26. května 2015

Proč se tolik propaguje sladidlo stévie?


Proč se tolik propaguje sladidlo stévie? ...
Sepsal Orgonet
26. 5. 2015

... a proč jsou tolik zdůrazňovány její výborné účinky (zdravá alternativa cukru, žádné kalorie, dobré účinky na trávení, pleť, zuby, odnaučování kouření - cigareta po stévii prý vyvolá nevolnost), zatímco jsou zamlčovány její vedlejší nepříznivé účinky (neprojeví se vždy a u každého: snížení tlaku, závratě, strnulost, nevolnost, plynatost, mírné svalové bolesti, otoky, neplodnost, rakovina)? (I když, jako u všeho, v případě umírněného požívání samozřejmě nikomu nic nehrozí ...) 


Spousta hubnoucích žen, biovyznavačů a zastánců přírodní léčby si stévii kvůli této reklamě pořídí. (I když se domnívám, že většina lidí ji kupuje spíše někomu jako "zdravý dárek", protože neznám nikoho, komu by chutnala a chtěl s ní sladit místo čehokoliv, protože chuť má hnusnější než umělá sladidla a cukr vůbec nepřipomíná...) Reklama na zdraví je mocná. Dokonce i Kofola se chtěla podbízet zdravíchtivým zákazníkům tím, že své pití sladí zdravou stévii ... ovšem současně s aspartamem (;-)))

Zájmu lidí o zdravou a organickou stravu samozřejmě využívají i elity/NWO ke svým zájmům, a v tomto případě jde o zájem depopulace. Stévie je totiž mimo jiné i prostředek snižující plodnost, a jak ukazují následující řádky, ti, kteří se "vědecky" zabývají kontrolou porodnosti, ho berou zcela vážně... Před pár dny vyšel na activistpost tento článek o stévii:

Sladidlo stévie bylo oslavováno jako prostředek proti plodnosti ke snížení populacehttp://www.activistpost.com/2015/05/stevia-hailed-as-anti-fertility-agent.html
Saturday, May 23, 2015
Překlad a doplnění: Orgonet. 

"Jestliže jste si mysleli, že tolik propagovaná stévie, označovaná jako přirozená alternativa k cukru a umělým sladidlům jako je aspartam apod. má příliš dobré vlastnosti, než aby to bylo možné, tak jste měli pravdu. Podívejte se do téhle učebnice Populace, zdroje, životní prostředí, napsané v r. 1970. Napsali ji Paul a Anna Ehrlichovi. Je to předchůdce knihy Ecoscience, kterou vydali Ehrlichovi o 7 let později s Johnem P. Holdrenem, Obamovým rádcem pro vědu, zastáncem depopulace... Když někdo použije jméno známé osobnosti jako je Holdren, pak je to proto, aby dodal váhu svým myšlenkám ...
Kniha obhajuje všechny možné hrůzy k depopulaci toho, co nazývají přelidněný svět, od přidávání sterilizačních prostředků do vody a jídla až po injekci viru způsobujícího neplodnost, a když chcete mít děti, musíte požádat o vakcínu protilátek… úplná noční můra.

Bylo dost šokující najít v ní pasáž, kde autoři se vší vážností probírají využití rostliny stevia rebaudiana – toho „sladkého lístku“, který je dnes tolik oslavován jako skvělá, zdravá alternativa cukru s mnoha dalšími příznivými účinky – jako prostředku proti plodnosti. Jak se ukazuje, stévie byla k tomuto účelu tradičně užívána domorodými Indiány v Paraguayi. Ženy, které nechtěly mít děti, pily denně pohár odvaru ze stévie. Vědecké studie ukázaly, že krysy, kterým byla podávána stévie, měly obrovský pokles plodnosti … o 57 – 79% oproti kontrolním skupinám, kterým nebyla podávána. Tyto metody by mohly být dnes dosti efektivní a nápomocné naléhavé potřebě kontroly porodnosti, zejména v rozvojových zemích."


(Video anglicky obsahuje tytéž informace jako výše uvedený článek.)

Takže, věřím, že když působení stévie na snížení fertility berou vážně lidé, kterým skutečně jde o depopulaci světa, pak to má určitě opodstatnění.

Pokud chcete právě zplodit potomka (muži i ženy), radím pro jistotu pravidelné požívání zdravé stévie vynechat (:-)))


Jim Stone k tomu říká:
"Myslím, že vzhledem k tomu, že kontrola populace je jedním ze základních kamenů dominance elity, elita zcela jistě potřebovala získat prostředek, který přirozeně kontroluje porodnost, označila ho za sladidlo, a pak přesvědčila milióny žen, které chtějí být hubené, aby jej požívaly místo cukru, čímž je zajištěno, že zůstanou bezdětné, a takto jako v úle bude zajištěno, že tyto bezdětné bezpohlavní včely dělnice budou sloužit královně … ale to je jen takový názor.“


64 komentářů:

  1. Už vím, proč jsem si ji ještě nepořídila, i když se k tomu odhodlávám již léta, můj instinkt mi v tom zabránil, dííky, funguje.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mám to tiež tak. Počúvajme vnútorný hlas, nie vonkajší halas. BE

      Vymazat
    2. Intuice je nejlepší lék na všetko :-)

      Vymazat
    3. Mně ani nechutná, takže to mám jednodušší. Raději nesladím vůbec. ;)

      Vymazat
  2. Tak to je obrovské zklamání......
    Co tedy používat jako sladidlo pro rakovináře? Med uřčitě ne, má mimo jiné i mnoho plísní.
    Tedy hroznový cukr Glukopur?
    Nic jiného mne nenapadá.
    V každém případě moc děkuji za článek.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Robert.S.Morse: Zazracna detoxikace (pdf)
      Rakovina a jiná onemocnění vyvolaná těžkou acidózou spotřebovávají sodík a další elektrolyty velice rychlým tempem. I proto bychom měli konzumovat co nejvíce syrového zásaditého ovoce a zeleniny.

