20. dubna 2015

Nová česká kniha: Exopolitika

Přátelé a kolegové, dovoluji si vám pochlubit se se svou novou knížkou, která se tento víkend poprvé prodává na festivalu Evolution v Praze. Je to takový souhrn mé dosavadní práce v oboru exopolitiky, věřím, že zajímavý! S pozdravem Ladislav

"V dubnu 2015 vyšla nová kniha autora a badatele Ladislava Zelinky, věnovaná exopolitice. Jejím obsahem je výběr toho nejzajímavějšího, co se za 5 let činnosti České exopolitiky objevilo na stránkách a v tištěných časopisech.
Jako jedna z prvních českých knih přináší ucelený pohled na exopolitku jako vědu a na oblasti, kterými se zabývá. Můžete se těšit na vyčerpávající a pestrý přehled témat spojených s mimozemským fenoménem, UFO a spiritualitou. Jedinečnou součástí knihy je kapitola o skupině Česká exopolitika s praktickými ukázkami její činnosti.
Věřím, že vás tato ochutnávka nadpřirozených témat povzbudí k dalšímu zájmu o mimozemské jevy, které, jak zjistíte, jsou skutečnou výzvou lidskému rozumu. Kniha ale také ukazuje, že se exopolitika zabývá a aktivně poukazuje na varovné skutečnosti, civilizační a světové problémy, které je pro lidstvo potřebné a naléhavé ve vlastním zájmu řešit."

Z obsahu:
1. Exopolitika jako disciplína společenských věd
2. Galaktická diplomacie a OSN
3. UFO skupiny a náboženství
4. Mimozemské civilizace
5. Kontaktéři
6. Sny o UFO
7. Tématicky zaměřené články
8. Kontakt a spiritualita
Dodatky a přílohy
Česká exopolitika
Literatura
Návrh zákona o kontaktu s mimozemskými bytostmi
Dopis České exopolitiky poslancům Parlamentu ČR



EXOPOLITIKA: Mimozemské civilizace a náboženství. Kontaktéři. Vesmírná diplomacie. Ladislav Zelinka. Praha: Astrolife, s.r.o., 2015. Formát A5, 215 stran.
Knihu je možné zakoupit na stránkách http://www.astrolife.cz/. 

3 komentáře:

  1. da sa to kupit aj na slovensku alebo si mam pockat??? dakujem za odpoved

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dobrý den. Na Slovensku se kniha bohužel neprodává. Je možné ji objednat z ČR poštou http://www.astrolife.cz/?page_id=1221 příp. LadislavZelinka@seznam.cz.
      Ladislav Zelinka

      Vymazat
  2. Pan Zelinka je velmi pečlivý člověk, už se těším na knihu....

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.