10. července 2013

Nechoďte na veřejné akce pořádané policií

Díky čtenáři za odkaz, i mýma očima to v ČB takhle bylo a takhle to chodí, výborně napsáno ...

http://www.dfens-cz.com/view.php?cisloclanku=2013070901

Proč vznikly nepokoje na Máji? Vysvětlení zde.

Občanské nepokoje
Vydáno 09. 07. 2013 (2914 přečtení)

Když jsem se v neděli ráno dozvěděl, že policie zatkla při nepokojích v Českých Budějovicích 136 lidí, pomyslel jsem si jen, že to byli všichni nefízlí demonstrující. Možná zatkli i pár fízlů, aby to nevypadalo blbě.

V sobotu jsem hned cestou na nákup potkal vodní dělo. Vida, k jakým vymoženostem jsme se dopracovali v multikulturním světě! To mě přivedlo na jednu myšlenku. Zajel jsem k fízlárně a sledoval cvrkot. Přijížděly bílý a modrý fobie a z nich vystupovaly nejčastěji čtyřčlenné posádky, jejichž někteří členové vypadali jako manekýni z obchodu na extrémistický hadry. Někteří měli dokonce i značkovej extrémistickej outfit, asi aby se nemuseli v práci převlíkat. Nejspíš je navozili z jiných regionů, protože zdejší extrémisté ex offo jsou už profláklí. Poradu měli asi od jedenácti, možná to bylo nějaký školení, jaký hesla se budou vykřikovat a co jakým směrem házet, aby nezranili své uniformované soudruhy.


Pochopil jsem, že "demonstrace" se odehraje zcela v režii Policie České republiky a že to bude policie, kdo bude určovat její charakter a průběh. Policie bude určovat, co se bude provolávat, co se bude na koho házet a komu otřískají držku o asfalt něžně a komu méně něžně.

Mrdia informovala, že policie kontrolovala na příjezdu všechna vozidla, nicméně nějaká jí přece jen projela. A nejen ty fobie a mikrobusy s fízlama. Já projel hned dvakrát ze dvou směrů, tam a zpátky, a nikdo mě nestavěl, město bylo otevřeno všem zájemcům o praktickou ukázku svobody shromažďování, a já pochopil, že to není náhoda, to je účel. Je to něco jako sčítání lidu, jen nemusíte nic vyplňovat.

Všude se lemplovalo hromady fízlů v civilu, fízlů napůl v civilu a policajtů různých jednotek v uniformách. I za běžných okolností je v této zemi přefízlováno a na ulicích to vypadá jako v nějaké rovníkové zemi, kde právě probíhá puč, ale tohle bylo ještě x-krát zahuštěno. Ve vzduchu poletoval celé odpoledne vrtulník. Pak že nejsou peníze a že je policistů málo... naopak... je jich jak sraček. Kdo nevěří, mohl se přesvědčit na vlastní oči.

Pro nějaký svobodný protest ve svobodné zemi už nezbývalo v Budějovicích místo.

Večer jsem sledoval zpravodajství v televizi a viděl tam ty ovarový držky, co jsem předtím pozoroval před fízlárnou. Několik jich sice udělalo během akce coming out, aby pochytalo "extrémisty" a mohlo je mlátit obuškem, ale většina z nich žádnej coming out nedělala a užívala si protestů, a tak probíhaly za zájmu médií "nepokoje" tvořené hned několika složkami PČR. Přišlo mi to zábavné. Sledoval jsem pány pobíhající s kamerami kolem "protestujících" a uvědomoval si, že právě probíhá katalogizace posledních desítek nepohodlných. Po čase si je najdou a budou je vydírat, protože mají svoje lidi na úřadech, ve velkých firmách, v každém větším společenství osob, a na každého se časem něco najde - a když se nic nenajde, tak se to prostě vytvoří.

Nezdá se vám, že ti lidé, které v bedně ukazují jako "protestující", vypadají nějak exoticky a nikdy jste je na Máji neviděli?

