17. prosince 2013

Iva: Kolik času dáváte tajné světové vládě?

Dotaz na přednášce: Co si myslíte o tajné světové vládě složené z nejbohatších lidí a kolik jí dáváte času? 
(Iva Adamcová, přednáška Praha 14. 12. 2013, 2:55:20 )

Víte, nahoře oni neradi chtějí říct čas, nikdo se ho nedozví. I pokud jde o náš osud - je viditelný v určité fázi vývoje, tam je to energeticky nastavené, nicméně čas se nikdy člověk nedozví.

Ono je tu víc věcí, které se tady odehrávají. Nebude to mít dlouhého trvání. My jsme teď o tom diskutovali dokonce i u oběda s pár lidmi, co byli okolo nás.

Je to nastavené a je to všechno připravené, a věřte mi, že ti, kteří to dělají, kteří vytvářejí tu vrstvu, která se snaží ovládat svět, i ti jsou naprogramovaní na tuto dobu přestavby planety. Je to nutné, protože aby se něco mohlo zbořit, musí dojít tak strašně silná vrstva egoismu do takového pnutí, aby se všechno mohlo zdestruovat. Základem obnovy je destrukce. Napřed musí dojít k destrukci, aby se mohlo znovu něco postavit něco nového. To máte vždycky tak.

Kdysi nám ukazovali: představte si, co se děje, když třeba přiletí vlna tsunami nebo nějaký uragán. Jak potom ti lidé jako mravenečkové jdou a postaví si nové domečky a lepší než byly ty původní. To je vývoj viděný zvnějšku, z toho horního patra.

A i tady jsou vrstvy, které jsou nastaveny a jsou skryté. Je k tomu vždy využita ta vrstva, která chce vládnout, to znamená vrstva černé magie. Její centrum sídlí v Americe. Je to nenápadná vrstva, ale pozor, nemá s tím co dělat vláda Ameriky, to je ještě nad ní. Amerika totiž rozhoduje přes finanční útvary, které jsou uloženy někde mimo, o státech celého světa. Takže vidíte, jak se to všem těm různým státům nelíbí, a že třeba i ten odpor, který je nastavený i v tom terorismu, je destrukcí. Co zasejou, to sklízí. To se všechno vrací.

Teď se toho využije při očistě planety. Ale časový vývoj vám skutečně nemohu říct. I kdybych ho věděla, tak vám ho nesmím říct, ale já ho nevím. Protože musí proběhnout velice složitá operace přenosu všech těch událostí, a to bude veliký zmatek. Uvědomte si, kolik lidí se bude bránit změnit svůj životní styl. Vy jste na něco zvyklí, a neumíte si představit, jaké dopady by měla ztráta nějakého toho požitku, který my tady máme zatím k dispozici, jak to bude vypadat. Připravte se jenom na chaos.

Jediné, co po vás chci: zachovejte klid. Kdyby z vás vypadla ven jakákoli negativní emoce, tak už by na vás ta energie mohla dostřelit. Zkuste si přečíst ještě jednou Metafyzické příběhy od Eduarda Tomáše, oba dva díly. Tam někde naleznete jisté informace, které jsou pro vás důležité.

Ano, byli jsme posláni, abychom vám rozšířili obzor. Nicméně, když poslechnete, a pochopíte, že máte být jenom světlem, svojí vibrací se dostanete do takové výše, že to, co se bude dít tady, se vás nebude v žádném případě dotýkat fyzicky. Na to nezapomeňte.

Takže, žádné negace, žádné posuzování. Budete Bohem chráněni, protože vaše hmota bude vibrovat v úplně jiných vlnách.


56 komentářů:

  1. :-DD - ani minutu im nedám
    http://www.novinky.cz/zahranicni/amerika/322280-falesny-pritel-americkych-politiku-dostal-za-stomilionovy-podvod-28-let-vezeni.html
    B

    OdpovědětVymazat
  2. Např. moderátor diskusí na stránkách Davida Wilcocka uvádí na otázku: "21.12.2012 byl datum, kdy jsme mysleli, že dojde k masivní transformaci vč. exponenciálního nárůstu našich původních psychických schopností. Trvá tato možnost, je stále ten čas pro vzestup? David Wilcock odpověděl, že ano, že si to stále myslí. Dostáváme se období, kdy se tyto věci uskuteční. Ale jestli to bude zítra či během 20 let, není jasné...." Řada autorů uvádí, že velkou roli v tzv. klíčovém čase hraje právě tento rok 2013, zejména jeho závěr. A i následující čas, zejména pak rok 2015, další autoři pak píší o období až do r. 2017...Také se uvádí, že důležité je, jak lidé nadcházející převratné změny budou schopni přijmout. V tomto příspěvku jsou velmi zásadní a návodná slova paní Ivy Adamcové o zachování klidu ("Kdyby z vás vypadla ven jakákoli negativní emoce, tak už by na vás ta energie mohla dostřelit...."). To ale neznamená klid za všech okolností vždy a všude - někdy je zapotřebí stoly směnárníků zpřevracet (výjimky potvrzují pravidlo). Přece nechceme, aby nám vládli temnáři. Jsou tu i další autoři, kteří k rozšíření obzoru o nadcházejících změnách stojí za pozornost. A to je v češtině zdejší Aolian (viz štítky zde v počtu 74). V čj a aktuálně v němčině a angličtině Franz Erdl (www.psitalent.de). K aktuálním věcem se lze mnohé dočíst na: www.2012portal.blogspot.cz. Za pozornost stojí i diskusní příspěvky k tamějším článkům (v angličtině). To je velmi povzbuzující - vidět, jak se lidé všude ve světě probouzejí a jak volají po lepší budoucnosti. Z těchto stránek překládají někteří autoři na www. inner-light.ning.com. V jejich příspěvcích je uveden článek z 4.12: "Aktivace Portálu Návrat do nevinnosti 21.12.2013 (Cobra)". Stojí za to i komentáře pod článkem, po kliknutí na komentáře od Ywet se objeví video v češtině k celosvětové meditaci v sobotu dne 21.12.2013; 18,11 hod. středoevropského času. Jedna z hlavních skupin bude v Glastonbury ve V. Británii. Volá se 144000 probuzených!

