12. července 2013

Co dělá hliník ve vakcínách: Malé špinavé tajemství farmaceutického průmyslu

Díky čtenáři za odkaz na nově přeložené video. 
Perfektní dokument, šokující nové informace o působení hliníku ve vakcínách. Pokud si dosud nejste jisti, zda očkovat či ne, zde najdete přesvědčivé argumenty proti očkování.

http://www.auria.sk/blog/hlinik-male-spinave-tajomstvo-farmaceutickeho-priemyslu

Hliník - malé špinavé tajomstvo farmaceutického priemyslu

Ste rodič? Ste rodič dieťaťa s autoimunitným ochorením? Pripravujete na príchod vytúženého potomka?
Potom venujte prosím cca 30 minút nasledujúcemu rozhovoru o hliníku vo vakcínach. Je pokojne možné, že od základu zmení váš pohľad na náš zdravotnícky systém. Že vás naštve. Pretože vakcinačný priemysel ukrýva aj toto malé, špinavé tajomstvo.
Keď sa hliník vstrekne do tkaniva/svalu,  neuveriteľným spôsobom zdevastuje tkanivo. Poškodí sa obrovské množstvo buniek. Tieto bunky, ako zomierajú, spôsobia poplach, vyšlú signály, tieto poplachové signály mobilizujú imunitný systém, na miesto prídu milióny rôznych imunitných buniek. Imunitný systém však čistý hliník nepozná. A tak, keď príde na miesto činu, hliník mu podsunie takpovediac iného vinníka za spúšť, ktorú spôsobil on. A imunitný systém si podá všetko, čo sa v mieste vpichu práve nachádza, aj keď iba náhodou. A autoimunitné ochorenie je na svete (celý princíp vysvetlený vo videu nižšie).

Nuž, toto robia našim deckám, ktorých imunitný systém ešte ani poriadne neexistuje. A keď decko skolabuje, tak to zaručene nie je vakcínou. A ak neskolabuje, chytí autoimunitné ochorenie, ktoré má podľa príznakov množstvo diagnóz, ktoré, ako sa zdá, majú pôvod práve v hliníku. A ak sa tomu vakcinačnému ublíženiu na zdraví chcete vyhnúť, šikanujú vás a zaplatíte ušlý zisk farmaceutickej firme. Pardon, štátu. Je to predsa primárne o kšefte, až potom o zdraví.
Rozhovor Michaela Leitnera s Bertom Ehgartnerom, autorom knihy “Dirty little secret – Die Akte Aluminium“ (Malé špinavé tajomstvo – Spis hliník) a autorom dokumentárneho filmu o hliníku s názvom “Die Akte Aluminium”:

http://youtu.be/4UFO8K9Z104



Výběr souvisejících článků: 

5 komentářů:

  1. hlinik je uz skoro vsude v kosmetice:pudry, make upy, ocni stiny,kremy a to i ty pekne drahe znackove. A hlavne v tom, co si lide denne strikaj do podpazi. V DM drogerce kupuji od Sebametu a od Alverde deodoranti. jsou bez Alum. A tem, kdo pije z plechovek,doporucuji prejit na normalni sklo. I ty pet lahve nekupuji. Smazit na keramickych panvickach. No a kdyz jdete ven,nezapomente plynovou masku a nebo dychat jen, kdyz je to opravdu nutne:)))
    Krasny den s Alu nebickem

    OdpovědětVymazat
  2. Ještě bylo zapomenuto vzpomenout pláštěnku proti chemodeštíčku :-))))))

    OdpovědětVymazat
  3. Copak hliník,ale ona je ve vakcínach pro děti hlavně rtuť,která se usazuje navždy v mozku a také formaldehyd,kerý se v lidském těle mění na kyselinu mravenčí,která je neslučitelná se životem....Ale strach lidí,před neposlechnutím systému je stále větší, než strch o zdraví dítěte.

    OdpovědětVymazat
  4. Hlavne,aby nezacali chodit ockovat deti do skolek a skol,jak to bylo drive. A kdo odmitne, tomu budou vyhrozovat odebranim. Tady v Nemecku chteji zavest povinne ocovani proti spalnickam. Jinak nasli hlinik i suchem mlece pro miminka a v cernem caji. dulezite je nekupovat diskountni veci,zameruji se na FAIR TRADE, mnohem lepsi nez bio

    OdpovědětVymazat
  5. Ani Fair Trade není to, co bývalo ! Kontaminace je už ptrakticky všude a ve všem. To byl cíl globalistů, kontaminovat lidský potravní řetězec, aby byli lidé závislí na korporacích, které jen UDRŽUJÍ RELATIVNÍ ZDRAVÍ A ŽIVOT nic netušících obětí skrze bezuzdnou chamtivost globální elity po moci, penězích a majetku ! Prostě PARAZIT čím více mu dovolíme žrát, tím více také žere !

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.