24. června 2013

Snaha o vtip brněnské televize: Spiknutí meteorologů a vlády

Brněnský „týden v regionech“ neděle 23.6.2013 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Milý Orgo,
nerad ruším na dovolené, pokud se dostaneš k nějaké wifi, tak to prosímtě umísti na stránky.

Díky moc, užívej sluníčko
Honza
Brno

Orgonet:
Díky, už jsem v pořádku doma a zítra se začnu probírat maily, prosím o strpení. Toto je rychlá práce, tak tím začínám. (:-)))

Aby nedošlo k nedorozuměním, raději vysvětlím po lopatě, o co jde. Takže předesílám, že je to pokus o ironii a vtipnost, o parodii nedávného zátahu policie proti vládě kvůli korupci.  Buď jde skutečně o recesi reportéra brněnské televize (v tom případě si dovolil dost), anebo nějaký šikovný amatér popírač řízení počasí si pohrál a přidal k tomu televizní logo? Šlo to fakt v televizi, Honzo?

Každopádně "reportáž" stojí za zhlédnutí, a nikdo neví více než my zde, jak mnoho toto vše může být pravdivé (:-))). Myslím, že aspoň někdo z naší vlády je určitě s řízením počasí obeznámen, ba účasten spiknutí s jeho řidiči ... Pokud jde o naše státní meteověštce, i z nich někteří určitě o řízení počasí vědí, ale ze známých důvodů nepovědí (:-))) ...

P. S. Bylo to zveřejněno včera v noci, a ráno už tady mám komentáře od "důvtipných" čtenářů, že to není pravda, nýbrž se jedná o vtip. Proč jen se já naivně domnívám, že někdo čte mé úvodníky? (:-))))? Radši dám už do nadpisu, že se jedná o "srandičku".






27 komentářů:

  1. v ovládání počasí věřím, ale toto bych viděl jako satiru

    OdpovědětVymazat
  2. Jo jo...srandičky :) A pan redaktor si plete vitamíny..sluníčko je vit. D a ne C :)

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj Orgo, mám tady velmi naléhavou a čerstvou výzvu pana Fulforda ke všem lidem světa. Myslím, že by to mělo vědět co nejvíc z nich. Můžeš to zde vyvěsit ? Dík předem.(Je to v angličtině, jdou zapnout překlady v titulcích, ale pokud se ujmeš překladu, aby vše bylo dobře srozumitelné, tím lépe :-))

    URGENT BEN FULFORD MESSAGENWO About To Nuke The World With WW3
    http://www.youtube.com/watch?v=bHdv45Wn7_Y

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Není to tak čerstvé, je to kompilace ze seriálu videí minimálně z r. 2011, přesto je to stále naléhavé a aktuální. Pokusím se najít čas na překlad ...

      Vymazat
    2. ... Prosím urob to , je to stále naliehavejšie !!! Ďakujem, B

      Vymazat
    3. ahojte všetci
      tak som si pozrel videjko s výzvou p. Fulforda a cez jeho osobu, keď som ho dal do vyhľadávača, som sa dostal cez jeho články aj k osobe Alex Jonesa; nestretol som sa prvýkrát s informáciou tohto druhu o A.Jonesovi, tentokrát som ale natrafil na oveľa väčšie množstvo informácií o ňom a to jest, že A. Jones je prosionistický agent; tak, pravdaže nerobím závery z niekoľkých článkov, ale dlhšie sa tým zaoberám a zisťujem, že ľudia opomínajú aj túto možnosť, myslím ľudí mimo USA a zdá sa, že mu dosť dôverujú bez nejakého kritickejšieho myslenia; stretli ste sa s týmito informáciami a ak áno, aký máte na ne názor?

      Vymazat
    4. O tom, že jsou tu insideři (A.Jones, D.Icke a řada dalších), kteří odkrývají události "za oponou", a jsou kvůli tomu namnoze častováni nálepkou "řízená falešná opozice", již "něco málo" víme. Pokud by se jejich zrada na řadových obyvatelích světa potvrdila, mám za to, že globalisté již mají světovou moc v hrsti natolik, že si s námi jen obskurně cynicky hrají jako kočka s myší. Až si dostatečně vyhrají, a my skrze ty jejich hry poznáme, že již pro nás není naděje a úniku před jejich deviacemi a brutalitou, tehdy na nás triumfálně zaútočí. Myslím, že na tento moment čekají, až to zjistíme, že už jsme v globální kleci, z které není úniku. Zatím to někteří z nás jen tušíme, ale určitě ještě nevíme. Přesto globalisté vysílají poměrně dost signálů, že naše svoboda už překročila svůj bod zvratu, a je jen otázkou času, kdy se na scéně světa objeví globalisty instalovaná korporátní totalita - tedy zvrhlý útlak zločinců, mafiánů a dalších ohavných deviantů. To nemá nic společného s jakoukoli formou svobody a nezávislosti ! Pamatujte na jednu z karet hry Illumináti : Goal - Depopulations (týká se 6 miliard lidí - "méněcenné" rasy a národy, a také národy, které se vzepřou NWO !!!!!!!!!!) !!! Anglo-americká hegemonie a imperialismus nejsou mrtvé, ale naopak vitálnější, než za doby kolonialismu 19. a 20.stol. !!!

