13. května 2015

Pravoúhlé bouřky 12. a 13. 5. 2015

Pravoúhlé bouřky 12. a 13. 5. 2015
Sepsal Orgonet
Zdroj snímků: http://radar.bourky.cz/

I když noc mnohé manipulace počasí skryje před satelitním zobrazením, radarové zobrazení je může prozradit...

Bouřky, které přecházely v noci od Německa přes naše území, byly organizovány do pravoúhlých vzorců ... bouřkový obdélník se přes území ČR pomalu roztahoval ... jak to ta příroda dokáže? (:-))) Bez pomoci klimateroristů (= geoinženýrů) by to dokázala těžko...






Video: Postup bouří v pravoúhlém uspořádání. (Viz též radar Drážďany - kruhy.)

https://youtu.be/KGaWbe1ktMs

24 komentářů:

  1. Něco se děje a nabírá to zvýšených obrátek. Také ty grafy, co měří nějaké jednotky cca od minulého týdne letí prudce vzhůru!
    http://procproto.cz/zahady/nasa-taji-ze-kolem-slunce-leta-mimozemska-lod/; http://ufosightingshotspot.blogspot.cz/2015/05/huge-ufo-shoots-on-surface-of-sun.html
    http://procproto.cz/objevy-2/vedci-zaznamenali-ve-vysce-35-km-nad-zemi-nezname-signaly/
    http://www.praxis-umeria.de/kosmischer-wetterbericht-der-liebe.html

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tento komentář byl odstraněn autorem.

      Vymazat
    2. Díky "Orgovi :-) " a mému "neustálému" sledování oblohy jsem, tak-nějak zjistil, že:
      1.) když má pršet a začínají se nad určitým územím "sjednocovat/kupit" normální (zdravá) mračna/oblačnost, tak vždy několik hodin předem, se usilovně sprejuje - podle mého pozorování, pod (nevím, zda desítek nebo stovek metrů) přicházející zdravou oblačnost. Proč? Protože, aby se na zem dostala jejich, sprejováním vytvořená umělá chemie.
      2.) proč sprejujou za dlouhodobě jasného počasí? Asi proto, že úmyslně likvidují ozón, který chrání naši zeměkouli před sluneční a vesmírnou aktivitou.
      3.) proč sprejujou za dlouhodobě jasného počasí? Asi proto, že rozsévají nějaké umělé chemické prvky, aby vlastně byla vytvořena umělá lupa (zvětšovací sklo), pro zesilování slunečního svitu.

      A následně po vyzkoušení svých "pekelných vynálezů" v USA (na vlastnim obyvatelstvu) viz. stát ??? a v jiných, pro USA dostupných území, mohou (a také dělají) ověřenou destrukci určitých míst na zeměkouli.

      Vymazat
  2. Překvapilo mě kolik radar uváděl blesků na této frontě cca od 340 do 605 ?!? Dále padaly velké kapky a pršelo krátce a intenzivně.
    Nedostatek vody na naší zahrádce trvá i nadále ... :-( Hezký den Dáda

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. "Nedostatek vody na naší zahrádce trvá i nadále ..." /// souhlas.

      Vymazat
    2. Začali Zemi vysoušet jako kdysi Mars.Podívejte se na obrázky marsovských vozítek, jaká zkáza je všude po povrchu Marsu patrná. Nepomáhají ani retuše a další úpravy snímků NASA, aby si nikdo ničeho nevšiml !

      Vymazat
  3. 13.5. - to je zase den velmi silného sprejování, kobercování a čárování a čarování.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hlavně to chemické čarování, na to jsou zdá se kádři.

      Vymazat
  4. byla to ,,nadherna`` podivana. blesk sem, blesk tam, a nejlepe hned nekolik najednou. rikam tomu BLESKOVA DISKOTEKA. jenom hromy nebylo nejak moc slyset.

    OdpovědětVymazat
  5. Doplním osobní postřeh. Bydlim na kopci u K.Varu a tak jsem bourku sledoval jiz jak prichazela od západu.Když přešla K.V., tak se v jednom okamžiku zmenil vitr ze západniha na chaotický a pak se usmernil na sever a zpet na západ.To se nedalo neregistrovat. Zajimala by mne metoda jak to delají.Ta změna probehla hodne rychle.
    Zdravim

    OdpovědětVymazat
  6. Ahoj Orgo!
    Toto sa tak často nevidí: http://portal.chmi.cz/files/portal/docs/meteo/sat/noaa_avhrr/201505131845_METOP1/201505131845_METOP1_CE_b4BT.jpg

    OdpovědětVymazat
  7. Proč nám naše media o tom neřeknou?