Lidi, lidi, gádža pyčo, nežerte fízlům hada, nechoďte na veřejné akce pořádané policií. Pořádají si je sami, pro sebe a pořádají je proto, aby vás mohli vyfotit, natočit, zmlátit nebo zadržet, a později za pomoci tajných a podivné sorty lidí, které říkám policajt-aktivista, "neutralizovat", zastrašovat vás, vaši rodinu, přátele, školu, zaměstnavatele a tak podobně; prostě vám to komplikovat tak dlouho, až toho necháte.

Proč se jim dávat tak lacino a jít jako ovce na porážku, když můžete vést soukromou válku za svá práva příslušníka většiny anonymně a každý den znovu, sám nebo v malých skupinkách, bez laskavé asistence vyholeného nadpraporčíka namakaného z policejní posilovny?

Nenechte je položit rovnítko mezi "občan nesouhlasící s preferencí cikánské menšiny, beztrestností příslušníků menšiny a se zneužíváním sociálního systému" a "extrémista", protože to je to, o co se tímhle vším snaží. Nejde tady o vás a nejde o nějaké soužití, nejde o demokracii a nejde dokonce ani o cikány, jde o moc a peníze, které plynou z romabyznysu, jde také o headcount, investice a techniku, které si policie alokuje k "boji s extrémismem". Kdyby se ukázalo, že žádný extrémismus není, že jsou to jen nasraní slušní lidé, tak to všechno mohou zabalit, protože nelze potlačovat něco, co je v zásadě legitimní. Když jsou to ale "extrémisté", mohou to eskalovat až do nebe a dojit "extrémismus" donekonečna.



09.07.2013 D-FENS
Související články: 
http://orgo-net.blogspot.cz/2013/07/demonstrace-policejni-moci-branna-hra.html
http://orgo-net.blogspot.cz/2013/07/skandalni-zabery-z-demonstrace-v.html
P. S. Orgonet: K mým zkušenostem z nepokojné soboty v ČB, viz článek http://orgo-net.blogspot.cz/2013/07/demonstrace-policejni-moci-branna-hra.html, si vzpomínám ještě toto: u benzínky na Máji v sobotu dopoledne dva pěší policisté prověřovali doklady vozidla se značkou cizího kraje, které bylo obsazeno vystajlovanými "extrémisty". Probíhalo to velmi pokojně. Že oni jim ve skutečnosti vysvětlovali cestu na fízlárnu, aby dorazili včas na poradu? 

32 komentářů:

  1. Co k tomu dodat...taky si kucí musejí nějak hrát, aby se nenudili a měli za co dostávat peníze:-). Je to legrace. Byla jsem vloni na prvomájové antifácké demonstraci v Praze (protože jsem hrozně zvědavá a zajímalo mě, jak to asi probíhá - běžně se v těchto akcích neangažuji) a celé jsem to pojala jako taneční párty - šla jsem za tím autem, kde to hrálo a tančila jsem, tančila jsem i okolo usmívajících se policistů a celé to byla docela legrace (až po skončení mi kamarádi jdoucí dále za mnou sdělili, že při mém tanečním maratonu proletěli lidem nad hlavami asi 2 dlažební kostky, já a někteří jiní kamarádi jinde nic nepostřehli a v poklidu jsme se po skončení rozešli). Druhý den byla ve zprávách informace o tom, kterak to bylo nebezpečné, divoké a plné násilí... Nechápala jsem. Pěkné dny všem, Zu.

