13. května 2010

I český radar kolabuje - taky kruhy.

Radarové kruhy už jsou po celém světě, i v Česku. Viz obrázek, pěkný kruh je též v 18.00.
(Dík Verthandimu, že zaslal odkaz na kruh kolem moravského radaru, ještě že si udržuje meteorologickou bdělost!)
Že by hromadný kolaps radarové techniky?
Možná související s kolapsem meteorologie, kterážto jako věda již ztratila své opodstatnění, vzhledem k tomu, že je manipulováno nejen veškeré počasí, ale i zřejmě i veškeré meteorologické přístroje včetně radarů. Nikdo jim už nemůže věřit, samá "porucha".
Zatím nikde ve světě nikdo nepodal k těm kruhům, ani seřazeným bleskům uspokojivé vysvětlení. Pokud se někdo k tomu ozval, vymlouvá se na "poruchy a interference".
I ty satelity v poslední době ztrácejí informační hodnotu. I ta NOAA má teď skoro všechny snímky s "rušením", různými barevnými pruhy, vlnami a pod. Když se náhodou vyskytne jasnější snímek, chybí ta složka, která ukazuje manipulace. Jako dneska, kdy by mě opravdu zajímal snímek b3 v 9.06, na němž by mohlo být vidět, jaké zásahy se provádějí, aby se sem přitáhly extrémní srážky působící povodně.

11 komentářů:

  1. zaznamenal jsem stejný kruh na meteopresu v 19:45 a 20:00.

    OdpovědětVymazat
  2. Ty přibívající kruhy na radarech všude po světě a kolabující satelity: Z USA jdou zvěsti,že přepólování Zemských pólů je už v plným proudu. Snad už tento nebo příští měsíc (?!) k tomu má dojít,ale až čas ukáže zda to byla jen spekulace nebo správný odhad.

    OdpovědětVymazat
  3. Meteopress zobrazuje stejný radar, kde by se zmohl na svůj. Čas odpovídá, protože ČHMÚ má údaje v UTC, v našem letním čase je o 2 hod. více.
    Barvy i kruhy jsou stejné.

    OdpovědětVymazat
  4. Blíží se volby, možná i přechod na DM2
    takže je třeba lidi nějak zaměstnat, ... třeba povodněmi.

    Podle grafu to vypadá, jako by radar nebyl zdrojem tohoto signálu, ale jako by se jednalo o zarušení jiným "plošným" a relativně silným zdrojem elmg signálu, pravděpodobně v řádu mikrovln.
    Ale na druhou stranu je divné, že radar u Prahy žádné rušení nepřijal. Leda by to rušení bylo naopak velmi blízko radaru.
    Z oficiálních vysvětlení by to mohlo teoreticky nastat, kdyby někdo namířil blízký směrový wifi vykrývač nebo směrový spoj přímo na radar. Také by mohla být porucha v HW radaru.

    Ale toto už zase nevysvětluje, proč takové kruhy se náhle vyskytují u mnoha radarů v Austrálii, proč se začaly vyskytovat u velmi od sebe vzdálených radarů a proč se to začalo vyskytovat náhle.
    A proč krátce po objevení se těchto kruhů zažila Austrálie extra silné sucho, extra silné bouřky a několik zemětřesení.

    OdpovědětVymazat
  5. Bohužel to není žádný zásah "těch špatných nahoře", ale prachobyčejná technická porucha. Kdo sleduje pravidelně české radary, jistě si povšiml, že radar Skalky byl v nedávné době kolem 10 dní mimo provoz z důvodu závady na vysílací technologii. Závada byla sice opravena, ale radar ještě nebyl po opravě "vyladěn" a proto se tam včera objevily takovéto vzory.
    S tím že rušení přibývá lze souhlasit, ne však s vaší teorií o jeho zdrojích. Čím je naše civilizace technologičtější, tím více produkuje zplodin - sem patří jak contrails leteckého provozu, ale i elektromagnetický smog (rušení všelijaké síly a původu). Je to prostě daň za pokrok. Tyhle jevy vymizí leda s příchodem ještě pokročilejší technologie nebo s návratem do středověku.
    Ad přepólování pólů Země: méně sledujte holywoodské trháky a více čtěte odbornou literaturu. Za měsíc se póly věru nepřehodí. I když na jednu stranu tak rychlá změna by proti realitě měla tu výhodu, že by nás pomalu "negrilovaly" UV, gama a jiná pěkná záření ze Slunce, až bude pomalu slábnout štít zemské magnetosféry....

