21. ledna 2016

Umělé tornádo na Floridě

Umělé tornádo na Floridě
Sepsal Orgonet 21. 1. 2016

16. 1. 2016 se prohnaly Floridou silné bouře a tornádo, které způsobilo smrt dvou lidí a velké materiální škody zejména v hrabství Sarasota. (Viz např. http://tn.nova.cz/clanek/tornado-ponicilo-dum-ceske-rodacky-zanechalo-navic-2-mrtve.html )




(Video - škody den poté: https://www.youtube.com/watch?v=o0HP_-A57zo)

Zajímavé souvislosti:

Na středu 14. ledna, dva dny před tornádem, bylo vyhlášeno pro Floridu celostátní civilní cvičení na tornádo. Florida není státem tornád. Tento jev se tam opakuje prý tak jednou za 18-20 let. Poslední velké tornádo, které zabilo 40 lidí, tam bylo před 18 lety. Proto tam lidé nejsou na ně běžně připraveni, nemají podzemní sklepy či sejfové místnosti v domě jako lidé žijící v hlavním pásu tornád (Texas, Oklahoma, Kansas, Nebraska, část Jižní Dakoty a Colorado).




Televize informovala, že v příštích třech měsících se díky jevu el Nińo očekávají extrémní meteorologické události. V rámci cvičení si lidé si měli nalézt/seznámit se s úkryty v bezpečných částech domů i pracovišť a vyzkoušet si své chování za případného tornáda.

Video: Televize oznamuje celostátní cvičení na tornádo: https://youtu.be/BPc0BpUU3I8


A kdo by to čekal, dva dny po cvičení tornádo skutečně udeřilo.

Americký lovec umělého počasí weatherwar101 natočil video složené z radarových a satelitních snímků, kde uvidíte různá zobrazení oblačnosti způsobující bouře. Oblačnost má formu "pera" (plume) vycházejícího jakoby z jednoho bodu a  byla nepochybně radiačně uměle "ohřívána" a její pohyb řízen.

Dva snímky z videa: různá zobrazení uměle vytvořeného bouřkového "pera" ("plume").



Celé video: https://www.youtube.com/watch?v=ryK8r1pnFLc




A výborný úlovek má další lovec umělých bouří, který zachytil na zobrazení MIMIC obrovský puls energie, který prošel oblastí celého Karibiku i Floridy přesně v dobu tornáda... Ten puls prošel vlastně přes celý snímek, čili možná přes celou polokouli nebo i kolem ní, a pravděpodobně byl vydán z nějakého zařízení v Chile nebo Bolívii.


Zvětšeno:

Video - animace pulsu:
https://www.youtube.com/watch?v=K7CMWm1k4QQ



Takže klimateroristé si připsali další oběti a škody...

A to není všechno. Na východním pobřeží USA bylo právě zahájeno zimní cvičení speciálních jednotek amerického námořnictva NAVY SEALS, které je variantou letního JADE HELM - příprava vojska na zásah proti vlastním občanům. (Viz např. http://thelastgreatstand.com/2016/01/19/navy-told-to-treat-u-s-public-as-enemies-amid-january-war-games/)



Extrémní počasí bude jistě součástí a vítaným zpestřením tohoto cvičení. Na víkend je již pro východní pobřeží ohlášeno: záplavy, vítr, velké množství sněhu, "potenciálně historická" zimní bouře, ohrožující 50 miliónů lidí. Viz např. http://www.zerohedge.com/news/2016-01-19/50-million-americans-prepare-potentially-historic-winter-storm





Dodatek: 
Kalendář cvičení na extrémní počasí ve státech USA 2016: východní státy tam kupodivu nemají nic... možná se počítá, že tohobudou mít po této umělé bouři už dost...

http://www.nws.noaa.gov/om/severeweather/severewxcal.shtml

Ukázka:


11 komentářů:

  1. ..haha, a dva dni potom tornádo udrelo. No veď malo GPSesku a časový harmonogam detailne naplánovaný tými pitomcami čo sa hrajú na BOHA.

    OdpovědětVymazat
  2. Na Zen Gardner se píše o důležitosti probuzení a také tam dnes je nový článek od D. Wigingtona:
    http://www.zengardner.com/weather-made-to-order-connecting-the-dots/

    OdpovědětVymazat
  3. Jisté je, že se jedná o silné magnetické vlnění, mohlo být způsobené klidně podobným zařízením jako je CERN. Na světě je jich už prý 12 kousků. Třeba to byl jenom vedlejší efekt otevření portálu, nebo špatně provedeného pokusu, pokus o posunutí rotace planety atd. Těžko člověk zjistí pravdu ve světě, kde vládne těmto technologiím jen 1 procento zhovadělích šílenců, kterým záleží jen na své cestě. Ostatní je pro ně pomijivé.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jisté to není, z větší části je to proces tak zvané transformace Země, jde to mimo jakékoli pozemské technologie !!!!!!!!!

      Vymazat
  4. Kdo seje vítr,sklízí bouři.Mne by například zajímalo,kolik podobných středisek CERNU je a slyšel jsem,že staví další,silnější,zdvojené.Mohou tyto nějak souviset s efektem turbopolí tzv.zrcadel Kozyreva? Může energie ohniska těchto zrcadel souviset i s energií generovanou zařízeními jako je CERN ? Prosím pište,informujte.Proč se o to tak ,,nápadně-nenápadně" zajímá i Vatikán?

