24. dubna 2015

Srandičky: Kadeti US Army ve vysokých podpatcích

Následující reportáž začíná jako kuriozita,, ale dospívá k celkem vážnému tématu: Stát prosazuje prostřednictvím armády falešnou feministickou kampaň založenou na chybné statistice. 

Je to potvrzení všeobecné lidské pravdy, že jak někdo vypustí nějakou lež, tak na ní za každou cenu bude trvat až do strhání těla ... (:-))) = Orgonet =

Proč američtí kadeti v červených vysokých podpatcích museli podpořit akci feministického hnutí
Překlad videa: Orgonet
24. 4. 2015


Následující je zcela neuvěřitelné. Kadeti US Army byli donuceni zúčastnit se feministické kampaně proti násilí na ženách na univerzitním kampusu Arizonské univerzity, založené na nepravdivém hoaxu. Celý batalion tam ušel míli v ženských botách na vysokých podpatcích, nasprejovaných na červeno. Účast kadetů byla povinná, bylo jim řečeno, že jinak jejich kariéra skončí, ještě než začala.




Zde je text, který putuje virálně po internetu:
"Celý náš batalion kadetů Reserve Officers Training Corps (ROTC) zítra musí jít na akci "Míle v jejích botách", ve vysokých podpatcích nasprejovaných načerveno, abychom podpořili "vědomí o sexuálním zneužívání v kampusech". Účast je povinná, a kdo se nezúčastní, tak až si bude chtít vybrat svou specializaci, dostane negativní posudek, že "nepodporuje mise batalionu", . Takže jsem si právě koupil za 16 dolarů boty na vysokém podpatku, nasprejuji je na červeno, a až všech nás 300 v nich zítra ztrapní armádu, tak je vyhodím. Je to ta nejpitomější věc, kterou jsem v životě udělal."

Kdo asi velí takovéhle armádě? Představme si, jak se asi ISIS a ruská armáda válí smíchy po podlaze, když tohle vidí. Kdyby to aspoň bylo dobrovolné, mohla by to být legrace, ale bylo to povinné.



Proč je tento falešný feministický mýtus podporován armádou?

Americké ministerstvo spravedlnosti před 5 lety chybně vypočítalo ze statistiky procent, že každá pátá žena v amerických kolejních kampusech je obětí sexuálního útoku. Správně vypočítané číslo je však 0,03 z pěti! To je ve skutečnosti méně, než ženy v běžné populaci. Je to naprostý nesmysl, kterého se chytily feministky, a stále ještě jej probírají v médiích. Nepřiznají ani za nic, že jde o hoax, protože by to znamenalo kolaps jejich historky o znásilňování na kampusech.



Takže, aby tato lež dále pokračovala, američtí kadeti byli donuceni jít v červených vysokých podpatcích, aby podpořili falešnou feministickou kampaň, založenou na naprostém hoaxu a podvodné statistice o znásilňování na kampusech, které neexistuje.

Video anglicky:
https://www.youtube.com/watch?v=dNAXNgGTTG8




12 komentářů:

  1. Naštěstí v Severní Americe vznikají i rozumné věci:
    Znalost angličtiny je každopádně velkou výhodou. Ale i méně zdatní se slovníkem se mohou dobrat k meritu věci...Připojuji odkaz http://www.recreatingbalance1.blogspot.cz/
    na jeden z velmi dobře udělaných alternativních kanadských webů - konkrétně na poznámky jedna až čtyři. Dává to odpovědi na celou řadu otázek. Pochopení by měli mít zvláště probouzející se star-seedi, protože tyto věci mají nějak zakódované v sobě. A u nás prý star-seedů máme hodně. Zřejmě spících i probouzejících se...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Odkaz : zajímavé, domníval jsem se že blogspot.cz bude inzerovat české články, ale budiž. Ovšem grafická úprava na 1. ale čitelnost na 6. protože 5 je málo. Píšu to jako odpověď sem protože komentáře na blogspot.cz vyžadují identitu a tu si cením
      Přeji krásný den

      P.S. Amíci jsou na jednu stranu chudáci

      Vymazat
  2. http://afinabul.blog.cz/1504/na-ukrajine-se-stavi-koncentraky-za-penize-evropske-unie-video

    OdpovědětVymazat
  3. http://czechfreepress.cz/dalsi-blogy/180-dni-od-chvile-kdy-se-to-obcan-dozvi.html

    OdpovědětVymazat
  4. Ten tramp to napsal za mě...My dědkové holt HODNĚ PAMATUJEME http://www.ac24.cz/zpravy-z-domova/5880-duchodce-z-prahy-napsal-dopis-americkemu-velvyslanci-shapirovi

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A proto se takových dědků a bab, co hodně pamatují, budou hledět rychle zbavit, aby nic nepředali další nic netušící generaci !

      Vymazat
  5. http://www.svetkolemnas.info/novinky/domaci/2305-obri-podvod-v-rezii-vychodu-v-cesku-se-deje-neco-divneho

    OdpovědětVymazat
  6. to jistě nejsou židé.žeee? https://www.youtube.com/watch?v=Y2-axpcHjUk

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to su len chazarkovia čo sa hraju na židov

      Vymazat
  7. https://www.youtube.com/watch?v=JUTkZ63dHiY

    OdpovědětVymazat
  8. Z toho si nic nedělejte. 30. 4. 2015 se budou ve Vyškově žehnat motorky na buzerplace. Žehnat bude, kdo jiný než, vojenský kaplan.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vojenský kaplan to je jen takový komisní kolorit. To s duchovním nemá vůbec co dělat.

      Vymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.