10. června 2013

Kdo má hlavní zájem na povodních v Evropě? Monsanto.

Pokud jste zhlédli (nebo zhlédnete) včera odkazovaný film Proč to na svět sprejují? http://orgo-net.blogspot.cz/2013/06/co-proc-to-na-svet-sprejuji.html, již víte, kdo jsou přední zájemci o ovládání světového počasí, a víte, že mezi ně patří i osivářská korporace Monsanto.


Pro ty, kdo nemají čas koukat na 72 minut filmu, zde stručně shrnu, jak souvisí Monsanto s řízením počasí.


Monsanto v minulých dnech naznačilo v médiích, že opouští evropské trhy, protože zde není vítáno (viz např. http://in.reuters.com/article/2013/05/31/monsanto-europe-idINL2N0EC1B720130531). Už už se mi chtělo psát článek o úspěchu nedávného aktivismu, ale něco mi říkalo vyčkat. A jak je zřejmé z dnes publikovaného článku http://orgo-net.blogspot.cz/2013/06/monsanto-jeji-podvodna-hra-s-gmo-v.html, šlo zřejmě o pouhý (podvodný) pokus utišit pobouřené veřejné mínění, které se projevilo např. nedávným světovým Pochodem proti Monsantu. Monsanto je totiž evidentně v Evropě pevně zabydleno formou zákonů, které veřejnosti nejsou příliš známy a ani se o ně příliš nezajímá. Monsanto své pozice opouštět nehodlá, a má prostředek, jímž může vlády Evropy přesvědčit o nezbytnosti svého GMO osiva odolného proti různým vlivům. A to je řízení počasí. 

Pokud dochází k extrémům počasí, čehož jsme právě hojně svědky, je ničena úroda, v malém i velkém. Odborně se říká, že na rostliny působí abiotický stres http://en.wikipedia.org/wiki/Abiotic_stress , což je  vliv neživých faktorů na živé organismy v určitém prostředí. Pro rostliny jsou to extrémní teploty, sucho, záplavy, silný vítr, a další přírodní katastrofy, a také různé kontaminace a imise.  Vedle toho existuje ještě biotický stres - vliv živých faktorů, jako plísně, různí škůdci apod.

Pokud se stresy hromadí či stupňují, rostliny hynou. Úroda se nekoná. Mikrooblasti i makrooblasti jsou postiženy neúrodou a z ní vyplývajícími důsledky. Což se právě ve světě v hojné míře odehrává. Z důvodu extrémního počasí se stává mnohde nemožným vůbec něco vypěstovat.

Ve filmu o tom hovoří biozemědělci z havajského ostrova Maui, který je pro nás synonymem ráje rostlin. Za pět let evidentního leteckého sprejování se jejich produkce snížila na 50-60%, a některé druhy již není možno vůbec vypěstovat. Daří se pouze pěstování ve skleníku ...

Chemtrails jsou nezbytnou součástí světového systému řízení počasí, a jejich složení (nanočástice těžkých kovů) nejen umožňuje řízení veškerých projevů počasí pomocí specifických radiací, ale současně způsobuje kontaminaci a zneúrodnění půdy. 

Monsanto, vlastnící 90% světových osivových firem, vyrábí a nabízí svá GMO osiva vyšlechtěná právě proto, aby odolávala biotickým i abiotickým stresům. Je u vás (uměle vytvořené) sucho a nemůžete vypěstovat kukuřici? Kupte si naše osivo odolné proti suchu. Žerou vám úrodu škůdci? Chcete vůbec něco vypěstovat na kontaminované půdě? Neobejdete se bez našeho osiva.

K tomu je GMO osivo tzv. terminátor, tzn. neprodukuje živá semena, takže pro další setbu je nutné opět osivo od Monsanta zakoupit.

Takže, kdo může mít větší zájem než Monsanto na extrémních výkyvech počasí? Kdo má zájem na ničení úrody? Kdo asi stojí za velkou částí světového i lokálního klimaterorismu?

Ovládání počasí znamená ovládání potravinových zdrojů v mikroměřítku i makroměřítku, a to znamená ovládání světa. A o to se globalisté všemožně snaží ...