    http://protiproud.parlamentnilisty.cz/politika/1678-prave-se-riti-kolem-zeme-kilometrovy-asteroid-jako-nastroj-apokalypsy-proc-nikoho-sutr-z-kosmu-nezajima-vesmirne-ticho-v-medialnim-prostoru-americky-recept-na-zachranu-ceske-ateisty-asi-nepotesi.htm

    OdpovědětVymazat
  8. Naše pozornost se logicky zabývá tím, kde ocelové nebe je, kde se chemodeka systematicky buduje, možná by stálo zato zamyslet se kde systematicky není vytvářená a možná by to vedlo k novým jasnostem, proč tam se tak neděje a proč jinde jo. Kde se nepráškuje?A co je k tomu vede, že tam třeba ne?

    OdpovědětVymazat
  9. Temnáři se pilně připravují na Den Božího Hněvu s cílem Mu v tom zabránit. Jsou přesvědčeni, že mají prostředky, jak čelit zásahům Stvořitele. Jsou to opravdu hlupáci duchem chudí !

    OdpovědětVymazat
  10. Při údržbě zahrádky (13.5.2015) a plevání v domění, že po vytrvalém a silném "dešti" v průběhu noci (ale i v začátku týdne) si opět užiji skvělého a rychlého odstraňování "nežadoucího plevele".
    Jenže jsem zjistil, že půda (zemina) je nadále (suchá), stále bez dostatečné vláhy.
    Takže, vlastně s umělé oblačnosti "s přílivem čerstvého a zdravého deště", bylo jen několik procent zdravého deště.

    OdpovědětVymazat
  11. Všimnul jsem si jedné zajímavosti při denním prohlížení aktuálního počasí. Již cca5 dnů pozoruji nad Drážďanami slabé seskupení mraků, které jsou prakticky bez pohybu. Dovede to někdo vysvětlit?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mimochodem už 14 dní je radar Brdy vypnutý a ještě 14 dní bude. Protože orgonit a octování jim narušuje jejich plány, bude tam instalováno výkonnější zařízení. Stejně jako na podzim na Moravě.

      Vymazat
  12. Podle mého názoru, to dělají tam, kde mají volný (dolet) přístup.

    OdpovědětVymazat
  13. Dnes 14.5.2015 sme mali o 03:00 (ich čas na pravidelné výmysly všetkého druhu počasia) "Super búrku" miesto zvuku hromu zvuk ako po detonácii najprv som si myslel že niečo vybuchlo no bol to hrom po 20 sek. blesku medzi mračnami tak že odhadovaná vzdialenosť blesku 20km od nás ale hrom mal zvuk ako keby blesk udrel v blízkosti Pozrel som si http://radar.bourky.cz/ a hneď sa my vybavili Tvoj článok o obdĺžnikovej búrke asi pokračovanie zaujímavé že zabudli na vietor takých bleskov bolo viacej ako 5 a začalo mierne pršať radar ukazoval väčšie zrážky nič s toho nebolo a ráno už fénovali z miernym vetrom všetko "Krásne" suché.Tak že máme nový druh búrky detonačná alebo výbušná to nechám na nich čo si dajú zas patentovať.Takúto búrku som ešte nevidel a nepamätám si možno mam rozbitú pamäť od toľkých skvelých výskumov za lepšie zajtrajšky asi budem musieť navštíviť psychiatra aby troška s tými chemikáliami pre gumoval pamäť a nahral aktuálne programy a predpísal sledovanie narkozy,hnoju a diskusie zo smatanom.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Loni v létě jsem si všiml, že tyto tzv.detonační bouřky se vyskytovaly jen v případě, že se blesky vybíjely pouze v rámci oblačnosti mezi sebou. Na zem nesjel ani jediný !

      Vymazat
  14. Jake máte zkušenosti z chembusterem? Plánuji jeden vyrobit :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A co ten orgonomet, co ho sestrojil Wilhelm Reich. Pokud by jich bylo více zapojených ve skupině, mohli by se klimouši pominout vzteky, jak by jim to orgonomety všechno roztřískaly na cimpr campr.

      Vymazat
    2. V současné době se pokouším jeden sestrojit, ale je problém sehnat kousky kalafuny (hrudky) a křemenný krystal.

      Vymazat
  15. ahoj plánuji sestrojit jeden wilhemův přístroj na přivolaní deště generuje zvýšené množství DOR a je relativně snadne ho vytvořit. Křemenný krystal se da celkem snadno sehnat z číny a není ani moc drahý velmi rád bych se spojil s někým ze severu a dal dohromady skupinu podobného smýšlení. muj email inflirte@seznam.cz

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.