13. května 2015

Chemtrails: co na to "kostolná myš"

Díky všem, kteří jste mi poslali svá pozorování a fotky chemtrails, ale je toho v poslední době tolik, že to nestačím zpracovávat ... nicméně mě těší, že si všímáte a učíte své okolí... Snad postupně to použiju.
Dneska aspoň jeden "svérázný" příspěvek od čtenáře či čtenářky, co si říká "kostolná myš" . Možná to není úplně srozumitelné, ale já vím, že ví, o čem mluví.  Členění na odstavce pro lepší srozumitelnost je ode mne (:-))) 
= Orgonet =

čau, kukni si toto. pusti si to v serii za sebou rychlo. 

(Pozn. Video sestavil Orgonet z fotek zaslaných čtenářem, možná to není dost rychlé...)
https://youtu.be/16KrBIIqax4


je divné čo už robia na Zemi. keď chceš to zverejni, alebo si nechaj pre seba. ale na tomto videu vlastne sú dve obrovské akokeby elektródy, ak si to pustís rýchlo za sebou, uvidíš dve tyče ktoré sa pohybujú na východ pozvolne. je to od času 06,00 - 13,00 hod. je to ohromne veľké. pozostatky v taktom nasiaknutej "deke" vydržali az do 14,00  a celé je to asi príčinou toho mohutného zhluku oblakov ktorý tam už bol pred úsvitom cca  03,00 . celé to začalo tým " nástrekom" asi o 05,00 hod, 

v posledných nociach postrekovali ako diví, videl som to pri svite mesiaca. nie je tomu koniec. a stále sa postrekuje viac a viac. tieto tri lietadlá no, ak jedno rozpráší dajme tomu 10m3 stlačenej "zmesi" tak dokopy to máme peknú jarnú nádielku pre strednú a časť východnej deje sa toho veľa . deje sa už niečo veľké. a už je to všade vidieť.


ja si idem inou cestou. ta  pamataj. na tej stránke novoročného časopisu economist boli čisla dole pri alenke 11.5 a 13.5. nakoniec dojde viacerím že proroctvá sa plnia, a že Ján mal pravdu. a že ani jeho svedectvo = apokalypsa nie je až tak veľký výmysel. 

každý kdo može pátra,a ja tiez, preto sa chcem zachránit conajskor aby som nemusel potom :) pamataj. viacere smery ukazujú na koniec septembra. zachovaj sa múdro. čas nekvapí  v tom smere že by si mal pospíchat. skor by si mal si veci viac užívať. 

ja si idem len svojou cestou a nikoho nechcem ohrozovat a uz vobec nie seba :D  ale inak fandím tvojmu blogu a som jeho verným fanúšikom už dlhé roky. diky ti za takúto pomoc, v takýchto ťazkych časoch. 

samé čiary samé čiary,, stále. a väčšie a väčšie. nič ich nezastaví, ale ty môžeš. si taký jediný čo poznám taký dobrý blogujúci obláčkar,ktorý sa nebojí plácnut im to tam . na! tady to máte. 

z tohoto to pochopí už aj debil. táto magnetizácia a nabíjanie (a ohrievanie) mrakov trvá už veky.ale v takomto merítku som to ešte nevidel. a pridokonalom osvietení slnkom. 
preto si pozeram tie snínky v normálnej viditeľnosti. ale vačšinou dokonca už niektore chemtrails už čo nasadili v europe. však to čo dlho vyvijali. viac účinnejsie. menej viditelné. ale sú tieto mohutné. tak to asi dlho vyvijali dlhe roky :D lebo su o trošku menej viditreľné , asi o 50%, ale nie oni že by asi zakryli svoju vinu trosku. tak oni radšej zdvojnasobili ztrojnasobili davky ktore sa davali. tieto nástreky ktore za posledný rok enormne vzrrastli. 

je to neúnosné. všetko bude otrávené. na prirode sa to prejavi až neskôr . aj o niekoľko rokov. ale bude strašné. alebo možno sa to ani nestihne prejaviť a príde niečo skorej z iného súdka. neviem či vieš. nibiru, nemesis, hercolubus a td. všetci to vedia. to su iba ine nazvy z inych civilizacii, ty-_! ty môžeš každémuý jednotlivcovi ukázať že aká je tá časť pravdy, ktorú nám zatajujú,. 

ten kto je zvedavý ten si cestu nájde, a teraz sa už rozdelujú duše s čoraz vačším popraskom. nie je času nazvyš. kazdého jednotlivca potrebujeme, a kazdy kto zavaha už je náš. lebo my mu Cestu ukazeme. a toto už uvidia na tom videu všetci. teda nie je to  video. ale ak si zdatný móžeš zrobic ty! :D  

ja s tým nič nemám . ja iba myš kostolná, lebo už mám možno napichnutý komp. ale aj ty máš určite už tež skusenosti. :) žejo _)  ináč by si nepublikoval tolko kvalitných materiálov,je tam veľa javov.stojí to za preskumanie. tak ja už idem a pripajam par kresbicek od pekelnych detiček _!!!

