1. května 2015

Chemtrails v Afghánistánu?

Kuriózní fotky z armádní mise v Afghánistánu. Netroufám si říci, zda tam záměrně sprejovali, nebo si armáda jen tak hrála? = Orgonet =





21 komentářů:

  1. Jednou jsem v debatě na FB o Chmtr psal, že je i divné to, jak letadla nesmyslně kličkují na obloze... na to mi jedna odbornice na leteckou dopravu (bez ironie, psala, že fakt lítá a zná se s pilotama) odpověděla, že to dělají kvůli vzdušným zónám, že přes něco lítat nemohou a tak to obletí. To by mě teda zajímalo, co oblétávali tady :-) asi tam byla vojenská základna a nad ní bezletový prostor :-)) a pilot si tu základnu chtěl prohlédnout, tak to vzal ještě párkrát do kola. Všechno se dá vysvětlit i velice prostě :-)))

    Jindra

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ja som zas napísal či piloti,letušky alebo VIP pasažier niečo nezabudol doma tak preto to zvrtli naspäť a potom to šťastne našli a pokračovali zas ďalej smere letu potom zas zistili že to je iné tak zas to zvrtli a výsledok bol taký že ma označili za blázna atď.

      Vymazat
  2. TADY není satansky otočený ALGIZ-NOT WAR https://www.youtube.com/watch?v=ALMs_3Nxvzw

    OdpovědětVymazat
  3. Zdá se, že ten chemický koktejl přimíchávají zcela automaticky už do všech palivových směsí, pro všechny typy letadel. Jak jinak si vysvětlit naprosto shodné čáry po obloze i nad přístě střeženými vojenskými objjekty? A tak není místo, kudy by obyčejný sluneční paprsek pronikl na Zem.

    dan.

    OdpovědětVymazat
  4. A mohl by někdo zveřejnit fotky z chemtrails v Rusku? Prý jsou i tam. Ale jenom originály prosím! S ceduli města v popředí.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mé slovo by vam melo stačit. Moskevská oblast. Uplne stejné jako u nas, faktmjsem to ale nefotil. Ale dejte si do vyhledavace znama hesla a na konci .ru, urcite tammi ty originaly mit budete

      Vymazat
    2. Člověče, takto jednoduše chtít po nás důvěru. To si nedovolil ani Babiš u voleb s buchtama :-)

      Vymazat
  5. leccos se dělo a děje....http://uloz.to/xw9e8e87/leden-1985-mp3

    OdpovědětVymazat
  6. Aby se nedivili chemáci až jim ten letoun s těma sra..... talibánští sestřelí.Teda jestli mají čím.Stejně si myslím že jim jednou to letadlo někdo někde sundá.Civilní v poslední době záhadně padají a tohle ani jednou.Divné.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně jste uhodil hřebíček po hlavičce : civilní padají a chemoplány NE !!! Víc než divné !!!

      Vymazat
    2. Divné je, že v poslední dny vídám velká letadla, za kterými není vůbec žádná stopa, ani contrail ani chemtrail, prostě zhola nic. Je to vůbec možné ?

      Vymazat
  7. Zase jsem zapomněla na základní věc-podepsat se.Tak se omlouvám a pokud někde chemák spadne,snad se to tu dozvíme.Nadka-Naďa

    OdpovědětVymazat
  8. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  9. Není to k tématu, ale přijde mi to zajímavé počtení.

    POSMRTNÝ ŽIVOT EXISTUJE
    http://www.blisty.cz/art/65461.html

    OdpovědětVymazat
  10. ahojte, troška mimo tému ale potrebujem to rychlo napisat a nemam kde narychlo, prave som pozeral hokej cesko lotysko na stv 2 a v prestavke medzi 2 a 3 tretinou odvysielali taky patminutovy prispevok o 30 aprili ako konci 2 svetovej vojny a takisto o saigone, kde poukazali na paralelu ako komunisti znicili berlin a obsadili vietnam.. a z osloboditelov su zrazu agresori..niekto vy sa mohol tomuto seriozne povenovat a rozobrat to, ja nemam dostatok znalosti a ani casu, ale smrdi mi to velmi..prave teraz..taka peknucka americka propaganda.. aky je dovod toto vysielat v case hokeja? bude sa to dat najst asi v archivoch stv..

    OdpovědětVymazat
  11. Kulturní uderka...aneb když je to THE WYROTSCHI...http://uloz.to/xekL2tpE/glenn-miller-hraje-wehrmachtu-mp3

    OdpovědětVymazat
  12. Tomu říkám efektivní využití, peněz daňových poplatníků, věřte, že na klystýru stojí Rakousko a tuhle vojnu vyhrajem :o)))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No ale přitom na císaře pána nesmí sr.t mouchy, to by to taky jeden mohl šeredně vodskákat, a bejt přitom úplně nevinej :- )

      Vymazat
    2. Nevinej to vždycky šeredně vodskáče, proto světem vládne nevděk.

      Vymazat
  13. http://aeronet.cz/news/americke-velvyslanectvi-a-rockefellerova-nadace-ocenila-ceskou-televizi-za-zpravodajstvi-o-ukrajine-george-soros-muze-byt-spokojeny-zpravodajstvi-ct-v-rukach-skupinky-renegadu-jedinym-resenim-j/

    OdpovědětVymazat
  14. http://acepilots.com/planes/b17.html

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.