29. května 2015

Putin reaguje na americké přípravy na válku


Putin změnil zákonnou definici "válečné oběti" poté, co Obama rozbil smlouvy s Ruskem 

http://www.whatdoesitmean.com/index1872.htm
May 28, 2015
By: Sorcha Faal, and as reported to her Western Subscribers
Překlad: Orgonet


Bezprecedentní globální přípravy na válku nadále pokračují,  jak praví nová zpráva ruského Ministerstva obrany (MO) pro vnitřní potřeby Kremlu. Zpráva dokazuje, že tyto přípravy jsou nutné, protože masívní konflikt mezi Ruskou federací a silami Obamova režimu je možná nyní již „nezastavitelný“, poté, co Obama v minulém týdnu zničil dvě z posledních zbývajících smluv existujících mezi Ruskem a USA, určených k zajištění míru.

Podle této zprávy v úterý president Obama odvolal jeden ze stavů státní nouze a poté zrušil exekutivní příkaz, který zajišťoval platby za ruský uran v programu „Megatuny na megavaty“  (Pozn. Orgonet: prodej nepotřebných ruských zásob uranu získaných ze zrušených jaderných hlavic do USA, kde je tento uran používán jako palivo jaderných elektráren). 

Včera pak přikázal, aby NATO porušilo svou smlouvu podepsanou s Ruskem v r. 1997, zakazující umístění permanentních západních sil v Lotyšsku. Protože USA a EU hromadí stále více vojsk v pobaltských státech, president Putin byl „nucen“ provést dodatečné přípravy na válku tím, že: 1. podepsal rozkaz, v němž reformuloval pojem „oběť války“, 2. přikázal okamžité rozmístění jaderných střel a antibalistických systému do Kaliningradu.

Rozkaz o „válečných obětech“, který president Putin podepsal dnes ráno http://tass.ru/en/russia/797224 , jak vysvětluje smlouva, upravuje seznam státních tajemství, tím, že modifikuje větu „odhalování informací ztrát na životech v době války“  doplněním slov „a v době míru během speciálních operací“, tak, aby ruská vojska, pokud bude zapotřebí, mohla být použita „preemptivně“ proti vojskům Obamova režimu, plánujícím útok na Rusko bez formálního vyhlášení války. 



Dále president Putin přikázal http://sputniknews.com/us/20150528/1022658842.html okamžité rozmístění komplexů jaderných střel Iskander-M http://en.wikipedia.org/wiki/9K720_Iskander a obávaných obranných systémů střel země vzduch S-500 http://en.wikipedia.org/wiki/S-500_(missile) do oblasti Kaliningradu, odkud mohou zaútočit „atomovou silou“ na každou základnu NATO na evropském kontinentě a UK do 30 minut.

I když tajemník NATO generál Jens Stoltenberg nazval toto rozmístění jaderných raket do Kaliningradu „neoprávněným, destabilizujícím a nebezpečným“ http://sputniknews.com/us/20150528/1022658842.html , a on i president Obama charakterizovali ruský vztah k Západu jako „stále agresívnější postoj“ http://www.voanews.com/content/russia-launches-military-games-as-nato-conducts-drills/2791055.html , zpráva kriticky poznamenává, že ani jeden z nich, ani jiný západní leader dosud neodpovědeli na uniklé kabelogramy amerického Ministerstva vnitra z r. 2011, dokazující jejich záměr zahájit válku s Ruskem http://english.pravda.ru/russia/politics/23-12-2010/116336-wikileaks_reveals_nato_attack_plan_against_russia-0/



Tyto tajné americké kabelogramy unikly do Wikileaks http://english.pravda.ru/russia/politics/23-12-2010/116336-wikileaks_reveals_nato_attack_plan_against_russia-0/ téměř okamžitě po vstupu presidenta Obamy do úřadu, a dokazují, že president Obama se svým režimem zahájil svůj plán totální války proti Ruské federaci, včetněpoužití 9 divizí NATO http://www.theguardian.com/world/2010/dec/06/wikileaks-cables-nato-russia-baltics složených z vojenských sil USA, UK, Německa a Polska k přímé invazi do Ruska v r. 2010.