      Vymazat
  4. Orgo, úvodníky čtou Orgoneťáci, a provokatéři jen slintají a dští síru pekelnou. Tak si z toho nic nedělej, a trolly prostě DELETE-uj :-) Kdyby Tě náhodou zajímalo, co se vše událo v ČR "za okultní oponou", nalistuj si stránky : http://petrabostlova.wordpress.com/. Poznáš sám, že se tu dějí velmi "divné věci", které sahají svou superprojekcí i do naší každodenní reality. Dovíš se tu (náznakově), že současné konve-lijáky a povodně na nás tentokrát přicházejí z Ruska (SURA a tomu podobné ?). A též, kdo a co stojí za čerstvými politickými kauzami v ČR, a kdo a jak si to chce mafiánsky dál ošéfovat do příštích voleb i po nich !!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kdo ví, jak co je. Za přečtení to rozhodně stojí - širší pohled na věc je vždy lepší, i když je všude určitá část lež. Ale ty mraky se tvoří na jih od nás... tak nevím, jak by to Rusové dělali? Navíc jim příroda asi mění plány - prší částečně jinde než "předpovídali" - nakonec to zase "schytá" Praha, i když ji to mělo prakticky minout a pršet východněji...

      Vymazat
    2. Mám již delší dobu podezření, že Rusko s globalisty v tom táhne s nimi za jeden provaz. Jen se o tom téměř nikde nemluví a nepíše(spíš se dá vyčíst jen "mezi řádky"). Rozhodně se ruská zařízení podílejí na klimaterorismu nad Evropou, a nad východní až severovýchodní částí Pacifiku. Na různých meteomapách se řízení počasí a další zvláštní jevy prezentují jakoby probíhala jakási meteorologická válka mezi Západem a Východem. Ale jisté indicie naznačují, že se jedná o promyšlenou řízenou manipulaci, která má takový či podobný dojem u řadových lidí vyvolávat. Dalším zcela reálným faktem je to, že klimatické manipulace jsou čím dál častěji řízeny cíleně i na poměrně malé území jako např.Čechy, Morava, východní nebo západní Slovensko. Podobně je tomu v Polsku, Rakousku a Německu. Kdo má zájem ničit cíleně ČR, Polsko, Slovensko, Rakousko, Německo potažmo Maďarsko ?! Uvědomte si, že jsou to země, které po staletí tvořily největší evropskou monarchii Rakousko-Uhersko, a jsou (vedle Itálie, Španělska a Portugalska) nejvýznamnějšími představiteli odkazu křesťanské potažmo katolické kultury hmotné i duchovní. A TOTO SE NĚKDO SNAŽÍ ZCELA ZNIČIT, VYKOŘENIT z budoucí globální Evropy !!!

      Vymazat
  5. Ale no, Pan Redaktor urobil kus roboty !!

    Na každom šprochu pravdy trochu
    Babka k babce budú kapce - houšť takových srandiček.
    Človíček sa zasmeje a tomu prospeje
    Červík bude hloubit dál v hlavičce spíci
    no comment - niet co říci.

    B

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tady už z toho mišungu někdo pěje i ódy na radost :-)

      Vymazat
  6. Díky, v dnešních 14°C a dešti mě to velmi pobavilo.:-)
    Počasí v letošním roce beru jako dobrého pomocníka pro
    potvrzení manipilací počasí a i velmi skalní odpůrci se
    nad ním pozastavují! A to je dobrá zpráva :-D D.

    OdpovědětVymazat
  7. Mne to príde ako paródia na ten cirkus so zatýkaním a okolo Nagyovej ...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To byla jen předehra, pravý cirkus ještě přijde, a drezúrovanými zvířaty v něm budeme zase jen my občané. Vždyť se podívejte na ty zlaté ministerské padáky v přepočtu několika set tisíc na osobu. Tím mě Zeman zklamal. Stále více je zjevné, že s námi hraje nechvalně známou Valdštejnovu hru : na dvě či více stran ! A voličům, jak se ukazuje, to v ničem neprospěje ! Koho zajímá válka mafií, když z toho my dole nic mít nebudeme ?!

      Vymazat
  8. Milý Orgonete,
    Ten "satirický šot" neboli vsuvka zvaná Minaříkův týden byla skutečně odvysílaná v televizi v pořadu "Týden v regionech".
    http://www.ceskatelevize.cz/ivysilani/1181680258-tyden-v-regionech-brno/

    A ještě Ti chci MOOOOOOOOOOOOOC poděkovat za tvoji práci na této stránce.
    Veru

    OdpovědětVymazat
  9. Bulíci před obrazovkami skousnou všechno.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Bulíci si dají RedBull a pak howgh ...