      Vymazat
    2. U rakoviny by se měly vynechat všechny typy cukrů, sladidel.

      Vymazat
    3. Asi je všeobecně lepší moc nesladit, trávení cukrů přiliš namáhá slinivku břišní a ta má i jné úkoly, než se zabývat cukry (mj. bojovat s rakovinou). Glukopur není dobrá volba. Ani sušené ovoce z obchodu (plísně, okem neviditelní červíci). Snad jedině melasa (vysoký obsah minerálních látek, k dostání v lékárnách) či javorový sirup (k dostání v bioobchodu)... Lze zadat do vyhledávače: heslo melasa, javorový sirup a dozvědět se více. Je vhodné přestat solit obyčejnou solí a nahradit ji růžovou himalájskou solí z bioobchodu. Obsahuje vyvážené a vybalancované podíly nejrůznějších minerálních látek, přitom obsahuje nízký podíl sodíku, což je zvlášť cenné.
      Na udržení správného poměru mezi obsahem sodíku a draslíku velmi záleží. Obecně mají lidé sodíku až přespříliš, čímž se vyklánějí příliš na tu stranu. My ale potřebujeme rovnováhu s draslíkem. http://www.matrix-2001.cz/clanek-detail/7089-kauza-draslik-1/ http://www.matrix-2001.cz/clanek-detail/7092-kauza-draslik-2/ http://www.matrix-2001.cz/clanek-detail/7094-kauza-draslik-3/. Rovnováha mezi sodíkem a draslíkem je důležitá při léčení všech tzv. civilizačních chorob.

      Vymazat
    4. Brezový cukor ?

      Brezový cukor je určitý druh prírodného cukru, ktorý je takmer identický s kryštálovým cukrom či už vzhľadom alebo chuťou. Zloženie je však úplne iné, keďže neobsahuje žiadne tuky a je práve naopak užitočný pre zubnú sklovinu a zuby, je vhodný aj pre diabetikov, keďže telo nepotrebuje inzulín na spracovanie tohto cukru. Brezový cukor potláča chuť na sladké (doplnok na chudnutie je produkt Chia )a obsahuje vitamín B a kalcium.

      Prednosti brezového cukru:

      Znižuje neprirodzený pocit hladu
      Odburáva chuť na sladké
      Napomáha tráveniu
      Priaznivo vplíva proti zápche
      Stabilizuje hladinu cukru v krvi
      Nezvyšuje potrebu inzulínu v tele
      Brezovy cukor je nízkokaloricky
      Zabraňuje tvorbe zubného kazu a zubného kameňa
      Znižuje tvorbu škodlivých baktérií v organizme
      Je použiteľný pri mykotických ochoreniach a aj pri candide
      Okysľuje, očisťuje organizmus
      Podporuje vstrebávanie vitamínov skupiny B i kalcia v organizme

      Vymazat
    5. Keď sa odporúča liečiť rakovinu javorovým sirupom a sodou, tak ako sladidlo by som zvolila určite javorový sirup.

      Vymazat
    6. http://www.demiurg.cz/ článok - Rakovinová brzda aneb alkalická bomba

      Vymazat
    7. Ja ako sladidlo nepoužívam nič už 5 rokov....... A to som kedysi jedol 2-3 menšie sladkosti denne (kakaové rezy, trubičky, horalku...)...Všetko je O PRIORITÁCH. Sladidlo nie je potreba organizmu, je to len potreba jazyka. A na každom záleží, či mu jazyk bude vládnuť za každú cenu, alebo nie...

      Marek & Marek G.

      Vymazat
    8. xylitol .... nebo nesladit vubec?

      Vymazat
    9. Ne všechno, co se prodává v prodejnách bio, jsou zbytečnosti. Viz např. oleje zpracovávané za studena
      http://www.czechfreepress.cz/cfp-doporucuje/umirajici-muz-si-vylecil-rakovinu-tlusteho-streva-za-pomoci-konopneho-oleje.html

      Vymazat
    10. K Anonymní26. května 2015 14:44 Robert.S.Morse: Zazracna detoxikace (pdf)
      "Rakovina a jiná onemocnění vyvolaná těžkou acidózou spotřebovávají sodík a další elektrolyty velice rychlým tempem. I proto bychom měli konzumovat co nejvíce syrového zásaditého ovoce a zeleniny." Ale pozor!, všeho s mírou. I zdravé věci ve velkém objemu jsou nevhodné. Přílišná spotřeba syrového ovoce a zeleniny příliš zatěžuje slinivku břišní. Rakovina by zřejmě nevznikla, kdyby tělo mělo dostatek enzymů produkovaných slinivkou. Problém moderní stravy je, že je příliš přesolená a rakovina může být ve spojitosti s reakcí těla na vysoký příjem sodíku z jídla, z průmyslových hnojiv, vzniká tzv. sodíková toxicita. Pozor na přílišné solení, vhodná je přírodně získaná sůl himalájská s nízkým obsahem sodíku. Sodíková přehlcenost je nebezpečný stav, který ještě komplikuje zvýšený příjem průmyslových fluoridů (jednak z pitné vody a jednak ze znečištěného životního prostředí, u nás hlavně na Ostravsku). Sodík by měl být ve správném poměru s draslíkem. Při rakovině se draslík dostává pryč a sodík napadá buňky. Když je nedostatek draslíku, je také vyšší nebezpečí srdečních příhod. Další problém moderní stravy je, že obsahuje příliš masa - právě ty enzymy, které jsou určeny pro trávení masa, také ničí rakovinné buňky. Méně masa = více enzymů pro trávení, resp. ničení rakovinných buněk. Maso též obsahuje hormony a jiná rezidua, což je zvláště pro nemocné nevhodné. Trávení mléčných výrobků rovněž spotřebovává hodně pankreatických enzymů. Krom toho funkci slinivky zatěžuje každý cukr. Jde tedy o to funkci slinivky odlehčit, aby více síly mohlo soustředit na ničení toxinů, popř. rakoviny.