    OdpovědětVymazat
  3. "Základem obnovy je destrukce"

    ach jak smutné pro dnešní dobu a tak narovinu: tomuhle nevěřím, nedává mi to smysl. Uvedu příklad:
    1) Pokud bude dítě zlé, tak ho zničím a udělám nové? Nebo raději po "vzoru Boha" či moudrého člověka dítě změním tak, aby bylo hodné (o způsobech můžeme polemizovat - aneb od reinkarnace, přes trest, nastavování zrcadla až po vysvětlení..).
    .. podobných příkladů bude jistě více.

    Také jsem si dříve myslel, dle všech idícíí které ke mne chodili, že musí přijít destrukce aby mohl přijít nový začátek, ale pak mi bylo ukázáno, to je špatný pohled a "vyšší inteligence" si tohle pro lidstvo nepřeje. Lidstvo už je trochu dále a změna bude probíhat jinak. Jinak než si všichni myslíme, protože jinak :) by tu už lidstvo nebylo..
    Pokud bude nějaká destrukce, než dojde k transformaci, tak jen z rukou lidí, kteří stále lpí na opojné a pomíjivé touze po moci vládnout ostatními (chemtrails, umělé bouře atp..), to je ona zmíněná skupina v článku, aspoň to tak cítím. A ti kteří si to budou přát zažít, to jistě zažijí.

    Dle mne, základem nové obnovy, již není destrukce, ale transformace-transmutace, tak jak již dávno pochopili alchymisté.
    Proč ničit, když můžete tvořit a přetvářet jak dobré tak špatné?

    GinBaw

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Súhlasím s vami.Deštrukcia ako si ju predstavujeme určite neprebehne. Scenár sa už dávno zmenil .Bude to hladké a elegantné.

      Vymazat
    2. základem obnovy je Láska ....,

      http://inner-light.ning.com/forum/topics/nenechejte-se-vlakat-do-4-d-nebot-tato-transformace-je-o-vzestupu

      Vymazat
    3. 17. prosince 2013 15:18............neprobehne? Tak davejte dobrej pozor co se bude dit.Bude se uklizet!Ledaze nevite co se vlastne uz deje,o vsech tech probuzenejch sopkach a tak dale,o Nibiru,nebo taky verite,ze se ukladaly ruzny naplavebniny miliony let,stejne tak dlouho trvala evoluce a podobny nelogicnosti? :-),jak dlouho se asi zvedaly teda treba Alpy,jak dlouho se tvoril ocean? A ted to hlavni,kde na to vzala Zeme veskerou energii??Nema ji tolik! Ovsem v pripade priblizeni se k ni obriho telesa zacnou pracovat presne takovy sily,co jsou na preorani Zeme potreba............ma to logiku? ;-),ma to logiku i ve smyslu mizeni celejch civilizaci? ;-).Nemusim uz dal pokracovat,ze ne? ;-).A porad jeste verite ze jsme se vyvijely po miliony let z opice? :-))))))))))))

      Vymazat
    4. GinBaw
      Svůj komentář už jsem sice odeslala ke schválení, ale nedá mi to, abych reagovala na vaše slova.:
      "...že musí přijít destrukce aby mohl přijít nový začátek, ale pak mi bylo ukázáno, to je špatný pohled a "vyšší inteligence" si tohle pro lidstvo nepřeje. "
      Bohužel, ne všechno lidstvo je trochu dále. Např. (když to vezmu od nejhoršího) na Haiti se s oblibou vyznává vúdú. Jsou rasy, z nichž většina společenství nechápe pojem "soucit" a znásilňují nezletilé, vraždí za účelem obohacení se. Také jsou rasy, kde neznají pojem "odpuštění si" .Atd. Opravdu si tedy myslíte, že lidstvo (jistě jste myslel celek ) je trochu dále a nový svět je možné stavět se stejnými (se všemi) cihlami ? Bohužel, ať se nám to líbí nebo ne, ne všichni "budou spaseni", ne všichni budou puštěny těmi dveřmi do nové etapy ! Anebo, když máte plný dům lidí, z nichž je jich jen jedna třetina zdravá a dvě třetiny jsou zasaženi nakažlivým virem, bylo by jistě nejlepší zdravé lidi zachránit, dokud se to dá a nemocné oddělit od ostatních, dát pryč.
      A tak je to totiž i s časy budoucími. Bůh (přírodní zákonitosti) nemají potřebu něco, co už je nenapravitelně poškozené ,násilně uzdravovat ( tu šanci se uzdravit dostáváme nyní. Naposledy.) Proto není možná transformace. Proto přijde destrukce a pouze ten, kdo už v sobě nějaký základ dobra má, bude zachován. A dostane více příležitostí se více "vyladit".
      Proč litovat naše výtvory? To lepší stavět teprve budeme ! Takže, není důvod k obavám.

      dan.

      Vymazat
  4. Souhlasím s paní Ivou v celém rozsahu, až na předposlední odstaveček: "Nicméně, když poslechnete, a pochopíte, že máte být jenom světlem, svojí vibrací se dostanete do takové výše, že to, co se bude dít tady, se vás nebude v žádném případě dotýkat fyzicky. Na to nezapomeňte."
    Pokud tím myslela to, že v té době už nebudeme ve fyzickém těle, světě, zde, v době hroucení Systému, pak by to platilo. Pokud to budeme prožívat v bdělém a fyzickém stavu,tady, mj. už se tak děje, tak se to bude i Nás všech, dotýkat. Mohu zvýšit své vibrace, mohu být světlem, ale prožitek destrukce bude a je, jinak,ale je. Ano, některé negativní energie a to i na bázi "hmoty" budou zmírněny naší vibrační rovinou, ale neubráníte se toho prožitku.
    Podívejte, pokud dám příklad, že Vy budete svým stavem "za vodou" ale vaši blízcí ještě ne,budete se muset dívat, ale mnohdy nebudete moci pomoci, protože to nepřijmou. Bude cítit zoufalost,bezmoc, chtěli jste jim pomoci, zachránit je, ale oni odmítají. To je ten Prožitek, který nás vždy zasáhne. Pak má přijít Pochopení- proč tak, a Přijmutí s Láskou pro ně, k nim a k sobě.
    Proto se musíme naučit přijmouti tu bolest světa, která v nás musí vyvolat pouze Lásku.
    (poznat-prožít,bez prožitku není pochopení,pochopit proč se tak děje, a vyšší smysl těch dějů a přijmout, což je nejtěžší vůbec, bez prožitku a pochopení nelze přijmout - přijmutí je konečný stav,který osvobozuje,nastoluje mír v duši, pokud je s láskou)
    Je to můj osobní názor na věc.


