18. prosince 2013

Sníh v Egyptě poprvé po 112 letech (uměle vyrobený, jak jinak)

Sníh v Egyptě poprvé po 112 letech
14. prosince 2013
Překlad: OrgoNet

Hlavní město Egypta Káhira se v pátek (13. 12. 2013) proměnilo v zasněženou zimní pohádku, po „historické“ sněhové bouři na středním Východě Egypt, Izrael, Sýrie), která přinesla do města toto vzácné překvapení. Místní zpravodajové prohlašují, že je to první sníh v Káhiře po 112 letech.











Téměř tři stopy sněhu uzavřely cesty do a z Jeruzaléma, který leží na vysokých kopcích, a tisíce lidí ve městě a okolí zůstaly bez elektrického proudu.

Ve městě ročně spadne méně než jeden inč deště, a tak se stovky lidí na své cestě do práce či do školy se zastavily a fotily si padající vločky a užívaly si sněhové nadílky.


Sníh pokryl chrámy i minarety. Sněhová bouře na středním Východě znásobila strádání syrských uprchlíků, vyslala izraelskou armádu na pomoc uvězněným motoristům a poskytla Egypťanům vzácnou ukázku, jak vypadá sníh.  


Komentář Orgonet:

Tu vzácnou ukázku sněhu připravili samozřejmě klimateroristé, kteří si v ten den poprvé ověřili, že dokážou vyrobit sníh i na Středním východě.

Vzpomínáte si na nedávný orkán Xaver, kdy klimateroristé do střední Evropy přitáhli "pytel" arktického vzduchu? Před oním pytlem šla zvláštní několik tisíc km dlouhá rovná linie oblačnosti ...
Viz videa v článku http://orgo-net.blogspot.cz/2013/12/umele-vytvoreny-orkan-xaver-5-11-2013.html
Asi takhle:


Totéž bylo ten den v Egyptě. Na videu je vidět, jak je na Střední Východ přitahován podobný pytel studeného vzduchu, před nímž předchází podobná linie.


Animace:
http://youtu.be/CsN0CFRumQU


Srážky dokáží klimateroristé vytvořit prakticky z ničeho. V atmosféře je v podstatě vždy dostatečné množství srážkovatelné vody, takže stačí dodat chemická či kovová kondenzační jádra a pošimrat radiací. V kombinaci s přitaženou velmi studenou vzduchovou hmotou dokázali vyrobit sníh i v Egyptě ...

Uvidíme, jak daleko k rovníku se dostanou, jistě to už mají naplánováno (:-)))


17 komentářů:

  1. Jestli se vám zdá, že sníh v Egyptě nemůže napadnout přirozeně, a musí se k tomu použít chemtrails, radiace, HAARP apod., tak by mě zajímalo, kdo a jak ten sníh vyráběl před 112 lety.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. možno že ty ked to teraz tak zatajuješ a zosmiešnuješ

      Vymazat
    2. Vtedy pred 112 rokmi sa to spravilo samo.

      Vymazat
    3. Zkus pohledat na internetu, dokonce stačí i zde na orgonetu a nejdeš pěkný shrnující dokument od kdy a kde to vše začalo. No a pak už stačí matematika. Možná, že před 112 lety to byla příroda. Ale pokud se podíváš na ty meteo snímky, tak se na nich opravdu něco nezdá.

      Vymazat
  2. Česká německá továrna na klobouky BETONAK,vyrobí ve své filiálce na Sumatře betonové bezpečnostní klobouky pro naše přátelé,co se modlí u Zdi nářku,aby jim nesněžilo na pejzy.

    OdpovědětVymazat
  3. Kde vzali tolik vaječných bílků na výrobu takového množství sněhu?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vejce ze slepice krmene GMO potravou muze mit i deset cm v prumeru a ta slepice je klade cca kazdou hodinu.

      Vymazat
    2. Tak pošli fotky... Jinak nevěřím

      Vymazat
  4. Tady bych jen připomněl tento zajímavý článek.. teď už jen povodně v SA.. a další nás čeká.. paní věštkyně se velice trefuje..
    http://energieupramene.blogspot.cz/2013/12/v-roce-2014-se-zmeni-mapa-sveta.html

    OdpovědětVymazat
  5. V případě sněhu v Káhiře , ale také v Jeruzalémě bych to moc na Haarp nesváděla. Spíše se mi to jeví tak, že se naše planeta dost vychýlila. Nebo možná tento proces stále probíhá. I tomu by pak odpovídaly ony rychlé změny počasí. Pro mě osobně by to byla docela potěšující zpráva, protože jak psal (myslím) Nostradamus, Země má na konci věku vrávorat jako budka. Jako česká káča. Vyšší mocnosti (planetární systém) má zaručit, že ač je naše Země v předklonu, se postarají, aby byla Země navrácená do své původní pozice a tak učinit Zemi silnou a již neotřesitelnou. Bible také zmiňuje Zemi na konci věků. Jako ženu svíjející se porodními bolestmi. Takže, já osobně pokládám tyto jevy za další pádný důkaz, že vše směřuje k přerodu v novou společnost, v novou éru člověka.Vše se po tisíci letech vrací do původního stavu. Srdečně zdraví

    dan.

    OdpovědětVymazat
  6. v tu dobu zkoušel Tesla spoustu věcí ale nikdy toho nechtěl zneužít nebo ublížit lidem jako dnešní vlády :-(

    OdpovědětVymazat
  7. http://czech.ruvr.ru/2013_12_05/Egyptska-vestkyne-v-roce-2014-se-mapa-sveta-zmeni/

    OdpovědětVymazat
  8. Věštkyně Joy Ayyad se sekla jen o pár dní...dobře ona :-)
    http://czech.ruvr.ru/2013_12_05/Egyptska-vestkyne-v-roce-2014-se-mapa-sveta-zmeni/
    Milan

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to říkal už Helen Růžičková, že v Čechách bude moře.
      r.m.

      Vymazat
  9. byl jsem skeptický, ale ten obdélník pravoúhlých údajných front je příliš dobře známý, než aby ro byla náhoda, schladili jim hlavy a do země se rpzouštěním sněhu vsákne víc vody. To se hodí ne?
    r.m.

    OdpovědětVymazat
  10. Tohle, myslím orgonet a podobné je stejná vymejvárna hlavy jako každá jiná běžně dostupná forma civilizace, od kapitalismu po komunismus. Doporučil bych lidem začít žít "vědomě" a nenechat se ovlivňovat nikým a ničím. Protože pak teprve najdou tu svou životní cestu a pravdu.

    Martin

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.