24. května 2015

Obamův režim zmasakroval nevinné motorkáře ve Waco, Texas



Obamův režim zmasakroval nevinné motorkáře ve Waco kvůli strachu z Putina
May 22, 2015
Sorcha Faal a její a západní přispěvatelé
Překlad: Orgonet


Nová zpráva ruské výzvědné služby SVR pro vnitřní potřeby Kremlu dnes informuje, že Ministerstvo domácí bezpečnosti Obamova režimu (DHS) 17. května 2015 záměrně zmasakrovalo nejméně 9 nevinných motorkářských nadšenců z obav, že jeden z klubů účastnících se každoročního setkání ve Waco (Texas) by mohl být napojen na klub Night Wolves (Noční vlci http://www.nwrussia.info/)

Jak uvádí zpráva, Noční vlci jsou některým propagandistickým západním tiskem označováni jako „Putinovi Pekelní andělé“ http://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/europe/russia/10670244/Meet-the-Night-Wolves-Putins-Hells-Angels.html a byla to jedna z prvních organizovaných skupin, které vedly boj proti sovětskému komunistickému režimu v r. 1980 http://www.divingbikers.net/thanks/night-wolves-mc-russia , vedoucí k pádu tohoto brutálního režimu, a kteří od té doby přesunuli svůj zájem na politický a sociální život Ruska, angažují se v sociálních problémech mládeže, vytvořili si blízké napojení na Kreml a přátelství s Putinem. Rovněž pomáhali chránit Ukrajinu před nacistickou vládou dosazenou Američany http://www.globalresearch.ca/the-u-s-has-installed-a-neo-nazi-government-in-ukraine/5371554 tím, že hlídkovali v ulicích Krymu s neoznačenými vojáky poslanými z Ruska, bojovali za rebely a jsou silně spjati s ruskou ortodoxní církví.

Vede je hluboce nábožensky založený Alexander Zaldostanov (aka Chirurg, původně lékař) , a 5 000 členům tohoto klubu se dostalo pochybného vyznamenání v tom, že je to jediný motocyklový klub v historii, který je sankcionován americkou vládou http://www.businessinsider.com/the-us-just-sanctioned-putins-favorite-biker-gang-2014-12 – členové mají zákaz cestovat do USA a provádět/vlastnit zde jakýkoli byznys.



Jak uvádí zpráva, obavy Obamova režimu z Nočních vlků vedly k masakru v městě Waco 17. května, a byly soustředěny kolem malého a tajemného motocyklového klubu známého jako Kozáci, který byl založen počátkem 90. let v Rusku v oblasti Kavkazu , a měl pouze jediný motocykl Harley-Davidson z období 2. světové války http://www.deseretnews.com/article/183856/COSSACK-BIKERS-SEEKING-TO-BECOME-1ST-HELLS-ANGELS-IN-USSR---WITH--JUST-1-CYCLE.html .

Jak uvádějí analytikové SVR ve zprávě, od 90. let bylo o tomto klubu Kozáci slyšet jen málo, kromě toho, že „jistí členové“ emigrovali do USA, kde oživili svou organizaci.
Když se tito „jistí členové“ přistěhovali do USA, bylo o nich málo informací, ani Wikipedie neuvádí jejich existenci ve svém Seznamu ilegálních motocyklových klubů  ani v Seznamu motocyklových klubů.

SVR ve své analýze dále uvádí, že motocyklový klub Kozáci je nebyl nikdy zmiňován v americkém tisku, kromě výzvy z r. 2011 k „Výročnímu setkání Kozáků v Mingusu“ http://www.examiner.com/article/cossacks-mc-annual-mingus-blowout v Texasu, které je přístupné všem, a je popisováno jako společenská párty s otevřeným pozváním, v němž se říká „Jako vždy, nejsou povoleny žádné zbraně a bojové chování, aby byl zajištěn oddechový a zábavný víkend pro všechny.“ http://www.examiner.com/article/cossacks-mc-annual-mingus-blowout



Obavy Obamova režimu z klubu Kozáků způsobilo obzvláště „zachycení elektronických komunikací“ mezi nimi a Nočními vlky, což vedlo analytiky SVR k závěru, že Američané byli „vyděšeni“ z možného tvoření aliance, protože dlouhodobé zkušenosti Nočních vlků z působení v podmínkách policejního státního režimu by mohly dát Kozákům nebo jinému příbuznému klubu neocenitelné znalosti pro boj s policejní mocí pracující pro oligarchy, kteří pomocí policejního útlaku nyní ovládají americký národ.

