet do mraků nasají samy!
P. S. Reakce na komentáře: 
Prosím, hlavně vy méně zkušení, nechápejte ocet jako 100% prostředek. Při "šlehání bouří" se sice většinou zapojí a nedovolí umělým mrakům našlehat se až do tropické výšky (až 18 km, zatímco naší zeměpisné oblasti by odpovídalo maximálně 13 km), odkud padají obrovské kroupy, ale může se stát, že to vlivem proudění zapůsobí trochu vedle. Ale někde to určitě působí.
Pokud na snímcích MSG vidíte "žlutou" oblačnost, žlutou deku, tak tu jen tak neprooctujete, bohužel. Jedině když to zkusíte i s pohybem (ocet v autě). Po ujetí tak 20 km už to bude prosvítat, a pak třeba uvidíte, že bílá oblačnost nad žlutou se už rozpustila, a že to letadla hodně naštvalo (:-))).


Pohled do "kuchyně" klimateroristické výroby extrémních bouří 9. 6. 2013

Vyhlášení povodní na 9. 6. (Viz též http://zpravy.idnes.cz/vystraha-pred-srazkami-a-povodnemi-du4-/domaci.aspx?c=A130609_132813_domaci_klm)


Tentokrát klimateroristé na nás zkoušejí známou technologii bouřkových koláčů, šířících se výbuchem, na jejichž vrcholku jsou znatelné díry či "komíny" od silných paprsků haarpové radiace.

Technologie bouřkových koláčů 

Viz snímek NOAA: řada bouřkových koláčů. Všechny vznikly ve stejnou dobu jako na povel - na zmáčknutí knoflíku na řídícím pultě ... Je dobře patrná řada šlehacích otvorů/komínů nad Německem a nad koláčem v Polsku.

V poledne: bouřkové výbuchy začínají.

Navečer: Nastříknuta další umělá řada bouřek nad horním Rakouskem, která směřovala k nám, a nad Polskem (velmi zřetelná řada šlehacích komínů).

Viz též animace z MSG 12.15 - 21.15 SEČ http://youtu.be/F32MEZDeELg)

První noční snímek: Navečer byla oblačnost přicházející z Rakouska "přižhavena" haarpovým žlutým třeskem" (žlutá barva na červené bouřkové oblačnosti).


Prolínající se haarpové kruhy

Je jisté, že i při této technologii působí Dopplerovy radary z Německa, až na naše území, viz šipky ukazující okraje haarpových kružnic:
Animace haarpových kruhů zde: http://youtu.be/dHXEqzGPoaE



Haarpové třesky a blesky

Ve 14.45 musel přijít tak silný haarpový třesk, že se německé radarové zobrazení "zaseklo" na červené barvě. (Animace - rudý třesk nad Německem a ČR http://youtu.be/Cgp9jbCoVl0 .)


Dnešní blesková aktivita je rovněž mimořádná. To tu snad ještě nikdy nebylo. (Animace Meteox http://youtu.be/W9XFpJpP44w)



Myslím, že nám sem právě perou opravdu mimořádné množství různých radiací, takže zaoctujme, uvidíme (:-))


27 komentářů:

  1. od rána to sledujem, že je to celé divné, navyše tá včerajšia oblačnosť čo sa vyvíjala od 8 rána nad Brnom...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně to samé i v okolí Č.Krumlova v jižních Čechách. Přes víkend a dnes se tu děly na obloze opravdu podivné věci a jevy s oblačností, deštěm a blesky! Blesky se tu sjížděly dva nebo i tři na obloze do sebe, a až pak z toho uzlu sjel mohutný výboj do země. Viděl jsem dokonce i to, že mohutný sloup blesku vyjel ze země a klikatá ramena vznikla pod mrakem. Tzn.že výboje třískaly i od země do umělé oblačnosti. Obvykle tomu bývá naopak !

      Vymazat
  2. Zdravím Orgo,

    mám dotaz na octování, je možné tuto činnost provádět i se zředěnou kyselinou mravenčí? Je ze stejné skupiny karboxylových kyselin a tak by mě zajímalo, jestli účinek bude podobný.

    Díky Tomas

    OdpovědětVymazat
  3. Nemůžu si pomoct, ale poslední dva obrázky jsou jiné, ikdyž je rozdíl v čase jen půl hodiny...třeba oblačnost nad Španělskem a nad británií...záměr?
    Honza J.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Každé satelitní zobrazení je volbou z mnoha možností, jak to zobrazit, takže se od sebe mohou lišit a taky se dost liší. Třeba některé zobrazují jen vysokou oblačnost, kdežto jinde se zobrazuje několik výšek. Všeobecnou snahou je ale zobrazit co nejméně, "sanitovat" snímky, aby tam nebyly tolik viditelné podivné aktivity.