O tom všem a mnohem více ve filmu Proč to na svět sprejují...








27 komentářů:

  1. Myslím, že jde také o trest za protesty, které se uskutečnily právě proti Monsantu...každopádně chtějí donutit přechod na jejich podiny bez možnosti cokoli jiného vypěstovat...
    Všem krásný den.
    Honza J.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. presne tak, vzdyt to gates preci sliboval:,,po dobrem ci po zlem...``tak to tu uz je. Jedno se tem hajzlum musi ale uznat.Promysleny to maj do te posledni,te nejposlednejsi kapicky. Snad uz pomuze jen defenestrace az se najde par statecnejch.
      Bill Gates sponzoroval taktez nekolik milionu na vyzkum toho, aby nase nebe bylo jeste o krapet belejsi.jak velkoryse.

      preji vse jen dobre Mirka

      Vymazat
    2. Firma Monsanto NIKDY neopustí trhy EÚ. Ich podmienkami je: 1. regulovať pestovanie tak, aby sa všetky financie sypali do ich vrecka, oni si takýto kšeft nepustia. 2. znižovanie počtu obyvateľov, GMO narušujú prirodzený metabolizmus človeka. Tieto ich "plodiny" neznesú ani potkany.
      Ľudí nechali poprotestovať a potom ich ešte väčšou silou údrú po hlave. Škoda, že sa nedajú postaviť protimonsantovské bariéry ako pri povodniach.

      Vymazat
    3. chybna uvaha. ak je cielom znizit populaciu tak je to ciel cislo 1 a vsetko ostatne az potom. na zisku im nezalezi, financie maju len ako prostriedok k dosiahnutiu svojho ciela..

      Vymazat
  2. Za sociku nasi slachtitelia vytvorili dostatocne odolne osiva v spolupraci s ruskymi vedcami. Nevidim dovod na strach, je to najsilnejsi nastroj na manipulaciu davu.

    OdpovědětVymazat
  3. Souhlasím, že rostliny mají v dnešní době větší stres, než dříve. Kromě výkyvů počasí to jsou i vysílače- mikrovlny a další. Ale největší tragédií je člověk a jeho omezenost. Dávno se nestřídají plodiny na velkých polích (nejen těch, co mají v "pronájmu" Angličané). U nás je už pátým rokem na stejném poli pšenice! A toto dělají i čeští zemědělci- stav plodiny na poli a úroda podle toho vypadají. A co malí pěstitelé a zahrádkáři? Pořád jedou ten stejný princip- řádky vedle sebe, mezi nimi nesmí být ani stéblo trávy (pro ně plevele) a už vůbec žádné kopřivy (líheň a školka pro dravý hmyz) někde u plotu. Stromy mrzačené tvarováním koruny do nízkokmenů a kolem nich buďto okopaná hlína nebo trávník. Nějaké společenstvo (tzv. Guild) jako keře či trvalky a byliny té staré škole nic neříkají. A mladí? Ti raději tůje, jehličnany a posekaný trávník. Přitom permakultura dokáže vydržet výkyvy počasí, stejně jako chemický stres téměř beze škod. Možná je současná situace donutí se nad tímto stavem zamyslet, stejně jako zemědělce nad snižující se bonitou půdy. Stačí se podívat do Rakouska na jejich barevné lány s mezemi.
    Radim

    OdpovědětVymazat
  4. Je třeba se nenalaďovat na Monsantovy praktiky i bez protestů působit na veškerou změnu co se týče ovlivňování počasí ......je třeba jen vytvořit nový program na veškeré další aktivity a to je forma - program bumerang ! opravdu účinné ! a navíc snadno zapamatovatelné ...

