3. června 2013

Proč Luiz nechce jíst chobotnici

Díky čtenářce za působivé video.
aj mne zaslzili oči:
http://www.youtube.com/watch?v=JHDmhqwZCBg








24 komentářů:

  1. Úžasně moudrý indigový chlapec! Měli bychom si z něho vzít příklad, i já.

    OdpovědětVymazat
  2. hodne k zamysleni, deti maji preci blize k prirode a kosmu. jsou jeste nezkazene konzumnim zivotem jako 99% z nas. kazit je zacinaj uz ve skolkach a nebo samy rodice.mam jen spatne svedomi, ze jsem moje deti odbyvala na takove otazky. ptaji se totiz vsechny deti...

    OdpovědětVymazat
  3. Netýka sa to zvierat, ale koly, resp. kolových nápojov. Keďže tu nedávno bola zmienka o kokakole, zaujalo ma to:
    http://magazin.atlas.sk/zdravie/sok-kola-skodlivejsia-ako-pervitin/813731.html

    OdpovědětVymazat
  4. Úplne ma to dojalo. Tieto krásne čisté duše sú pre nás nádejou na lepšiu budúcnosť. Jana

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :-D :-D :-D

      Vymazat
    2. Nádej na lepšiu budúcnosť a horšie zdravie zároveň, že ? ;-).........

      Vymazat
    3. Horší zdraví? :D Nenechte se vysmát, dneska už ví každý, kdo si dá práci a něco si o tom najde, že jíst maso tělu jen škodí... - a jak řekl Lennon,kdyby jatka měla skleněné stěny, už nikdy byste nesnědli nic, co pochází z tvora který se kvůli tomu musel zabít...

      Vymazat
    4. Suhlasim..ja sa tiez odmietam podielat na masovom a nehumannom vrazdeni nevinnych zvierat... maso sa da v strave nahradit a nie je pre cloveka nevyhnutne potrebne..kto chce najde si o tom viac informacii :-) niekedy mozno bolo maso v niecom pre cloveka prospesne ale netreba zabudat ze vtedy sa zvierata chovali doma v mastaliach a pasli sa na lukach a dnes? Dnes su chovane v obrovskych tovarnach v nevyhovujucich podmienkach, v spine, vo vlastnych vykaloch, bakteriach a su napichane hocijakymi rastovymi hormonmi a antibiotikami...... a nikto ma nepresvedci ze take maso je ZDRAVE

      Vymazat
  5. Nádherné videiko,  přes slzy jsem konec pomalu ani nemohla dokoukat.  Děti k nám opravdu přicházejí, abychom se učili bytí v lásce, ( protože oni odtud právě přišly). Strašně moc bych přála rodičům, aby mohli v klidu a pohodě, prožívat se svými dětmi toto nádherné láskyplné učení bytí v lásce, bez stresu, jak zaopatřit prostředky pro rodinu. A společnost už konečně fungovala na zcela jiných principech. Manimce se na tomto videu zadařilo zachytit to, čeho se většinou sami stáváme v běžném životě svědky, jen s tím rozdílem, že tato maminka se nesnaží svému dítěti vnutit, žádnou z verzí našich údajně „opodstatněných „ lží ze strachu o jejich zdravý vývoj. Dneska mne docela mrzí, že jsem i já patřila mezi maminky , které z nedostatku informací věřily bludům, v kterých je tato společnost držela a drží dodnes. Přes 25 let jsem na sobě testovala vliv stravy na imunitu, od půstů ,vegetariánství až po součas.veganství, každé přerušení a návrat k normální stravě už po 2 let. totálně zhoršovalo imunitu, projevy zdravotních potíží. Proto přeji všem rodičům, aby se nenechaly unavit tímto manipulujícím systémem a dopřáli si více informací v tomto ohledu a vyzkoušeli si zařadit velmi jednoduchá , ale platná pravidla pro zlepšení imunity své i svých dětí.
    Mějte se jen krásně ,... s láskou Laira

    OdpovědětVymazat
  6. Dojemné, krásné a VELMI poučné :-). Co nejvíc takových bytostí !