    OdpovědětVymazat
  5. V tradici hinduismu jsou tři aspekty stvoření: Višnu-.tvořitel, Brahma -udržovatel a Šiva -ničitel. Stále se opakující vzorec stvoření v dualitě. Pokud chceme mířit do existence mimo dualitu, potom se změní i tento kód. Je patrné, že takto uvažovali už mystikové v dávných časech.V dualitě je zákonitě přítomný pozitivní i negativní vzorec chování. Takže máme jedinou možnost ODEJÍT z duality.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Myslím si, že so vzostupom Zeme sa duálny vzorec pozmení alebo nebude... neodídeme z duality, lebo jej nebude.

      Vymazat
  6. Já dávám bolševikovi rok...... maximálně dva :-D ještě to při lití VOLOVA zkontroluju a dám vědět :-D

    OdpovědětVymazat
  7. Takze Amerika rozhoduje,jakozto kolonie Anglie..........zvlastni logika.Ale pochopirtelna.Anglie si to dobre zaridila.....

    OdpovědětVymazat
  8. Odporučam tiež knihu od Marcela Vaneka "Logické proroctví" alebo knihu "Civilizace naší zeme" kde popisuje scenár, ako by sa mohla odohrat ta velka zmena celého systemu a hlavne myslenia ludí..je tam velka zhoda s pani Adamcovou, miestami až identická..velmi zaujímave a realisticke čítanie...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Bez zmeny mysleni lidi,nezmenis system! A zmenit mysleni lidi je zatracene tezka zalezitost,kdyz uz rodicum prakticky nepatrej ani jejich deti.Dalsi problem je,ze vedet o problemu a chtit ho resit,jeste davno neznamena,ze se clovek zmenil.Je to beh na hodne dlouhou trat a nebude moznej bez navratu mravnich a moralnich lidskejch hodnot. Kdo z vas se nekdy v posledni dobe setkal s nekym kdo vubec vi co znamenaji,natoz aby je praktikoval?

      Vymazat
  9. Ahoj, Orgonete ono je to trochu složitější. Kdyby ta paní měla pravdu.... Všichni nejsme úplně Ti nahoře ale zase ne tak pozadu.
    jm

    OdpovědětVymazat
  10. už tu bylo vícekrát psáno ,ale lidé se nezajímají....to radši čtou o katastrofách, že pravděpodobný plán ..který zatím sedí je popsán v knize : Co bude po roce 2012 od Caroline Cory

    nebo v knize Budíček lidstva od Diany Cooper , jsou tam zcela základní a zásadní informace , aby člověk pochopil o co nyní jde !

    Časový rámec a průběh , nemůže nikdo přesně odhadnout, protože každým dnem se ke Světlu přidávají další a další lidé...,

    Jinak 21.12.2012 to bylo Odstartováno..a probíhá TO !!!

    OdpovědětVymazat
  11. Paní Iva to dobře píše. Jde vidět, že také četla dobré knihy od lidí, kteří opravdu něco ví. A jistě četla i Bibli. Tam je to totiž posané také. Sice jazykem, kterému málo kdo rozumí (ale i to byl učel této knihy, aby rozuměl pouze ten, kdo má víru. Aneb je probuzený). Totiž, že pouze na zbořeném může vzniknout něco nového. Nikdy ne "rekonstrukcemi". I v Bibli bylo řečeno: "Vše tvořím nové" A jak píše paní Iva, kabalisté tomu rozumí velmi dobře ! Neboť...takový je přírodní zákon ! V přírodě vše takto funguje. Např. uragán. Vymítí les. Avšak, za pár let (pokud by člověk nezasahoval) je stvořený nový, zdravější. A platí to tak i se živočichy. Dnes se tomu říká reprodukce. Ale stále se jedná o týže stejné přírodní zákonitosti. Které jsou obsaženy opravdu ve všem a platí všude. Od nepaměti.
    A protože to musí takto být, opravdu bychom měli vždy zachovat klidnou hlavu, nebát se, až se bude něco dít. Protože nač člověk ve stresu myslí, to k sobě přitahuje. Je dobré se bát o svou rodinu. Je to ta láska. Je špatné bát se o majetek aj.
    No, a kolik času já dávám vládě ? Vychází mi ze všech věcí, které vím, že nás tahle elita opravdu dostala do stádia chaosu-kolapsu. Veškeré charakteristiky, kterými denně procházíme plně odpovídají stavu před totálním zhroucením všeho. Takové to stádium Antikrista, chcete-li. Vše opačně, než má být. A když na to člověk pohlédne obráceně, Bůh , co je dobré, nechává žít. Co je neduživé, zaniká, umírá. Je toho více, co bych chtěla k tomuto tématu říci, ale abych to neprotahovala...víc než 10 let už jim rozhodně nedávám. Dost možná, že "to", co si myslím já, přijde už za rok.Nevím. Ale jisté je, že jsme ve svém vývoji tak, jak to funguje dosud, téměř u konce. Zdraví

    dan.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Chaos a kolaps sa urobil umelo ,vsetko je pripravene na prichod noveho sveta ale nie toho po ktorom my tuzime .Elity robia divadlo a iluzie v ktore este dost ludi veri .Neviem podla coho niekto moze vediet ako zmysla Pan Boh ,sme vsetci jeho dietky podla Biblie tak nazor ze znici zle a dobre necha je podla mna o nicom .Jedine u ludi plati ze si daju nalepky toto je dobre a toto je zle .Carodejnice su zle upalit a Slachta je dobra oslavovat .Oni volia propagandu a urcuju svetu co je dobre a zle a ludia podla toho na zaklade medii sudia a nas od deti vychovavaju sudit .

