29. dubna 2015

Rasové násilí v Baltimoru je inscenováno elitami


Rasové násilí v Baltimoru a Fergusonu je inscenováno elitami
http://stateofthenation2012.com/?p=14557#more-14557
State of the Nation
April 28, 2015
Překlad: Orgonet


Kdo doopravdy stojí za násilím v Baltimoru a Fergusonu?

Od počátku se výtržnosti v Baltimoru odvíjejí velmi systematickým způsobem. Je to skoro jako by někdo tahal za provázky před i při každém následujícím vzplanutím, které je horší než předchozí. Stejně jako nepochybně inscenované násilí ve Fergusonu, i v Baltimoru je násilí inscenováno, a to ještě pečlivěji, a koordinováno tak, aby zaujalo (a rozptýlilo) pozornost národa. 



Kdo jiný než agenti vlády by měli čas a peníze, personál a styky, aby prováděli takovou skrytou černou operaci? Na jihozápadní státy USA se v létě chystá operace Jade Helm, takže se zdá, že pro každou část USA je připraveno něco, co proběhne mezi nynějškem a polovinou září.

Předešlý článek o násilí v Baltimoru na tomto webu měl název:

Kdo provokuje násilí v Baltimoru? Jsou to agenti vlády? http://stateofthenation2012.com/?p=14538

"Současné vzplanutí násilí v Baltimoru není ani spontánní, ani neplánované. Každé stádium výstavby napětí a hněvu je pečlivě řízeno silami za scénou – stejně jako ve Fergusonu.

Otázkou zůstává: kdo jsou tyto síly?

Všechny okolnosti ukazují přímo na vládní agenty – provokatéry, kteří jednají přímo na scéně zločinu, aby podněcovali násilí proti pořádkovým silám a majetku. Rovněž horečně pracují za scénou, aby zinscenovali další výbuchy násilí.

Takto vláda (jakožto i její skrytí zástupci a tajní agenti) vždy využívala své tvrdé i měkké moci, aby všemi způsoby vyvolávala v populaci hněv, který může vést k plně projevenému násilí. Je to vzorec, který byl použit při doslova každém rasovém nepokoji v americké historii. Tímto způsobem se pozornost občanstva odvádí od skutečných příčin nespokojenosti.

I starostka města Baltimore přispěla k uměle vytvořené nezákonnosti .. a to v širokém denním světle, ani se nepokusila skrýt svou odpovědnost za současné ničení!
Více v článku: Starostka Baltimoru dala výtržníkům „prostor k ničení“. http://stateofthenation2012.com/?p=14521"

Jsou k inscenacím výtržností používáni krizoví herci?
Jeden velmi pozorný komentátor vytvořil dosti přesvědčivé video, které illustruje, že máme co činit se skupinou amatérských (ale dobře placených) krizových herců. Kvalitní fotografie magazínu LIFE i videa na CNN, která jsou nyní šířena masmédii za účelem rozvášnění veškeré populace jsou tak „dokonalá“, že musela být dokonale inscenována od začátku do konce.

Video: Prozrazeno: Krizová herečka přistižena, jak hraje scény „oběti“ při protestech proti zabití Freddyho Graye v Baltimoru. 



(Pozn. Orgonet: V komentářích k videu je jeden, kde se praví, že tu "herečku" zná, že jsou snímky inscenované pro místní plátek, který je nejprve nechal projít přes facebook a pak vydával za autentické...).


Co je skutečnou příčinou nespokojenosti v celé americké společnosti?

Nikdo nepodceňuje ani nesnižuje nekřesťanské množství a hrozivý stupeň policejní brutality, páchané proti minoritním populacím den co den po celém státě. Zcela zbytečná a neospravedlnitelná smrtící síla, užívaná policejními odděleními ve všech 50 státech, se totálně vymkla kontrole. Militarizovaná oddělení „k vymáhání zákona“ zcela zjevně vyhlásila válku americkému občanstvu, aby ho zastrašila a ohrožovala jménem svých pravých pánů.

Ale kdo jsou ti praví páni?

Skutečná válka není mezi ubohými černochy a policií. Není ani mezi všemi menšinami a všemi bílými. Není to ani žádná rasová válka jakéhokoli druhu. Je to ve skutečnosti třídní konflikt mezi těmi, kdo systematicky už po mnoho desetiletí kradou bohatství tohoto národa a těmi, kteří jsou vytrvale okrádáni. Dlouhodobé probíhání tohoto zločinu způsobilo, že bohatství přešlo od nejchudší i střední třídy k jednomu procentu těch nejbohatších mezi námi.

To je pravá příčina nespokojenosti na ulicích. Ano, policie nerozlišuje a krutě zabíjí nevinné lidi bez jakéhokoli důvodu, ale to je proto, že byli trénováni svými vládami, že to mají dělat, a jsou odpovědni pouze svým pravým pánům – onomu jednomu procentu.