      Vymazat
  10. Ahoj Orgo,
    Chemtrails je děst,ale trošku z jiného soudku...
    Jaký máte názor na jedovaté potraviny z Polska?
    Za chvíli otráví polovinu obyvatel,většina kupuje
    podle ceny a ne podle kvality,jenže co je dnes
    kvalitní potravina...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Polákům se vůbec nedivte ! Taky byste přemýšleli, jak to udělat, aby vaše výrobky byly prodejné. Vinu nesou naopak obchodní korporace, které výrobci řeknou něco v tomto smyslu : vaše sušenky bereme, ale jen pokud nám je nabídnete ne za 25 ale jen za 15 korun balíček. A co výrobci zbývá - buď "zavřít krám a jít žebrotou" nebo výrobek ošidit, aby dostál požadavkům obchodních řetězců. Ostatně šéfové a majitelé těch řetězců ty potraviny konzumovat rozhodně nebudou, mají tolik příjmů z takto "zdevalvovaných obchodů", že si mohou dovolit nakupovat jen skutečně kvalitní potraviny (a rozhodně ne v super- či hyper- marketech, které pro nás "blahosklonně" provozují), které mnozí z nás okusí jen náhodně tu a tam za život !

      Vymazat
    2. Kvalitu polských, ale i slovenských a německých potravin v médiích pomlouvá především Andrej Babiš, aby podseknul konkurenci. Vzhledem k tomu, že se na polských polích (podobně jako v Maďarsku) nepěstují GMO plodiny, neobsahuje tento sajrajt ani dovážené maso a vejce. To se o české produkci potravin říci nedá.
      Teď, když tento mocný kmotr koupil deník Blesk, můžou se jeho čtenáři těšit na eskalaci nepravdivých informací směřujících k upevnění jeho potravinářského monopolu.
      Pokud mu uvěří, brzy budou jíst pouze to, co chce on a za jím nadiktované ceny.

      Vymazat
    3. Zednářstvo přeskupuje síly i strategie. Sledujte, kam tečou peníze. Tam je třeba zaměřit pozornost, a ty jejich satanské pelechy pořádně vydusit a vyudit!

      Vymazat
  11. :-) normální legrace, která se nabízela.

    Pro ty, co se podivují nad tím, že se děje něco u nás .... To tak není, střední Evropa se přímo nabízí k pokusům s velkou vodou. potažmo Česká rep.. Co tady naprší do našich toků, se dostane do zbytku (hlavně na sever) Evropy. Vltava se vlije do Labe a ta to prožene přes Německo. Co nesteče na sever, se zase hezky povalí na jich do Dunaje a ten to vezme na jih...A hlavně, národy střední Evropy, jsou tak náramně "silné", že bránit se nemůžou... Než vzlítnou(např.) naše slavné letectvo,Německé stíhačky nebo jiné, se stihnou pětkrát otočit.... a dalo by se mluvit a mluvit a mluvit....Ale počasí a manipulace se děje na celém světě. V Usa je to v tak veliké míře, že nemáme možná ani tušení. vše se tam připravuje(dle mého názoru), k použití táborů FEMA. Dneska v rádiu na krátkých vlnách(asi Vltava) mluvil meteorolog Cílek. Moc pěkně vysvětloval(to myslím bez ironie) jak a proč dochází k těm počasovým divnostem.... a asi nemá ani tušení o Haarpech apd.. Ale vše co říkal, se shoduje s tím co tato zařízení dělají a o čem se lze na orgonetu dočíst..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, Cílek mluvil 25. 6. na ČR2 v "Jak to vidí" (k dispozici v archivu). Mluvil o Severoatlantské oscilaci.
      Dle mého názoru musí vědět. A mlží.
      A.

      Vymazat
    2. Je ovšem velká otázka, zda v současné době prováděný a udržovaný klimaterorismus slouží výhradně k programu, projektu globalistů - depopulaci - tzn. až se počet lidí ustálí na pouhých 500 milionech, a pak již nebudou dále potřebné. Nebo zda se jedná o trvalý uměle udržovaný stav, který nahrazuje zhroucené (zničené?) donedávna ještě přírodní poměry. Nebo je tu ještě třetí faktor - o to více utajovaný - kvantový cyklický skok, jako projev transformace vědomí a dimenzí v hierarchii vesmíru ! To se ale ukáže již brzy, neboť Slunce Spravedlnosti dosáhlo okraje Sluneční soustavy, a putuje "mílovými kroky" do jejího středu !

      Vymazat
    3. Také si myslím, že pan Cílek zná a mlží a asi moc dobře ví proč.

      Vymazat
    4. Honoráře za mlžení a programování uměle vytvořených pravd nejsou ve výši průměrného platu. Min.to 5x vynásobte, a budete v reálu, proč je to pro lidi typu p.Cílka tolik zajímavé. Navíc takové mediální terno s pravdou rozhodně neudělá !

      Vymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.