Jeden z těchto kabelogramů podepsaný hlavou amerického Ministerstva vnitra, Hillary Clintonovou, je datován 26. ledna 2010, psaný americkým diplomatům v NATO, kde zdůrazňuje, že plán války proti Rusku musí být udržen v naprosté tajnosti, se říká: „Spojené státy se silně domnívají, že tento plán by neměl být diskutován na veřejnosti.“ http://english.pravda.ru/russia/politics/23-12-2010/116336-wikileaks_reveals_nato_attack_plan_against_russia-0/

Clintonová dále píše, že plány na válku s Ruskem jsou „na nejvyšším stupni utajení NATO“ http://english.pravda.ru/russia/politics/23-12-2010/116336-wikileaks_reveals_nato_attack_plan_against_russia-0/ , a že „veřejná diskuse o eventuálních plánech by podkopala jejich vojenskou hodnotu“ http://english.pravda.ru/russia/politics/23-12-2010/116336-wikileaks_reveals_nato_attack_plan_against_russia-0/ .

Clintonová dále dodává, „dovolíme-li jim odhalit tyto plány NATO, oslabíme všechny naše spojence“ http://english.pravda.ru/russia/politics/23-12-2010/116336-wikileaks_reveals_nato_attack_plan_against_russia-0/ , a v případě úniků do tisku přikázala americkým diplomatům lhát http://english.pravda.ru/russia/politics/23-12-2010/116336-wikileaks_reveals_nato_attack_plan_against_russia-0/ . Také jim navrhla únikové odpovědi jako: „NATO nediskutuje své konkrétní plány“ http://english.pravda.ru/russia/politics/23-12-2010/116336-wikileaks_reveals_nato_attack_plan_against_russia-0/ , a agenti byli poučeni, aby řekli, že „plány NATO nejsou orientovány na žádnou zemi“ http://english.pravda.ru/russia/politics/23-12-2010/116336-wikileaks_reveals_nato_attack_plan_against_russia-0/ .

Pokud jde o „souhru náhod“, že Obamův režim plánoval válku proti Rusku v r. 2010 přes baltskou oblast, jak uniklé kabelogramy jasně ukazují, vzhledem k tomu, že president Obama a NATO tento týden porušili svou smlouvu s Ruskem z r. 1997 http://sputniknews.com/military/20150528/1022656291.html , zakazující rozmístění západních vojsk v oblasti Baltu, není žádných pochyb, že tito „šílenci“ opravdu chtějí začít 3. světovu válku. 



Ještě horší a skandálnější je, jak zpráva uvádí, že president Obama je nyní nejmocnějším americkým vůdcem v celé historii http://www.infowars.com/emergency-powers-give-barack-obama-authority-over-just-about-everything-during-a-major-national-crisis/ , a vládne své zemi za 32 trvalých platných stavů státní nouze, http://www.usatoday.com/story/theoval/2015/05/26/obama-russia-non-proliferation-executive-order/27973753/ (i když tento týden jeden zrušil kvůli ruskému uranu), a tyto stavy státní nouze mu dávají nyní ve skutečnosti více pravomocí a dostupné vojenské síly než měl Adolf Hitler v nacistickém Německu http://www.infowars.com/emergency-powers-give-barack-obama-authority-over-just-about-everything-during-a-major-national-crisis/ .

A protože jeho vicepresident Joseph Biden prohlásil tento týden celé planetě, že Obamův režim nepřijme myšlenku globálních sfér vlivu jiných než amerických http://rt.com/usa/262573-biden-spheres-influence-russia/ , zpráva uzavírá, že na presidentu Putinovi zůstává zajištění budoucí bezpečnosti křesťanského světa proti těmto „satanistům“, kteří mají v úmyslu nejen zničit Ameriku, ale i všechny ostatní země, které mohou, svou morální zkažeností, duchovní/náboženskou destrukcí a policejním státem... ve své šílené honbě za totální nadvládou, aby se mohli dále obohacovat.