Pravé ekonomické podmínky a finanční stav amerických měst a hrabství, menších měst a vesnic je mnohem a mnohem horší, než oznamují média. Protože média jsou odpovědna těm stejným pánům jako vláda, a tak neoznamují pravdivé negativní zprávy o Main Street; pouze rozšiřují falešné pozitivní správy o Wall Street. Tímto způsobem je tiskem vykreslován hluboce falešný portrét, který vytváří dojem „velkého ekonomického uzdravení“, a rostoucí hojnosti v celém státě.

Ano, prosperita „vzrůstá“, ale týká se jenom těch několika málo na vrcholu finanční pyramidy. To proto, že je to obrovská Ponziho pyramida (Pozn. Orgonet: hra „letadlo“), kterou hrají s lidem po 24 hodin denně, 7 dní v týdnu: s vkladateli a investory, modrými i bílými límečky, a všemi mezi tím.



Proč se výtržnictví a násilí vždy koncentruje v městských ghettech?

Protože tam žijí nejchudší a nejčernější segmenty populace, které se nejčastěji střetají a protínají s pořádkovými službami. Při každé konfrontaci vzniká příležitost pro policii, aby prosadila něco jménem onoho 1%. Jedinou věcí, která stojí mezi 1% a zbylými 99% jsou různé pořádkové agentury tohoto státu. Proto je užívána čas od času dramatická ukázka demonstrace jejich síly, i kdyby to nemělo mít žádný význam, kromě toho, že udržuje pod kontrolou ty nespokojené a vzpurné.

Kdyby byly městské džungle osídleny bílými, byli by pravděpodobně i oni obětmi tolika neoprávněných útoků taserem, slzným plynem a střelnou zbraní ze strany policie. Avšak ono 1% mocných systematicky využívá těchto rychlých událostí, aby nám vyslalo nestoudný vzkaz:

Nikdy si nezahrávejte s policií, ledaže jste připraveni, že vás zabijí.

Tímto způsobem je ono 1% přesvědčeno, že bude ochráněno před americkým lidem, až se ekonomický systém a finanční trhy zhroutí. Vědí, že v tomto časovém bodě je to jen otázka času, nikoliv otázka „zda“. Ono 1% také ví, že až nesplní svůj státn dluh, petrodolar zkolabuje, stejně jako se stalo o Černém pondělí 15. září 2008. Od tohoto dne začalo pozoruhodné zmenšování víry a důvěry ve schopnost americké federální vlády nekonečně zajišťovat svůj neudržitelný a stále rostoucí federální dluh.

Závěr:

Ono 1% neuvěřitelně zbohatlo díky vládě, a proto i díky lidem (zejména plátcům daní), jak tomu vždy bývá. Ale prasata, co jsou u veřejného koryta, už brzy nebudou mít kam jít se nažrat na účet daně platící veřejnosti. Nebude už ani tolik politických sviní, které by sloužily těm, kteří těží z tohoto starého dobrého zkaženého, korporátního kapitalismu - z tohoto hanebného, kořistnického kapitalismu.

Protože skutečný ekonomický obraz vychází stále více na světlo, lidé budou všude vyjadřovat svou nespokojenost a hněv se systémem, který je okradl a zradil. Ono 1% to ví, a proto si platí celou řadu ozbrojených iniciativ na posílení vymáhání zákona (např. Jade Helm), které jsou určeny k zastrašení obyvatelstva, aby bylo v poslušnosti.

Ferguson a Baltimore jsou dvě vládní černé operace, zinscenované k tomu, aby byla falešně dramatizována rasová válka, a zakryta mnohem výstižnější třídní válka, k níž se schyluje už po mnoho let. Pro ono 1% je mnohem výhodnější, když je konflikt v takto omezeném kontextu, protože to odvede pozornost veřejnosti a od jejich přímé viny na svévolné destrukci Ameriky … zejména její ekonomiky.

Prostě vyjádřeno, když černí bojují proti bílým nebo policii, když se Hispánci hádají s černými, a Asijci se perou s Latiny a černými, ono 1% je spokojeno, sedí si a hledí na show … má klid od nechtěné pozornosti či důkladného zkoumání. Tváří v tvář třídní válce raději nepřetržitě inscenují válká rasovou.









14 komentářů:

  1. A co o tom napsal jeden z nejlepších redaktorů na Veteranstoday, veterán z vietnamské války, tento článek je tam po svém uveřejnění ten nejčtenější:
    http://www.veteranstoday.com/2015/04/24/army-agrees-to-meeting-to-dispel-jade-helm-hoax/. Jsou tam i další články: http://www.veteranstoday.com/2015/04/27/jade-helm-briefing-notes-all-warnings-were-insane/ http://www.veteranstoday.com/2015/04/27/busted-jade-helm-hysteria-peddlers/ http://www.veteranstoday.com/2015/04/18/jade-helm-another-neocon-hoax/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. http://www.dailyslave.com/gordon-duff-and-veterans-today-is-an-admitted-source-of-disinformation/
      “About 30% of what’s on Veterans Today is patently false. About 40% of what I write is at least purposefully partially false. Because if I didn’t write false information I wouldn’t be alive. I simply have to do that.”
      To conclude, any information that is sourced from Veterans Today should be dismissed as disinformation. The website and the people associated with it have no credibility. Other sites that promote Veterans Today material should also be questioned considering it is an admitted disinformation outlet.