    OdpovědětVymazat
  2. Jedno z učení starých Toltéků je "nevytvářej žádné domněnky". Takže když vypustím z textu všechny domněnky, žečne se to podoba korektnímu zpravodajství. Jenomže pisatel je plný hořkosti a agrese. A říká se, že proti čemu nejvíce bojuješ, tím se stáváš. Navrhuju se trochu uklidnit, vydýchat, osprchovat a začít pozorovat svět bez zbytečného hodnocení (posuzování). Jako vypovídací hodnotu má informace, že celou dobu tam lítal vrtulník, tak asi mají peněz dost. Nebo že prý je policistů málo není pravda, protože jich je jako sraček? Autor článku tím nepopisuje situaci, ale svůj vztak k policii a prezentuje svoje domněnky.
    No, ona je to skutečně taková hra. Ovšem jiná, než si pisatel myslí. On hledí na loutkové divadlo a zlobí se na zápornou loutku. Uniká mu, že tu loutku někdo přece vodí. A taky někdo musel napsat scénář, podle kterého ti loutkovodiči ty loutky vodí. Až to pochopí, uvídí svět jinýma očima :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. asi mate i mozna trochu pravdu s tim, ze se tim pak clovek stat muze sam.neboli Odrikaneho chleba nejvetsi krajic.Mne se to osobne v zivote stalo ve dvou pripadech. A dost casto lidem toto prislovi pripominam, kdyz treba rikaji, ze neco,nekoho nenavidi, v zivote by to nebo ono neudelali apod.S temy nadavkami se taky nic nevyresi. Nekde jsem videla, jak nekde jeden z protestujicich sel a podal policajtu,ktery pred nim stal se zbrani,bilou ruzi. on si ji vzal. bylo to hrozne dojemne

      krasny vecer m

      Vymazat
    2. A říká se, že proti čemu nejvíce bojuješ, tím se stáváš... Promiň, je to trošku jinak. To proti čemu nejvíce bojuješ,tak tam posíláš hodně negativní energie a tím to víc a víc roste. Kam energie plyne tam to kyne... Proto co nejvíc posílat a oceňovat laskavost v každodenním životě jak říká dalajlama.

      Vymazat
    3. a ještě bych dodal, když vidíš něco zlého, a tvá bytost ti říká to je špatně. Tak to je z pohledu duchovna "utvrzování",vnímání,že tohle ne. Rozeznání mezi dobrem a zlem. To je to co lidské bytosti dělá lidmi.

      Vymazat
    4. Je to hlas svědomí ! A ten "korporátčíci" dnem i nocí bičují svými technologiemi (haarp,micro wave atd.), aby jej umlčeli !

      Vymazat
    5. Chtějí jen cynické bestie, ne lidi !

      Vymazat
  3. Všechny tyhle zinscenované akce jsou pro bezpečnostní složky,nácvik na NWO a lidi jim na to skáčou.Když se dva perou,třetí se směje,tak to je.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně tak! je to nácvik pro instalaci režimu NWO ! A tento výrok "Když se dva perou,třetí se směje", je staré židovské heslo, jímž se sionisti a zednáři řídí na 1000% !

      Vymazat
  4. policajti jsou slepý svině ale taky jen lidi co mají rodiny a děti a jednoho krásnýho dne se probudí otevřou oči a stejně se připojí k obyčejným lidem proti tomuhle špinavýmu systému kterej z nich dělá takový vypatlance.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nedpřipojí ! To by jim na ty rodiny někdo napřed musel sáhnout, pak by možná povolili, ale zase ne všichni. Policajti jsou cíleně výmývaní bezmozci sloužící systému. To je jejich první a hlavní "přikázání" !

      Vymazat
    2. Hlavně mají hypotéky a za mlácení lidí teleskopama zvláštní odměny.

      Vymazat
  5. Smutné, hodně smutné. Co z takové svobody, když se nedovoláte spravedlnosti. Chlapíci v civilu chytí někoho z davu, přetáhnou ho přes záda , dají mu pouta. Další to zblízka točí. Žádné označení Čěská policie.

    OdpovědětVymazat
  6. 1 metr pro všechny:
    Zákony versus sidliště Máj
    http://www.dfens-cz.com/view.php?cisloclanku=2013071001

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Chystaju sa na moznost nepokojov..to je nacvik,a zaroven ludom davaju na znamost aby ak sa bude nieco take konat tam nesli-lebo mozu dostat aj ked nic zleho neurobia...