Jak prohlásila studie mezinárodně prestižní Univerzity Princeton v minulém roce, Spojené státy nejsou nyní demokracií, nýbrž oligarchií http://www.bbc.com/news/blogs-echochambers-27074746 , a jak uvádí zpráva, Obamův režim nemá jinou volbu (jako všechny totalitní režimy) než ze strachu totálně eliminovat motocyklový klub Kozáci … což zahájil 17. května masakrem ve městě Waco, kde snipeři Ministerstva domácí bezpečnosti (DHS) maskovaní za armádu ze střechy restaurace Twin Peaks zahájili své záměrné zabijácké řádění.





Ještě horší je, jak dále uvádí zpráva, že v řádu minut od tohoto masakru, formou propagandy připomínající „útok“ na kdysi svobodný americký lid 11. září 2001, začal Obamův režim zaplavovat svůj psovsky oddaný tisk tolika záměrnými falešnými historkami v souvislosti s těmito vraždami, že by to mohlo být směšné, kdyby nebylo rodin, kterým tam někdo zemřel nebo umíral.

Z mnoha lží, které vydal Obamův režim ohledně tohoto masakru, je dle SVR nejvýznamnější ta, že motorkáři začali sami po sobě střílet, i když existuje videodůkaz, že pouze jediný motorkář vystřelil v sebeobraně ze své zbraně, když utíkal před palbou snipera Ministerstva obrany. http://www.mysanantonio.com/news/texas/article/Wife-of-biker-inmate-Some-arrested-in-Texas-are-6274841.php


Ke lžím Obamova režimu je též nutno poznamenat, že jeho propagandistická zpráva tvrdí, že těmto motorkářům bylo zabaveno přes 1000 zbraní, když ve skutečnosti jich bylo revidováno ani ne 300, a téměř všechny byl podle texaského práva vlastněny legálně http://rt.com/usa/260941-waco-biker-gun-haul/ .

Zpráva SVR uvádí, že dle nezávislého zkoumání z 9 zasažených, kteří zemřeli na střelná poranění, je všichni utrpěli vně restaurace, a kolem těl nebyly nalezeny žádné nábojnice http://notmytribe.com/2015/deadliest-motorcycle-gang-in-waco-shoot-out-was-not-bandidos-cossacks-scimitars-or-vaqueros-it-was-police-843153.html ; 8 z těchto 9 mrtvých byli Kozáci, a z 18 zraněných nebude zřejmě nikdo obžalován. „Tolik k historce, že agresory byli Bandidos.“ http://notmytribe.com/2015/deadliest-motorcycle-gang-in-waco-shoot-out-was-not-bandidos-cossacks-scimitars-or-vaqueros-it-was-police-843153.html

Ještě ostudnější je, jak píše zpráva, že zprávy Obamova režimu uvádějí, že všichni zastřelení byli zkušení kriminálníci, zatímco nezávislé zkoumání ukazuje opak: téměř nikdo z nich neměl vůbec žádný kriminální záznam, ani Jesus Delgado Rodriguez, 65, který byl veteránem vietnamské války vyznamenaný Purpurovým srdcem, a nikdy v celém svém životě nebyl zatčen. http://www.dailymail.co.uk/news/article-3091983/Biker-killed-Waco-shoot-law-abiding-decorated-Vietnam-veteran-Purple-Heart-records-reveal-despite-police-claims-9-dead-criminals.html



Jednou z nejhrůznějších nezákonností americké vlády z moderní doby je to, že po tomto masakru provedeném Obamovým režimem policie okamžitě zatkla 170 svědků http://notmytribe.com/2015/deadliest-motorcycle-gang-in-waco-shoot-out-was-not-bandidos-cossacks-scimitars-or-vaqueros-it-was-police-843153.html , kteří byli ochotni svědčit, že útok nebyl vyprovokován motorkáři a že střelbu provedli snipeři DHS. Aniž je obvinila, na každého z nich uvalila záruku na příchod k soudu 1 milión dolarů https://westernrifleshooters.wordpress.com/2015/05/20/first-they-came-for-the-bikers/ .