      s pozdravom AsgarD

      Vymazat
    2. Čeština je krásná řeč,stačí jen místo čtení - dosadit načítání a hned je to o něčem jiném :) to ani nemluvím o čtení mezi řádky :) , ale co tím chtěl básník říci :) informace k nám přichází i přes četbu,je krásné listovat v kuchařské knize,ale nic se nevyrovná česnečce,kterou si s láskou uvařím,to říkám za sebe.Mám vše co jsem si navařil :) Přeji dobrou chuť všem Míra

      Vymazat
  12. Tak nějak mně připadá, že tohle čekání na transformaci a lepší společnost, je přesně to co tihleti mocipáni nachystali, aby nás pěkně zmátli. Mají naplánovanou změnu systému pro celou planetu, to je jasné a tato změna se odehrje i v duchovní rovině. Ale není náhodou tahleta vidina lepšího světa přesně to o čem se tady diskutuje? Čekáme změnu a jsme připraveni ji přijmout. Není to ale náhodou součást jejich plánu, aby nás zmátli? Mluvíme o tom, že jsme probuzení a čekáme změnu. Ano ta změna přijde a bude se tvářit jako vysvobození pro všechny. Osobně bych byl velmi opatrný. Pro ty kteří čekají transformaci to sežerou aj s navijákem, ti jsou nachystaní.
    Paní Adamcová má možná zajímavé myšlenky, ale za svůj život jsme zodpovědni každý sám, a rozhodně nesouhlasím s názorem, že je potřeba vše přijmout, protože se věci stejně budou dit tak jak mají. My svým aktivním přístupem můžeme změnit a ovlivnit mnohé.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Okomentoval si to aj za mna ,mam na toto rovnake nazory .Na internete je tolko falosnych prorokov a ludia im to pekne zozeru .Ide im len o to pripravit ludi na zmenu ktora sa pripravuje a robia jej vlastne reklamu .Opakovanie a opakovanie klamstva sa stava pre ludi pravdou .Preto hovorim pozor na falosne proroctva ,ukazuju nam cestu do zatratenia .Kazdy si nesieme pravdu v sebe knihu zivota mame v nas treba ju len konecne zacat citat ,ludia co sa tlacia do predu ostanu vlastne pozadu .My ako ludia menime svet ak zacneme prijmat negativne bude to len nasa praca ,tak nesuhlasim aby clovek sedel za pc a hrnul do seba proroctva a namotaval sa .My sme tvorcovia lasky aj ničoty .Vsetko nas snazi odklonit od vlastnej podstaty ,media ,praca ,priatelia co ich pohltil system atd.Agenda New Age ma vela podob a Iluminati maju vsetko nacasovane vpred,a taka malickost keby hovorili vsetky tie channelingy ,proroctva atd pravdu uz davno by boli blokovane ich stranky ,osoby by boli odvlecene atd .

      AsgarD

      Vymazat
    2. Souhlasím s tou opatrnosti. Mnohdy mne mrazí z různých "hurá akcí" transformací, různé výzvy na hromadné meditace a posílání své energie- někam, někomu?! Nikdo neví komu :-)) A možná by se divili velmi, pokud by jim byla ukázána pravda.Kdo a za jakým účelem vyzývá velké množství lidí k aktivitě- posílání energie...hmm.
      Aktivní přístup ANO, ale zase, každej v úrovni svých možností- vibrací- všude jsou pasti a pastičky:-)
      Asi nemůžeme změnit zcela, ale jistojistě můžeme mnohé ovlivnit, připravit podmínky, aby to vše poběhlo v co nejmenší bolesti (změny) a bez ztráty kytičky. To lze:-) O tom je probuzení lidí, bytostí :-)
      Pohodové adventní dny ♫

      Vymazat
  13. Pride presne to co ma prist a na co nas filmy uz pripravuju cca 25 rokov 95 percent populacie pojde hore pakou ci sa nam to paci alebo nie pretoze ono je to velmi jednoduche oni si tu destrukciu vyrobia aj za cenu vlastnych obeti
    Utiekat sa k nejakym energiam a bozstvam je holy nezmysel . Ak pan boh existuje tak je velice velice daleko alebo uz davno zabudol ze nejaku zem stvoril a na nej nejaku tu ludsku identitu .
    Cele je to len o nenazranosti a moci.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Človeče vy sám ste Boh. Však by vam Ivanka dala, keby ste jej toto povedali, že Boh na nás zabudol. Ale máte pravdu v dost podstatnej veci. 5D ešte nie je konečná dimenzia. Čiže prvotna bunka Boha je ešte ďalej.

      V celej diskusii sa na túto podstatnú vec zabúda. 5D je ešte individualizovaná. To nie je jedna entita. Sú to bytosti, ktoré sú tu na Zemi na poznávacom zájazde. Dostal som informáciu, že aj tá posledná sliepka (slepice) pred príchodom na svet podpíše svoj príbeh na Zemi, aj s tým , že skončí na tanieri a ohromne sa na to teší. Znie to možno absurdne, ale podľa mojich informácií, je 5D plná humoru, dokonca poriadne čierneho humoru. Pobyt na Zemi sa považuje v 5D za akysi bungee jumping.

      Takže prosím vás žiaden strach, svoj príbeh ste si napísali sami. Bodka.


      Vymazat
    2. Může, ale nemusí :-) Filmy mají zkreslenou informační výpoveď, mnohdy je tam jen nepatrný návod, zahalen do efektů pro líbivost. Ve slabých jedincích vyvolávaji strach. A strach je blok. Naneštěstí většina takových filmů končí happy endem :-) A stejně tak to může nějak probíhat podobně v reálu. Nebuďte pesimista :-) Bůh...?
      Nač o Bohu kázat,
      nač se pokoušet o jeho popis a význam,
      nač s ním bojovat,
      či pokoušet se logicky dokazovat jeho existenci,
      nač ho napodobovat?
      Stačí být s Ním a vnímat Ho prostřednictvím Jím stvořeného díla...☼

      Vymazat
  14. Některé fáze článku který píše Iva mi připomínají chanellingy někdy z roku 2011, celkem souhlasím.