      Vymazat
    2. Jak říkal Kalousek : všichni v tom jedou, ani poledne nedrží : tak i PČR přebírá roli falešné opozice, a falešně pomáhá a chrání - jen ty zloděje, defraudanty a kolaboranty nad námi !!!

      Vymazat
  7. http://www.ac24.cz/zpravy-ze-sveta/2383-k-cemu-americka-vlada-nakoupila-30-000-gilotin :-(((( kdy to vypukne???

    OdpovědětVymazat
  8. http://ee.dunres.sk/clanky.php?id=6093

    OdpovědětVymazat
  9. Prosím, mám jednu jedinou otázku. Co se přesně a jak se mezi dětmi odehrálo, než došlo k následnému incidentu mezi dospělými? Děkuji Laira

    OdpovědětVymazat
  10. Opsáno z webu Ostrava on-line
    Protože nemám rád poplašné zprávy ani bagatelizování, zeptal jsem se přímo rodiny a zde je popis událostí:

    Tříleté dítě sjelo na skluzavce a hned za ním sjelo na skluzavce cca 10tileté cikánské dítě. To druhé dítě srazilo tříletého hocha na zem a válelo se po něm - nechtělo se zvednout. Tříleté dítě se rozplakalo, ale cikánský hoch ho ne a ne pustit. V dané chvíli se do toho vložila (těhotná) sestra tříletého hocha a priběhla bratrovi na pomoc! Odstrčila staršího, ale hned se do ní pustily přítomné cikánky, ať nechá jejich dítě napokoji. Padly nadávky jako "bilá svině". V reakci na to se sestra pustila do hádky, která skončila tím, že ji cikáni svalili do pískoviště a začali ji bít. A tak to začalo.

    Mezi tím se volala z 5ti telefonů policie, ale ta přijela až po 25ti minutách. Rychleji se na místo konfliktu dostavil manžel a otec napadené ženy. Cikáni co ji napadli, chtěli následně odejít a vyhnout se tak policii. Otec a manžel se jim v tom snažili zabránit a to vyvolalo další a mnohem agresivnější bitku. Těhotná žena dostala koloběžkou přez záda s tímto výsledkem: přeražený nos, otřes mozku, škránbance a modřiny. Hospitalizace byla na celý víkend (na pozorovaní kvůli těhotenství) protože jeden z úderů byl veden na břicho. Manžel napadené utrpěl otřes mozku a má natržený žlučník.

    Další vývoj byl následující: cikánky bily na zemi sestru dítěte a její otec ji bránil. Následně byl otec napaden jedním cikánem, kterého sice fyzicky přemohl, ale pak už jich přiběhlo asi 20.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. takže viníkem je opět ego. nejdřív ego cikánek, potom ego těch bílých. nejdřív jsem chtěl napsat něco ve smyslu, že když jsem bílej, tak se stydim za ty bílí. ale místo toho radši napíšu: jsem člověk, stydim se za všechny zúčastněné...

      Vymazat
    2. Když ego jedné skupiny povýšíte nad ego jiné skupiny, instalovali jste do společnosti rasismus ! A je úplně jedno, zda je bílý nebo černý !

      Vymazat
    3. Miluji tyhle chytraky co operujou "EGEM" a všechno jim vysvětlují :-D chtěl bych vidět jak by jsi se choval na jejich místě , Ty "ego" ,zkus vysvětlit Cigoši něco o Egu ;-) vole

      Vymazat
  11. cože, áleje? radši piště o chemtrails, to vám jde o moc líp. vlastně jinak. to vám jde, tohle ne. z toho článku to vypadá, že demonstraci uspořádala policie a to jenom proto, aby mohla bezdůvodně zatýkat slušný lidi. einstein nejsem, ale něco mi říká, že proto aby policie mohla bezdůvodně zatýkat slušný lidi nepotřebuje organizovat žádnou demonstraci. na videích jsem viděl, že sejmuli pár týpků, co tam házeli dělobuchy nebo dělali jinej bordel. na tom nevidim nic špatnýho. a vážně bych chtěl mít život jako autor toho článku, abych moh celej den sledovat benga...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Neraď ty mudrlante, ještě jsi nic nedokázal a chceš tu mentorovat "staré ostřílené psy" !