      Neocenitelným zdrojem velmi přesných snímků klimateroristických aktivit je zobrazení NOAA, které publikuje ČHMÚ (asi omylem). Takové zobrazení neexistuje nikde na světě (existuje, ale neukazují to veřejně.) Ještě je přesný MODIS, ale má méně snímků a manipulace tam tak nevyniknou, zdálky totiž nejsou tak evidentní a je třeba si to přiblížit, což málokdo udělá.

      Vymazat
    2. Děkuji za vysvětlení, Orgonete ;) a taky díky za Tvoji neúnavnou práci, které si určitě všichni vážíme :)
      Mějte příjemný den, jen se sluncem (:))
      Honza J.

      Vymazat
  4. jasné :) octuju vždy když se něco žene

    OdpovědětVymazat
  5. Dnes je v Kauflandech ocet litr za 4,90 Kč. Už se na balkóně odpařuje. Sypou jako o život, ale moc se jim nedaří :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ta žlutá chemodeka na radarech má údajně tloušťku 600-800 m (!), takže asi proto ji ocet "nepropíchne" a ani nerozežene. Je to už moc tlustá vrstva !

      Vymazat
  6. Octoval(ocet+citrónovka) jsem celý víkend(poblíž NJ), hned jak v pátek zmizla ta největší deka mraků. Subjektivním pohledem úspěšná mise, přestože aktivita chemoplánů byla neuvěřitelná.... Ze začátku jsem dělal foto každého přeletu nad hlavou, ale musel jsem to vzdát, protože bych se k ničemu jinému nedostal :) Jestli bylo na http://www.flightradar24.com/ zveřejněno 20% letů, tak to je moc.
    Nad hlavou udržovalo čisté nebe cca 10 km v průměru, předpověď na seznamu pro NJ, byla průběžně upravována .. k lepšímu :) Netvrdím, že za to můžu, ale souvislosti jsou zajímavé a reakce byly až legrační:) Některé chemočáry jen o málo přesahovaly "čistý prostor", někdy prolétly 2 chemoplány stejným směrem kousek od sebe.
    Co je méně úsměvné je dopad manipulace počasí na zahradu a pěstované plodiny ... téměř nic neroste, spíše to jen tak živoří, listy ořešáku mají na sobě dosud neobvyklé, jakoby vypálené hnědé tečky .. Až se člověk zamýšlí nad tím, jestli to s těmi protiakcemi v konečném důsledku neznamená větší zamoření chemohnojem "nespolupracující" části oblohy a území pod ní.
    Jako další šílenost beru ignoranci jevů na obloze a následných projevů v počasí u naprosté většiny okolí, přestože občas podnikám nenásilné pokusy o přesměřování jejich pozornosti, která vyžaduje těžký úkon v podobě zvednutí hlavy k obloze při současném zapojení aspoň 1% výkonu mozku. Je to smutné, i moje 70-i letá matka si vygooglila termín octování, a přestože do nějaké míry dokáže akceptovat výsledky mých antiklimateroristických činností(asi díky z důvodu uznání své spoluviny na mé existenci :) ), tak se o tom zcela jistě nikde dále nebaví.Zřejmě na tom bude stejně jako matka Dona Quijota :))
    B.T.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. O víkendu nad Brněnskem už nelítají 2 chemoplány v těsném sledu, ale rovnou 3! Jednou sem, pak zas tam. Plus několik křížů - rovnou nad hlavou. Asi to octování zabíralo :-)
      A.

      Vymazat
    2. Ty černé nebo šedé tečky budou nejspíš zhoubné následky spadu hliníku a barya z chemosprejů. Kdoví nakonec, co tam všechno vypouští z těch trysek za sajrajt !

      Vymazat
  7. Tak já dnes octovala, ale nějak to nepomohlo, do hodiny šílená průtrž mračen i s bouřkou.

