20. července 2013

Benjamin Fulford: Mezi kabalou se šíří chaos a panika

Současný chaos ve světové politice a ekonomice ukazuje, jak se planeta čistí od zla ... viz aktuální článek Benjamina Fulforda. Bližší informace ke zmíněným událostem si zájemci snadno vygooglují, mně by dalo moc práce lepit tam tolik odkazů (Fulford je ani neuvádí). 


Mezi kabalou se šíří chaos a panika, brzy padnou další hlavy

http://benjaminfulford.net/2013/07/17/chaos-and-panic-spreading-amongst-cabalists-more-heads-to-roll-soon/
Posted by benjamin
July 17, 2013
Překlad: OrgoNet

Kabala, která se nezákonně a tajně zmocnila moci na Západě, ví, že prohrála válku o vládu nad planetou. Výsledkem je, že mezi elitou kabaly se šíří chaos a panika. Známky toho jsou zřejmé jak na veřejnosti, tak v utajeném světě vojenských, špionážních a gangsterských agentur.

Na veřejnosti je známo, že minulý týden byl propuštěn šéf Homeland Security a 15 vrcholných sabbatských agentů pracujících v této organizaci, poté, co bylo v loňském roce sesazeno 26 generálů, šéf CIA David Petraeus, šéf Senátního výboru pro rozvědky J. Rockefeller, zlořečený papež, holandská královna Beatrix, první ministryně Austrálie Julia Gillard, král Albert II. belgický, a mnozí další, v rámci čištění od kabalistických operátorů.

Dále ještě vyjde na veřejnost, že, jak říkají italští Svobodní zednáři lóže P2, bývalý italský premiér Silvio Berlusconi plánuje získat status politického uprchlíka zřejmě v Rusku. V Japonsku říkají zdroje veřejné bezpečnostní policie, že premiér Shinzo Abe, stižený rakovinou, bude žít zřejmě již jen několik měsíců, a v současné vládnoucí klice již byla zajištěna náhrada.

Probíhají rovněž tajná jednání mezi zástupci Gnostických Illuminátů, představitelů světových společností bojových umění, Společnosti Bílého draka, vlády Ruska, dračí rodiny a Zelených a Modrých, kromě jiného. Podle některých klíčových vyjednavačů existuje již rozsáhlá shoda o tom, že je třeba nahradit současnou vládnoucí strukturu planety něčím benevolentnějším. Existují rozpory mezi zastánci tvrdé linie, zejména v Západním aparátu vojenských rozvědek, kteří chtějí úplně vyřadit 13 sabbatských pokrevních linií, a mezi umírněnými, včetně Společnosti Bílého draka a různých asijských skupin, kteří upřednostňují pravdu a smírčí výbor, oslavu a všeobecnou amnestii.

V pozadí nadcházejícího úsilí o odstranění kabaly od moci v zemích G7 probíhají stále v zákulisí diskuse o tom, co přijde dál.

Kabala bojuje o udržení moci zuby nehty. V USA pomohlo propuštění hlavy Ministerstva obrany Napolitanové vykolejit spiknutí k využití vysoce propagandizovaného procesu z Zimmermanem k rozpoutání rasových nepokojů jako výmluvu k vyhlášení stanného práva v USA. Nyní je vyšetřováno zapojení amerického generálního prokurátora Erica Holdera v pokusech rozdmýchat rasovou vřavu. Co se týče dalších pokusů kabaly, o bombový útoku na ruskou lodní základnu v Sýrii se říká, že se ho účastnila izraelská letadla vylétající z Turecka.. Je to jasný pokus vyprovokovat ruskou vojenskou odvetu proti Turecku, členu NATO, rozpoutat III. světovou válku a tím i sabbatskými dlouho očekávaný „armageddon“. Samozřejmě že se nikdo již více nedá oklamat podobnými operacemi pod falešnou vlajkou.

Rusko reagovalo tím, že uspořádalo mimořádné vojenské cvičení na Dálném východě, na straně Ruska odvrácené od Turecka. Tím vyslalo signál „my provedeme odvetu, ale ne tehdy a tam, kde myslíte vy“. Namísto toho, aby se Rusko nechalo vtáhnout do války, říkají gnostičtí illuminátí, zaměřuje se na sabbatské vůdce mafie a nejvyšší rodinné členy v Evropě. Dostali jsme také věrohodné výhrůžky ze zdrojů MI6 o dalším jaderném útoku proti Japonsku. V novém spiknutí by měla jaderná bomba být propašována do Tokia prostřednictvím tajných podzemních kanálů přes americkou základnu v Jokotě v západním Tokyu. Zdroj tohoto varování je týž, který řekl Japoncům před 11. březněm 2011 (Fukušima) , že Japonsko má být zasaženo jaderným útokem.