    OdpovědětVymazat
  15. a este taka malickost Vek Zlateho Svetla a ludia co tam chodia rok mleli o transformacii a prechode niekam do 4D,5D,6D a este stale sedia za compom a citaju kadejake new age blbinky ,nedostali sa totalne nikam ,dostali pasku cez oci a veria prorokom a krmia sa klamom .Cest par vinimkam ale je to pravda .Nevenuju cas svojmu duchovnu ale svoje duchovno odovzdavaju nevedno komu .Ak nam pripravia divadlo na nebesiach tak uveria lebo slepo kracaju do 5D.

    AsgarD

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ke kritice webu inner-light.ning: Nejenom tam, ale i např. paní Iva Adamcová se vyjadřuje k 5D (viz článek na Orgonetu 11.11.2013): "Každý bod ve vesmíru má svůj vývojový bod, a vyvíjí se tak, jak má. A planeta, na planetě se skutečně dějí všechny věci, které v osudu ta planeta má. Tohle je zapotřebí vědět jako základní informaci. To znamená, že na planetě do té doby, když ještě byla 3D - což bylo nedávno, dneska už to neplatí, od konce března tohoto roku je v 5D – se nacházely bytosti ryze třídimenzionální, které bojovaly, v oddělenosti, jakýmkoli způsobem. Emočně i fyzicky. A teď si představte: planeta se sama čistí. Prošla do 5D, její vibrace obrovsky stoupla..." Nemusím se vším na inner-light.ning souhlasit, ale dlužno uznat, že světlušky odvádějí svůj kus práce už jenom s ohledem na pravidelnou snahu o překlady z anglických zdrojů a výběr bývá často cenný. Konec konců když bude tisíc lidí něco zajimavého hledat, někdo z nich něco najde. Málo chápeme, čeho jsme schopní, když se spojíme. A že se spojujeme málo, tím jen usnadňujeme práci temnářům...

      Vymazat
  16. V mystice a v Józe, konkrétně v Džnána józe jde o poznání nejvyšší skutečnosti, jednoduše splynutí či rozpuštění se v jednotě protikladů... Toto poznání není na úrovni mysli či emocí, ale je to zkušenost dosažitelná jen v rovině vědomí, tedy nejprve je nutné překonat pouta mentálních konstrukcí a emocionálních pout...
    Je to dlouhá, velmi těžká a bolestivá cesta, nejprve zušlechťování mysli a emočních reakcí, mnoho času v meditacích, tedy snaha o poznání sama sebe jako čiré vědomí a nakonec splynutí s nejvyšší skutečností...
    Není jiná možnost jak se osvobodit, než splynout s Nejvyšší skutečností ...
    Tato cesta je možná jen tak, že máte tak silnou touhu po ní jít, že obětujete cokoli a nakonec pokud jste opravdu připraveni, se vzdáte i své osobnosti , ega jen tak je možné dosáhnout osvobození, kdo umře než umře neumře až umře...
    Všechny tak zvané pravdy, nejrůznější chanelingy i vize jsou jen v tom lepším případě jen částečné pravdy, většinou to jsou jen více či méně šílené mentální konstrukce umocněné nějakými svatě vypadajícími emocemi....
    Toto poznání nikoho nechrání ani nikdy neochrání před bolestí ani utrpením fyzického těla v tomto životě, nedává to nikomu, vůbec žádnou moc nad svým životním osudem..
    Stačí si prostudovat životopisy svatých, duchovních mistrů a pokud není člověk úplně tupý pochopí, že tudy cesta k lepšímu životu, v tomto slzavém údolí nevede...
    Není možnost jak si zachovat v jednotě individualitu, toto není cesta k šťastnějšímu a vyvinutějšímu egu, ale k jeho rozpuštění v Nejvyšší skutečnosti, která je jednotou...
    Celé je to vlastně šílené, Nejvyšší skutečnost se asi z nudy rozhodla vytvářet, celý tento vesmír, nejspíš nejenom ten a také vytváří i všechny bytosti ...
    Vše co je, pochází a je udržováno touto prý dokonalou Nejvyšší skutečností, která není nijak ovlivněna svým tvořením, které je celé jejím mentálním výtvorem, tedy i všechny bytosti včetně Vás...
    Pokud by Nejvyšší skutečnost, přestala snít náš svět včetně všech bytostí, prostě přestaneme existovat….
    Stvořené bytosti, včetně lidí, nemohou a ani nemají svobodnou vůli, je to jako by myšlenky či představy člověka mohly mít svobodnou vůli , žít a existovat nezávisle na svém tvůrci …
    Vše co se děje se děje jen tak, že je to neustále vytvářeno Nevyšší skutečností a také vše včetně bytostí je řízeno, nebuďme naivní a nemysleme si, že se můžeme svobodně rozhodovat o svém životě, že snad něco řídíme, že můžeme mít svobodnou vůli nezávislou na svém tvůrci...
    Nejvyšší skutečnost si prostě hraje sní vesmír, bytosti a zřejmě je poněkud perverzní, soudě podle míry utrpení, se kterým se tady na této planetě rozhodně nikdy nešetřilo ...
    Tedy ne my vysněné bytosti omezené myslí neschopnou pochopit plně celou pravdu, navíc limitované nejrůznějšími omezeními, jako jsou marné a zavádějící mentální konstrukce o pravdě a světě ve kterém žijeme o duchovnu, což jsou jen další mentální kotrmelce, ale hlavně jsme plně v

    OdpovědětVymazat
  17. 17.12.2013 23:02: Tak to je nesprávný názor.

    OdpovědětVymazat
  18. Zmenil se nekomu z Vas zivot potom co poslouchate Ivanku Adamcovou?
    Nebo se zmenil jenom tim, ze ji proste poslochate.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Spíše mi poslech přednášek potvrzoval mou klopotnou cestu,a bylo mi při tom dobře.
      Až do této poslední přednášky z Prahy. Jako by to nebyla Ivanka ale někdo jiný. Neumím to dobře pojmenovat ale něco se děje. Posluchal-li jste někdo tuto přednášku napište o svých pocitech. Jsem zmatená. Co Ty na to Orgo? Alenka

      Vymazat
    2. Alenka: To je možná momentální nastavení a vnímání, které se mění. Mně se taky občas některá přednáška zdála divná, jiná, a jindy při dalším poslechu už se mi zdála normální.
      Zrovna přednáška z Prahy mi včera sedla, nešlo to se od ní odtrhnout, byl to maratón až do půlnoci jen s přestávkama na čurání, jak Ivanka přikazovala (:-)))
      A zase mi docvakly další věci (:-))), předtím slyšené, ale nepochopené ...