čest. fandim ti. kostelna miš.










16 komentářů:

  1. Proč to na svět sprejují?
    Why in the World are They Spraying?

    ZEMĚ: USA
    ROK: 2012
    DÉLKA: 74 minut
    REŽIE: Michael J. Murphy
    JAZYK: angličtina
    TITULKY: české
    Po odvysílání prvního filmu What in the World Are They Spraying? se zvedla vlna zájmu o chemtrails a mnoho lidí si začalo klást otázky. Autoři se proto rozhodli zahájit vlastní vyšetřování, jehož závěry dnes můžete vidět.

    Přehrát film Proč to na svět sprejují?

    OdpovědětVymazat
  2. Komp i mobil mají napíchnutí všichni,

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No a co ? Všichni kvůli tomu nejsou přpos.raní, a přesto se snaží proti tomu něco dělat. Nemyslete si, že si svobodu udržíme zadarmo. Naopak ji budeme a již draze platíme. Musíme však vytrvat - my máme sílu většiny, oni zase mají v moci skoro všechny peníze. Je to vabank - hra o všechno na obou stranách barikády.

      Vymazat
    2. Už se dočkáme. To, co stejně jednou přijde, se nemůže odkládat do nekonečna. Je to už možná před prahem...

      Vymazat
    3. Ale pozor ! Pro jedny vysvobození, pro jiné zkáza na věky věků. Proto, co přijde, ať se pro vás nestane hrozbou, ale očekáváním. Kriteria byla nastavena jasně a srozumitelně. Kdo chce znovu revoltovat proti Stvořiteli jako kdysi Adam s Evou, už nezíská další pardon pro věčnost.

      Vymazat
  3. Velmi zajímavá práce orgoneta i kostolnej myši. Vďaka.
    Jak zde bylo v jiné diskusi uvedeno: Anonymní 7. května 2015 10:43
    "Kolem Země létají lodě nepozemského původu a všichni "co jsou toho hodni" o tom samozřejmě ví. Tento stav ale nebude trvat věčně, neboť lidstvo stále upadá, a to raketovým tempem!"
    Je to tak, lidi se musí zbavit stínů v kolektivním nevědomí, aby byli schopni přijmout věci, tak, jak jsou. Doposud jsme hodně zvyklí věci přijímat tak, jak nás nastavili temnáři. Jen někde řekněte pár pravdivých věcí např. o mimozemských skutečnostech a lidi se začnou smát a považovat vás za blázna. To je též výsledek neúnavné práce temnářů. Ano, jejich práce je neúnavná z pochopitelných důvodů - nechtějí přijít o své panství. Je to smutné, že lidstvo i já a ty, jsme tak upadli. Ale vydržme, nejsme sami, máme zastánce, kteří se to rozhodli urychlit. Urychlit v náš prospěch i ve prospěch Vesmíru ve světle a v pravdě bez anomálie pohlcující temnoty.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Konec času současného světa je naplánován od jeho počátku. Proto to nemůže nikdo zvrátit. Temnáři si proto myslí, že mohou hrát tzv.o čas, a onen konec různými prostředky oddálit nebo dokonce zrušit. Velmi si však nalhávají, a zmíněný konec se k nám mílovými kroky blíží.

      Vymazat
  4. takže se opakuji https://www.youtube.com/watch?v=3G5_2f5ixk4

    OdpovědětVymazat
  5. 'Zápasíš se sny?
    Bojuješ se stíny?
    Chodíš jako ve spánku?
    Čas proklouzl kolem.
    Život ti uloupili.
    Vše jsi promarnil.
    Tvůj nerozum tě zabil

