15. července 2013

NASA učí děti, že chemtrails jsou normální

Následující článek byl již zde uveden 25. 11. 2009, ale neztratil svou aktuálnost, ba myslím naopak, teď by mohl zajímat více lidí ...  Mírně změněno, vzhledem k tomu, že některé odkazy od té doby byly nahrazeny jinými.


NASA má ledacos promyšlené. Například jak indoktrinovat děti, aby jim chemické čáry na obloze připadaly jako normální věc. Proto provozuje webové stránky s názvem Contrail Education. Je to součást projektu GLOBE určeného učitelům, školním dětem a mládeži. Vynasnažím se je malinko přiblížit. (Pokud čtete trochu anglicky, pokochejte se sami, very easy a spousta zajímavých detailů.)

V tomto projektu děti mohou (pod vedením učitelů) studovat tzv. contrails (condensation trails – kondenzační stopy letadel.) (Slovo chemtrails NASA nemá ve svém slovníku.).

Děti se dozvědí, že contrails jsou přirozeným jevem doprovázejícím zvýšený letecký provoz. Podle jejich tvaru a doby trvání mohou údajně vědci usuzovat na meteorologické podmínky. Dětská pozorování jsou proto údajně pro vědce velmi významná.

Z obsahu stránek: Proč studovat contrails? Protože pravděpodobně oblivňují klima a naše přírodní zdroje. O jaký druh se vědci především zajímají? O přetrvávající contrails, které mohou vytvářet větší oblačnost. Jak mohou studenti pomoci se studiem? Mohou sledovat contrails ve své oblasti a předávat vědcům údaje, z nichž bude možno např. plánovat letecké trasy tak, aby se nevytvářela nežádoucí větší oblačnost. Contrails vznikají tak, že vodní pára kondenzuje a mrzne kolem částeček obsažených ve výfukových plynech.Ty částečky jsou prý zcela běžné látky.


NASA pro potřeby dětského pozorování vytvořila přehled, kde rozlišuje 3 typy contrails dle jejich tvaru a trvání.(vysvětlení zjednodušuji.)
  • 1. krátkodobé contrails - vzduch je sušší, horký výfukový plyn se jen krátce dotkne kondenzační křivky.
  • 2. přetrvávající contrails nešířící se - letecká stopa protne kondenzační křivku hlouběji, blízko prahu sublimace.
  • 3. přetrvávající contrails šířící se - v atmosféře je hodně tepla, vlhkosti, kondenzační křivka hluboko protnuta.
(Pozn. Orgonet: Přehled je z webu v r. 2009,výše uvedené grafy už tam nenajdete, vzhledem k tomu, že NASA změnila klasifikaci contrails ... čili všechny možné druhy byly vyfoceny a dostaly svá "vědecká" jména. Nyní je to v sekci Science téměř tytéž informace, bez grafického provedení. Oficiální klasifikaci contrails najdete podrobně na http://contrailscience.com/)

Je to vše vysvětleno zcela prostě a logicky. Být dítětem, na nic už se neptám a snažím se pomáhat vědcům ze všech sil... Škola má děti motivovat k zájmu o contrails třeba soutěží, kdo jich za měsíc napozoruje nejvíce.

Jenom jaksi se experti NASA nezmiňují, proč, kam, a za jakým účelem směřuje onen nepřetržitý a přehuštěný letecký provoz, který nevynechává ani ta nejopuštěnější místa na zeměkouli. ...Jak tak sedím a dívam se z okna, po modré obloze jedno letadlo za druhým, v intervalech ani ne 5 minutových, rýsují své čáry - dnes "přetrvávající, nešířící se".  Hustota provozu nad naším obchodně a turisticky celkem bezvývznamným územím, ležícím mimo letové trasy, je opravdu obdivuhodná.  To by se snad denodenně všichni obyvatelé planety museli letecky přesunovat ...


