7. června 2013

Kalousek: Útěcha pro oběti povodní

Milý Orgonete, možná to na Tvé stránky úplně nepatří, ale pro pobavení je to perfektní. Dlouho jsem se tak nenasmála, tak bys odkaz uvedený v "Předmětu" mohl zveřejnit i na Tvých stránkách. Ať se zasměje co nejvíce lidí...snad to Nova brzy nevymaže.

Díky a měj se.

Monika

Orgonet: Díky, to fakt stojí za to, užijte si (:-)))))))

http://tn.nova.cz/zpravy/domaci/kalousek-o-povodnich-neuverite-co-rekl-pokud-mu-budete-rozumet.html


Ministr financí Kalousek o povodních: Neuvěříte, co řekl. Pokud mu budete rozumět...

Ministrovi nebylo moc rozumět. Prý byl unavený.

Ministr financí Miroslav Kalousek avizoval, že lidé zasažení povodní budou zvýhodněni při placení daní nebo zcela osvobozeni. My jsme ministru Kalouskovi zavolali, aby nám podrobněji vysvětlil, podle jakého klíče chce daně odpouštět. Nevěřili jsme však vlastním uším.

Celý článek a hlavně audio zde:
http://tn.nova.cz/zpravy/domaci/kalousek-o-povodnich-neuverite-co-rekl-pokud-mu-budete-rozumet.html

23 komentářů:

  1. Víc takových Kalousků ... a jsme zachránění :-) Áron

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Už ten záznam pouštěli i na TV Primě, Nově a Barrandově :-))) Moderátoři se zajíkali smíchem :-)))

      Vymazat
  2. Pan Kalousek ještě nepoděkoval za 2 miliardy, které po stovce měsíčně naspořili zaměstnanci do státní kasy pod hlavičkou povodňová daň. Je to podstatná část finančních prostředků, které hodlá pro sanaci povodní milostivě uvolnit.
    Zatím jsme slyšeli jen plky, jak dobře hospodařil.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. http://www.youtube.com/watch?v=lPbmAAGwLJU

      Vymazat
  3. Mne pripada, ze komentare k vystoupeni ministra pana Kalouska jsou trochu primitivni, zvykli jsme si hledat na vsem "vsi" a tim se utesujeme a omlouvame sve chyby.Myslim si, ze polotici po duchovni strance nemaji lehky zivot,kazdy jsme zazil nejaky spor se sousedem, nebo v praci a vime moc dobre, jak dlouho nam to lezi v zaludku,jak je spatny pocit v nedorozumneni a tak i ti nasi politici musi mit z nenavisti od lidi velmi spatne pocity.Mozna, ze kradou z ciziho, ale to je neuspokojuje, cim vic clovek ma, tim vic ho to stlacuje a trpi, protoze tady take hraje roli samospousteci svedomi a neovladatelny pocit viny.Jsou izolovani z prirozeneho zpusobu zivota, mohou se pohybovat jen v okruhu podobnych lidi, kteri jsou stejne postizeni a tak mezi nimi vladne zavist, nenavist a nevrazivost ani v soukromi se jim nedari...jedno vam povim, ze kazdy z vas, pisalkove, by nachazel trochu uvolneni ve sklence stejne jako ti, kteri ziji tak exponovany zivot. Neni jim co zavidet a take neni duvod je nenavidet, kazdy z nas by nejednal na jejich funkci jinak. Ten, kdo to odhali a nema na to, aby je nasledoval, tak rozumne rezignuje, ale vetsina lidi si veri a tesi se na lepsi zivot.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. chudak, takhle si nicit jatra kvuli objetem povodni a tem co skoro o vsechno prisli.....!
      Lidi,ze se nestydite zlobit se na nase politiky, kteri o tech svinstvach vsechno vi a jen mlcky poslouchaj nase pratele a osvoboditele z USA a tupe jen cumi. Kdyby se jen neco lidem rekli nebo naznacili tak ba se jich zbavili jako celou radu pred nima.At uz to byl Kennedy,Diana, Jackson atd..(zagooglujte Iluminaty Dead Liste).Proste jsme na vinne my, ze takhle chlastaj a nici si zdravi. Tak si vsichni ve vlade tuknete at uz povodne nejsou a hlavne at uz se lidem rozsviti v tech jejich zatvrdlech kebulich.

