13. ledna 2016

Záhadné díry v mracích 2.

Od čtenáře:

Ahoj,
po přečtení článku a shlédnutí fotek jsem si vzpomněl na jednu fotku, kterou jsem fotil 17.8.2006. Je zde stejná díra a známky klimaterorismu. Je to focené v zámecké zahradě v Manětíně. viz odkaz zde: http://www.turistika.cz/mista/zamecka-zahrada-v-manetine

Fotky děr v příloze.Tento obsah a fotky lze dále šířit.

S pozdravem, všeobjímající láskou, mírem a přáním všeho nejlepšího v Novém roce přeje
Qerton

Díra - originál:


Díra - upraveno:


5 komentářů:

  1. Dobrý den,

    před několia roky jsme vyrobili cloudbuster, nainstalovali a sklidili úspěch. Jednak přiletěla záhy černá helikoptera a druhak - na obloze se v uměle vytvořené oblačnosti vytvořil výřez - docela přesný kruh a v něm modrá obloha......

    OdpovědětVymazat
  2. Vše probouzející paprsek Boží proniká z vesmíru k nám skrz veškérá umělá mračna, nic mu nezabrání, nic ho nezastaví. A jako sluneční svit z jara probudí k životu vše, co bylo uloženo k zimnímu spánku, tak i větší síla než Sluneční paprsek způsobí, že se vše co má v sobě ducha Božího, jedno po druhém, jako na té louce probudí k životu pravému. Tak bude žeň zralá a Země připravena k velké sklizni. Dobré bude použito k dalšímu zpracování, špatné vyhozeno. Jako člověk dobře pečuje o dobré kvítí a špatné vyplevelí pryč, tak to bude již brzy činit ten Velký Bůh ,zákon všehomíra. Dobré si zanechá, špatné odstraní. Aby špatné nemohlo dále dusit dobré a to dobré, aby bylo ještě lepší. Bůh buď s námi !

    dan.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tak proč pořád pochybuješ a šíříš tu ..to zlé ?

      Vymazat
  3. Tak, tak, umělé mraky se snadno poznají, vlastně to ani nejsou mraky, ale vypadá to jako "tekutá srágora" nadopována těžkými kovy. A zvlášť po chemtrailsu, proletí letadélko a po několika hodinách se začne formulovat tyto "(ne)mraky".

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. a jak víš že je to umělé ? jsou tu jiné podmínky energetické , kolem celé Země, pro to se mění i klima, teroristé do toho zasahují, ale z větší části je to záležitost transformace Země !!!!

      Vymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.