Až budete dělat pozorování chemtrails, nezapomeňte se řídit těmito radami: potřebujete 4 děti, každé se dívá na jednu světovou stranu a zapisuje délku chemtrails (Obr. z r. 2009, už tam není.). Pak se to pošle expertům NASA ... ti zahodí dotazníky do odpadu a budou se chechtat k smrti, jak dětem vytřeli zrak


Jiná stránka NASA o chemtrails pro děti:
http://mynasadata.larc.nasa.gov/804-2/contrail-watching-for-kids/

30 komentářů:

  1. "Contrail watching for kids" - Tak to je hukot, v těch emerickejch dutejch hlavách !

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A pak že to venku a na obloze troubí ty pověstné polnice !

      Vymazat
  2. Hnus!
    My to ještě pamatujem - nebe bez chemtrails.
    Ale děti už znají jen toto nebe. Je třeba jim říkat, že to není normální.
    Jen ještě - co jim říci na: "Co s tím?"
    A.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. presne tak,moje deti to rikaj vsem kamaradum a ja sama jsem par mailiku poslala do skol. Na namesti s mikrofonem si stoupnout nemuzu.zavreli by me asi do blazince:-)). Nekdy mam vsak chut rict;;Lide, zvednete prosim vase hlavy a prestante se honit pouze po Kauflandech a Globusech a pocitat penize a zavidet sousedum, ze maj barak a vy ne. Uvidite neco,co vam pomalinku nici zivot!!!´´
      Jenze ty osly to vubec nezajima a tukaji si na celo. Tak komu jedinymu se to musi rikat, nez detem,kdyz 90% dospelych je uz uplne zmanipulovana a kdesi.
      Preji krasny podvecer a rikejte to hodne detem, nejsou jeste zkazeny, hodne si pamatuji a vice se nad tim zamysly, nez ti velci,zvlast, kdyz se jim rekne, ze je to zle pro vsechny kyticky, zviratka a pro ne.

      Vymazat
    2. Nelétat letadlem na dovolenou.

      Vymazat
    3. Co vám to pomůže, když ty chemy z větší části dnes provádějí bezpilotní letadla a další létající robotické stroje !!! To chce spíš nějaké bazuky a sestřelovat je dolů !!!

      Vymazat
    4. Správně, já to taky pamatuju - nebe bez chemtrails.

      Vymazat
  3. Co se týče hustoty provozu: je doba dovolených. Když se podíváte na informace o letech letiště Ruzyně, zjistíte, že tam ve špičce přistává v průměru každých 90 sekund jedno osobní dopravní letadlo (a aby se na letišti nehromadily, tak jich také přibližně stejně startuje). Rekord byl před časem přes 600 letadel za den.

    A to je Ruzyně jen jedno, byť nejvytíženější z našich letišť (proudová letadla s turisty létají také z Pardubic, Brna a Ostravy, linku do Ruska mají třeba i Karlovy Vary)

    Kromě toho vedou nad naší republikou dálkové trasy z jiných zemí (turisté ze Skandinávie na létají jih). To jsou nad našimi hlavami tisíce letadel se statisíci turistů denně.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Aha, zase nějaký popírač začátečník se snaží vysvětlit, že čáry jsou proto, že je velký letový provoz, že lidi lítají na dovolenou (:-)))

      Zkuste uvážit: kam lítala např. všechna ta letadla dneska za svítání nad Německem, viz http://orgo-net.blogspot.cz/2013/07/chemtrailsova-oblacnost-15-7-2013.html
      a co asi měla v palivu, že se jim tam ty jejich výfukové stopy roztáhly do šíře mnoha km, takže jsou viditelné až ze satelitu, a vytvořily rozsáhlou oblast chemooblačnosti o rozměrech stovek km?

      Normálně se ty stopy stačí roztáhnout až do oblačnosti už před svítáním, takže to není na snímcích tak nápadné. Dneska asi byla nějaká trochu jiná povětrnostní situace, že ranní snímky zachytily ještě zřetelné čáry.