    OdpovědětVymazat
  7. Pracoaval jsem na jatkach pro velkoobchodni retezec v Britanii(pouhe 2 hodiny!!!)a verte my ze jsem odesel z te vyborne placene prace £12.80 na hodinu s pocitem ze sem udelal neco velmi,velmi dobreho,nedokazal jsem na ta uboha zvirata koukat jak umiraji,jen kvuli nam lidem.Ten pach krve a strach tech zvirat mam porad pred ocima,hovezi ani praseci maso uz nejim dlouhou dobu,zustal jsem u kurat,vim ze to me neomlouva ,ale cely zivot jsem byl veden jako "masozravec",neni lehke prejit na vegetarianskou stravu,alespon jsem snad zachranil nejakou kravicku a prasatko.Ludva

    OdpovědětVymazat
  8. Rozhodně je to krásné video, je mi líto, že jíme maso a kvůli tomu se zabíjejí zvířata. Ale kdybych šla hodně do důsledku: mám zahrádku, miluji pěstování květin. Ani si ji neutrhnu, protože mi je jí líto, pouze vyjimečně, a i to mi trhá srdce. Myslím, že i rostlinky mají svůj život, stejně jako zelenina, ovoce, všechno je živé - kdo ví, jak je rostlinám, potažmo "zelenině a ovoci", když je trháme, sklízíme a jíme ? To bychom ale asi nežili, něco jíst musíme....Ať mi někdo rozumně vyvrátí, že rostliny, stromy apod. stejně netrpí! Protože nahlas nebučí, nekvičí ?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Rostliny a stromy mají své plody, které by bez zásahu člověka spadly a shnily. Co vím, tak není známo, že rostliny vypouští před svou smrtí do krve adrenalin, který je pro člověka toxický. Adrenalin v krvi je výsledkem strachu a utrpení. Rostliny a stromy taky srdceryvně nekřičí, když si trháte jablko anebo ze země vykopete brambor. A na závěr, je pro dítě vhodnější říct mu: Běž a dones ze zahrady zeleninu a ovoce, případně běž nadojit krávu anebo tam máš nůž a běž podříznout prase, dáme si ho na večeři. Co je pro dítě větším šokem a utrpením? A jak už jednou někdo řekl, kdo dal lidem právo rozhodovat, které zvíře zůstane domácím miláčkem, a které bude potravou.

      Vymazat
  9. A ještě dovětek k mému, shora uvedenému. Četli jste studie, jak se chovají rostliny, když je k nim někdo agresivní, či naopak? Reagují jako živé bytosti. Je to podložené vědecky. Akorát neumí "nahlas" křičet! Takže přehodnoťte, kdo dokážete logicky myslet, co zde citujete. Myslíte, že když podřežete strom, že to je jenom "věc" ? Kdo mi bude oponovat - a čím ?????????? Kdo má rád přírodu a vše živé, nemůže přeci tak jednostranně přemýšlet !

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. prvni clovek dostal od tvurce zahradu a nejedl zadne ovoce ani maso, zil bohem a jeho laskou tak jako dnes breatheriani, tedy jidlo se stalo navykem, ale to postatne je, ze zil s bohem vedom si sve odpovednosti za vse myslene i vykonane, v duchovni rovnovaze s vesmirem.

      Vymazat
    2. Tak to prrr ! V knize Genesis je jasně řečeno, že Adam s Evou žili v Rajské zahradě, a že SMĚLI jíst veškeré ovoce a plodiny, co v zahradě rostly. Jen ze stromu Poznání (dobrého a zlého) nesměli pod trestem smrti jíst ! A jak to dopadlo (i pro nás budoucí), víme ! Lidé jsou vpodstatě původně plodožrouti !

      Přitom je ale zajímavé, že člověk má zuby špičáky a trháky jako šelma. A oči usazené tak, aby viděl stereoskopicky hloubkově opět jako šelma, tedy lovec, predátor. Za křížovou kostí na páteři máme tzv.kostrč, což je jakýsi zakrnělý ocasovitý výrůstek, jakoby náš předek míval kdysi ocas,ohon jako ho mají šelmy. Zvláštní, že ?