Kabala se také zoufale snaží zabránit bankrotu tváří v tvář rostoucímu globálnímu bojkotu zdrojů jeíjch příjmů. V Japonsku podle vojenských výzvědných zdrojů podplatila Shunichi Tanaku, hlavu Úřadu pro jadernou regulaci, aby zabránil znovuotevření japonských jaderných elektráren. Znovuotevření elektráren by znamenalo, že Japonci budou dovážet o 35 miliard méně ropy z ropu vyvážejících zemí ovládaných kabalou. Jako součást této kampaně dle japonských policejních zdrojů rozšířili různí gangsteří a agenti kolem Fukušimy radioaktivní césium. Césium je většinou průmyslovým odpadem z ropného a lékařského průmyslu. Kancelář pro public relations Úřadu pro jadernou regulaci odmítla tato obvinění komentovat, když byla vyzvána naším reportérem.

Navzdory podobným pokusům nadvláda kabaly nad ropným průmyslem končí. Například Austrálie oznámila, že objevila více ropy, než má dohromady Írán, Irák a Venezuela dohromady. http://moneymorning.com/ob-article/arckaringa-saudi.php?code=131883

Když se to dá dohromady s Kanadou a Ruskem, znamená to, že svět už nebude muset chodit pro ropu na nestálý Střední Východ. Rovněž bojkot zaměřený na pád kabalistické vlády v USA získává na síle. Mnohé státy, například Čína, Rusko, Severní Korea a Japonsko zkracují nákupy obilí, rýže, hovězího a jiných komodit. K tomu přistupují požáry a havárie letadel Boeing, což je zjevně také součást úspěšné kampaně zastavit exporty největšího amerického exportéra. (viz http://en.wikipedia.org/wiki/Boeing_787_Dreamliner_battery_problems )

Smrt amerického finančního zločince Marka Riche ho také ukázala jako hlavu operace zahájené v 90. letech, kdy Clinotonova vláda začala dle zdrojů MI5 nahrazovat americké zásoby zlata wolframovými cihlami. Většina amerických zásob zlata již opustila zemi, což znamená, že americký dolar již nemá krytí uvnitř USA. Zlato bylo zjevně ukradeno rodinami, které vlastní Federální rezervní komisi, aby zabránily bankrotu.

Mezitím komunistická vláda Číny zachránila podle exekutivy japonských bezpečnostních společností Goldmana Sachse v Severní Koreji. Dle zdroje blízkého ekonomickým americko-čínským jednáním, které se konaly v minulém týdnu, nabídl mluvčí americké korporátní vlády Obama Číně neformálně Sandwich Islands jako odměnu za časté záchrany tohoto druhu. Sandwich Islands byly pojmenovány jako Havajské ostrovy krátce poté, kdy je Amerika obsadila kolem r. 1900. Rusku byly dle zdrojů FSB nabídnuty ostrovy Aleuty. Je zbytečné říkat, že jakmile zločinná vláda USA zbankrotuje a bude odstraněna, obnovená Republika Spojených států amerických bude anulovat veškeré takové dohody.

Mezitím ruské kroky k ovládnutí Středního Východu a tím i k ovládnutí dodávek energie do Evropy, spolu s odmítnutím Pentagonu zasáhnout, vyslaly šokovou vlnu skrze veškeré evropské koridory moci. Prezident Obama v minulém týdnu volal ruskému prezidentu Putinovi ohledně této záležitosti, ale všechno, co může dělat, je lomit rukama. Německo zareagovalo na ruskou ropnou politiku tím, že rozsáhle zvýšilo výrobu energie ze solárních zdrojů a povolilo prodej vozidel, která ujedou 200 mil na galon ropy.

V každém případě, očekávaný nátlak na kabalu bude stále stoupat, dokud nebude lidstvo konečně osvobozeno.