      Vymazat
    11. A neni to tak ze ta kniha je z rukou americanu a ti presne todle chteji? Ste ovce v japonsku je stevie ve vsem a japonci se mnozi jak kralici. Znam dve zenske co se vylecily s rakoviny vysokymy davkamy stevie protoze stevie ma PH 9 a vysoke PH je nejlepssi lek na rakovinu a obe po tom otehotnely. Ale musi to byt stevie ne ty americke vyrobky rezene erithritolem kde je te stevie minimum nebo obdobne. Zamyslete se tenhle clanek je nesmysl. Je to tupa desinformace

      Vymazat
  3. Lékaři příslušné specializace vědí, jak rapidně se v populaci snižuje plodnost žen a zejména mužů. Převážná většina to nijak neventiluje až na výjimky. Dobře se na tom živí tzv. reprodukční medicína. Ostatně elity si na kontrole populace všemi dostupnými prostředky zakládaly vždy.
    Dobré informace ke zdraví jsou např. zde: www.naturalnews.com
    Když člověk hledá potraviny, které mu prospějí, jsou to ty, které podporují odvápňování šišinky. Čím více je šišinka zavápněná, tím více se daří vymývání mozků.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mäso (svalovina, vnútornosti), ryby, vajíčka, maslo, masť, zelenina....... To sú tie správne potraviny pre človeka. Tieto nemajú z čoho zvápenatievať šišinku, to majú na starostli obilniny a strukoviny s ich kyselinou fytovou, ktorá vyzráža vápnik...;-) Ďakujem, ja tento obrok nejem....

      Marek & Marek G.

      Vymazat
    2. Tak úplně jak píše Marek to není. Masné a mléčné výrobky zavápňují šišinku a jsou pro člověka zvláště v této době naprosto nevhodné. S tím, jak se blíží velká změna, bychom měli jíst méně masa. Akorát nás to stahuje do nižších vibrací. Z mléčných výrobků jsou vhodné kozí a ovčí a v mnohem menší míře, než je zvykem a než nám předestírají supermarkety, jejich akce a falešné zdravotní kampaně (jako že např. zvýšená spotřeba mléčných výrobků napomáhá proti osteoporóze).... Spoustu dobrých informací lze dohlednat na webu pomocí vyhledávačů. Není to tak, že internet jen krade čas. Naopak, čas na něm pracuje pro nás, protože se konečně můžeme dostat k zásadním informacím, k jakým jsme se před příchodem internetu neměli šanci dostat. Temňáci nechtěli, aby se web mezi lidi vůbec dostal, ale neuspěli... Jde také o to, abychom dávali prostor vyšší intuici, vnitřnímu hlasu, svému vyššímu já, které nás povede k tomu, co odpovídá našemu poslání a světelné přirozenosti.

      Vymazat
  4. Používám stevii jako jediné sladidlo již několik let a nepozoruji na sobě žádné její vedlejší účinky. Co se týká sterility, tak to ve svých létech už těžko posoudím :-)
    Je pravdou, že některá sladidla na bázi stévie mají horší chuť. Vše záleží na tom, jak se to snaží výrobce ošulit.
    Momentálně nejchutnější mi připadá "Tekuté stolní sladidlo na bázi steviol-glykosidů" od www.fansladidla.cz, které lze koupit u řady prodejců.
    Pokud bychom posuzovali všechna sladidla stejně přísně jako zde stévii, tak i přesto nakonec vyjde stévie jako vítěz.
    Jestli nakonec tento článek nepochází od nějakých lobistů bojujících za výrobce jiných alternativních sladidel. Jak dlouho se snažili bojovat proti stévii pomocí zákonů EU, to je všeobecně známé.
    V Japonsku prý používají stévii jako sladidlo již roky a roky. Ti musí nejlépe vědět, jak je to s jejím používáním.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ...Japonci asi vedia prečo ju používajú.... Tam sú v tomto období pokuty za to, keď má rodina viac ako 1 dieťa, nie ? No a stévia im môže dopomôcť k tomu aby druhé dieťa nebolo počaté, keď sa "stane nehoda" :D

      Marek & Marek G.

      Vymazat
    2. Marek & Marek G.

      To nemyslíte, doufám, vážně? Japonsko jako Čína, však je to oboje Asie, že? Kdyby Vás to zajímalo, Japonsko má opačný problém, stárnutí populace. Ne z důvodu neplodnosti, ale z důvodů ekonomických (rozepisovat se nebudu, vzhledem k tomu, že si máte očividně omezený všeobecný rozhled by to bylo zbytečné). Rozhodně ale nemají státem řízenou ekonomiku jednoho dítěte.

      Vymazat
  5. A proc se nyni tolik propaguje kokosovy panensky olej?
    Vite nekdo?
    Tedy krome toho, ze je to asi levne pro vyrobce a drahe pro kupujiciho.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kokosový olej je BEZ POCHÝB najzdravší rastlinný olej. Ale aj tak sa "nechytá" na maslo pasúcich sa kráv, či na masť napr. divej svine, alebo tuk iného kvalitne živeného ŽIVOČÍCHA.

      Marek & Marek G.

      Vymazat
    2. Také nad tím přemýšlím, je mi to divné, proč mám pocit, že to má nějaký háček.