      Papa a Lasku vsem

      Vymazat
    2. :-D omlouváš p.Kalouska a jiné politiky?? Ale oni si to vybrali!! Jejich ego je tak velikášské, že žádnými, vámi popisovanými neduhy svědomí netrpí. Znám osobně pár bývalých, polistopadových politiků ,někteří jsou ještě dnes současní, a mohu vás ubezpečit, že žijí "jinde" . Lidé obyčejní je nezajímají, nezajímají je sousedi, stát- nikdo. Zajímá je jen jejich :maličkost", jejich pletichy, jejich ego,kterým brázdí politické moře. Většina z nich, těch co přežívají ještě dnes ve funkcích, a ti kteří je museli opustit po skandálech ale dostali tzv. trafiky...jsou mimo realitu,mimo společenství lidí, pro které MAJÍ pracovat. Přímo mi to potvrdil jeden býv. poslanec sněmovny za ODS a nechtějte vědět, jaké prakticky se používají k moci. Pokud jedou v tom rychlíku politiky, neštítí se nikdo z nich ničeho, bo jsou nedotknutelní. Běda, když se prohřeší proti svým kmenovým soudruhům. Pak je zle. Pak jsou skopnuti zpět na "zemi" mezi lidi...pak mohou být z nich lidské trosky. Ale ani to je neomlouvá. 8-)
      Jsou mezi nimi světlé výjimky, ano, ale ti povětšinou sami odchází, protože to nejde unést bez poškození osobnosti. Bohužel je jich málo. Své ideje ztrácí s nástupem do vysoké politiky, která je kroutí a křiví i jako lidi.A málokteří mají silný pud sebezáchovy, nebo jsou silnou osobností, s morálním kreditem.
      Pan Kalousek patří bezesporu k těm nejsilnějším, ale k bez-skrupulozním a bezpáteřním politikům u nás :-) A nic si nedělá z nenávisti lidí :-)) protože na ně z vysoka kašle.:-)

      Vymazat
    3. Také si myslím že čekat na to kdy si mohu kopnout do někoho pro chyby jiného je pod úroveň.V čem pak bych byl sám lepší než on a co tím vyřeším.Naprosto s tebou souhlasím.

      Vymazat
    4. Nikdo ty trpitele jejich těžký život žít nenutil. Krom toho jsou za něj královsky placení, což se nedá říct o jiných lidech, kteří život taky nemají lehký díky svému povolání nebo "fajn" zaměstnavateli. Následovat je nejde, ani kdyby někdo chtěl, ti si ta svá korýtka a penězovody setsakra dobře hlídají. Nelituji je ani za nehet - je to jejich volba a snad jsou dostatečně svéprávní, aby odešli, pokud je to ničí tak, že hledají útěchu na dně láhve s kořalkou. Protože ty zmiňované dva panáky to nebyly - po dvou panácích by ještě mluvil srozumitelně - ledaže to bere po ruském způsobu, tedy stakan = 2 deci.

      Vymazat
    5. Ti Kradouskové totiž, s rostoucí chutí po moci a arogancí nad ostatními pod nimi, ztratili svědomí a jisté bloky slušného chování a morálky vůbec. To je prostě taková daň. Chceš se mít dobře ? Chceš se válet v lavicích ve sněmovně ? Chceš poroučet ostatním ? Chceš mít osudy milionů ve svých rukou jako Bůh ? Vše je něco za něco. A pokud chce někdo jen lízat smetánku, a mít klidný pohodový nakradený život z daní ostatních, pak si nemůže na nic stěžovat ! Byla to jeho volba, a musí tedy počítat i se známou účetní rovnicí : Dal - Má Dáti !

      Vymazat
  4. Nezavidím čechám za takéhoto primitíva, len ma zaujíma ako je možne že takýto dement riadi spolu s inými dementmi republiku ?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. fico, dzurinda, mečiar ..jsou lepší ??