44 komentářů:

  1. Poznáte tú pesničku ??

    "LONDON BRIDGE is falling down"
    - ten most v Londýne sa mi páči ale chápete :-/ B

    OdpovědětVymazat
  2. jen to pozorujte, nevytvářejte si žádné domněnky, nesuďte , neodsuzujte, neposuzujte, zaměřte se do svého středu do svého srdce !

    http://barboraopelkova.blog.cz/1307/transformacny-kod-planety-zem-aktualny-stav

    OdpovědětVymazat
  3. Že je kapitalismus v rozkladu, tudíž u konce svých šancí a možností dalšího vzůstu ( vzrůst, rozkvět je jedním z mnoha Božího řádu a zákonů) je jistě patrné všem probuzeným.
    Avšak konečný pád a obrat k lepšímu bude zapříčiněný Boží mocností nikoliv člověkem či snad jiným národem. Protože, z hlediska historických ukazatelů ( nejen těch) každé další "vítěztví" jiného národa respektive státu, vede opět k zotročení těch poražených a budování si impéria na svém "písečku".
    Můžeme si být jisti (to píši především pro ty skutečně probuzené lidičky), že pokud jsou zákony státní (lidské) povýšeny nad zákony Boží (tj. desatero do slova a do písmene) pak nemají takříkajích požehnání a padnou.A tak, můžeme si být jistí, že se vskutku nacházíme na "konci věků" a tahanice mezi Usa a Ruska jsou toho jen drobným ukazatelem.
    Články Fulforda rozhodně nezatracuji. V mnohém upozorňují na mnohé jiné události , které nám plně vytíženým denními starostmi pozorovatelům uniknou.
    Děkujii za článek. Zdraví

    dan.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. prvotní stvořitel nestanovil jen deset zákonů, jsme jeho součástí, takže jsme také tvůrci, on koná skrze nás , a my skrze něho

      Vymazat
    2. mohol by si byť konkrétnejší..."Boží mocností"... mocnosťou ktorého alebo akého Boha? To príde nejaký nový? Lebo tento čo hlása biblický projekt nič iné nevie, iba robiť taký bordel po svete aký robí....

      Vymazat
    3. Pro Anonymní 21. července 2013 9:55

      Takto mluví jenom hlupáci, ignoranti a provokatéři ! Uč se moudrým býti, a ne mít hlavu jalovou !

      Vymazat
    4. To 9:55 :
      hamuj človeče. B

      Vymazat
    5. :-))) neeistuje nový ani starý Bůh (Stvořitel, Zdroj) Ten je, byl a bude jen jeden. Jak mu kdo říká je naprosto nedůležité. Bordel po světě nerobí nikdo jiný než lidé :-)
      Zdravím orgonet
      Vera

      Vymazat
    6. pro Anonymní 21. července 2013 7:11

      Jakto, že víte víc než Stvořitel ? Docela drzé, ne ?!

      Vymazat
    7. anonymní 9:55
      Nevím, co Vám mám na Vaši otázku odpovědět. Jestli slučujete řádění římsko-katolické církve s Bohem, pak je to chyba. Buďte si jistý, že Bůh s velkým B nemá s touto a ani s jinou církví nic společného. Stejně tak není muslimský Bůh , neboť ti mají svého proroka Mohameda.

      dan.

      Vymazat
    8. anonymní 7:11
      Stvořitel by jistě rád tvořil skrze nás a za naší pomoci. Kdyby tomu tak bylo, krásně by se žilo.A na Zemi by byl ráj.Momentálně jsme jen svéhlavé zatoulané ovce, které Stvořitel naléhavě volá zpět. Jsme lidské bytosti k politování.

      dan.

      Vymazat
    9. Aby bylo jasno : Na Fóru2000 se před lety sešli zástupci všech hlavních světových náboženství, a shodli se překvapivě jako "jeden muž" na tom, že BŮH JE JEN JEDEN !!! Více k tomu netřeba !

      Vymazat
  4. čo sa týka nájedeného náleziska ropy v Južnej Austrálii blízko Adelaide, tak nič sa nemení, kabala si toto quantum ropy vybaví pre seba! Austrália - ako zem Commonwealthu patrí pod správu Alžbety, ktorá je členkou kabalistického imperia, bude len väčším dojným artiklom FEDu, GoldmanSachs, atď. Parlament Austrálie bude len poslušne odsúhlasovať, čo mu bude predložené pod nos! Iba jedna vec sa zmení - Austrália nebude dovozcom, ale vývozcom ropy. Kam pôjdu zisky z nej, je už druhá vec...
    http://www.adelaidenow.com.au/news/south-australia/trillion-shale-oil-find-surrounding-coober-pedy-can-fuel-australia/story-e6frea83-1226560401043

    OdpovědětVymazat
  5. Obama nabízel Sandwichovy ostrovy Číně? Kdyby nabízel Aleuty, to jo, ty jsou americké, - ale Sandwichy jsou přece britská enkláva! Není to ňákej blaf?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Havaji se taky kdysi říkalo Sandwich Islands, to jméno jim dal James Cook, viz http://en.wikipedia.org/wiki/Hawaiian_Islands

      Vymazat
    2. Nesmíte zapomínat na jednu veledůležitou věc, a tou je dosud pevně propojená anglo-americká imperiální aliance ! To je obruč, která jen tak lehce nepraskne !