      Vymazat
    3. Marek & Marek G.
      Celkem jsem po tom dost sla a hlavne jsem to testovala na sobe.
      Je to jidlo, takze ublizit to nemuze.
      Zjistila jsem, ze vsechno vychazi z jedne jedine studie, kdy polovine lidi davali kokosovy olej a druhe ne a ta prvni skupina zhubla.
      Od te doby vsichni na to pisou ty superlativy a vsichni je opakuji.
      Tak to vidim.
      No souhlasim s tim maslom a kvalitnim sadlem.
      Ale za kvalitnejsi rostlinny tuk i kdyz uplne jiny, jineho slozeni (retezce porad povazuji kvalitni olivovy olej),
      Jinak ten kokosovy olej, mne chutna, jsem zdrava jako repa, ale to jsem i tak, ale zacala jsem po nem pribirat a vzdycky mne vytahne z ketozy.
      Prestanu po nem hubnout.
      Tak to je tak ma osobni zkusenost.
      Jsem maser.
      Prestoze, pisou jak je skvely na masirovani se nehodi.
      Na pokozce vzdycky spis vyschne, ale zase uzasne leci vsechna zraneni i ta co se treba podeberou, tedy skvele desinfikuje. (kys. laur.)
      Hubnout pomaha pry jen lidem, kteri maji bricho - tuk usazeny v brise, pak pry jeho uzivani ztraci vyznam.
      Ja bricho nemam, mam problemy jinde.
      Takze spis mne zajima jake mate osobni zkusenosti.
      Porad to vidim jako velmi kratky cas tedy jeho uzivani a zadne studie na to aby ho mohly tak propagovat, jak je nezavadny z dlouhodobeho hlediska......
      Nazory lidi, bohuzel casto jsou jen kognitivni.
      Jsme uz tak zformovani, ze si ani neuvedomujeme nakolik ovlivnitelni a manipulativni a zmanipulovani jsme.
      Staci, ze se s tim nejaka myslenka ztotozni a vykonano jest.

      Cehea

      Vymazat
  6. Taky je otazka, kolik ji musi clovek snist, aby tohle platilo. Na druhou stranu je zajimava ta cilova skupina ... kolik lidi pouziva stevii, kolik ji vubec zna. Nektere skupiny obyvatelstva jsou uplne mimo jeji dosah a budou, pokud se nebude pridavat uplne vsude spolu s cukrem a aspartamem.
    Jeste mame med, javorovy sirup,xylitol + ?, snad nejsou taky kompromitovany.
    A cilene vyuziti jako antikoncepce zni take, ve srovnani s reputaci hormonalniho reseni, nadejne....

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je pastička na fanatiky zdravé výživy. Těch moc v populaci není, ale trh je to slušný. Až se divím, co obchody se zdravou výživou všechno nabízejí a co lidí to kupuje, jen aby byli zdraví.

      Vymazat
    2. A pritom zdravie (čo sa potravín týka) PRE ČLOVEKA pochádza z tiel živočíchov, lebo pre človeka je tá najlepšia strava vysokotuková (živočíšne tuky, alebo kokosový tuk - ten ale len ako doplnok), strednebielkovinná a nízkosacharidová, samozrejme čo najkvalitnejšia (od farmárov, domáce...). To je proste fakt, ktorý už pár rokov pomaly vychádza na svetlo sveta, a o ktorom ja už veľmi dobre viem od začiatku roku 2010.

      Marek & Marek G.

      Vymazat
    3. ale stévie už se přidává takřka všude od kofoly, po minerální vody, také v lécích, vitamínech co koupíte v lékárně, džusích, sušenkách, a polotovarech, mužete ji pít denně aniž byste o tom věděli

      Vymazat
    4. Proč asi? Toť otázka, na kterou by mě zajímala odpověď.

      Vymazat
  7. Jakmile stevie jako selfie má u těch druhých zaruceny kšeft.....
    .

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Asi před dvěma měsíci jsem si uvědomila, že mi nevyhovuje žádná zubní pasta, protože jsou v každé té zubní pastě nějaké ty chemikálie a jedy. Nagůglila jsem si tedy výraz: domácí zubní pasta. Přečetla jsem si tam návod, že si žena již léta vyrábí pastu z kokosového tuku, tree oilu, jedlé sody a drcené stevie- a že si tím čistí zuby celá rodina včetně dětí již 15 let.
      Ten návod mi ale připadal složitý a nezdála se mi tam ta stevie a soda a tak jsem si vymyslela svou vlastní zubní pastu.:) Ta se skládá pouze z panenského olivového oleje, v němž je se louhuje trvale hřebíček. Čistím si zuby pouze jednou denně a to tak, že každé ráno naleju malé množství oleje do skleněné mističky a vyčistím si tím zuby. Čistím si tímto způsobem zuby již dva měsíce a pozoruji, že mám pak v puse dokonalý pocit čistoty a že se mi ozdravila celá ústní dutina- mám dokonale růžové dásně i jazyk. Když mi v mističce zbude ještě trochu oleje, natřu si s ním paže nebo nohy.:) Kartáček po každém použití propláchnu horkou vodou a jarem, aby nebyl mastný.
      Toť můj příspěvek na domácí zubní pastu bez stevie.

      Vymazat
    2. Čistim si zuby nekolikrat denne a bez pasty, jiz nekolik let. Pasta neni důležitá, to mi ve finále potvrdila zubařka a mé zuby, chodim jen na kontroly a nejsou nutné zasahy. Obcas pouziju jedlou sodu.