      Vymazat
  19. Zrovna včera mi děkovala kamarádka za tipy na přednášky Ivanky Adamcové a řekla, že jí to změnilo život :) Byla i na její pražské přednášce minulý týden...a druhá kamarádka mi taktéž děkovala za tyto přednášky, taky jí moc pomohly v současné nelehké situaci...Lída

    OdpovědětVymazat
  20. Kdo je schopen poslouchat Ivanku, tak ví, že se od té doby jeho život velice změnil. Taky ovšem ví, že je to nesdělitelné těm, kteří ji nejsou schopni poslouchat. Takže vysvětlování, jak se nám život změnil, nečekejte. Radši zkuste sami poslouchat, podle toho na sobě pracovat a tu změnu prožít na vlastní kůži. Funguje to okamžitě.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem vyslechla všechny přednášky, trochu mi mrzelo, že Ivanku nevidím, ale to se nedá nic dělat...beru si tak 80%, a to je dost. Můj život byl hodně podobný - výchova, 1.manželství, podobně jsem i reagovala...vždy jsem raději vědomě ustoupila a pak se děly zázraky...např. soudní vyrovnání o majetek apod. vždycky mi peníze prostě odněkud přišly, ale napřed jsem je musela pustit...je to o tom, na ničem nelpět, neusilovat a ono to pak přijde samo...já jsem taky byla dost vědomá bytost, i když jsem si to ani neuvědomovala, až teď, když Ivanku poslouchám, tak si říkám, že to mám podobně...
      Při poslechu pražské přednášky jsem měla pocit, jako by Iva někdy malinko přehrávala - emočně...asi to bylo tím, že to bylo poslední povídání na veřejnosti, to chápu...
      Napište ostatní, jak jste to vnímali, případně, kdo jste v Praze na přednášce byl...K.

      Vymazat
  21. Nechcem nikomu brat iluzie ani nejak negativne posobit ,ja som len chcel podotknut ako to vidim ja .Opatrnosti nieje nikdy dost .Len mi je casto smutno ked ludia sa vrhaju do bludov a potom skoncia koli nejakemu guru na lieceni .Preco stale nasledovat niekoho kto napise scenar a ludia ako babiky hraju divadlo ,ci je to 5D alebo 10D je mi to fuk .Nikto nikam nesiel vsetci sme tu ,Vsetci chceme nejaku zmenu ale musime najprv zacat u seba a nie pocuvat kazatelov co nieco radia a oni sa podla toho nespravaju.Stale hladame a badame a stojime na jednom mieste ,nikto zmenu neprinesie kazdy musi zacat od seba .Tieto cesty ktore nam ponukaju kadejake akoze prebudene osoby su len kopa slovicok co si precitali a pospajali si program po svojom .

    AsgarD

    OdpovědětVymazat
  22. No Orgo to neni nic negativniho.
    Ja mam z te posledni prednasky v Praze uplne ten stejny pocit.
    To je presne promin mi ten vyraz, ale manipulativni situace, kdy to Ivanka vyresila tim, ze rika kdo je schopen poslouchat a porozumet a kdo neni.
    To uz je manipulace a zaznamenala jsem ji tam mnohem vic.
    Ale to neni muj problem, ale jeji a Vas.
    Ty zakladni prednasky a metoda spokojenosti je opravdu uzasna, mne to taky ujasnilo spoustu veci.
    Na Ivance videt je, ze je za hmotou a presto o nicem jinem nehovori.
    Casto je mozne zaznamenat, ze hovorila o tom, nectete zadnou duchovni literaturu a poslesni dobou z ni leze, ze cte kde co, dokonce i Melchizedeka. (Coz ja povazuji uplne za "Geldmacherei".
    Mohu te ujistit, ze jako dobry zak Ivanky, kdyz ti to pisu necitim vubec nic, zadne emoce, presto jako pozorovatel toto vidim.
    Ona Ivanka dobra je.
    Ale spousta tech manipulativnich tvrzeni jak je dobra.
    Jak deti jsou dobre.
    To prohlasovani o tom cely rok jak uz skonci, abychom ji vlastne stale meli v pameti a touzili po ni.
    To je proste vytvareni energetickeho egregoru, kdy ji proste energii odevzdavas.
    Ujistuji te, ze ja jsem take mystik a energii vidim a praci s energii rozumim a nikoho energeticky nelecim.
    V te prednasce je treba uvedeno uz nevim v ktere minute, ze nemuzete si lehnout na gauc a nic nedelat.
    Za par minut je uvedeno, ze nedelejte vubec nic, nekdo za Vama prijde a vsechno Vam da.
    To porad te upozornuji, ze neznamena ze Ivanku nemam rada a nevazim si ji za to co udelala pro lidi.
    Jenom proste nektere veci jsou do oci bijici.
    Ano je tam zmena hlasu jejiho a jejich energii a tez do oci ci usi bijici a to zmena k tomu, ze je naprosto hmotne spokojena.
    Coz je fajn, to tady v hmote potrebujeme vsichni, abychom se s ni nemuseli zatezovat.
    I to vychvalovani vlastniho hlasu.
    To je fakt sranda.
    Ale ne pro lidi, ktere muze ovlivnit.
    Je to samozrejme jeji odpovednost.
    Vsechno ostatni jak si zduvodnuje je jen cista kognitivni disonance.
    Treba proc je tu na Zemi.
    Cimz opet rikam, ze udelala kus dobre prace.
    Takze jak se ji zmenil zivot nam vysvetlila.
    Proc byste nemohli napsat jak se zmenil zivot Vam.
    Nevidim v tom nic spatneho.
    Naopak.
    Nakonec v te 2 hodine a 44 minute z Prahy, kde jsem skoncila to vypada jako americky channeling.
    Uz cely ten system mi pripominal uspesny americky styl.
    Vcetne tech obcas prohozenych sprostych slov, aby se jako od lidi neooddalovala, ale by ji to lidem priblizovalo.
    Nebo rozdavani sperku, ktere odkoupila (predpokladam dcery), cimz si vyresila svoje dane za pronajem salu. Coz naprosto chapu, zdaleka neodsuzuji naopak obdivuji.
    Ona opravdu umi pracovat s hmotou a prisla nas to naucit.
    Jinak nerika nic nez spousta jinych mystiku, vcetne energetickeho leceni, ktere se bez pochopeni nema provadet, dokonce neni mozne.
    Neni to mozne, clovek nevylecite dokud nepochopi, ani nesmite.
    Toto je vec, kterou uz muj manzel nevim snad pred 10 lety cetl ve Falung Dafa, kteremu se venoval.
    Ja teda nikdy.
    Takze mily Orgo veta, ze je to nesdelitelne tem, kteri nejsou schopni poslouchat je veta manipulativni.
    V te vete sdeluje, kdo je tak dobry jako ja, ten mne bude poslouchat a porozumi mi.
    Kdo ne, je taky tak dobry, taky ho mam rada, ale je v nizsi tride.
    Ne my nepotrebujeme ucitel.
    My potrebujeme oducitele nas samych, ktery nas odnauci to co nas nevedome utvorilo. (spolecnost, rodice, nabozenstvi, skola a cely tento nezdravy system).
    Nema cenu to pitvat, co je od koho.
    Jedine se napojit na sve vyssi ja a ono to pak jede snadno, ale pravda hur se s tim v tomto systemu zije.
    Tara