    OdpovědětVymazat
  5. Proč se tak "nápadně-nenápadně" zajímá Vatikán i o finanční sféru? http://www.theeventchronicle.com/news/europe/pope-francis-meets-with-imfs-christine-lagarde/ Asi to spojenectví Vat. s Wash. a s Lond. nefunguje, jak by mělo. http://www.theeventchronicle.com/aiib/u-s-failure-to-stop-china-bank-unmasks-world-finance-fight/ Finančním centrem je nyní Šanghaj a skrze tuto banku bude spuštěn reset: http://www.theeventchronicle.com/aiib/the-aiib-is-ready-for-business/ http://www.theeventchronicle.com/finanace/barclays-to-slash-about-1000-investment-bank-jobs-worldwide/ http://www.theeventchronicle.com/finanace/bank-runs-have-begun-in-italy/ http://www.theeventchronicle.com/media/informational/while-america-was-sleeping-the-us-dollar-officially-died/
    http://www.theeventchronicle.com/finanace/deutsch-bank-near-collapse-announces-e6-7-billion-euro-loss/ http://geopolitics.co/2016/01/22/to-break-free-from-khazarian-tyranny-western-societies-need-to-march-with-asia/

    OdpovědětVymazat
  6. Krásný článek a mě opět hučelo v uších a stále ještě hučí (15 000 hz (HAARP)) a říkal jsem si, že někde bude zase nějaká katastrofa. Tak tentokrát to asi nebyl HAARP ale další CERN. Brzo bude nejspíše ta Událost a odhalení a vše pak bude jinak.

    OdpovědětVymazat
  7. Ti, kdo ovládají počasí k obrazu svému, ale přestávají dominovat ve finačním systému. Ta jejich chazolodice se naklání. Dolar má na kahánku, to uvedl Kerry. Poslechněme si, co John Kerry řekl v již citovaném interview pro Reuters (citace dle http://protiproud.parlamentnilisty.cz/politika/2201-john-kerry-zvolna-opousti-potapejici-se-lod-konec-dolaru-jako-svetove-rezervni-meny-je-na-spadnuti-ja-nic-to-obama-chtel-sankce-iran-se-nebal-proto-vyhral-i-rusko-vyhraje.htm):
    “Někdo si asi myslí ‘jsme tvrďáci a máme sekundární sankce - ještě je můžeme donutit dělat to, co chceme’ - to je totiž argument, který jsem ráno slyšel v televizi. Slyšel jsem ho i od řady organizací, které jsou proti dohodě s Íránem. Tvrdí, že je Amerika dost silná - i její banky jsou dost silné - abychom do toho šli tvrdě a přinutili naše evropské přátele dělat to, co chceme. Když se tady rozhlédnu po místnosti, vidím tu hodně byznysmenů. Takže se ptám: ‘To si ze mě ti lidé dělají legraci? Spojené státy že by měly začít sankcionovat vlastní spojence a jejich podnikatele a bankéře, pro to, že chtějí vycouvat z dohody s Íránem, se kterou oni souhlasí? To myslíte vážně? Inu moji milí přátelé, to je recept na to, aby naši spojenci velmi rychle utekli z kauzy Ukrajina, kde se už teď chovají dost neklidně a tvrdí ‘my jsme si svoje odpracovali a máme toho dost. To my platíme vysokou cenu za vaše sankce’. Naše - no, byl to Obama, kdo celý ten sankční režim dal dohromady. Já - já jel do Číny. Přemluvil jsem je, ať nekupují další ropu. I Indii jsem přemluvil, ať se drží zpátky.
    Dokážete si představit, že se je teď budu pokoušet trestat za to, že kývli na naše sankce, které dostaly Írán k jednacímu stolu? Trestat tím, že když je konečně na stole dohoda, vykroutíme se z ní a řekneme jim, že sankce musejí být stejně? Moji milí a drazí, to je recept na to, aby americký dolar přestal pěkně rychle být světovou rezervní měnou - o čemž už si stejně tam venku štěbetají na střeše vrabci…”
    Tam venku si štěbetají na střeše vrabci i o jiných věcech. Jistě se to brzy dozvíme.

    OdpovědětVymazat
  8. Proto ta tornáda, sněhové bouře a jiné "přírodní" kalamity. Maskují totální finanční kolaps. Nakonec to svedou na přírodu a lidi budou držet ústa, když nebudou, tak na to jsou už také připraveni.

    OdpovědětVymazat
  9. A tak proto 12.ledna ptáci létaly v celých hejnech zmateni a nevěděly kam mají letět!!! Proto ta hejna korýšů vyplavena na břeh 12.ledna ,proto byly velryby 12.ledna zmatené a zůstaly uvězněné na mělčině,proto 12.ledna delfíni zůstaly na mělčině,proto 12 .ledna bylo vidět trojité sluneční halo,proto se 12 a 13 ledna ozývaly zase ty tajemné zvuky,které se šíří odevšad!!!

    OdpovědětVymazat
  10. Ziju na Floride 10 let a tornada nejsou nicim vyjimecnym. Minuly tyden zrovna jedno znicilo par domu, tak tady neplkejte takovy nesmysly. Tornado warnings mame prakticky kazdy tyden.

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.