      Vymazat
  8. A neneapadlo vás, že to vůbec nemusí být pravda a jde opět jen o to, lidi odradit od zdravých věcí? Přece si nenechají kazit inzulinový byznys.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně to jsem chtěl říct ve svém příspěvku o kousek výše! (Anonymní26. května 2015 12:00)
      Vždyť si s námi mohou hrát jako kočka s myší. Dnes vymyslí takovou teorii a zítra zase nějakou jinou, protože jiná zájmová skupina začala platit o něco více. Každopádně škody, které působí podle tohoto článku stévie proti jiným sladidlů, jsou naprosto minimální. A když budu cynický, tak podle mého názoru omezování porodnosti pomocí stévie bude pro přírodu určitě méně škodlivé než pomocí dnešních antikoncepčních medikamentů. Vždyť na to už doplácejí i ryby žijící ve vodě, do které se ty medikamenty dostanou. Už nejsou schopny se rozmnožovat ani oni a jsou samý nádor.

      Vymazat
    2. Konečně rozumný názor.

      Vymazat
    3. Jsou tady rozumnější.

      Vymazat
    4. http://www.serendipity.estranky.cz/clanky/zdravi/jed-jmenem-aspartam---stevia---prirodni-sladidlo.html
      ale prečítajte si to celé a potom si urobte názor.
      Napr. do Japonska sa nesmie dovážať iná Coca Cola ako sledená len stéviou – žeby Coca Cola a jej majitelia a všetci Japonci boli na hlavu ? 

      Vymazat
    5. Stevia kvuli vysokemu PH zlepsuje imunitu nici rakovinu zubni kazy atd a to cele kolem neplodnosti je nesmysl. Japonci jinaci sladidlo nepouzivaj skoro vubec a s mnozenim problem nemaji. Nic zdravejsiho neexistuje. A autory takovych vlanku by mely soudit jako vrahy protoze takove desinformace pak odrazuji lidi jako toho pana s rakovinou co napsal cim ted mam sladit kdyz stevia je spatna. Pritom staci jist hodne stevie. Ciste bez erythritolu. Zeleninu. Pit vodu a rakovina prejde sama bez leceni. Znam ctyry lidi co se tak vylecily. Jedna uz mela metastaza. Takze sory ze budu sprosty ale toho zmrda co todle napsal nakopat do prdele

      Vymazat
  9. Všem co hledají alternativu k jedu jméne cukr: Používejte třeba agávový sirup. Nejlépe nefiltrovaný.

    OdpovědětVymazat
  10. K depopulaci: Anonymní 16. ledna 2013 15:35

    Už zřejmě chápu, proč globalisté tolik usilují o depopulaci Země od velkého množství lidí. Nakopla mě k tomu tato pasáž z výše uvedeného článku :"Nárůst populace se dostává velmi blízko optimálnímu množství energie, která způsobí posun ve vědomí. Tento posun ve vědomí změní politiku, peníze, energii."
    A ONI ten posun za žádnou cenu nechtějí, aby udrželi tento morbidní systém dále na živu, své pozice, svou moc, své falešné peníze !
    Je to přesně o transformačním probuzení vědomí kritického množství lidí, kdy dochází ke kvantovému skoku ve vědomí, myšlení a realitě !
    (viz též tato související pasáž v článku výše :"Začal jsem si být vědom matice vyššího já, kanálu ke zdroji. Všichni máme vyšší já, nebo část nadduše naší bytosti, kanál. Všechna vyšší já jsou spojena jako jedna bytost. Všichni lidé jsou spojeni jako jedna bytost. Pak se světlo změnilo na nejnádhernější věc, kterou jsem kdy viděl: mandalu lidských duší na této planetě. Viděl jsem, že jsme nejnádhernější stvoření - elegantní, exotická… vše.)"
    ONI (globalisté, bilderbergové, illumináti apod.) to vědí, a za každou cenu nás lidi od tohoto fenoménu poznání, odhalení chtějí natrvalo (navěky) odstřihnout. Neboli dělají cosi zoufale podobného (jen přízemně nedokonale kopírují - naštěstí pro nás !), co Bůh zamýšlí udělat po konečném zúčtování s Temnotou - odstřihnout, odříznout ji do věčné izolace od ostatního Stvoření !
    A další související info o zúčtování s temňáky: http://www.orgo-net.blogspot.cz/2013/01/aolian-stara-atlantida-motor-zivota.html

    OdpovědětVymazat
  11. Na jiném alternativním webu jsou informace o zdraví, které jsou volně dostupné a ne třeba se přihlásit, jako např.: http://www.matrix-2001.cz/clanek-detail/7794-jak-spolu-souvisi-autismus-neurologicke-poruchy-vakciny-gmo-msg-a-aspartam/ Obsahuje mj. i toto:
    ..."Je to proto, že si právě čtete tento článek. Je to proto, že probouzení vědomí, jak tomu mnoho lidí říká, dosáhlo kritického bodu a nyní již nejde zastavit. Probíhá řetězová reakce. Témata, o kterých nikdo nemluvil a nevěděl před 10 lety ... jsou nyní nucena na světlo i v mainstreamových médiích, která zoufale balancují mezi totální ztrátou kredibility, a přiznáním své role jakožto někoho, kdo umožnil tomu všemu zlu existovat tak dlouho bez povšimnutí. Pochopitelně tu nemluvím o vědomé konspiraci, naporostá většina těchto efektů je důsledkem šikovné kompartmelizace. Jak jsem již psal na začátku, těch lidí, kteří opravdu v plném rozsahu chápou, co dělají, je velmi málo, a to jak na tom dobrém, tak na tom špatném konci. Mnoho lidí je prostě motivováno penězi, mocí, společenským statutem, a tak hrají hru se systémem a celou dobu si racionalizují tu svojí malou část zla, kterou mají pro systém vykonat, a nechtějí nebo nejsou schopni vidět, čeho se ve skutečnosti účastní."