May 28, 2015 © EU and US all rights reserved. Permission to use this report in its entirety is granted under the condition it is linked back to its original source at WhatDoesItMean.Com. Freebase content licensed under CC-BY and GFDL.

[Ed. Note: Western governments and their intelligence services actively campaign against the information found in these reports so as not to alarm their citizens about the many catastrophic Earth changes and events to come, a stance that the Sisters of Sorcha Faalstrongly disagrees with in believing that it is every human beings right to know the truth. Due to our missions conflicts with that of those governments, the responses of their ‘agents’ against us has been a longstanding misinformation/misdirection campaign designed to discredit and which is addressed in the report “Who Is Sorcha Faal?”.]


20 komentářů:

  1. To už tady bylo...20 ledna 1980 byl utok na SSSR . Rusové použili novou zbran Psycho-energic Range Cintidy a zničili okamžitě tento USA hokus pukus..To se opakovalo 12.dubna 1981.kdy raketoplán Columbia vystartoval se špionážním poslaním s Youngem a Crippenem..Byl zničen sedmi Kosmosférami a astronauti byli okamžitě mrtví..Tož,tak..Zdroj-Gambit mahátmu...strana 400...

    OdpovědětVymazat
  2. Orgo, diky za další článek. Do souvislostí se hodí tento: http://www.ac24.cz/zpravy-ze-sveta/6064-prislusnik-americke-tajne-sluzby-kazdy-teroristicky-utok-na-usa-byl-nafingovany
    Jak uvedl jeden z amerických zdrojů, jde jim hlavně o vybuzování strachu. Vždyť na strachu je založená celá vláda temnářů. Ale lidé se začínají stále více duchovně probouzet a hledat pravdu; viz svědectví v tom článku. A jakmile se kritické množství lidí probudí a přiblíží se pravdě, vláda temnářů nebude možná.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tomu chtějí temnáři za každou cenu zabránit, neboť je jim známý efekt "sté opice" !

      Vymazat
    2. Anonymní 2. července 2011 10:30: Nenechte se od nikoho zbulíkovat, že se okolo Slunce a na Slunci NIC NEDĚJE !!! Ba naopak, děje se až nezvykle moc !!! Ale někteří lidé prostě nejsou schopni uznat realitu, poněvadž to nezapadá do jeho osobního světonázoru, nebo je dráždí, že se někdo vůbec takovými "blbostmi" zabývá, a pak jsou agresivní nebo vehementně vyvracejí vše, co se na podobné téma poukaže nějaký odkaz nebo jen pozornost. Pak jsou tu lidé, kteří "kopou" za Temnou stranu, někteří vědomě, jiní nevědomky z různých důvodů. A tak se potom snáší na konkrétní místo rozporuplnost informací, které mají účelově rozbíjet odhalování skutečnosti a pravdy o tom, co se děje kolem nás a nad námi (viz Slunce a Sluneční soustava)...

      Vymazat
    3. Nikde se mi zatím nedaří získat informace co se děje na Marsu od nedávného záblesku, jakoby tam vybuchla nějaká megabomba. Podobně se mi nedaří zjistit, na které straně stojí Wingmakers (Země), Sunmakers (Slunce) a Ringmakers (Saturn). A také, co je to za objekty ty černé obrovské koule o velikosti planet, co kradou hmotu z povrchu našeho Slunce.

      Vymazat
  3. Podle německých měření http://www.praxis-umeria.de/files/images/werte28.jpg je z grafu vidět, jak ty energie v tomto týdnu stoupají. Jestli to nějak nesouvisí s tímto https://www.youtube.com/watch?v=jWMdIgoDbqw (české titulky). Pod videem je možno kliknout na Zobrazit více - je tam komentář v čj.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Bohužel se žádné video nemůžu podívat. Nevím proč, vždycky mi to napíše, že video není dostupné. Nejen v tomto případě, ale v 90% případů. Nevím, jestli něco dělám špatně?