      Vymazat
    2. https://www.youtube.com/watch?v=3m-ZY0R1HdQ
      Publikováno 9. 11. 2012
      In a stunning admission Gordon Duff confesses to posting 40% false information!

      Vymazat
    3. jeden UVĚDOMĚLÝ,nikoliv snad MATRIXEM potrefený https://www.youtube.com/watch?v=2HkY3zOWu_g

      Vymazat
    4. Informační zdroj, který nepouští žádné zkreslené informace, člověk aby pohledal. Když temnáři lezou skoro všude a jakmile se někde objevuje pravda, tak zkreslují o to víc a prohlašují to za bláznivé konspirační teorie či za disinfo a dělají spoustu věcí proti ve skrytosti. Proto to tady tak vypadá. Např. o Benjaminovi Fulfordovi si řada lidí myslí nepěkné věci a nemusí tomu nutně tak být. Každopádně je zajímavé číst americké informace, právě tam je největší tlak na přeprogramování mysli, protože je tam i velké světlo.
      Celá řada věcí byla předpovězena dobře, ale temnáři si nedali pokoj, dokud s tím nezakvedlali tak,aby se dobré věci nestaly či aby se odkládaly a odkládaly.

      Vymazat
  2. Ten ČULÍK provedl sebevražedný intelektuální PROPAD..http://blisty.cz/art/77266.html

    OdpovědětVymazat
  3. Prostě Jack London Železná pata...přečist, všichni a povinne! Fakt, mnoho vysvětlí a je velmi dobře čtivá.

    OdpovědětVymazat
  4. Dá se předpokládat, že brzy přijde další show. A to s podtitulkem, kterak bílí naštvali černé. Opět bude řev na uliciích Amerického města, opět budeme pečlivě informováni našemi médiemi , skrz hlavní zdroj BBC a budeme šokováni konfrontačními "autentickými" nahrávkami přespřílišné brutality, která nejednoho civilního občana zvedne ze židle. Pamatujme tedy, že to, co se objeví na takových stanicích světového formátu,jako je BBC, to je většinou vždy zinscenováno "uměle" a to 1% si přeje, abychom to viděli. Abychom viděli svět tak, jak si oni přejí. Ne tak, jaký ve skutečnosti je.
    To, čeho všeho jsme my, naše generace svědky, všechny procesy a zvraty, je v Biblické symbolice označeno jako "Babylón". 1% šílenců se rozhodlo převzít celý chod na Zemi do svých rukou. Avšak, jak je známo, dříve než Babylónskou věž dostavěli, byla zničená rozlobenými Bohy (tj. vyšší mocí aneb také zákon všehomíra ) Takže naše 1% populace si zahrává pouze se sirkami. Všeho do času.. Zdraví srdečně

    dan.

    OdpovědětVymazat
  5. Toto video mi do toho tiež zapadá.
    https://www.facebook.com/daoud.shengali/videos/1101864109829338/
    Prosím - podeľte sa o vaše postrehy.
    IvH

    OdpovědětVymazat
  6. počteníčko http://olser.blog.idnes.cz/c/459934/kdyz-se-o-novinarskou-cenu-uchazi-zuzana-tvaruzkova-propagatorka-pussy-riot-a-grupensexu.html

    OdpovědětVymazat
  7. A jak tedy z toho vseho....co mame vsichni delat aby to nasili a zloba presla, jak se maji lide branit proti manipulaci vladcu....poradte

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ...čemu věnuješ pozornost, to posiluješ...tedy nevěnuj pozornost pitomým správám, neúčastni se vyhlasovaných soutěží např.: jako tanec na veřejném prostranství, -míly pro maminku, -den otců oslav doma s tátou, žádný fotbal, skotačení...je tolik krásných věcí na zemi i doma, že si určitě něco vybereš - třeba vyčistit studánku, a hlavně kontroluj své emoce, slidovou písničkou na rtech vzdej hold lidem všem...

      Vymazat
    2. Tancovať by som išla, fotbal nie, hlavne vyhoďte mainstremové sprostosti. Telku, rádiá, noviny, časopisy, keď to urobí aspoň 51 percent ľudí, i skala sa pohne.
      Zatiaľ je tých čo to urobili ešte málo. Treba houšť.

      Vymazat
    3. Jo tak tancoška, vykrucaj vykrucaj. Na to holky letí jako vosy na med.

      Vymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.