6. ledna 2016

Kolaps západní ekonomiky a financí: z Atlantiku zmizely velké nákladní lodě, index BDI na historickém minimu

Atlantický oceán je poprvé v historii bez velkých nákladních lodí: není komu prodávat
http://www.whatdoesitmean.com/index1976.htm
January 6, 2016
Major Ships Have Deserted Atlantic Ocean For First Time In History
By: Sorcha Faal, and as reported to her Western Subscribers
Překlad: Orgonet


Znepokojivá zpráva ruského Ministerstva obrany (MO) pro vnitřní potřeby Kremlu dnes oznamuje, že Ruské federační námořní síly včera ohlásily, že celý Atlantický oceán je zcela bez velkých nákladních lodí – což je dle zprávy stav, k němuž ještě nikdy v moderní historii nedošlo. 




Podle této zprávy byla ohromující informace o tom, že Atlantický oceán je nyní zcela bez velkých nákladních lodí, obsažena v tajné sekci zprávy ruské Severní flotily pro MO, týkající se její schopnosti provádět operace v různých oblastech v roce 2016.

Mezi lodě, které dle zprávy zmizely z Atlantického oceánu, patří lodě velikosti Panamax a New Panamax, a veškeré typy nosičů tekutých hmot (ropa/tekutý přírodní plyn), včetně supertankerů VLCC a ULCC (Very Large/Ultra Large Crude Carriers).

Druhotným potvrzením tohoto ohromujícího stavu je zpráva analytiků Severní flotily, sledujících databázi lodních dodávek INTTRA a index Baltic Dry (BDI), který spadl nejníže v historii – to způsobilo, že německá Deutsche Bank včera varovala, že „přichází dokonalá bouře“. 



Zpráva MO vysvětluje, že portál INTTRA umožňuje lodním dopravcům, adresátům a nelodním dopravcům přes jediný web komunikovat s loděmi, a v mnoha ohledech znamená pro námořní průmysl totéž, co globální distribuční systém (GDS) pro letecký průmysl. BDI je globální index, který poskytuje odhad cen surovin pohybujících se na moři, a obsahuje 23 lodních cest měřených na bázi časového charteru; zahrnuje nákladní lodi velikostních kategorií Handysize, Supramax, Panamax a Capesize, přepravující různé "suché" komodity včetně uhlí, železa, zlata a obilí.

Kombinace faktu, že tyto největší nákladní lodi opustily Atlantický oceán, a faktu, že index BDI spadl na minimum, je dle zprávy „jasným a mocným“ signálem nadcházejícího kolapsu západní ekononomiky/bankovnictví. Totéž se ukázalo i při finanční krizi v letech 2007-2008, kdy tyto dva faktory rovněž přesně ukázaly, co přijde – a podobně dochází ke krachu světových burz i během prvního týdne tohoto nového roku 2016. 



Dalším potvrzením tohoto historického vyprázdnění Atlantského oceánů je dle zprávy pozorování z listopadu 2015, kdy v Mexickém zálivu u Galvestonu v Texasu stála dvě míle dlouhá řada ropných tankerů, které neměly kam dovézt svůj náklad. Situace dosáhla takových kritických proporcí, že před třemi týdny byly další ropné tankery na cestě z USA směrem do Evropy nuceny na Atlantickém oceánu se obrátit zpět, protože rovněž nikde nebyl kupující pro jejich náklad. 



Zpráva však též chmurně dodává, že i když z Atlantického oceánu zmizely velké nákladní lodě, totéž se nedá říci o lodích válečného námořnictva Spojených států (USN), jejichž nákladní lodi třídy Lewis a Clark dále pokračují v nepřetržitých dodávkách zbraní do Saudské Arábie – a tam veškerý objem těchto zbraní a munice končí v rukou teroristů Islámského státu operujících ve válečné zóně Levantu.

Proč Obamův režim nadále pokračuje ve vyzbrojování těchto teroristů Islámského státu prostřednictvím dodávek zbraní loděmi United States Navy? Zpráva konstatuje, že je to „mimo veškeré chápání“. Totéž praví i výrok bývalého vrcholného představitele Reaganovy vlády Davida Stockmana, který ve svém včera publikovaném vědeckém článku nazvaném Již dost! Je čas poslat ten opovrženíhodný rod Saudů na smetiště dějin otevřeně říká:

„… již po více než čtyři desetiletí je washingtonská politika na Středním východě smrtelně chybná a stále více kontraproduktivní a destruktivní. Krize vyvolaná o minulém víkendu 30letým saudským princem s horkou hlavou, který je synem krále a dědicem trůnu, pouze ujasnila, co už je dávno pravdou.