    OdpovědětVymazat
  8. Včera večer jsem viděla nad Prahou (Tesco Letňany) obrovský mrak, ale byl to jasnej obří půlkruh nízko nad obzorem. Byly to tak přesné kruhové okraje, že jsem litovala, že to nelze vyfotit - bylo to skoro přes celou oblohu, takže by se to nevešlo ani na několik fotek. Na druhé straně pomyslného kruhu už byly mraky rozplizlé.
    V pátek v poledne jsem octovala a pak lítala letadla... A na satelitních snímcích přesně nad naší oblastí byla pak celý den v oblačnosti díra... (kolem Mělníka, kdyby to chtěl někdo ověřovat). A dnes šílené krupobití, golfové míčky, úroda zničená...
    Ale stejně... Já tomu prostě nemůžu věřit, dokud si to nějak neověřím. Přijde mi to příliš šílené... Kde vlastně berete ty informace? Z jakých zdrojů? Je něco takovýho vůbec možný? Jsem hodně otevřená všemu... Ale tohle mi přijde tak ujetý... No, jestli to je pravda, je to opravdu značně ujetý, že je něco takovýho možný.
    Zkusím teď zaoctovat a uvidíme, co to ráno přinese...
    Ještě mě napadlo - nebyla ta bouřka msta za octování? Nemůže to být nakonec kontraproduktivní? Ne, já se nedám, ale nechci, aby byly záplavy kvůli tomu, že se mi někdo mstí... To už zní vážně hodně paranoidně, hehe.

    EL.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. El - je pravděpodobné, jak uvádí některé zdroje (např T.M.) že povodně jsou válečnou odvetou za nucený odchod jistého subjektu 666 s GMO z Evropy s cílem vyvolat negativní ekonomické jevy v systému, hlavně v sektoru potravin.
      V klima terror válce jde taky o spotřebu energie (kolik se asi letos v Evropě protopí navíc?) a o snížení koupěschopnosti lidí a tím podporu tvorby čecho i euro ovčanů, neb kde chybí prostředky na život, není čas na "hraní"... No to jen k zamyšlení...
      Modré nebe všem...

      Vymazat
    2. Díval jsem se do historických statistik, a zjistil jsem, že v letech 1566, 1568, 1570, 1582, 1587 byly u nás krátce po sobě velké povodně - 5 povodní za 12 let (tím "velké" mám na mysli průtok Vltavy větší, než 3000 m3 - neboli přibližně letošní stav)

      Mohla by to být nějaká podobná odveta v té době?

      A nebo se dnes jen opakuje, co už naši předkové zažili?

      Vymazat
    3. Také tomu nechci věřit, ale tu celkovou skládačku tzv. konspirací už netvoří jen stěží viditelné střípky, ale pořádné, nepřehlédnutelné střepy.
      Nevěřím také v hromadnou transformaci všech lidí k jakémukoliv datu, také se stačí dívat kolem sebe a poslouchat, co řešíme za "problémy". Dokonce akceptuju myšlenku, že všichni okolo už dávno prozřeli a jen předstírají, že je vše v naprostém pořádku, aby mě dotlačili k témuž uvědomění si skutečnosti. Podaří-li se, ten kterého mám za největšího zabedněnce, řekne: " No konečně!" :)))

      Vymazat
    4. no hurá že by se kolem Melnika naslo par lidi kteri taky octuji ?:)))mam radost ze na to nejsem sam :D

      Vymazat
    5. Většina těch vašich úvah, je jen na rozumové úrovni, proto málokdo z vás nahlédne pod pokličku , nejsilnější hybnou pákou ve Vesmíru je myšlenka, to platí i na Zemi , pokud tato civilizace plodí negativní myšlenky tisíce let , neustále , někde se to musí projevit, lidé většinou ještě nechápou , že to jaké máme počasí, závisí také na tom ..jak myslíme a co do svého okolí vysíláme!!Například povodně v roce 2002 , byly zcela v režii tak.zv.světelných - andělských bytostí, za účelem očistění této části Země , naší země , i dnes je tomu tak podobně .

      Vymazat
    6. Přijměte jen prostý fakt, že se blížíme konci světa, tak jak ho důvěrně známe, a že změny budou tak radikální, že umožní přežít jen opravdu silným a odolným jedincům. Klimaterorismus je součást globálního plánu depopulace Země od lidí. Tzn. že elity usilují o jejich likvidaci jakoukoli cestou tak, aby tu zbylo jen 500 milionů lidí, víc nic ! Proto kromě chemtrailsingu, haarpingu, TTA-ingu (Teslovy radiace, skalární vlny apod.) se globalisté pokoušejí vyvolat celosvětový hladomor, který je předpovězen na konci našeho času i v mnohých proroctvích včetně Starého a Nového Zákona ! Kdo to pochopil, již si nedělá starost o budoucnost, protože nás další budoucnost na Zemi již nečeká. Ta se bude odehrávat už někde jinde. Proto by mělo být prioritou každého člověka smířit se s lidmi, smířit se s Bohem, a přijmout budoucnost mimo tuto rozvrácenou a rozpadající se Zemi. Vše se rozběhlo již do takového rozsahu, že přijde doba, kdy tu lidé nebudou moci žít, jaké změny Země prodělá dík těm, co život na planetě a podmínky k němu systematicky ničí ! Každý si zvolí podle svého přesvědčení - někdo do Světla, jiný do Tmy !