    OdpovědětVymazat
  12. Japonci sladia steviou takmer všetku čokoládu už desiatky rokov, je vidieť ako im rapídne klesla populácia.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Bohužel k lidem v zemích, kde je ta opravdová populační exploze, se stévie jen těžko dostane. Takže třeba i díky stévii se jen dále rozrůstá masa hladových chudáků proti těm stévii užívajícím.

      Vymazat
  13. Znáte novou cocacolu? Hádejte čím je oslazena :-D :-D :-D

    http://www.google.cz/imgres?imgurl=http://www.vypito.cz/uploads/images/zelena-coca-cola-life/coca%252520cola%252520life%252520zadek.png&imgrefurl=http://www.vypito.cz/limonady/zelena-coca-cola-life&h=626&w=700&tbnid=BcPODrMj4VOYvM:&zoom=1&docid=_6rWxA1cMRYUJM&ei=k6dkVePxMeuoygOKwIK4CQ&tbm=isch&ved=0CCoQMygLMAs

    OdpovědětVymazat
  14. Když jsem se stévií začínala (1x denně 1-2 pilulky do kafe), bývalo mi po něm dost zle od žaludku. Pak jsem na nějakou dobu vysadila a nedávno se k občasnému užití vrátila a nedělá mi teď problémy. Ale kdo ví, jestli to bylo stévií...

    Mimochodem, kdo řešíte sladidla, doporučuji výborný článek a video Margit Slimákové: http://www.margit.cz/cukr-a-zdrave-alternativy/.

    OdpovědětVymazat
  15. Aha, všechna sladidla jsou škodlivý, cukr je škodlivý, takže podle všeho je VŠECHNO škodlivý, no tak to snad co nejrychleji umřít, abychom byli konečně po té smrti zdravý. Prostě mrdat na to. Mimochodem, zdraví není tolik o žrádle, jak si možná někdo myslí, takže STRESOVAT se kvůli tomu, jestli žereme ty "správný" a "zdravý" potraviny, je vlastně horší, než si pěkně dopřát to tzv. nezdravé, ale v klídku a pohodě, tudíž NO STRES! Taky jsem řešil (a ještě tak nějak řeším aneb nežeru smažený a aspartam atd.), ale asi se na to fakt už vyseru a půjdu si dát něco do toho super nezdravýho Mekáče, pořádně se naliju Coly (samozřejmě s rumem a vodkou) a k tomu krábu cigárek a polibte mi víte co...

    A k té depopulaci: Musím říct, že současný systém mě opravdu spolehlivě odradil od chtění vlastního dítěte, takže si můžu bejt klidně impotent a vůbec mě to nemusí srát, jelikož v tomhle světě nemám nervy na vlastní dítě a na ty všechny sračky, kterým by bylo nuceně vystaveno (mám na mysli hlavně povinný vzdělávací systém aneb velká sračka, však to každý zná, jelikož tím prošel, vč. mě, takže vím, co nechci, no potom jsou tady další faktory, jakos třeba povinný očkování....)

    Sečteno podtrženo: Proč tady vlastně žiju? Co to má za smysl? Nejsem slavnej, nejsem bohatej, nejsem hajzl, nechcu dítě, nechcu ženu, TAKŽE co vlastně chci? Nevím, prostě nevím, co mám chtít. Umřít? Na co jinýho se mám těšit, než na tu smrt... Nebo mi někdo vyměnte myšlení, abych byl někdo jinej, komu se tady všechno bude líbit a bude třeba těžkej kariérista a bude žít tak nějak samospádem automaticky, aniž by o něčem přemýšlel.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Příspěvek, který přesně vystihuje, proč se u nás nerodí děti. Není motivace! Mám si pořídit dítě a přivést ho do toho bordelu, který ve světě vládne? Co to děcko čeká? Nic pěkného to není. Můžu si takovou surovost, jako je početí, vůči tomu človíčku vůbec dovolit?
      Lidé v takové Indii to neřeší, protože nemají informace. Jinak by si to jistě také stokrát rozmysleli.
      Mimochodem, nevíte někdo o nějakém článku, kde je objektivně popsáno, jak žijí staří lidé v takové Číně, Indii nebo Africe? Jaksi se o tom taktně mlčí. To plození dětí je často vysvětlováno tak, že lidé počítají s tím, že se o ně děti ve stáří postarají. Je to opravdu tak?

      Vymazat
    2. Anonymní26. května 2015 23:41
      Taky jsem řešil tu otázku proč a i když ji stále nemám uspokojivě zodpovězenou, zřejmě jsem si sám vybral své místo zrození, čas a události s tím spojené. A vím, že není možno změnit k lepšímu nic na vnějším stavu reality dříve, než uskutečním kvalitativní změnu sám v sobě(podstata všech cest duchovního rozvoje), což je mnohonásobně těžší než vysadit 10000 stromků na odlesněné pláni nebo se upracovat xmrti pro dobro druhých ...
      Na druhou stranu je současná globální akcelerace negativna nutná k sundání pohodlných brýlí většiny populace z matrixu neprobuzené západní kultury(a nejen její), bez čehož ke kvalitativním změnám lidstva jen tak nedojde.
      Je to naše společná hra, kde jsme herci i poblikum zároveň :)

      Vymazat
    3. Když dítě plánujete, tak je to většinou z lásky k někomu a nezamýšlíte se nad tím, jestli ho přivést do tohoto světa. Mám pocit, že takové úvahy mají jen lidé, kteří příliš sedí na internetu a nemají navíc vhodného partnera, se kterým by dítě měli. Taky se nad tím asi ženy zamýšlejí méně než muži. Když prostě dítě chcete, tak věříte tomu, že má smysl ho přivést kamkoliv. Nikdy v historii nebyly podmínky ideální, ale když už se dítě narodí, má to svůj smysl a vždycky se to nějak udělá.