    OdpovědětVymazat
  6. Kostolná mýš ! Jsi ty panečku šikulka ! Ty "přehřáté mraky", to zní docela zajímavě ! A víš, že na tom může být hodně pravdy?! Mimochodem, napadlo mě právě u toho výrazu "přehřáté mraky": Všichni, kdo se o dění kolem Slunce trochu zajímají,vědí, že sluneční výstřely plazmy ( sluneční bouře) rok od roku sílí a snímky nasy jasně ukazují, že ty "vítry" z rožhavené hmoty míří k Zemi. Kde tedy jsou ? Proč to nijak významně nepociťujeme ? Tady bych tedy viděla odpověď. Tyče (bůhví, co to je) + pozdrav ze Země v podobě hustějších a hustějších chemodek( neboť i ty erupce jsou silnější rok od roku více) .Aby ty sluneční větry sem prostě nepronikaly.V celku je však jedno jisté. Slunce je hlavní hráč.!
    A trpaslíci ze Země, zvaní u nás všemocní, se rozhodli s tímto titánem bojovat o trůn :-)))

    dan.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tají nám, že Slunce přestalo spalovat vodík (došla mu zásoba), a začíná spalovat z vodíku vzniklé helium, kterém je o 100% vydatnější (víc hřeje, pálí, svítí, divočejší, častější a silnější erupce apod.). Možná kvůli tomu dojde ke zvětšení objemu Slunce, a nevíme, jaký to bude mít dopad na Zemi a další solární planety.

      Vymazat
  7. Citace z: http://novazeme.ning.com/profiles/blogs/uceni-ja-jsem-vzyvani-1-dil

    "Jak říká Mistr Saint Germain: Říkám vám milovaní, neexistuje pro vás ani v nebi ani na zemi té nejmenší naděje, pokud budete trvat na tom, abyste trpěli nebo připouštěli ve vašem vědomí myšlenky a pocity kritiky, odsouzení nebo jakékoliv nenávisti a to včetně mírného odporu a odsouzení.
    To nás vede k důležitému bodu, že jen vaše vlastní činění a váš vlastní svět se vás dotýká. Nemáte právo chtít posuzovat jiné, neboť nevíte, které síly a poměry právě v nich působí.
    Vy znáte jenom úhel, ze kterého se na věci díváte a já vám pravím, je-li člověk zcela bezelstný a bez jakýchkoliv zlých úmyslů proti jiným a posílá-li někdo svoji kritiku jemu, odsouzení nebo nenávist jemu, pak spáchá něco horšího než tělesná vražda.
    Proč?
    Protože myšlenky, i když se svého cíle nedotknou nebo ho nepoškodí, pak se ale stejně musí vrátit zpět ke svému vysílači a přinést mu vlastnosti, které jim dal i s dalšími nashromážděnými silami.
    Pak nakonec zničí sám sebe ten, kdo posílá zavrženihodné myšlenky jiným.
    Zničí sám sebe, své záležitosti a svůj svět."

    OdpovědětVymazat
  8. Srdečne zdravím :o)
    Pre "Must WatchTV 13.května 2015 10:27" - dík za pripomenutie, aj za link na to video... Preposlala som ho komu som mohla... Prosim, aj vy to video zdielajte, lebo pravda oslobodzuje a temné vyjde na svetlo sveta. A toto uvedomenie si toho, čo sa tu skutočne deje, ľudi zjednotí a verím, že pomôže túto genocídu zemskej atmosfery, a všetkého živého na planéte, zastaviť. Pomôžme Matke Zemi...
    Minulú nedeľu bol Deň matiek - spomenul si v tento deň niekto aj na našu Matku Zem a poďakoval jej... ? Je veľký zázrak, že pri tom všetkom, čo jej robíme, nás stále miluje!
    Uvedomujete si niekedy ako s nami, obrovskou rýchlosťou, letí Vesmírom - cítite z tej rýchlosti vietor v tvári a ako vám vejú vlasy?... Uvedomujete si to niekedy?... A stále si nás nežne túli a objíma - nikto z nej pri tej rýchlosti nespadne :o) Milujme ju a posielajme Matke Zemi veľa lásky - teraz zvlášť potrebuje byť milovaná... Potrebuje cítiť našu lásku.

    OdpovědětVymazat
  9. Na tom videu zde v článku jsou vidět v různě se měnící oblačnosti zřetelné hlavy jakoby duchů různých příšer a Cerberose (trojhlavý pes strážce říše mrtvých). Že by doprovodné efekty uměle vytvářeného klimatu, jemuž mohou v neviditelném spektru (tedy ne 3D !) napomáhat démonické bytosti, mocnosti ?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na to zde upozorňoval nepochopený a nedoceněný Aolian.

      Vymazat
    2. Těch duchů jsou tam obrovské hordy, min. v tisících

      Vymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.