15. července 2013

Video: Doba měděná

Ahoj, posílám odkaz na Youtube. 
Miky

http://youtu.be/MOeGZb_pT-s



Tak toto je jeden z nejzajímavějších dokumentů, jednak už vím odkud se ty kable berou... A hlavně jednání úřadů a policie a zkrátka celého toho bestiálního systému je neuvěřitelně neorganizované, v dokumentu vidíte jasnou neznalost zákona, jasné porušení zákona, a hlavně pravdu o tom, co hýbe světem.. a kdo zato trpí.... Okradení chudáků a absolutní bezcitnost a zaslepení penězi... 

6 komentářů:

  1. Nezda se mi to az tak moc odlisne od nasi situace. take delame za malo penez -nektere profese, ty co vydelavaji vic jsou zticha a dane jsou velke a vsechno je drahe.myslim, ze nejvetsi nasi bidou je lidska kuze a jeji obsah.tak to vyplyva z nabozenstvi.

    OdpovědětVymazat
  2. Meli by tam poslat tu iluminatni holubici Beyonce, ktera si kasiruje za charitativni akce v jeji vlastne rodne Africe.
    Ta se radeji natrasa pred Obamou a tou jeji umelou panenkou radoby dite.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Takových illuminátských holubic a holubů je daleko víc, co se tváří jako falešná charita, a chamtí po každém centu, jinak u nich charita končí !

      Vymazat
  3. GLNECOREXSTRATA jedna z největších světových těžařských korporací, vlastní více než 150 dolů . Pokud se podíváte na letecký pohled se sídlem ve Švýcarsku tak přede dveřmi je vidět illuminátský symbol, pyramida v kruhu, maskující se jako fontána.

    Sídlo firmy GLNECOREXSTRATA, BAAR SWISS

    https://maps.google.cz/maps?q=Glencore+Xstrata+plc+Baarermattstrasse+3+CH-6340+Baar+Switzerland&hl=cs&ie=UTF8&ll=47.181421,8.527083&spn=0.000947,0.001372&sll=-11.350797,34.584961&sspn=31.289898,44.956055&brcurrent=5,0,0&hq=Glencore+Xstrata+plc&hnear=Baarermattstrasse+3,+6340+Baar,+Zug,+%C5%A0v%C3%BDcarsko&t=h&deg=180&z=20

    OdpovědětVymazat
  4. Všechno je o volné energii, kdyby ty světové pijavice povolily volné energie tak by ti chudáci přeskočili bez měděných drátů přímo k malým generátorům v každé vesnici na např. studenou fůzi jako od pevné linky na mobily a nepotřebovali by stavět sloupy, když je 70% Zambie bez proudu. Lidi by si čistili vodu, pěstovali plodiny, svítili, topili prostě pokud by někdo řekl že jsou takové zdroje končí celá fosilní planeta bez znečištění. Už jsme to mohli mít 60 let. Proto je UFO a tím pádem volné energie největším tajemstvím světa pro většinovou společnost.

    OdpovědětVymazat
  5. Jak je z reportáže patrné, protomodely chování společnosti jsou všude na světě stejné - jak v Evropě, tak také jako zde v Africe. Nahoře pár nenažraných buržoustů, pod nimi ti, co jim hlídají zisky, a úplně vespod ti, co jim je vytvářejí za almužnu, která ani neumožní jejich existenci k přežití natož důstojný a pokojný život !

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.