    Verthandi

    OdpovědětVymazat
  6. Tady nikdo žádnou teorii o zdrojích "poruchy" radaru nerozvíjí. Naopak, píšeme dle pravdy, že ty poruchy dosud nikdo neumí vysvětlit, ani Australané, ani Američané. Kdyby bylo nějaké zveřejnitelné vysvětlení, jistě by ho už použili.
    Nějaké teorie o možných zdrojích poruch (anglicky) třeba z článku: http://orgo-net.blogspot.com/2010/05/radarove-kruhy-i-v-usa.htm

    OdpovědětVymazat
  7. Jsem s toho trochu v šoku, protože 12. mezi 20 a 21h sem se vracel s kamionem z Německa a když jsem jel přes kopce od hraničního přechodu Jiříkov na Varnsdorfsku, pozoroval jsem při soumraku na obloze poměrně vysoko mraky, které byli zvarhanělé nebo vlnovkové chcete-li. Nic pro mě tak neobvyklého, protože je sleduju každou chvíli všude po Evropě, ale tentokrát mě překvapil směr, odkud přicházeli. Bylo to právě od západu a to mě bylo moc divný, vypadalo to jakoby to nějaký H.A.A.R.P. tvořil ve směru od Ruska či Ukrajiny a teď tu koukám na tu vaší mapku a vidím stejný čas, datum a hlavně směr a ono to přichází z Moravy. Tak nevím, má-li to nějakou souvislost, ale nedivil bych se, kdyby ano.

    OdpovědětVymazat
  8. Omlouvám se za chybu, ten směr byl pochopitelně od východu...

    OdpovědětVymazat
  9. Zajímavé je, že vždy se při takovém !selhání! radaru něco semele. Na moravě očekávají velkou vodu...

    OdpovědětVymazat
  10. Ten kruh je to jasná příprava na drsnou manipulaci. Všude,kde se objevil ten kruh,tak pršelo jako blázen. Co tam nahoře dělají ti Sylfové sakra?

    OdpovědětVymazat
  11. Zdravím příznivce Orgonetu!
    Chodím pro zajímavé zprávy sem na stránky poměrně často a držím palce, aby se dařilo rušit akce "úderníků na manipulace počasí" a všem stiženým moravanům klimateroristy! Aby je "husa" kopla!
    Že jsou předpovědi "meteovirologů" podivuhodně přesné je prapodivné. Právě při příchodu extrémních jevů velmi selhávají přesné predikce(rychlé změny a přesun oblačnosti) a náhle několik dnů dopředu chrlí přesné předpovědi! Možná přivezli nové rosničky, ze západního Německa?!
    Kdo jim dává přesné srážkové úhrny netuším, ale je to jistě od někoho dobře informovaného o průběhu akcí! Rozkaz je holt rozkaz. Chlapi co byli na vojně ví o čem je řeč!
    Nechápu jen, jak se na takové špíně a komedii proti sobě samým, dětem a vnukům můžou podílet a tvářit se, že jsou lidi hlupáci a stále si vymýšlej nějaké fantasmagorie a sci-fi! To musí bejt nátury!
    Asi by potřebovala milovnice extrémních jevů Dagmar Honsová a meteorologická sebranka sedmilhářů společnou loďku a jít pomáhat do reality místo keců u mapky s obláčky! Tak Dagmaro-plavky a šup do akce!Ukaž národu své činy místo slov!

    Pane z Orgonetu! Nenašel jsem tu na vás mail! Pokud je možné, je zde možnost napsat Vám? Případně dík za odpověď, nebo odkaz někam...
    Roman z Jablonce..

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.