12. května 2015

Díky za případný příspěvek

Dovoluji si opět jednou za čas obrátit se na ctěné čtenářstvo s prosbou o libovolný příspěvek "na činnost blogu" (viz číslo účtu vpravo nahoře).
Jak víte, OrgoNet je vcelku beznákladový (kromě toho, že sem tam si koupím nějaké to praktické udělátko ze softwaru či doplním Avast), hlavní investice do něj je můj volný čas a nadšení. Jenže, znáte to, rodina začíná projevovat názor, že když mám tolik času a energie věnovat se překládání a vysedávání u kompu zdarma, můžu taky udělat něco pro rodinu a vzít si nějakou placenou práci...
Takže, děkuji velice všem, kteří mi až dosud přispěli (většina i s nějakým milým vzkazem), a těším se, že díky Vaší přízni se nebudu muset "uchýlit" k placenému překládání nudných obchodních a soudních záležitostí...

13 komentářů:

  1. To je rozumná řeč.
    Ale jistě na vás čekají i jiné odměny, které nelze penězi vyjádřit (a nemusí to být ještě hodně vzdálené).
    Tímto webem pomáháte k probuzení lidí a jako jeden z mála jste poznal, jaké synergické spojení má lidské myšlení s možnostmi, které přinesl internet. To, co děláte, svým dílem pomáhá k tomu, aby se překonaly anomálie a pozitivní věci se nemusely stále oddalovat, ale aby se mohly uskutečnit. Máte to za jedna.
    Můžeme se dočkat příznivých zpráv: Čas je teď příhodný, starý cyklus končí, nový začíná a mnoho světelných bojovníků a pracovníků tady a jinde prostě nelení...A komu se nelení, tomu se zelení...

    OdpovědětVymazat
  2. Jasně,ale pošlu to až příští měsíc.Díky za Tvou práci:) K.

    OdpovědětVymazat
  3. Kdybys to udělal placené, tak ztratíš 99% čtenářů a přijdeš o koníček, protože většina lidí tak nějak podvědomě stejně ví, že tady řešíte jen fantazie

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Anonymní13. května 2015 9:14

      .... a co je vlastne zivot? :))

      Vymazat
    2. I kdybychom řešili i fantazie (což nevylučuje propojení s realitou - spojité nádoby !), bez nich se dynamika života rozhodně neobejde. Bez fantazie bychom se skutečně stali pouhými tupými, poslušnými ovcemi. A na tom má někdo "za oponou" eminentní zájem. Takže si podobné bulvární nepřístojné fráze napříště odpusťte, pokud nechcete dál tlačit káru temným strukturám, které bojují na všech frontách proti nám - lidem !

      Vymazat
    3. To už jste teď

      Vymazat
  4. Tak tento názor z 13.5. 9.14 hod, "že tady řešíme jen fantazie", pochází od ignoranta. My tady řešíme to, že nám je pravda zamlčována a snažíme se společně blíž a blíž se k pravdě dobrat. Když se vám to zdá jako fantazie, tak si choďte na jiné blogy, kde je to lepší. Výběr je na webu velký.
    Orgo má s takovými svatou trpělivost a ještě jim to sem vkládá.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ignoranta je slabé slovo. Buď to byl idiot nebo naopak drzý provokatér. Co ty na to, Orgo ?

      Vymazat
  5. cau orgonete, poslano. doporucuju ti ale prozkoumat jak to dela napr. frantisek fuka s fffilmem- tedy ze kazdy muze zadat pravidelnejsi posilani pres paypal (za me treba nekolik dolaru mesicne), jednorazove to asi nebude mit velky efekt. je zcela regulerni, ze bys za tvuj cas straveny se strankou nejakou korunu dostavat mohl, zvlast dobrovolne. stepan.

    OdpovědětVymazat
  6. Bože,kéž si dokážeme všichni dávat jentak :-)) bez zbytečných řečí okolo. Peníze,jídlo,věci,úsměvy,objetí.....prostě to, co kdo potřebuje.Posílám.....,co můžu :-))).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Lidi, dělat veřejnou službu v tak rozsáhlým registru, co tady dělá Orgo, to je opravdu k zamyšlení. Vždyť jsou tu různé nadace, humanitární organizace apod., které inkasují v tichosti od státu nebo různých sponzorů, a ze sbírek miliony, a nikdo nezkoumá, nepátrá, kam ty peníze vlastně mizí !!! V případě OrgoNeta se tedy vy kritici těžce zastyďte za své pokrytectví, sobectví. Vždyť kolik prochlastáte, prokouříte, prodrogujete, prohrajete v automatech, pokeru, sázkách, vydáte za děvky apod. týdně, měsíčně, ročně. A to je O.K. ? Jasně, jsou to vaše peníze, a můžete si s nimi dělat, co budete chtít. Ale pokud srovnáváte svoje osobní potřeby a chtíče s veřejnou službou, jste namnoze pokrytečtí a sobečtí. Proto zpytujte svědomí, a bez velkých keců a sténání přispějte nebo nepřispějte. Kdo rychle dává, dvakrát dává. Když někdy někoho o něco požádám, a vidím a slyším, že dotyčný se kroutí, naříká, sténá, málem umírá. Už nikdy nic od něho nechci ani zadarmo, a zdaleka se mu vyhnu. Pokrytce, lakomce, chamtivce a hlupáky obecně totiž bytostně nesnáším !

      Vymazat
  7. Pošlu , Orgonetku ! Jasně, že pošlu. Já to znám. Vím, jak je těžké rodinku přesvědčit, že konáš na netu velmi užitečnou věc ! Kdyby tebe nebylo, tak už nevím, kam bych se poděla. Tolik milých diskutérů a jednoho sympatického moderátora nikde jinde nanajdu. Zdraví srdečně

    dan.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Orgo, nedávno jsem se bavila o Tvých netových stránkách se svým synovcem, a ten mi tvrdil, že OrgoNet je ruský komplot, nástroj proruské propagandy. Nevěřícně na něj koukám, a on se jen smál, že sem chodím. To podávám pro dokreslení, jak to mezi lidmi ohledně stránek jako je OgoNet chodí. Je tu zjevný zájem tyto aktivity poškozovat a napadat. Proto OrgoNete, vydrž a nepolevuj ze svého renomé, které sis tu pracně a úspěšně vybudoval. Jak tu kdosi z komentátorů před nedávnem prohlásil, jsi svého druhu na netu jediný a jedinečný !

      Vymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.