      Vymazat
  6. Komando vystartovalo a zatklo Klause,Kočárníka,Třísku,Klaka...Prezident Zeman vydal rozkaz ozbrojením složkám obsadit bankovní domy v ČR,bankéře zatknout a banky zestátnit...FFUJ,Fulforde,NEPŘEHÁNÍŠ TO s tou NELIDSKOSTÍ?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To měla být jako vtipná satira na Fulfordova prohlášení ?!

      Vymazat
  7. Ja si myslel ze kabala je neco jako pojidani lidskeho masa nebo nejake nabozenstvi ci kult. Chapu to tedy tak, ze to je neco jako Bildenberg?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kabala není kanibalismus a BildeNberg je BildeRberg. A co takhle použít vyhledávání na netu, když něco nevím?

      Guess

      Vymazat
    2. Milej zlatej nepleť si slovo kabala a kanibal to jsou naprosto odlišný věci. Ale jinak kdo je to Bildenberg ? Já znám jen Bilderberg. Měj se hezky a slunce v duši. Mário

      Vymazat
    3. I když Kabbala není přímo rituální pojídání masa a vnitřností obětin, pití krve (lidí nebo zvířat), mívá s tím za určitých okolností také něco společného. A pište si, že se to stále děje. To nejsou věci odsunuté do dějepisu !

      Vymazat
  8. Tak nevím co si o tom Fulfordovi mám myslet. Buď má exkluzivní kontakty ke kruhům, o nichž jsem nikdy neslyšel, a pak má tedy exkluzivní informace, které mě udivují... nebo prostě ten chlap jen hulí moc trávy, nebo možná v zájmu "kabaly", jak tomu říká, nás chlácholí a vodí za nos, jako že "všechno je v pořádku, všechno je v pořádku, všechno je v pořádku"... Každopádně US Dollar nemá krytí zlatem již od r.1971, jak např. Fulford tvrdí. Takže v tomto bodě Fulford buď kecá, nebo neví... Holým faktem je, že USD je držen nad vodou díky tomu, že státy ropného kartelu OPEC se s USA kdysi dohodli, že budou ropu obchodovat jen za USD. Proto např. musel padnout Kadddáfí, který chtěl z tohoto kursu uhnout. Proto má potíže Irán, který také chce z tohoto kursu vybočovat. USD je dále nad vodou držen faktem, že MMF a WB jej protlačují, jako světovou rezervní měnu - v podstatě státy světa dnes své měny nekryjí zlatem, ale částečně ničím nekrytými dolary, kdy si centrální banky v sejfech drží obrovské dolarové rezervy a dluhopisy USA a tím defakto skrytě financují USA. Jestli ve Fort Knox je či není dnes americké zlato nevím, ale nedivil bych se tomu, kdyby nebylo. Jeho tajný vývoz z USA ven by byl logický krok, aby někoho v USA v budoucnu nenapadlo v souladu s Ústavou USA znovu zavést zlatý standard... Orgonete, měl by sis přečíst knihu Co neSmíte vědět od autora jménem Michael Morris. Sice má také kniha své vady, ale poskytuje jakýsi soupis a ucelený vhled do problematiky NWO. Vady - v části zabývající se např. nejbohatšími klany světa se autor mohl zmínit např. o Vatikánu, který hromadí majetky od roku cca 330 n.l. nebo o Britské královně, která je největším vlastníkem pozemků na světě atd.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To už od Illuminátů a zednářů také uniklo, že absolutním panovníkem planety Země po nastolení NWO bude anglická královna(popř.anglický král). I sionisté tuto verzi vůbec nepopírají ! Takže odtamtud silně fouká vítr pro budoucno Země !

      Vymazat
  9. ..... a nastoupí nový Čingischán

    OdpovědětVymazat
  10. S radikálními prohlášeními od B.Fulforda bych byl poněkud zdrženlivý a obezřetný. Vícero návěstí poukazuje na Fulfordovu falešnou opozici. Proto si myslím, že jen "maskovaně" oznamuje, co temní světapáni proti nám chystají. Přece jim nevěříte, že čertem vyženete ďábla ?! To poukazuji na vztah sabbatiánů a kabbalistů. Nechceme přeci, aby temní nahradili znovu temní nebo ještě temnější !
    Uvidíme, jak do toho vstoupí zášlehy probíhající transformace, a zda se podaří jim to všechno temné zhatit, nedokončit !