    OdpovědětVymazat
  5. No, už je na čase, začít se účině bránit. Podávat hromadně žaloby na způsobené škody způsobené chemtrailováním a "inženýringem" způsobujících změny počasí s následnými škodami na životním prostředí (záplavy, hurikány, neúroda potravin,...) Zažalovat ty korporace, které v tom mají prsty, potažmo vlády a "politiky", kteří to povolují - dovolují v neprospěch národa, obyvatelstva, farmářů.
    Jde o pochopení "dění", zaujetí stanoviska a následné obrany. No a nejlepší obrana je útok.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Chtěla bych vidět advokáta, který to podobného sporu půjde. Vždyť právě český právní systém je přesycen psychopaty, kteří si přes svoji nenažranost nevidí ani na špičku vlastního nosu. Mnohem úspěšněji se ubráníme malými soukromými sabotážemi. Ocet za stovku šikovně vypařený do ovzduší jim naruší plány tak, že je korekce potrhané chemodeky stojí miliony. Cena octa letí nahoru, ale jsou i jiné účinné kyseliny.
      Jedinou věcí, která ty zrůdy drží u moci je lidská omezenost, pohodlnost a slepota.

      Vymazat
    2. Ano. Jedině má nárok uspět hromadná žaloba. Ono by to šlo, podívejte se, jak se rozjely hromadné žaloby na ty poplatky z úvěrů v bankách. Cca 300tisíc účastníků!!! Jsme občané, toto je naše země, máme právo na náš způsob života. Nikdo nám přece nemůže beztrestně sprejovat nějaké jedy na hlavy. Nikdo nám nemůže vnucovat jakési mutantní potraviny. Stav našich fyzických těl také závisí na tom, že bychom měli jíst to, co pochází z našeho okolí. Nějaké genetické hrůzy by nás velmi rychle zlikvidovaly. Oni nás sice chtějí totálně zničit, ale my se nesmíme dát! Musíme rázně říct NE! Na naše domácí plodiny máme právo, a nesmíme dovolit ani našim politikům, ani Evropské unii, aby nás někomu zaprodala.

      Vymazat
    3. Tak to byl komentář, co měl ten správný říz !!! Jen tak dále, ať konečně sesadíme z trůnů ty falešné krále !!!

      Vymazat
  6. Jo mají to dobře vymyšlené a intenzivně na tom pracují. Já jen věřím, že se jejich monstrplán neuskuteční.
    Monsato by zničilo většinu živých organismů na planetě, včetně nás, lidí.Jenže....jak to bývá s arogantními hlupáky- povětšinou si řežou větev na které stojí. I kdyby se jim toto podařilo - zaplavit svými GMO svět, chcípnou spolu s námi, protože pak je to neovladatelné. Dostane se jim to i do skleníků pro vyvolené. Ledaže....ledaže mě napadlo- Monsanto a podobní, co tu řádí, jsou ještěrky:-)) nebo jejich otroci. Nu ale pak chcípnou hned po nás,pánové z podobných korporací :-D Ale to už není náš problém. My máme je zastavit! Jak? jedinou cestou je stmelení společenství lidí na celém světě a shodit je z jejich trůnů a eliminovat nafrurt. Jinak je s touto civilizací amen. Pak jedině popřát další civilizaci lidí, po nás, aby si vzali ponaučení z nás. A i tohle tady už proběhlo xkrát, bohužel....proč jsme tak hloupí? :-/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Co my víme, jak to mají pro sebe zajištěné ?! Určitě nenechají sebe a své rodiny napospas tomu, co naplánovali pro nás ! To by už fakt museli být naprosto jeblí !

      Vymazat
  7. Když se myšlenkově nespojíme, když budeme přehlížet to co a kdo nám vadí, ba spíše škodí nikam se neposunem pokud zvolíme opak zvolíme sílu kterou ani Mosanto nepřemůže sílu srdce nyní je nejlepší čas na změnu a tisíce myšlenek směřovaných ke konci ke konci toho či onoho povede uvidíte my jsme čistější než oni