      Klimateroristé v rámci svého globálního řízení počasí, při němž manipulují proudění v různých výškách, včetně jet streamu, si zamanuli nasměrovat do Německa a k nám i dále západní proudění, a nastříkali k tomu ještě za tmy potřebnou oblast příslušnou směsí chemikálií, která je jejich výrobním tajemstvím. Čímž vytvořili oblast tlakové níže, která k sobě přitáhla proudění od západu, a to nyní po celý den vesele proudí přes Německo až k nám (:-))) Samozřejmě při směrování proudění pomáhají i radary a další technologie, ale tady nám jde jen o to, že chemtrails jsou realitou ...

      Vymazat
    2. Jasné všetci letia na dovolenky kde tu si pilot alebo niektorá s letušiek či VIP pasažier zabudne doma pas alebo zavrieť plyn,okenice atď tak to zvrtnú naspäť o 180stupňov a uź máme aj vysvetlené tie čiary čo sa otáčajú dik už to chapem uź len začať jesť senaž a bučať a mečať diky za vysvetlenie.

      Vymazat
    3. Pro Anonymní 15. července 2013 18:47

      Místa obratu zkuste porovnat s polohami radiomajáků VOR, podle nichž se letadla navigují.

      A jinak: VŠICHNI lidé samozřejmě na dovolenou neletí. Ono těch zhruba deset tisíc letadel a milion lidí (řádový odhad, případně zpřesněte), kteří v Německu každý letní den někam letí, celkem stačí.

      Vaše stravovací návyky ponechávám samozřejmě jen a pouze na Vašem uvážení.

      Vymazat
    4. No je snad jasné, že každé letadlo s turisty letí vedle trasy předchozího... přece nepoletí stejným místem (nad/pod), a už vůbec z jednoho místa, tedy letiště. Takže proto se asi létá vždy vedle a ve stejné letové hladině/výšce, ikdyž to znamená značné odchylky z přímé trasy letiště-letiště a vyjde to tak leteckou společnost dráž, je to takto jistě správně a výhodné.

      Trasy mají mít spojnici v cíli a startu. Takto to vypadá, že se létá vedle sebe někam.... do neexistujícího letiště a udržují se stejné rozestupy letů, protože prostě pilotovi se chce =))))) a cestující by rádi viděli zase jiný kus trasy (to jistě i pilot) =)))))) Semtam se ostře zahne, nejlíp o 90°.

      Spíše už zarážející je, že na radaru je vidět jen něco z toho, co tam tu stopu nechalo. Zbytek je asi tajný let?! Je divné, že najednou se nad místem, kde se létá málo a pravidelně, stopy mizí za všech podmínek, velmi rychle a najednou objeví pravidelná mříž desítek čar, zcela bez důvodu a drží celý den. Informace o zvýšeném provozu žádná, zase se léta nehospodárně, o důvodu se můžem jen dohadovat. Taky proč stopy nemizí, když pak přeletí další a nic, předtím taky nic?
      Proč jsou stopy v ohraničené oblasti a ne náhodně - to si asik příroda kreslí obdélníky?

      No jinak je jasné, že zkondenzovaná voda po průletu letadlem může max. nabalit vodu další a zvětšit se. Rozhodně je nereálné se roztahovat do široka, bo není z čeho tvořit další shluky molekul vody....chybí matroš na chytání vody. S šířkou stopy musí klesat její intenzita. Splodiny neprodukují tolik matroše pevných částic, takže rozšiřování stopy nemůže být důsledek průletu. Možnosti jsou špatná směs, palivo, apod. To by pak všichni měli problém, což je ale nereálné.

      Učme se dávat věci do souvislostí, přemýšlet a pochybovat. Je to obdobné očkování proti chřipce a další a další příklady oblbování, podporované médii. Bouřkové systémy v pravidelných rozestupech po přímce nebo oblouku... všímá si toho někdo? Ptáte se proč, kde se bere ta pravidelnost a proč tak často? Pozorujte, všímejte si...