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. a proc nevyhnat certem dabla.Myslis si snad, ze vyzenes certa andelem :))))))) ?

      Vymazat
    2. To byl zase trollí úlet jak poleno ! Co kdybyste raději přemýšlel/a nad něčím užitečným a ne nad takovýmto dilinstvím, co jste tu vypotil/a ?!

      Vymazat
  11. Zdravím Orgo,velmi si vážím Tvé práce! Podobné informace se dají vyhledat jen těžko. Přes tak široký záběr témat se objevují články s dosti výbušnou tematikou , domnívám se , že se publikované problémy bytostně dotýkají každého z nás .Škoda, že značná část populace považuje t.zv. "konspirační teorie" za sci-fi ! Požádal bych. je-li možná, o doplnění informace o prodeji vozidel s nízkou spotřebou v Německu o uvedení případného zdroje ? Díky za vše, Jan .

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Asi tohle auto: Volkswagen hybrid se spotřebou 0,9/100 km, v USA to počítají na míle na galon: 261 mpg
      http://www.greencarcongress.com/2013/02/xl1-20130221.html

      Vymazat
  12. Proč se mi to zdá "jinak"? Jako ano, popsané se děje, událo...ale nezapadá to do celkového konceptu...? Jeden moudrý pán sdělil světu "Co nahoře, to stejné dole", jinými slovy, co se děje u nás, v republice, to samé je ve světě a opačně. Zrcadlení. Zatím vidím stále boj, boj o moc mezi sebou, tmářú. Požírají se navzájem:-)) zatím... Ano je to dobře, ale nevidím zatím důvod k radosti. Myslím, že poslední slovo ještě nepadlo.Máme být ostražití. Dobrými pozorovateli. Stát na straně Světla,posilovat ho, ale nepodceňovat tmáře.(ilumináty)
    Je to jen můj osobní názor.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. s kterym se ztotoznuji.diky :)

      Vymazat
    2. Správný komentář ! V první řadě máme ochránit sebe, a když nám ještě zbydou síly a prostředky, můžeme pomáhat ochraňovat druhé !

      Vymazat
    3. Hermes Trismegistos neboli "Hermes Třikrát veliký“, jako překlad se objevuje i „Hermes Třikrát mocný“, latinsky pak „Mercurius Tremaximus“. A jeho Smaragdová deska !

      Vymazat
  13. sice mimo témy...
    Lord Jacob Rothschild Confronted
    http://www.youtube.com/watch?v=6sCioKnpHdY

    Confronting The Bilderberg Group
    http://www.youtube.com/watch?v=YNnoXgtCiXs

    OdpovědětVymazat
  14. http://inner-light.ning.com/forum/topics/sla-ov-n-se-s-vy-m-kolektivn-m-v-dom-m

    http://inner-light.ning.com/profiles/blogs/co-je-to-lv-br-na?xg_source=activity

    OdpovědětVymazat
  15. Nevim,ale G20chce vytvorit globalni danovy system, kazdeho budou drzet pod krkem,takze nabiraji na sile.Ted se na tom usnesli

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hackeři jim to budou nabourávat a ničit, takže to stejně pod kontrolou neudrží !

      Vymazat
  16. není to zase internet chronicle? jestli ne tak nám prosím u každého článku připiš že to není odtamtud.

    OdpovědětVymazat
  17. Dobrý den,
    Jen bych rád doplnil, že se má každým dnem narodit nová hlava organizace Kabalovců. Dle důvěryhodného zdroje z Buckinghamského paláce má být nový přírůstek do Britské královské rodiny členem Kabaly předurčeným k jejímu pozvednutí. No, můžeme být ještě zvědaví, co z toho bude..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ak bude malý indigos, skolí draka...
      Zdá sa mi, že je to významný okamih. Hi

      Vymazat
    2. Vůbec bych se tomu nedivil, kdyby to tak bylo. Jen není jisté, že to ten čerstvě narozený klučina ještě stihne ! Konec Času (především té Kabbaly) je na dohled !

      Vymazat
  18. http://www.deesillustration.com/artwork.asp?item=661&cat=satire americký nimrod se stal vegetariánem a skolí kučeravého Droníka...http://www.ac24.cz/zpravy-ze-sveta/2449-sestrelte-americky-bezpilotni-letoun-na-povolenku-a-za-100-dolaru

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.