      Vymazat
    2. Asi jako Slota svého času na Slovensku, ten byl taky v jednom kuse zlitý, že by klidně říkal psovi "slečno". :-))) Obávám se, že v tomto ohledu jsou si naši i vaši politikové pěkně fifty-fifty. :-))

      Vymazat
    3. To bude asi tím, že jsme si ho zvolili...

      Vymazat
    4. Ono se už tady taky objevuje, že nemáme demokratůru, ale dementokratůru a démonokratůru ! A podle toho pak tyky země vypadá !

      Vymazat
    5. A koho jsme měli volit, ty chytrolíne, když jsme dostali hlasovací lístky s předem předtištěnými kandidáty ?! Jakápak demokracie, jaképak svobodné volby ? Vše jen nestoudně drahé kašpárkové divadlo pro blbé bekající ovce !

      Vymazat
  5. ... také jsem u toho málem usnul. Nejdříve nespal 2 dny, následně už 3 dny.
    Vypadá to, že obrovská vlna peněz z církevních restitucí způsobila obrovskou povodeň chlastu, se kterou se náš ministr financí pere již druhý resp. třetí den. Je to hrdina, zatím se drží. Měl by dostat nějaké vyznamenání.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Od Putina Zolotuju Stalíčnaju zvězdu - ta by mu seděla jak pr.el na hrnec !

      Vymazat
  6. Zde ke stažení:
    http://www.uloz.to/live/xNi112PD/opily-miroslav-kalousek-na-telefonu-povodne-2013-mp4
    Jinak je to neskutečná ostuda, ale v této zemi už nic není divné. To musí být hodně zlé, když se Kalousek takto zřídil. Nepochybně se máme nač "těšit". Dasha

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kalousek je také zednář (mimo jiné), a zednáři nedávno ve svém pražském oběžníku natvrdo napsali, že už se nikoho a ničeho nemusejí obávat, že jejich úmysly a plány mohou vyjít i na veřejnost. Že lidé už s tím nic stejně neudělají (vyhlášení nwo, ztráta svobod, ústavy atd.), že už je na jakoukoli obranu nebo odpor pozdě !Proto se ti dobytkové začínají tak arogantně a pokrytecky proti nám řadovým takto projevovat ! A půjdou dál, to si "pište na dřevo" !

      Vymazat
    2. K Anonymní 7. června 2013, 14:09

      To byl velmi dobrý postřeh s velmi dobrou bleskovou analýzou při bleskových povodních :-)))

      Vymazat
  7. Stres. Totální a všude přítomný stres za cenu židle ministra financí. To jediné vidím, když vidím Kalouska. Ale ne jen u něj. K čemuž je cesta k depresivním stavům jen krůček. Takže smlouva s ďáblem Faustem si vždy někde vybere svoji daň. Vždy něco za něco. Tak to na tom našem světě chodí a neexistuje cesta, jak být šťastně bohatý.Proto je na těchto vysokých místech tolik zvráceností a alkoholiků. Kalousek měl tu smůlu, že byl načapán.
    Ovšem, co se týče milostivých gest, která postiženým lidem povodněmi nabízí, jsou už legrační méně. Půjčky od bank s menšími úroky ,odložené měsíční splátky daní (takže ne odpuštěné), nárok na výraz "pomoci" mají však pouze podnikatelé. Naštěstí ostatní lidé dostanou k dispozici alespoň lopaty a čerpadla. Z čeho však vybudují nová vybavení včetně nových suchých domů, to už našeho ministra financí nezajímá. Pravděpodobně "lidé ze zatopených oblastí" jsou pro naše zákonodárce již jen "právnické osoby".
    Je to smutné, je to k pláči, na jakou úroveň klesl v očích politiků lid, který tvoří základ státu.Že jim nestojí ani za to, aby se jim také něco malinko z mnoha daní odpustili.
    Alkoholismus a nesrozumitelné blekotání Kalouska už je jen ta třešnička na velkém dortu.

    dan.

    OdpovědětVymazat
  8. Nečas vládne Česku...
    Hazard Šokující ale skutečné informace 4000 kasín v čr automaty pro děti...
    http://www.youtube.com/watch?v=GvnejE0gCic&list=PLma1jOmH9AOBp1TyTlqjdLTcxV2vKMueI&index=1

    fujtajbl...

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.