      Vymazat
    5. Vždyť to přeci víte, že jsou mezi námi i voli, co sežerou kdejakou krávovinu :-)))))

      Vymazat
    6. A ti turisté vypouštějí co, větry? Chce to jen párkrát zvednou hlavu a rozlišovat. To není tak náročné.

      Vymazat
  4. Moji žáci rádi octují a mají srandu, když se oblačnost rozpouští...... Jsme v česku, zde se jen tak nedáme zblbnout a když nás dostanou na zem, tak jim s chutí někdy "nakopem" zadek.

    OdpovědětVymazat
  5. tady přidávám pěkné video, dalo by se nazvat: dětičky vymejeme vám mozečky... ! ;-)
    http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Sl16iCUs9HU

    OdpovědětVymazat
  6. Nepřetržitá kondenzační čára?
    http://www.youtube.com/watch?v=YNwASHVC2GM

    OdpovědětVymazat
  7. tak o chemtrails může pochybovat snad už jen úplný pitomec, diletant a nebo nastrčený provokatér.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ták, ták, je to zcela úplně a správně :-))))) Loni bylo možno vidět chemostopu, která se táhla od obzoru k obzoru (od západu k východu a naopak) bez přerušení. Tak tohle ať mi nějaký popírač chemů vysvětlí, ale pozor, žádné retardované ko.otiny !

      Vymazat
    2. Dne se to opakovalo :"...bylo možno vidět chemostopu, která se táhla od obzoru k obzoru (od západu k východu a naopak) bez přerušení." A byly hned vedle sebe 4 přímo nad Chvalšinama ! O kousek dál zase "vařily" hustou mlhu již dříve zmiňované rybníky blízko obce Borová u Chvalšin. Ten nejspodnější a nějvětší "kouřil" jak chladící věže Temelína !

      Vymazat
  8. ne ne ,proboha to uz snad nemuze byt pravda.Takhle tupyt lidi. Koukla jsem se na tu klasifikaci, nejvice se mi libilo to s tou varnou konvici. I ti z Yakutska ani v nejmensim netusi,pri jake prilezitosti mame moznost skouknou jejich video.
    ale nejhorsi je, ze lide tem nesmyslum veri!!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je to hrozné, jak ti ztupení lidé neumějí ani psát česky.

      Vymazat
    2. Lidé přesně budou věřit spíše lžím než pravdě. Je to pro ně pohodlnější věřit iluzi než čelit skutečnosti ! A proto se všechny ty věci beztrestně dějí dál !

      Vymazat
  9. U nás nad Vých.Slovenskom je nočná prevádzka NATO lietadiel oveľa hustejšia ako cez deň! Túto zmenu harmonogramu letov som spozoroval skoro na jar, tak od marca. Sústavne v noci niečo na oblohe hučí, ide to už na nervy. Ak je niektorú noc ticho, považujem to za zázrak.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To hučí ty jejich obrovské létající plošiny, o nichž se ví zatím dost málo. Přísně si jejich utajení střeží, byť by to mělo být i pod pláštíkem noci nebo chemodek. Možná bychom se divili, co je za hustý provoz nad chemodekami nebo v noci!

      Vymazat
  10. Ta americká "osvěta" mi připomíná podobnou nalejvárnu, jaká byla za komouše, když dětem ve školce hučely učitelky do hlav, že "Lenin byl hodný člověk, protože měl rád zvířátka"...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jistě. Dřív se říkalo, jak nám ti zlí imperialisté shazují z letadel amerického brouka, dnes se říká, jak nám shazují z letadel chemtrails.

      Vymazat
    2. Za zmetkem zůstává jenom hnus. Podle toho se vždy pozná.

      Vymazat
    3. ... ano, "po ovocí poznáte ich". B

      Vymazat
    4. Já bych dodal : PO ZKAŽENÉM OVOCI POZNÁTE JEJICH SMRAD !

      Vymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.