7. května 2015

Obří těleso nasnímané z ISS

Velký dík čtenářce, která zaslala vlastní bádání, a současně návod k němu pro další zájemce o zvláštní létající objekty.

Ahoj Orgo, dnes skoro ráno ISS nasnímala celkom zaujimavé zábery...

Občas sledujem LIVE prenos , http://www.ustream.tv/channel/live-iss-stream  

V ranných hodinách celkom bolo na čo pozerať, kamery konečne boli namierené na Zem ..



Uložila som ich a spätne zistila, zaujimavé tvary "oblačnosti"



Celkom ma zaujalo toto,dosť nezvyčajné tvary to má na oblačnosť...




Tak som zisťovala kde to je... Pomocou aplikacie pohybu ISS,sa dalo presne zistiť, že to bolo pri pobrezí Californie a tam sa nič podobné nenachádza, takže je to buď oblačnosť, alebo nejaké teleso schované nad ňou... 

Dokonca v pozadí bolo vidieť zrejme aj Kráter El Colorado, blízko je Utah, Mexico, tak výskyt neznámych telies tam je dosť častý...

Potom sa ISS podarilo zachztiť ešte jeden objekt, no mohla by to byť aj nejaká sonda...









Pred kamerou sa tokrásne,postupne zjaví... Všetko sa dá pozrieť aj tu na videu ISS, 

LIVE ISS STREA /179:58 


Od cca 1:59:00 do 02:01:25


A zjavenie sondy?.. Od 02:17:50 

Pekný deň

16 komentářů:

  1. Kolem Země létají lodě nepozemského původu a všichni "co jsou toho hodni" o tom samozřejmě ví. Tento stav ale nebude trvat věčně, neboť lidstvo stále upadá, a to raketovým tempem!! -> http://albafos.wbs.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jako, že ta depopulace 6 miliard lidí proběhne tak, že je "oni" ukradnou na ty plošiny třeba během několika hodin, a budou tomu říkat vzestoupení, o kterém tolik mluví v poslední době třeba jehovisti ?
      Podle snímku to vypadá, že ty plošiny jsou obrovské, několikakilometrová monstra. V detailním přiblížení se zdá, že na té plošině stojí nějaké štíhlé vysoké postavy. Podle velikostních poměrů okolí by musely mít nejméně 100 m na výšku !!! Na Zemi již byly objeveny kostry obrů (největší zatím 32 m !). Že by se tito titáni vraceli zpět na Zemi ? A co asi mají za lubem ?

      Vymazat
  2. To by mohly být ty pověstné vojenské létající plošiny Kosmosféry. Něco podobného bylo použito ve filmu Svět zítřka, kde byla celá letka takových strojů.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No Rusové už na orbitě Země nějaké obrovské Kosmosféry mají, a taky bojové satelity Zvězdočky (Hvězdičky), které se prý samy řídí, a samostatně vyhodnocují situaci kolem sebe i na větší vzdálenosti. Dokáží údajně sestupovat a zase vystupovat na různou orbitální výšku, což prý raketoplány neumí, poněvadž nejsou takto konstruovány ani vybaveny. Proto kdoví, komu patří ten záhadný stroj na nízké orbitě Země pojmenovaný jako Černý rytíř. Pozoruhodné na tom stroji je například to, jak se rozkládá a zase skládá do úplně odlišných tvarů, než měl předtím ! A v rámci těchto "manévrů" jakoby ho někdy ubylo, jindy zase přibylo (jako na hmotě, konstrukcích apod.). Nic podobného jsme jistě ještě neviděli.

      Vymazat
  3. Je to měnící se kruhová díra v oblačnosti, viz čas 02:01:15 je v ní vidět měnící se profil na Zemi..... ale ze začátku je to skoro 3/4 kruhu skoro jak disk :-)

    Kaštan

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jste asi dost slepý. Na čtvrtém obrázku v zakroužkované části je zcela zřetelně patrná obrovská umělá plošina nějakého gigantického stroje,plavidla, částečně ukrytého pod oblačností.

      Vymazat
  4. Nikdy ma to nenapadlo bližšie sledovať, ale zábery slnka z ISS, resp.lom svetla, tie guličky, sú tam hore 6 uholníky... Od čoho to závisí? Čistá zvedavosť.

    http://www.ulozisko.sk/737986/Fotosun.png

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tento efekt je způsoben lamelami ve cloně objektivu. http://www.fotografovani.cz/old-idif/fotografovani/images2/rom_aperture.gif Zde to jde vidět i u nás na zemi... http://www.digimanie.cz/recenze-srovnani-2-objektivu-profesionalni-sigma-vs-setovy-canon/1794/img/body-11.464E.jpg Takže žádné kouzlo, jen optika.

      Vymazat
    2. Ano souhlasím, hodně fotím a stává se mi to často a to když otočím fotoaparát proti sluníčku.

      Vymazat
  5. Jo a ešte. Niekedy je v noci tma a niekedy to v noci šialene poletuje.... http://www.ustream.tv/recorded/61981659 , 02:25:16 , a potom tma a
    02:37:50 krásny východ slnka - "6uholníkový"

    OdpovědětVymazat
  6. Já koukám na ISS přes tyto stránky: http://iss.stormway.ru/ je to až neuvěřitelné, jak je naše atmosféra zasprejovaná, že mnohdy povrch není vůbec vidět. Koukněte také na kospirační spisy, jsou ke stažení. Tam je popsáno ledascos, co je pravda.
    N.

    OdpovědětVymazat
  7. Toto je zaujimavé... Zničooho nič sa objavia dve svetlá, menia farbu,intenzitu, ... Pravdepodobne ziaden odraz ani nic podobne!!!!

    http://www.ustream.tv/recorded/61998362
    01:23:15 , a niečo podobné 01:09:34

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pozor na to ! Že se objeví někde z ničeho nic světla, ještě neznamená, že pocházejí z dobrého. I satan umí nádherně svítit a zářit, čímž může takto se svými pekelníky nejednoho neznalého člověka zmást, a chytit jej do svých spárů. Dávejte proto dobrý pozor : není světlo jako Světlo !

      Vymazat
  8. a létající stratosférické rozstřikovače kondenzačních jader by to být nermohly?
    p.s. praha je dneska celá pod postřikem, úplný hnus
    r.m.

    OdpovědětVymazat
  9. Prosim vas, kde tam vidite plosinu??? Naozaj by som ju tam chcel vidiet, ale aj ked sam seba presviedcam, nic tam nevidim.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To není o sebepřesvědčování - buď to tam vidíte nebo ne. Pokud ne, tak to neřešte - není to téma pro vás.

      Vymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.