3. července 2013

Prázdninový režim

Omlouvám se za několikadenní neohlášenou odmlku. Ode dneška již hodlám fungovat normálně, ale možná v úspornějším či přerušovaném prázdninovém režimu, protože léto je doba rodinných návštěv, během nichž opravdu nejde sedět u kompu ...

Minulý pátek jsme se totiž vydali do Brna, abychom v sobotu navštívili přednášku Ivy Adamcové,  a poté jsme ještě setrvali pár dní na předem neplánované návštěvě u příbuzných.

Celodenní přednášky Ivy Adamcové byly úžasné. Opět připomínám těm, kteří nadzvedávají hmotný poklop třetí dimenze a nahlížejí branou čtvrté dimenze do páté, že Iva Adamcová je jedinečnou duchovní učitelkou a může vám velice pomoci vyznat se v současném světě a velice pomoci s přechodem do páté dimenze.

Eckhartu Tolle vděčím za mnohé, on mě přivedl k přítomnosti, ale systém fungování světa mi ukázala až Iva ... žádný channeling ani bestseller světových duchovních učitelů to zatím neučí, a že mám dost načteno ...

Odkaz na přednášky Ivy Adamcové: http://orgo-net.blogspot.cz/2013/06/kde-ziskat-odkaz-na-prednasky-ivy.html

5 komentářů:

  1. Milý Orgo,
    řekl jsi to za mě. Taky cítím, jak pod jejím vlivem (I.Adamcové) rostu.
    Růžena

    OdpovědětVymazat
  2. Tady vidíš Orgo, že všichni v tom jedou, ani poledne nedrží !

    OdpovědětVymazat
  3. Milý Orgonete,
    právě si pouštím přednášku Ivy z Brna a je mi dobře.I já jsem se prokousala k tomu,že její učení mi dává vše,co v současné době vnímám bez pochybností,jako to nejlepší.
    S láskou Jarmila

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Žejo ... a nebýt tebe, tak by mi to ušlo, kdybys mi neposlala audionahrávky ... Díky ...

      Vymazat
  4. Ivanka je POKLAD, dlhší čas už počúvam iba ju ... a nepotrebujem už nikde hľadať ... ďakujem za jej neúnavnú prácu, ďakujem za to, že je :-)))

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.