To znamená, že politika Washingtonu na Středním východě je založena na předpokladu, že odpovědí na vysoké ceny ropy a energetickou bezpečnost je rozmístění Páté flotily v Perském zálivu. A na předpokladu, že s tím související spojenectví s jednou z nejzkorumpověnejších, nejdespotičtějších, nejlakotnějších a nejzaostalejších tyranií v moderním světě je pojistkou pro regionální stabilitu a americkou státní bezpečnost.

Nic nemůže být vzdálenější pravdě. Rodina Saudů je pohromou lidstva, která měla být odstraněna již před desítkami let, a právě tak i její imperiální politováníhodné hýčkání Washingtonem, obrovské dodávky zbraní a politická podpora.“

Pokud jde o americký lid, kterému Obamův režim a jeho mainstreamové „presstituční“ zpravodajství nedovolí dozvědět se o této vážné situaci v Atlantickém oceánu, zpráva uzavírá, že jako vždy vláda dává přednost tomu, aby její kdysi velký lid byl v budoucnosti vyděšen a zmaten, než aby mu poskytla pravdivé informace, aby se mohl připravit na bouře, které hrozí brzy přijít. 




January 6, 2016 © EU and US all rights reserved. Permission to use this report in its entirety is granted under the condition it is linked back to its original source at WhatDoesItMean.Com. Freebase content licensed under CC-BY and GFDL.

[Ed. Note: Western governments and their intelligence services actively campaign against the information found in these reports so as not to alarm their citizens about the many catastrophic Earth changes and events to come, a stance that the Sisters of Sorcha Faal strongly disagrees with in believing that it is every human beings right to know the truth. Due to our missions conflicts with that of those governments, the responses of their ‘agents’ against us has been a longstanding misinformation/misdirection campaign designed to discredit and which is addressed in the report “Who Is Sorcha Faal?”.]


16 komentářů:

  1. Pokud je tohle pravda, pak mám obavy, že šílenci ze špičky pyramidy přistoupili k plánu č.2. Je dost možné, že se na Evropském kontinentu projeví již brzy absolutní nedostatek všeho. Snad je i na čase začít kupovat ty plechové konzervy. A posílit víru. To rozhodně ! Jiný "zázrak" bych za zmizením lodí z Atlantiku nehledala, než že je účelový.

    dan.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Súhlasím, lenže čo nie je účelové ? BE

      Vymazat
    2. a my vše dovážíme ..z Ameriky ?

      Vymazat
    3. Anonymní7. ledna 2016 23:20
      Mám na mysli dominový efekt.

      dan.

      Vymazat
  2. Tak to se asi máme na co těšit :o/

    OdpovědětVymazat
  3. Další souvislosti přelomového roku 2016 popisuje i B. Fulford: "The real question for 2016 though, remains what will happen in the high level financial war that has been raging these past years. On this front, the latest development is that the Japanese government has secretly decided to join the China initiated Asian Infrastructure Investment Bank (AIIB), according to officials at the Japan led Asian Development Bank in the Philippines. If this happens, the Wall Street and Washington DC Khazarian financial rulers will be isolated and will face final defeat." Source: http://earth-liberation-movement.blogspot.cz/2016/01/a-concerted-push-is-under-way-to-end.html
    O resetu např.: http://exopolitics.org/will-document-dumps-reveal-secret-space-programs-aliens-in-2016/ http://www.zerohedge.com/news/2016-01-06/china-devalues-yuan-most-august-collapse-offshore-yuan-crashes-5-handles http://www.zerohedge.com/news/2016-01-04/swedish-central-bank-holds-extraordinary-meeting-says-will-instantly-intervene-fx-ma http://www.zerohedge.com/news/2016-01-07/markets-turmoil-europe-opens http://geopolitics.co/2016/01/04/china-halted-stock-trading-to-avert-inherent-economic-system-fault-line/ http://geopolitics.co/2016/01/02/heres-how-putin-will-defeat-the-khazarian-mafia/ https://www.rt.com/business/328074-crude-price-decade-low/

    OdpovědětVymazat
  4. Není to nepochopitelné,má to dokonce logiku....proč by tahali dřevo do lesa?,když mohou rovnou na místě prodávat přivlastněné a ukradené?,inkasují pouze bezhodnotové své vlastní natištěné peníze,které okamžitě směňují za zboží,které dále předražují a dále směňují,dále a dále okrádají a ožebračují.....kdo je tady tedy největší bandita a terorista světa,kdo ohrožuje celý svět?..........a ty lži o všem jsou dalším prostředkem......copak tenhle systém je k neutahání?,protáhne se to skrze onu na druhou stranu a jede to dál?......vol.vé.....