      Vymazat
  12. tak aby bylo jasno pane/paní NemámEgo, to jsou takové ty řečičky sluníškových lidiček. Takže podle vás máme umrtvit svá ega a nechat se řezat a vyhnat od těch co svá ega zachovali? Dík za radu, ale zatím se hodlám bránit.

    dělobuchy jsem na videích neviděl, pouze taktické rozbušky které používá výhradně policie.
    A jak byste si tedy představavoval stav, že si policie začně zatýkat lidi jak se jí zachce? To přijedou na náměstí a posbírají tetky ze zahrádky kavárny, pár matek s kočárkama, rozjívené studenty a dlaždiče chodníku? Nebo si předem připraví vhodnou situaci? Co se vám zdá více podle zdravého rozumu?

    OdpovědětVymazat
  13. http://www.denik.cz/rakusanova/sobotnik-lidy-rakusanove-ceskobudejovickym-zastupitelum-20130713.html

    OdpovědětVymazat
  14. Děkuji pisateli( omluva, že reaguji tak pozdě,byla jsem pryč a nebyl příst.na net.) v jednom z předešlých komentářů za přiblížení vzniklé situace, která, jak je vidno byla spíše následkem, než skutečnou příčinou.
    Cítím s oběma stranami zapojenými do incidentu a ze srdce jim přeji, aby tuto lekci lásky pro jejich ega s uvědomováním si některých věcí zvládli , protože pak se jim tyto věci přestanou dít.
    Žádný právní systém tohle nikdy nevyřeší, je to v nás a dokud to nepochopíme, pořád se budeme dožadovat, pravidel, zákonů, určování vin a trestů. Stále se budeme dožadovat své zlaté a dokonalejší klece. Je to asi jednodušší než otevřít srdce a pomoci těm druhým, aby v sobě mohli najít sebeúctu a čisté sebe přijetí.

    Nechci nijak zlehčovat jakýkoli poškozující či dokonce násilný čin , za který každá bytost nese zodpovědnost. Jen jsem přesvědčená o tom, že nápad způsobu převýchovy v nápravných zařízeních, jak jej známe je totální omyl. Jestliže člověku nepomůžeme pochopit smysl jeho sebeúcty a čisté sebelásky, neudělali jsme pro něj nic, ˇříkáte mu jen , že je darebák, který bude přijímán pokud bude splňovat kritéria , která mu dáváte“a je vám naprosto jedno , že příčina , která způsobila jeho selhání nebude vědomě odstraněna. Našemu trestnímu systému stačí, když dostanete podmínku a tím, je to vyřešeno, ne? Můžete se nazývat slušnými občany ve smyslu dodržování pravidel, ale to je, tak asi všechno, protože svým postojem k tomuto zcela nesmyslnému, idiotskému, otrokářskému , parazitickému systému ve všech směrech našeho života mu jen dovolujeme skrze nás žít.
    A můžeme si za to sami, protože naše priority mít se dobře, lépe a užívat si, je pro nás mnohem důležitější než bytosti kolem nás a pak se divíme, proč se nám to děje????
    Každým dnem, hodinou , minutou , cítím, jak se tohle všechno mění a zhušťuje, ale hlavně jak obrovsky roste síla lásky ve všech bytostech, které ji vědomě vysílají k ostatním. Děkuji za ni a jen se připojuji, protože to jediné tady mi dává smysl. Jestliže cítíme strach, pak nemilujeme a jestliže opravdu milujem, strach je v ten okamžik rozpuštěn - neexistuje. Buďme tedy vždy vděční našemu strachu, protože je náším spolehlivým ukazatelem. Lásku všem!!!! Laira

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Lairo, Lairo, kdy ty se konečně poučíš, a nebudeš muset opakovat bolestné cykly ?!

      Vymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.