      Vymazat
    2. Hmmmm. to video je manipulace. není příjemné už hudbou- maršem. Můj názor, ale je to na každém z vás. (nás) Bude to zase "stadionový efekt" :-) :-(

      Vymazat
    3. Ak by to súviselo, už i messteam v Nemecku by mal veľkú upútavku, nemyslíte ? Ja som zatiaľ žiadnu u nich nevidela. Chválabohu... BE

      Vymazat
    4. Ta hudba je Voices (Hlasy). Byla použitá v r. 1998 jako doprovod v dokumentu Hluboká moře, hluboká tajemství. Má slušnou poslechovost. Holt Čecháčkovi se ani Vangelis nezavděčí.

      Vymazat
    5. Mně taková slova o akcích v naší sluneční soustavě a v galaxii nebo jiné dimenzi, vždy tak potěší a dodají naději. V podstatě si nemůžu být jistý jediným slovem, ale stejně tak si nejsem jistý jediným slovem v oficiálních zprávách. A tak představa kosmírného společenství které nám letí pomoci, je rozhodně úžasnější než spoléhat se na globální změnu systému. Každý má hlavu zaraženou v jemu milém zadku... některé zadky nesou aspon trochu pohádkové naděje, která je mnohdy reálnější než to co vidíme kolem sebe...

      Vymazat
    6. Úplněk vyvrcholil, dopadlo to dobře a nadchází další fáze.

      Vymazat
  4. Lidi, skončeme to už konečně s tou bandu zkorumpovaných a hloupých politiků. Než bude pozdě.

    OdpovědětVymazat
  5. Tohle rozhodne o Všem, moji milí....... :)))

    https://www.youtube.com/watch?v=jWMdIgoDbqw

    OdpovědětVymazat
  6. ....Som zvedavý, kedy plánuje Putin zverejniť svetu nezvratné dôkazy o 11. septembri 2001 (vieme všetci aké), aby tým prebral tých tupých U.S.A.-čanov, a tí zvrhli ich vládu... Či som naivný ?

    Marek & Marek G.

    OdpovědětVymazat
  7. NAŠ MILOŠ....32.54 minuta https://www.youtube.com/watch?v=7kswpUglFt0

    OdpovědětVymazat
  8. Ahojky vvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvVšemvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv .Myslete pozitivně ! Proč i na Prvopodstatě , vše jede na stejné vlně?
    Co kdybychom se všichni sešli..........????? Mimo PC........Pa....

    OdpovědětVymazat
  9. Je třeba si uvědomit,že to je velmi vážný krok,ke kterému USA donutilo Rusko,válka může začít a ani se to nedozvíme,je to obrovzká zodpovědnost vedení armády,která tímto bere vše na sebe......ještě nikdy nebylo tak blízko k velmi rychlé válce s obrovskými následky......naše politiky to vůbec nezajímá,mají daleko větší starosti,jako na VC ,jestli si mají vytřít levou či pravou rukou.......vol.vé......

    OdpovědětVymazat
  10. Kabod, myslíte tenhle raketopán Columbia? http://cs.wikipedia.org/wiki/Columbia_%28raketopl%C3%A1n%29
    asi jste naladěn na jinou dimenzi

    OdpovědětVymazat
  11. Anonymní 26.2. 2011 19:46....."Hezký a pohodový den všem čtenářům OrgoNetu i jeho blogerovi.... Vkládám sem tento příspěvek proto, poněvadž považuji OrgoNet za zajímavé místo, které má snahu v dobré víře informovat ostatní o skutečném běhu světa, a nepodléhat silám všudypřítomného destruktivního Matrixu, jemuž konečně začíná zvonit hrana"...

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.