      Vymazat
  9. Zdravím všechny orgoneťáky.
    Ano EL, je to ujetý a šílený, no vždyť taky je to z hlav, které jsou popsatelné minimálně stejnými přívlastky...
    Tady u nás octuju asi už nejen já, je tu nějak lepší odezva poslední dobou. Tu díru na Mělníkem v pátek jsem viděl, a pkoušel jsem se jí propojit až sem ke Kladnu...
    Jsem na stodeset procent přesvědčen, že kdybych nekrmil vzduch octem v sobotu navečer jako blázen a nedělal další podivná opatření, asi by se to večer u nás neobešlo jen s prudčím lijákem, ale dopadlo by to jako v těch Dolanech u Kladna...
    Našel jsem taky nový způsob octování, který zatím neznám - ve sbírce vyřazeností jsem objevil starý ultrazvukový membránový zvlhčovač a tak jsem ho v v sobotu zprovoznil... Viz http://www.re-public.cz/ch2013/1443.jpg Jede to skvěle, naplno asi litr za hoďku, žádná kondenzace ani rosení okolo - a fakt to nad námi dneska dopoledne zase zmodralo... Bylo znát, že se dneska míchači snažili... ale odpoledne to tady byl jen lehoučký májový deštík, mraky nás obkroužily a moje mamka jen zírala, co že to provozujem a s jakým výsledkem na zahradě, neboť u ségry v Praze, kousek dál to bylo teda dost šílený :-)

    P.S.: Mám poslední dobou pocit, že se dílo s octem daří podstatně lépe, když si kolem mé práce víc lidí přeje a věří, že to funguje... je to možné? ...
    J*)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak , ako píšete v ostatnom odstavci J*), ÚMYSEL je podstatný.
      Stále tu o tom trepeme, že našimi myšlienkami tvoríme budúcu realitu. I s octom je to tak. Tak ako sa páry octu kumulujú hore, tak sa naše túžby priania priťahujú a zväčšujú svoju silu, i účinnosť. Vydržme, a držme pospolu, bude to len lepšie.
      "stokrát nic - umořilo osla" :-)
      Majte sa pekne, B

      Vymazat
    2. Ano je to možné, ba je to skutečnost nade vší pochybnost ! Když se v době octování na to upne mysl třeba 100vky meditujících nebo modlících se lidí, začnou se dít opravdové zázraky. Síla mysli a síla víry je ničím nepřekonatelná, jedině snad sílou Všeobjímající Lásky !

      Vymazat
    3. Pro Anonymní10. června 2013 8:10

      Ano. Když se spojíme, semkneme, a budeme udržovat společnou myšlenku a cíl, budeme mít obrovskou sílu, kterou nebude tak snadné zlomit a vymazat ze světa ! Globalisté to vědí, a proto neustále na nás posílají svoje diverzanty a podplacené slouhy, aby naši pospolitost a jednotu narušili, rozvraceli,lámali a ničili. Vidíte a slyšíte to všude kolem sebe dnes a denně. Proto se nedejte udolat, otrávit, zapšknout. Na to ONI právě čekají, že nakonec povolíte a uděláte ! A že tím budete vlastně živit jejich negace a temnotu, jejich sílu !

      Vymazat
  10. http://inner-light.ning.com/profiles/blogs/zemn-pl-n-pre-plan-tu-odhalenie-channel-kathryn-m-j

    http://inner-light.ning.com/profiles/blogs/seda-je-teorie-zeleny-strom-zivota-aneb-transformace-do-5-dimenze

    http://inner-light.ning.com/profiles/blogs/zhrnutie-zauj-mavost-od-cobru-k-udalosti

    OdpovědětVymazat
  11. http://beta.parlamentnilisty.cz/zpravy/kauzy/Jsme-hamouni-Musime-padnout-na-drzku-rika-k-ceskym-povodnim-syn-Amazonie-274564 http://beta.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Znamy-vedec-Cilek-sokuje-Vim-jakou-roli-hraly-pri-povodnich-velke-penize-274999

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.