      Vymazat
    4. Jojo, hrdinové jsou odsouzeni k jakesi samotě, jste na dobré cestě najit svuj cil pro nejž jste se rozhodl narodit na teto planetě. Dobře ty pocity znám. Už s tech sra.ek systému mám i zabavu...obcas také ne, neb mám 2 deti, ale i to jsem sivybral, tak s tim nejak pracuji, jak nejlepe umim. A tešim se na vnoučata jednou, protoze ty teprve pro systém zmršim, aby byli šťestné. :)

      Vymazat
    5. Láska na tomhle světě neexistuje. Všechno je jen o penězích a majetku. A mít děti je taková ta všeobecná společenská norma a jelikož většina lidí jsou normovaní paňáci, tak proto mají děti, jenom aby se nelišili od ostatních. Na druhou stranu nechceš-li bejt podle ostatních, tak seš prostě sám, tak to je, jelikož nezapadáš, tak se nemáš s kým bavit a nikdo tě nemá rád. A potom se chodíš vykecávat třeba sem :D. Anonymně samozřejmě, jak jinak. Ale stejně se toho nevzdám, než abych se znormalizoval, to radši budu sám až do smrti, aspoň se nemusím o nic starat a nikdo mě neotravuje. Jo jo, holt nejsem a nebudu nikdy slavnej a bohatej, ale to je mi taky jedno, po tom vůbec netoužím, akorát mě sere, že mě nikdy nikdo nebude brát vážně, jelikož nejsem žádná ikona, z čehož vyplývá, že nemá smysl se ani s nikým bavit, když tě nikdo nebere vážně. Každopádně největší smysl mi v podstatě dává občas napsat tady jako anonym a třebas někdo jiný také něco odpoví. Většinou sem stejně píšu, když jsem nasranej. Lepší ať mě nikdo nezná, než aby si ze mě každej utahoval, jakejže jsem to ubožák.

      Vymazat
    6. Všechno je jen o penězích a o majetku - tak to chtějí temnáři a také chtějí život lidí co nejvíce kazit včetně sdružování lidí s vyššími duchovními vibracemi, protože to by je mohlo ohrozit. Spousta lidí je slavná a bohatá mj. z důvodu, že nějakým způsobem podporují temnářskou agendu. Temnáři vědí, kdo by pro ně mohl být nebezpečný a takoví lidé to zpravidla mívají těžké. Na to ukázaly např. sezení psycholožky Dolores Canon, které zjistila, že po 2. světové válce bylo hned několik vln inkarnací star-seedů. Ale že ta první občas nedopadla dobře, že sem lidé šli sice s vyšším posláním, ale tlak okolí byl velký, že někteří spáchali sebevraždu...I když tak úplně a vždy to není, protože duchovní lidé mají ochranu... Mnoho nepříjemného je ale už za námi a před námi se otevírá něco jako přelom věků. Z toho hlediska i osamocení lidé v současnosti mají velké štěstí. Protože vcházejí právě do této doby...Je to prý tak, že každý má k sobě párovou duši (anglicky se to uvádí jako soul mates), které kdysi byly spolu a pokud teď nejsou u sobe, tak se k sobě navrací. Galaxie Mléčná dráha a Galaxie Androméda mají opačnou polaritu a jsou to soul mates. Směřují k sobě a to pohltí, jinými slovy překoná, veškerou temnotu ležící mezi nimi...

      Vymazat
  16. Divím se, že to tu nezaznělo, ale již léta je známo, že sója snižuje plodnost (viz http://gnosis9.net/view.php?cisloclanku=2005060025). Čtěte pozorně etikety a budete překvapeni, kde všude sóju dávají. Dokonce i u potravin, kde byste to vůbec nečekali, najdete na etiketě nápis MŮŽE OBSAHOVAT STOPY SÓJI. To už nemůže být náhoda.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Není to náhoda. Téměř všechna sója je geneticky upravovaná, Takto upravované potraviny se podílejí na zavápňování šišinky (je to důležitý orgán mimosmyslového vnímámí). Takový člověk pak má vymytý mozek, přeprogramované myšlení, jeho tzv. vyšší intuice zakrňuje. Není schopen duchovního probuzení a růstu. Dělá ochotného poskoka temnářům nejen za peníze, ale i dobrovolně.

      Vymazat
  17. Taky se mi to nějak nezdá. Stevia se přišla před několika lety, ale sníženou porodnost registruji už od Černobylu. Podívejte se, co denně do sebe dostáváte chemie - v jídle, pití i ve vzduchu. To za totáče v takové míře neexistovalo a navíc ženy rodily mnohem mladší. Prostě stát mladou rodinu nějak zabeypečil. Dnes jsou mladí lidé více "zodpovědní" a nejprve si budují karieru a poznávají svět. Když už se rozhodnou konečně pro dítě, mají už tělo plné chemie. Momentálně si nevybavuju žádnou rostlinu, která by vyvolávala rakovinu, tak proč zrovna stevie? Indiáni ji odnepaměti žvýkají před spaním a téměř nemají zubní kaz. CZK

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mě se to taky zdá jako "kachna" vypuštěná spíš proto, že stévie je naopak léčivá, obzvlášť pro lidi s cukrovkou. Indiáni mají genetický předpoklad k diabetu a nejen proto stévii používají. Ve srovnání s aspartamem (původně jed na mravence) a rafinovaným cukrem - co na to říct..., jen ta nahořklá chuť cukru se moc nepodobající, ale do limonády je to fajn, každopádně všeho s mírou jak bylo řečeno http://www.mutual-help.eu/cs/product/?productName=sladik-s-extraktem-ze-stevie-tabletky-500-101&productColor=101 ...co se týká plodnosti, větší problém vidím ve zbytcích léčiv zvlášť hormonů, které se dostávají do vody, kterou zase pak pijeme...dokonalá recyklace