    OdpovědětVymazat
  8. Ahoj
    k tomuto tématu jsem psala kdysi kdesi tady komentář takový, že protestovat proti tomuto kolosu nemá cenu, ale nepoužívat totto semeno je to pravé...
    Myslím, že tady na Zemi existuje mnoho nepřátelských mimozemských kultur, které chtějí naši planetu vytěžit a z nás chtějí bud otroky nebo nás vyhladit....- a to nejspíš opravdu vyhladit... proč by se jinak tohle dělo??? Kdo by měl zájem na tom, že lidé nebudou mít co jíst???
    Možná, že na vás působím jako paranoický cvok, ale jsem opravdu přesvědčená, ža tomu tak je...
    Víme přeci, že je počasí skutečně ovládáno.. A je to v náš prospěch??? Nikoliv - jen nám škodí.... Každou noc mě bolí děsně v krku... proč asi??? Nejsem nachlazená.... ráno mi nic není... protože když vás bolí v krku, tak pořád, ne jen večer - teda v noci... Dnes jsem šla tím mlžným anglickým oparem "X" km, tak doufám, že budu v poho...
    kolem r. 1990 jsem viděla, jak jižně od Ruzyně mezi hvězdami visí několik UFO a jak mezi sebou světelně komunikují... tehdy se vrátil domů můj švagr, který se ničeho nebojí a o tomto vůbec nemluví, naproosto vyděšený s tím že se musel schoovat v obilí, protože se nad něj cosi sneslo.... No a my jsme tehdy vylezli s dalekohledem na dvůr a koukali jsme ...
    Za několik let jsme na netu načetla, že tehdy dělali kolem Země ochrannou energetickou síť... A já to tehdy chápala tak, že nás to má ochránit... Jenže tomu asi tak není... podle všech indicií, které se mi poskládaly za můj téměř 50letý život....
    Stojíme před tím se z této vazby vymanit... jenže je to velmi těžké, protože ONI jsou mezi námi... Protože Muži v černém existují a moc dobře to s námi nemyslí.... Je na nás tomuto všemu uvěřit a zavčas tomu se postavit... Protože skutečně - ČAS SE VELMI RYCHLE KRÁTÍ....
    VERONIKA
    PS: Hlavu vzhůru!!! Kdo se vzdává, nevyhrává.....
    PS2 Ted uplynuly cca 3 hodiny od mého mlžného pochodu a začíná mě pálit v krku, který mě jakoby zevnitř otéká.... Vypadá to jako alergie... Alergie na désť.....
    PS3: Na Exopolitice vyšlo několik článků, které jsou pro některé značně kontroverzní, ale - proč by to takhle nemohlo být???
    Vnitřn ěse s nimi shoduji...Prosím, přečtěte si to a dejte vědět, co si o tom myslíte....
    ted mě začal apálit kůže na hřbetech rukou, obličeji a nártech... všude tam, kde jsem byla mokrá... NIKDO MI NEVYSVĚTLÍ, ŽE TEN DÉŠŤ JE V POHO... JE TO PĚKNÝ SVINSTVO.... http://www.exopolitika.cz/news/g-h-rees-planetarni-situace/
    http://www.exopolitika.cz/news/g-h-rees-hvezdne-valky/




    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. http://inner-light.ning.com/profiles/blogs/gaiaportal-10-6-nelad-c-energie

      Vymazat
    2. K Anonymní 10. června 2013 16:04 :

      To, co popisujete (jako plánované, systematické vyhlazení lidí ze Země) provádíme i my ! Tedy potají americká vláda. Jedná se o vyhlazovací válku domorodých obyvatel na Marsu tzv.marsovských lidiček (výška kolem 100 - 120 cm, modročerné pleti), kterou tam americká armáda vede pod záštitou NATO a NASA už delší dobu pomocí strojů-zabíjecích a ničících robotů, které tam v tajných misích dopravuje ! Údajně ti marsovští lidičkové měli žádat o pomoc nějakou spřátelenou civilizaci(už nevím, z jakého souhvězdí měli být), a ta měla vést odvetnou misi tady na Zemi. Tak kdoví, proč se to všechno kolem nás děje !

      Vymazat
    3. V sobotu na jednom rozvodněném potoku se vytvořilo povodňové rameno,které teklo po okraji asfaltové cesty z kopce dolů. Tehdy se na té stružce vytvářely velké boule záhadné bílo-žluté pěny plné takových jakoby maličkých plastových peciček. Dnes je úterý, stružka již "dávno" vyschla, ale ta pěna je tam pořád a nerozpouští se, ani ty pecičky ! Je to normální ?!