    OdpovědětVymazat
  5. aby to arbitře nebylo naposledy a zůstalo u nazdar!!!!!!!

    OdpovědětVymazat
  6. Tak a ted babo rad! Co mame v teto situaci delat? No hlavne az vyzbroji ten milion uprchliku v Nemecku, to budou koukat az zautoci! Evropani uz jsou zpohodlneli, tak ty zvirata budou mit lehkou korist!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Budou, zejména když evropské vlády znemožňují ozbrojování obyvatelstva.Musíte vidět, kdo stojí na čí straně.

      Vymazat
    2. Co máme v této situaci dělat? Duchovně se probudit, sebevzdělávat se, učit se rozlišovat pravdu a lež, podstatné a dílčí, chodit do přírody, nebát se...

      Vymazat
  7. Chybějící velké lodě jsou znamením západního finančního kolapsu: http://yournewswire.com/major-ships-evacuate-atlantic-ocean-for-first-time-in-history/. Dalším signálem jsou propady na fin. burzách: http://www.nwoo.org/2016/01/07/burzy-po-celem-svete-zazily-prvni-letosni-den-prudky-propad/ http://theeconomiccollapseblog.com/archives/stock-markets-all-over-the-world-crash-as-we-begin-2016
    Nechuť k petrodolaru: http://yournewswire.com/india-iran-drop-the-petrodollar/

    OdpovědětVymazat
  8. zmizení lodí z Atlantiku?? no nevím jak vám ale mě níže uvedený odkaz ukazuje stovky lodí v Atlantiku včetně tankerů a nákladních lodí

    http://www.marinetraffic.com/en/ais/home/centerx:-7/centery:50/zoom:7

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Cez atlanik som nič nenašiel iba okolo pobreží.

      Vymazat
  9. Kto ešte kupuje v trafike....alebo iné propagandistické plátky? Asi len ľudia čo si nevedia fakta dávať dohromady:
    "Po roku 1989 sme si možno hlúpo a naivne mysleli, že budeme žiť v spoločnosti, v ktorej bude možné bez obáv z postihu slobodne hlásať svoje myšlienky, v ktorej bude zabezpečená sloboda prejavu či vedeckého bádania. Chyba lávky – to sme ešte netušili, že povstanú noví inkvizítori, extrémne nenávistní, agresívni a neznášanliví strážcovia “jediných správnych a dovolených interpretácii” či už našej histórie, medzinárodnej politiky alebo všeobecne jediného možného a správneho pohľadu na hodnoty, ktoré smú v našej “normalizovanej” spoločnosti občania vyznávať". Zdroj: http://www.hlavnespravy.sk/roman-michelko-inkvizitori-zo-sme-alebo-navrat-normalizacie/729379

    OdpovědětVymazat
  10. K neustávajícím provokacím a k vojenské síle Číny potažmo členských zemí BRICS:
    Vojenský expert časopisu The National Interest Dave Majumdar vyjmenoval tři druhy čínských zbraní, kterých se mají obávat USA s ohledem na vyhrocení vztahů s Čínou kvůli situaci v Jihočínském moři. Podle vojenského analytika NI, nemá americká loď žádnou zbraň, jež by dokázala značně poškodit čínské. Více: http://cz.sputniknews.com/nazory/20160111/1897634/tri-druhy-cinskych-zbrani-kterych-se-maji-obavat-usa.html#ixzz3x1aUGNwu
    Z komentů k uvedenému článku: 22:34 11.01.2016
    "no měli by ještě jednou se pokusit o štěstí a provokovat Čínu, asi by se museli rozloučit s nějakou tou lodičkou, Čína vlastní střely, kterým se říká zabijáci letadlových lodí
    http://cz.sputniknews.com/svet/20151103/1569909/clr-chovani-usa-drza-provokace.html




    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.