      Vymazat
    3. pro Anonymní 6. června 2013 22:38

      Musím vás upozornit a zároveň zklamat : breatheriani jsou nebezpečná globalistická sekta, z jejíhož středu vyšla myšlenka o depopulaci lidí na Zemi, a globalisté se sionisty se jí hned dravě chytily ! Víte, co v tomto smyslu breatheriani do světa vytrubují ? Že pro trvale udržitelný život na Zemi tu smí žít jenom 500 milionů lidí. A teď mi řekněte, kdo bude určovat, kdo bude žít, a kdo bude muset umřít !!! Podle jakého klíče, a podle jakého práva ?! To je ohavná zvrhlost, a páchne jak jinak než po pekelné síře !!!

      Vymazat
  10. Myslím, že zvířátka a rostlinky, co už jsme pozřeli těžko oživnou, ale ty které se hodláme pozřít o ty tu právě jde. Jestli má paní z min.komentáře vyšší vibrační vnímání citlivosti u rostlinek je to úžasné a jen dobře. Jen je pak škoda při tak vysoké vibrační citlivosti, zanášet své energetické tělo hormony smrti ze zvířátek, kterým před tím než zemřou jsou jim lámána za živa žebra, nohy a dělány jiné nezbytné hnusnosti, o kterých my koukající na úhledně balené vaničky s masem , nechceme slyšet ani půl slova a natož tak vidět něco takového. Naše ego hledá argumenty, jak se z toho nějak s hrdostí vykřičet, ale láska uvnitř pláče a ví, že je to jinak. Není potřeba se z čehokoli obviňovat, všechno je pouze cesta vývoje našeho vyššího vnímání. Je ale opravdu pravdou, že musíme jíst, jinak bychom nežili..???? Ne není!!!!!! Proto děkuji všem zvířátkům i rostlinkám, která se po celý můj život obětovala, aby mi byla mi obživou, děkuji rostlinkám i dnes, které mi pomáhají vyladit moje tělo na přechod na obživu z jiného energetického zdroje, abych už nepotřebovala doplňovat svou energii tou jejich. Dnes jsem už na tak nízkém energet.příjmu syrové zeleninny, že je mi jasné, že pouze ona nemůže být zdrojem mé energie. Všichni jsme na jedné cestě vzhůru, není potřeba se o nic přít, je tu jen příležitost otevřít svá srdce pro vyšší vědomí .
    http://www.youtube.com/watch?v=EZlnYV0qvps S Láskou Laira

    OdpovědětVymazat
  11. Už dávno víme my orgonetaci, že na Planetě Zemi, která je dokonalá a stvořila lidi, zvířata, rostlinné plodiny atd. došlo k fatální chybě v evoluci, člověk se chce co nejvíc nejvíc sám nasytit, a je mu jedno jestli to bude prase, který vždycky vycejtí, že jde na porážku, nebo at už to jsou kuřata, který žijí kvůli nám v otřesných podmínkách, nebo at už to jsou brambory. Zapomnělo se na to, že vše by mělo být v totální a absolutní rovnováze a souladu!!! Nepřežírat se, nevybírat si a zmocnovat se něčeho co je všech!!!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To poslední nemá chybu : Nepřežírat se, nevybírat si a zmocnovat se něčeho co je všech!!!!

      Vymazat
  12. Celé planeta Země je moje, i tvoje a všechno co na ní je je naše!! O malého Luizika mám strach až bude v lapen do odporností všeho druhu, co číhají všude na každém rohu.krásný děkuji, chlapeček mi vykouzlil slzičky, a navíc s ním plně souhlasím, maso nejím, nikdy jsem nejedla a že občas tedy kuřecí ale jen minimálně. Netrpím nemocmi ani mi nic, nechybí nejsem alergická na nic, a nechyběj mi žádný vitamíny.. takže, toho videjko je opravdu na zahřátí u srdeíčka :)

    OdpovědětVymazat
  13. Člověk je více či méně součástí přírody. Chudák malý, až se doví, že celá příroda je jeden vraždící kolotoč, kde ten větší požírá menšího a slabšího, aby se pak stal sám potravou někoho ještě silnějšího. Ta chobotnice se tedy stane potravou jiného tvora. Z tohoto pohledu člověk nedělá nic, co by se vymykalo běžnému chování živých tvorů na Zemi.

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.