I když propagandistická média Obamova režimu nadále šíří své lži o tomto masakru, totéž nelze říci o mnoha dosud svobodných a nezávislých amerických zdrojích zpráv, včetně Western Rifle Shooters Association (Západní asociace střelců, WRSA), kteří vyjádřili svůj názor na důvod tohoto masakru prostě takto.

Z článku Prvně si přišli pro motorkáře:


Místní policie ve Waco není k motorkářům příliš přátelská, a federálové motorkáře totálně nenávidí! Proč? Protože my se jich nebojíme, ani jejich akcí! My jsme pro ně hrozbou! Pamatujte, lidi, že jsme byli schopni zorganizovat během 24 dní 800 000 až 1 200 000 motorkářů, aby přijeli do Washingtonu D.C.! Udělali jsme to bez jejich povolení či podpory! Dokonce vypnuli dopravní kamery... aby nebyly zprávy a důkazy, že jedeme! Ano, lidi, ať se vám to líbí nebo ne, 1% jelo s námi! Dali stranou svá teritoria a klidně jeli! Jak to dělají na všech akcích Konfederace motorkářských klubů!
Motorkáři si drží svou pozici proti nim, vůči jejich nenávisti ke křesťanům a akcím proti muslimům a všemu, co na nás chtějí házet. Motorkáři jsou v současné době páteří amerického vlastenectví! Jaká by byla lepší cesta, jak je zdolat, než vytvořit o nich lživé mínění?“

May 22, 2015 © EU and US all rights reserved.  Permission to use this report in its entirety is granted under the condition it is linked back to its original source at WhatDoesItMean.Com. Freebase content licensed under CC-BY and GFDL.


6 komentářů:

  1. Od mejch kamaradu motorkařu vim že mezi nimy tady v čechach se pohybujou převlečeni poldove a provokujou

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak ať je někdo sejme, bez uniformy je jen pouhý civil, a když si koleduje o přes držku, tak ať dostane na pamětnou, že si to bude pamatovat celý život.

      Vymazat
  2. Včera ve střepinách byla dobrá desinformace :) - ale padla tam zajímavá věta. Možná jí nebudu přesně interpretovat, ale bylo to nějak takto:

    "Možná Vám budou lidé říkat, že to není pravda (že motorkářské gangy spolu bojují), ale je to pravda".

    Nejsem v tomto nijak odborně vybaven, ale vidím v tom podobnost s Baltimore.

    Takzvané "gangy" se prostě dokáží spojit a postavit proti fašistickému režimu. Jsou pro režim nebezpečné, protože se nebojí a mají vlastní organizační struktury.

    Motorkáři, stejně jako "gangy" černochů, jsou dlouhodobě exkomunikovány ze společnosti a nic moc jiného než zaměstnání za hranicí zákona jim moc nezbývá.

    Tak dlouho se chodí se džbánem pro vodu, až se ucho utrhne.

    Postříleli je benga a chtějí to hodit na cizí gang, aby vyprovokovali rozpory mezi jednotlivými gangy.

    Stejně jako v Baltimore, jim ale vypálili rybník, protože je to jen více spojilo.

    Honza

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Gangy znají své nepřátele, i kdyby před nimi mimikrovaly sebevíc a sebelíp. Oni je vždycky poznají a odhalí. Proto je proti nim vedena vládami likvidační válka. Protože ukazují lidem cestu ke svobodě !

      Vymazat
  3. citát od Benjamina Fulford:

    Dalsi zpravodajsky web, ktery se snazi byt rusky je Whatdoesitmean.com , ktery obvykle zacina sve clanky: “Podle informaci z Kremlu...2, nebo neco v tom stylu, ale tento server byl sledovan az do site CIA, ve Virginii.

    Více zde: http://benjamin-fulford-cz.webnode.cz/blog/

    čo na to povieš že by nám zahmlievali ale teraz ktorý ?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jistota není v ničem, ale dej na svou intuici, a ta tě povede.

      Vymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.