13. ledna 2016

Výstava ve Žďáru nad Sázavou: Geoinženýrství trvá již celé století.

Velký dík čtenáři za následující pozvánku na jeho úžasný počin. Omlouvám se za pozdní zveřejnění, bohužel jsem neměl přes vánoční prázdniny vůbec čas číst maily, a doháním to až teď každý den kousek, a k tomuto mailu jsem bohužel došel právě teď. Ale ještě snad není úplně pozdě, výstava trvá ještě do 17. 1. A věřím, že z ní zůstane nějaký záznam ve formě videa nebo prezentace ...=Orgonet=


Dobry den! Jmenuji se Radovan Živný a jsem vytvarnik pochazejici ze Zdaru n.S. zijici prevazne v Portugalsku. 

Jiz nekolik let se intenzivne venuji tematu geo-inzenyrstvi, zrejme stejnym zpusobem jako Vy. Misto blogu se snazim povedomi o umelem ovlivnovani klimatu sirit cestou sobe vlastni, tedy formou vystav na dane tema. V techto dnech vrcholi pripravy na tu nejnovejsi, kterou chystam u vyroci 100 let ode dne, kdy privolavac destu Charles Mallory Hatfield zpusobil katastrofalni povodne v San Diegu, a to vyparovanim smesi chemickych latek. 

Tento pripad z ledna roku 1916 dokumentovany v dobovem tisku a soudnich spisech mi pripadal jako uzasna prilezitost ilustrovat to, co se s nasi atmosferou deje jiz cele stoleti :) 

Cela vystava je hodne kontroverzne stavena, jedna se o multimedialni konceptualni show, ktera pres sve male casove trvani pritahne pozornost velkeho publika. Obsahuje fotky, videa, texty, dokumenty, sochy a dalsi vytvarne instalace. Na kazdou sobotu mam naplanovany kulturni program v podobe koncertu alternativni hudby, abych pritahnul pozornost co nejvetsiho poctu lidi. 






Vystava otevre tuto sobotu 2.1.2016 ve 20:00h na Stare radnici ve Zdaru nad Sazavou. Jste srdecne zvan! (Bohuzel jsem nejak nenasel Vase jmeno, tak nevim, jak Vas oslovit...). Posilam Vam pozvanku na akci s celym programem. 

Bylo by urcite fajn, kdybyste ji zverejnil na svem blogu a upozornil na ni sve pratele a zname, kdyby meli cestu pres Zdar, at se zastavi, urcite nebudou litovat. Kdybyste mel zajem se cele akce zucastnit aktivne, dal bych Vam prostor na prednasku - museli bychom se pouze domluvit na terminu a konkretnim obsahu. Mohlo by byt zajimave spojit sily v teto veci ??? Muj kamarad pracujici pro CHKO Zdarske vrchy bude mit kratkou prednasku v sobotu 9.1. Kdybyste chtel vyuzit moznosti a casoveho prostoru v sobotu 16.1., bylo by to idealni. Dejte mi vedet, co si o tom myslite. 

Posilam tez clanek otisteny v mistnim platku - mozna napovi vice o chystane akci. Tesim se na Vasi odpoved, s pozdravem Rad.Zivny






3 komentáře:

  1. Pěkný plakát! Pěkná akce! Díky. Ota

    OdpovědětVymazat
  2. Ano,geoinžinerstvi trva již dlouho,učelem všecho t.j.chemtrails,GMO plodiny,jedy v jidle,mobilni zareni,Radarove zazeni,multukulturalizmus,ovladnuti penezma,strach...atd,jsou tady proto protože rok 2012 konči dlouhej cyklus,tisice let tady temnota ovlada cloveka ale je již u konce,začina usvit veku človeka,ted je vše postaveno na hlavu,človek se ale rozpamatuje co predtavuje,zemreli budou odblokvani z Astralu,vaše Svetelne telo bude plne aktivizovano.Mužou delat co chteji,je to proste zakon stvoreni že tak to bude,jinak by nebylo nic.

    OdpovědětVymazat
  3. Geoinženýrství by snad ani nemuselo být něco špatného - kdyby bylo užíváno ke prospěchu lidstva. Jenže tak to není...!

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.