      Vymazat
    4. Dnes jsem si všiml něčeho velmi znepokojujícího : pod spousty stromů a keřů jsou hromady spadaného zeleného listí a odpadávají na zem ještě zelené nevivinuté plody ! Na jedné třešni jsem si všiml, že plody nejsou dosud větší než 6-8 mm v průměru, a to už máme skoro půl června za sebou ! Jindy v tuto dobu již byly první třešně před dozráváním ! Plody jsou dosud brčálově zelené, a na mnoha byla patrná plíseň, sněť nebo rzi. S domácím ovocem to bude letos bída. Hlavně, že se sem budou dovážet GMO banány z Afriky, jablka až z Chile nebo paprika až z Austrálie. No je to "hanbinec pitomec" ta banda elitářů za oponou !

      Vymazat
  9. http://www.csfd.cz/film/2434-spiknuti/
    a tak nějak to i funguje...:-)

    OdpovědětVymazat
  10. A proto byl také Mel Gibson "odstraňen". Udělali z něho blázna a pošuka. Takovou mají moc.

    OdpovědětVymazat
  11. Jara. Nekupuju žádné potraviny z dovozu,hlavně z větší vzdálenosti jak 500 km a snažím se co nejvíce zeleniny vypěstovat sám. Firma Monsanto je démonická,to je fakt. Svou budoucnost vnímám v odpojování od monsaťáků,soběstačnost a nezávislost je pro mne priorita. Také je tu další problém. Tak jak odtávají ledovce,..a to nyní velmi rychle,planeta bude mít brzo problém všeobecně s udržitelností oceánů zejména kolem rovníku,kde už nyní narůstají tlaky,energie roste, může to vyvolávat nová zemětřesení,erupce sopek,další záplavy a povodňové vlny..ap..a do toho všeho ještě umělé ovliv.počasí, jakoby toho už nebylo dost! Proto sázím stromy,na mém pozemku se snažím o co nejvíce rostlin,stále seju a sázím původní a nezměněné druhy, podporuju včely,čmeláky a vše co do toho patří.Vytvářím svůj PROSTOR proti těm ničitelům a travičům. Propojuju toto vše se vším i s kosmem,vše je jedo veké,,..a myšlenka při meditaci či prostém přání je neomezená, nezná prostor a čas a v tomto smyslu pracuju a jednám, prostě KONAM. KON-není falešný vymyšlený a proti nám lidem zaměřený ,,zá-kon" zákony slouží jen pánům. Já jednám, konám,aspoň tak jak umím a tak jak to dělali naši dávní předci,slované a jediným mým náboženstvím je Příroda,kterou se snažím udržovat a podporovat,protože ONA je tím Božím skutečným Plánem, obrovskou genetickou bankou informací v naší části vesmíru spolu s člověkem jejím strážcem a opatrovatelem,synem a dcerou Tvůrce. Opravdu je naší povinností chránit učit se z ní, udržovat pro další potomky i celý náš vesmír.Láska,učení a následný správný KON-konání je moc důležitá věc,zvláště v této době.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jasně. Proč mám kupovat jabka až z Čile, když nám rostou tady v Čechách

      Vymazat
    2. vyborne len do nich do tych smradov nenazranych...

      Vymazat
  12. vyborne len do nich do tych smradov nenazranych..

    OdpovědětVymazat
  13. Tak na Marsu už ty lidičky zlikvidovali. V říjnu 2014 byl nafilmován obrovský výbuch kolem celé planety, tak jim už to životní prostředí zničili úplně. Kdy to čeká nás ? Ani nemusí použít tak drastickou metodu, přece potřebují, aby jim zbyli nějací otroci na ty jejich plantáže, ze kterých je pak rakovinotvornými plodinami budou živit. Ví to vůbec Babiš ? Říká se, že už tu Monsantovou lahodu tady taky pěstuje. Máme ji už v chlebu, ani o tom nevíme nebo víme?

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.