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taro, popsala jste to dokonale. Cítím to také tak. Výše píšu, že Ivanku beru tak na 80 %, a nemyslím tím, že bych nechápala učení, vše o čakrách, metodě spokojenosti beru, jen jsem cítila manipulaci...co mi nesedělo bylo to, že pořád vše jen jakoby pro lidi a na sebe zapomenout...v tom se lišíme, já myslím, že je to 50:50 ...ale myslím, nebo cítím z té poslední přednášky, že už se taky trošku má ráda a odrazilo se to i v té hmotě, což je v pořádku.
      Má i podobný podnikatelský záměr jako Karaimi..... :-) K.

      Vymazat
    2. Tara napisala si to pekne ,ja osobne to tak jemne napisat neviem takze si vyhadrila aj moj nazor 1*

      AsgarD

      Vymazat
    3. Pekne napísané. Pred asi 15-timi rokmi som sa stretol na slovensku s podobnými ľuďmi ako Ivanka . Veľa mi dali , informácie rovnaké , len ako bežal čas , vytvoril sa egregor a celá skupina sa rozpadla . Ľuďom ostali informácie . To ako s nimi naložili , žili a použili vo svojom živote je príbehom každého z nás . Vidím tu istú paralelu . V tom čase to pomohlo veľa ľuďom , a teraz pomôže určite . Ale je to tiež len schodík alebo barlička na ceste smerom nahor :-) Každý si to môže pomenovať po svojom . Každému želám len to najlepšie , veľa lásky :-)))

      S láskou, mili :-)))

      Vymazat
  23. Tara:
    Uznávám, že věta o nesdělitelnosti je nepatřičná.
    Jinak, nerozumím, proč má mystik tolik potřebu posuzovat Ivanku?? (:-)))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Orgonet aj mystik moze posudzovat a vyjadrovat svoj nazor a este to pomaha aj ludom okolo otvorit oci .

      AsgarD

      Vymazat
    2. Mozna to neni posuzovani? Neberte to spatne,nebo jako zastavani se,neznam ani jednu,ani druhou,ani treti:-).Jen si myslim,ze vazat se v techhle vecech na konkretni zdroje neni to pravy orechovy,je treba pozorovat a skladat puzzle :-).Ale mozna nez sahodlouhej clanek stacilo napsat: Stante se nestrannym pozorovatelem vseho,i sebe sama a ucte se z toho co pozorujete! ;-)

      Vymazat
  24. Orgo Ivanka se v tech poslednich prednaskach posuzuje sama.
    Ja jsem jen pozorovatel a pouzila jsem svuj nastroj, lidsky - mozek.
    Nejsou v tom zadne negativni emoce.
    Telem - mozkem mohu konat - je to nastroj boha, ktery se vyviji.
    Nikoliv buh - jsoucno - byti - ten to nema zapotrebi.
    Jak jsem ti uz napsala v tom dalsim komentari.
    Posuzujes i ty, ktere komentare zverejnis a ktere ne.
    Jaky je v tom rozdil?
    Pro tebe je to dobre.
    Pro toho koho nezverejnis je to "spatne" nebo "dobre".
    To uz je uhel pohledu.


    A pro mne bylo dobre ukazat neco jineho s cim nesouznim.
    Z meho pohledu je to pozitivni.
    Pokud bych to nenapsala, co si myslim, opravdu bych se necitila dobre.
    Ja bych se necitila dobre. Ivanku jsem doporucila kazdemu i sve dceri.
    Mozek opravdu muzeme pouzivat bez emoci k ohodnoceni.
    Stejne jako k tomu, abychom nesahli na kamna.
    Stejne jako k tomu, abychom vedeli, ze kdyz se blizi auto mame zabrzdit.
    Pro mne neni rozdil mezi zivou a "nezivou" hmotou.
    Pro mne neni rozdil mezi dobrym a spatnym.
    Pro mne je vsechno dobre.
    Kdyby mi na lidech nezalezelo, tak to nikdy nenapisu.
    A mne na lidech zalezi.
    Tara
    To je prece normalni.
    Ve vsem je stejny projev tatky.
    A ja tatkovi verim.
    Vi co dela.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Sama víš nejlíp, co máš čisté a co ti nadiktovala všeobecná hladina egoismu.
      Ta ti zcela jistě nadiktovala soudy např: že Iva lže že nečte a čte, dělá manipulativní tvrzení, vychvaluje vlastní hlas, bůhví jak to dělá se šperky a daněmi, americký channeling, chvíli říká dělejte tohle x nedělejte nic, chce abychom po ní toužili, atd., ... to fakt zní jako když se holky pomlouvají někde u kafe, nezlob se...
      Tu hladinu, co nám hází tyhle egoismy, se máme učit neposlouchat, jak říká Iva. Taky se učím, a taky jsi mě přistihla s tou schopností slyšet (:-)))