      Vymazat
  18. Nepoužívam stéviu, nechutí mi. Ale nemyslím, že by bola škodlivá. Neplodnosť možno spôsobujú iné látky nachádzajúce sa v rastline. Sladidlo je len z vyextrahovaných steviozidov. Horšie je, že len málo stéviových sladidiel je z čistej stévie. Väčšinou máte 98% erytritolu a 2% steviozidov. Úplne príšerné sladidlo je však xylitol. Ľudia si mýlia brezový cukor- xylitol s brezovým sirupom, čo je niečo úplne iné. "Brezový" cukor je v skutočnosti málokedy z briez, najčastejšie je z kukuričných stvolov (teda z odpadu, možno z GMO?), ktoré sa najskôr namáčajú vo vode a potom sa spracovávajú príšerným chemickým procesom za použitia katalyzátora, ktorým je niklovo - alumíniová zlúčenina. Nič prírodné ,ani zdravé.Najväčší svetový producent xylitolu je Čína. Ja som si kedysi ako kritérium výberu sladidla stanovila bezpečnosť výrobného procesu. Najlepšie zo všetkého mi vyšiel trstinový cukor, potom nerafinovaný repný cukor a ani stévia nevzniká pri nejakom zdrvujúcom chemickom procese. Záťaž pankreasu netreba podceňovať ale ani preceňovať. Sladidlá, ktoré obchádzajú pankreas likvidujú pečeň, ak sa používajú vo veľkom. Aj fruktóza. Keď už konšpirácie, tak by som sa zamerala na xylitol. Teraz ho už dávajú skoro do každej prírodnej zubnej pasty, do žuvačiek. A koľko žien pobláznila Dukanova diéta...

    OdpovědětVymazat
  19. Věřím příRODě, věřím bylinkám. A věřím i Stévii, ale pozor žádné tablety, pěkně si vypěstovat rostlinku a nasušit, třeba v sučičce na max 30-40 stup.Celsia aby se nepoškodila.
    Nevěřte všemu co kdo kde napíše, internet vezme všechno, asi jako papír.
    (s)mějte se :-)
    Ondřej

    OdpovědětVymazat
  20. Dobrý den, jsem Maria Iliana Mendez jsem byl trpí rakovinou štítné žlázy, která byla potvrzena jako stupeň čtyři, doktor mi řekl, že tam byl malý jsem mohl udělat, protože jsem byl nereaguje na léčbu, ale můj přítel přišel do mé záchraně objednáním tohoto konopí Olej z Dr. Roland, který řekl, byl pomáhá trochu boj o pacienty proti rakovině různých typů, takže jsme se rozhodli dát mu šanci, tak daleko jsem zlepšil dokonale velmi dobře a v současné době můžu chodit po domě úplně sám, to je Nejlepší zprávou musím se s vámi podělit. Pokud opravdu chcete být vyléčen z rakoviny poté kontaktujte Dr. Roland co nejdříve prostřednictvím e-mailu níže. Cítil jsem, že je to nutné, i nechat ostatní, kteří trpí tímto onemocněním akutní, že jakmile máte dobrou Cannibas olej, je to opravdu může dát jeden zvukový druhou šanci na život. pokud se stalo, že se v případě potřeby této Cannibas oleje můžete obrátit na nadaci, která mi dodaného Cannibas olej.
    E-mail: rolandsmithmedicalgroup@yahoo.com
    webové stránky: www.rolandsmithmedical.wix.com/medicals

    OdpovědětVymazat
  21. Doporučuji udělat si výzkum na poli historie a hysterie okolo stévie z posledních dob (výše uvedená kniha byla vydána v r.1977, kdy snaha dostat stévii úplně z trhu komkurencí vrcholila - a žel se jim to i povedlo..:-/ ) Indiáni tuto rostlinu jako sladidlo užívají stovky let (za tu dobu by jistě vymřeli, kdyby to byla pravda..) V Japonsku se používá stévie jako sladidlo ze 40%! A Japonci mi nepřijdou jako národ, který by o své zdraví nepečoval..https://www.celostnimedicina.cz/pribeh-dvou-sladidel-aspartamu-a-stevie.htm Lístků ze stévie bych se vůbec nebála. Umělá sladidla vyrobená ze stévie - tady už je prostor k polemice. Viz zajímavý průzkum: http://galenus.cz/clanky/vyziva/aditiva-stevie S přáním pěkného dne Ludvika

    OdpovědětVymazat
  22. Výše publikovaná kniha byla vydána v době, kdy se kolem stévie rozpoutala světová hysterie a konkurence se jí snažila dostat z trhu. Což se jí žel povedlo (https://www.celostnimedicina.cz/pribeh-dvou-sladidel-aspartamu-a-stevie.htm ). Indiáni jí používají stovky let. Zatu dobu by myslím už vymřeli. Japonci jí používají ze 40% jako sladidlo. http://www.alter-med.cz/scripts/index.php?ac=clanek&idcl=598&idkat=13 Lístků bych se nebála vůbec. Co se týče umělých sladidel ze stévie, tady už je prostor k polemice. Dooručuji zajímavý průzkum: http://galenus.cz/clanky/vyziva/aditiva-stevie . S přáním pěkného dne zdraví Ludvika

    OdpovědětVymazat
  23. No já nevím, ta depopulace se mi nezdá. Vždyť právě naopak, čím více lidí v komerčním světě bude zapojeno do hry, tím více dělníků a zároveň spotřebitelů bude generovat větší zisk. Co by získal hospodář, který zdecimuje své stádo?

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.