      Vymazat
    2. Pises mozek,a jestlipak vis,jak je to s nasim nevedomim(dusi) a s rozumem? Nevedomi vi,proto ma vzdycky pravdu,jen se ho naucit poslouchat.Rozum srovnava,vaha,rozhoduje se,nevi,dochazi k rozhodnutim.Koho je tedy lepsi poslouchat a naucit se to? :-).Casto si je pleteme:-)

      Vymazat
  25. a ja si myslím, ze mame byt takí akí sme, proste prirodzení, a nic v sebe nepotlacovat, ani ten egoizmus, lebo potom to aj tak vybuchne niekde inde..ako natlakovaný papinák...ak budeme potlacat svoje egoisticke stranky, nikdy sa dobre nespozname, nikdy ego nepochopime, nikdy ho nebudeme dobre vidiet...a nasledne s tým nieco robit...nech si kazdy vyjadri svoj nazor, ale nemusi so vsetkým "souznít" a nemusi mat ku vsetkemu slepu vieru...sme len ludia, s dobrymi aj "zlými" strankami a učíme sa sebazpoznávat aj cestou ega...chvilu sme egoisti a chvilu aj davajuci, dolezite je naucit sa to vyvazovat a hlavne byt spontanny a moc nespekulovat:)) ZUSTANU SVUJ...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kdyz budes potlacovat ego,budes potlacovat sam sebe:-).Pracovat na sobe znamena naucit se pracovat se svym egem.Nase ego neni nic spatnyho,kdyz je s nami v jednote ;-).Vsechno jde,kdyz se chce:-).Staci ho jen dobre poznat a naucit se ho ridit.

      Vymazat
  26. Napisanie svojho nazoru a postoja je podla mna v poriadku Orgonet ,horsie je ked ludia suhlasia a nerozmyslaju .Preco by na Pani Ivu nemohli mat ludia nazor ,ved ona nieje mesias a nemusia jej to vsetci hltat len koli tomu ze vam sa to pozdava a zapada.Vy ste sa tiez zmylili v zivote napriklad aj channelingoch a pekne ste si to priznali ,pamatam si ako moj prispevok ste nezverejnili len preto lebo bol ostro proti channelingu .Mozete sa mylit aj vy a mozeme sa mylit aj my ale netreba slepo pocuvat ludi a odovzdavat svoju dusu a mysel niekomu co pekne recni .Pisem to pri vsetkej skromnosti .
    AsgarD

    OdpovědětVymazat
  27. Tak se nám tady nějak vytratilo to zásadní téma, kdy to temnářské vládnutí skončí...
    Co se stane, spojí-li se pomocníci světla na zdejší fyzické rovině i v jemnějších světech. A k tomu ten efekt, že spojením se síly umocňují. Jinak naše rozpory a vzteky mají temnáři rádi - berou si z toho energii, jinými slovy si nás chovají jako otroky. Proto nás v dohledných dějinách nevyhladili, přece by se nepřipravili o benefity. Snaží se o co nejvyšší naši rozdělenost, rozhádanost - pak pro ně nejsme nebezpeční. Potřebujeme více překonávat to, že si každý hrabe na tom svém...Děláme to, protože vidíme, že to pomáhá, ale celkově nás to oslabuje... Lidé po celém světě se probouzejí, ale my o tom moc nevíme a média z pochopitelných důvodů neinformují. Např.zítra se ve světě uskuteční velké společné meditace v Glastonbury v Anglii, v Peru. Pojďme se k nim připojit, Viléme, Hynku, Jarmilo....!

    OdpovědětVymazat
  28. Ahoj Orgo,
    psal som koment tuším sem pod tento článek ae nikde ho nevidím.. (?)
    něco ohledně 3D 5D 8D 125D apod :-)

    s láskou
    sv.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak napiš znova, já se někdy ukliknu, zvláště z mobilu.

      Vymazat
  29. ahoj lidi
    já Ivu vůbec neposlouchám, nevyhledávám...
    Stejně jako kdysi Levašova..Když jsem jej slyšela poprvé, strašně mě to nadchlo..., ale pak nenastal čas ani chvíle, kdy bych jej studovala, četla, poslouchala...
    tak je to stejný i s Ivou.. Jednou a dost...
    myslím, že kdybych se s ní někde potkala, dokázala bych s ní mluvit dny, týdny...
    protože je to určitě skvělý člověk, ale ostatně - I VY TADY JSTE SKVĚLÍ... A I S VÁMI BYCH DOVEDLA JISTO JISTĚ MLUVIT STEJNĚ DLOUHO, JAKO S IVANKOU....
    myslím, že aby to tady na Orgu mohl někdo číst, musí mít v sobě jakýsi potencionál, který ti na konci ulice nemají..., ale i oni k němu kráčejí....a určitě k němu někdy dospějí...

    je fakt, že naše společnost prostě ti kolem nás, se mění k lepšímu... ale nám se zdá, že k horšímu..., protože ZLO JE V ZÁVĚREČNÉ FÁZI A TŘEPE SE, ABY JEŠTĚ COSI UZMULO..., PROSTĚ SE NECHCE JEN TAK VZDÁT...
    je to stejný, jako když chytíte fakt obrovskýho darebáka, tak se taky třepe a kope ve snaze ukázat svý zlo v plný míře...
    a tak je to í s celým světem...
    nebudte nervózní, vyděšení.... Nemá to cenu... At se stane cokoli, VY FURT JDETE DÁL...
    PŘENÁDHERNĚ JDETE DÁL...
    JAKO JEDNOTLIVEC = ČLOVĚK MÁTE OBROVSKEJ POTENCIONÁL... A CO SE STANE, KDYŽ SE TYTO POTENCIONÁLY PROPOJÍ = SPOJÍ..A VZNIKNE JEDEN ORGANISMUS, KTERÝ TVOŘÍ REALITU.... jsem si vědoma, že je totto hypotéza, ale kdo ji vyvrátí??? Vím, že nikdo, protože tohle fakt funguje....
    veronika.

    OdpovědětVymazat
  30. v praxi, typek musi byt nad veci a zvazit moznosti obou polarit aby se nekam dostal

    OdpovědětVymazat
  31. Na co čekáte ? Ono se to už dávno děje.... Jak nahoře, tak dole!

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.