17. září 2012

Aolian: Technické vychlazování střední Evropy


Ahojky, konečně se mi podařilo dát do kupy další článeček. Jestli se Ti bude hodit ke zveřejnění, je k dispozici i s dvěma obrázky (viz příloha). V textu je patrné, kam by měly obrázky přijít.
Taky jsem moc rád, že článek můžu uzavřít optimistickými událostmi :-)
Měj se pěkně, zkusím ještě nenápadně vymést temnářské hnízdo u čtenáře V., který zaslal geniální technické poznatky k rozbíjení mraků citrónkou. Dokázal by ještě víc, ale temnáři mu znepříjemňují život přes staré válečnické platformy. Snad s tím půjde něco vykoumat :-) Psát o tom radši nebudu, aby se ještě nakonec nevyděsil...
Zdraví
A.


Velký dík za nový příspěvek, Aoliane, jako vždy geniální pozorování! (:-)))
Celý článek Všehochuť ze západní Šumavy je dlouhý, má 4 různorodé části, tak zveřejním radši každý díl zvlášť, aby lépe vynikly ...  (:-)))


1. Technické vychlazování střední Evropy

Díky přičinlivým klimoušům, kteří investují nemalé úsilí a prostředky do násilného přetáčení vzdušných proudů do pozice sever – jih, se nám během jediného dne daří zažít minimálně tři roční období. Při romantické rozednívací vycházce do blízkého lesíka vdechuji vlahý vzduch provoněný podzimkem, při svitu prvních slunečních paprsků rozverně brnkají o mé čichové buňky molekuly jarního ozónku, v parném odpoledni se jdu svlažit do obecního koupaliště a večer společně s vůní táborového ohýnku nasávám mišung podzimních a jarních aromat.

Páteční klima (14.9.2012) bylo navíc provázeno vyloženě zimní atmosférou. Celý průběh výroby této umělé zimy jsme s kamarádem Nemem průběžně sledovali na satelitních snímcích. Několik dní před tímto radikálním ochlazením se nad Atlantikem vyskytoval pěkně tvarovaný přírodní vír. Na sérii následujících satelitních snímků bylo velmi dobře vidět, jak klimoušové v severní části této cyklóny „vystřelili“ díru. Poté, v průběhu dalších dvou dní, postupně rozdělili vír na dvě části, které zformovali do podoby dvou navzájem oddělených pásů oblačnosti v pozici sever - jih. Mezi oběma pásy se nacházel pruh bezoblačného prostoru. Záhy bylo jasné, že je to účelově vyrobený umělý kanál na přívod chladného vzduchu ze severu do střední Evropy.
Situaci si můžete prohlédnout na tomto obrázku, který odpovídá noční době ze čtvrtka 13.9. na pátek 14.9.:

Ještě ve středu (12.9.) jsem uhýbal před žhnoucími slunečními paprsky do blahodárného stínu naší zahrádky. Již večer však byly na obloze vidět chemtrailsové čáry a pronikavé odlesky z ledových krystalků. Nechyběly mezi nimi ani krystalky stratosférického dusíku technicky shozené do nižších vrstev atmosféry. Ve čtvrtek ráno se pak celá obloha otřásala hřmotem chrčících a bručících letadel a celou krajinu bičoval vychlazující déšť. Teplota se u nás za celý den nedostala nad třináct stupňů Celsia. Chvílemi jsem si říkal, že klimoušové mají snad někde naprogramováno, jaká smí být maximální teplota. Vícekrát jsem totiž zaznamenal situaci, že jakmile se hodnoty teploty vzduchu začaly blížit třinácti stupňům, za malou chvilku přidal na síle vychlazující vítr a nad chemickou dekou byly slyšet přelety letadel. Po těchto „operacích“ zčistajasna klesla teplota na deset stupňů a k večeru, při umělém rozsprejovávání chemtrailsové deky, to s ní začalo jít velice rychle z kopce. Po setmění teploměr ukazoval s bídou pět stupňů a v časném pátečním ránu paralyzoval celou krajinu silně podchlazený vzduch, který nepříjemně štípal do tváří a způsoboval pálení v dýchacích cestách. Teprve odpoledne se výrazněji přiteplilo a krajina se ocitla v atmosféře vcelku příjemného podzimku.

Při svých četných terénních výpravách jsem v letošním roce nabyl téměř stoprocentního přesvědčení, že klimoušové provádějí některá svá drastická vychlazení vzduchu s využitím stratosférického dusíku. K tomuto názoru mne vede především neuvěřitelně expanzivní rozvoj dusíkomilné vegetace v krajině. Vím o tom, že četné průmyslové exhalace jakož i zplodiny z našich motorových miláčků obsahují oxidy dusíku, ale míra expanze dusíkomilných rostlin je natolik markatní, že zde nutně musí spolupůsobit ještě další faktory.
Pro lepší představu přikládám fotografii opuštěné pastviny nedaleko Konstantinových Lázní, kde se na čedičovém podkladu intenzivně rozmáhá dusíkomilný pcháč rolní, typický plevel přehnojených polí (viz statné rostliny s bílými chomáčky chmýří) a neméně dusíkomilný starček hajní s optimem rozšíření na úživných lesních pasekách (viz vzrostlé byliny se žlutými květenstvími).


Už mi začíná být jasné, proč se vládnoucí vrstvy naší společnosti snaží o to, aby co nejvíce osob trávilo svůj čas v manufakturních halách a zábavních centrech virtuálního světa. Jde jim totiž hlavně o to, aby se venku v terénu vyskytovalo co nejméně pozorovatelů a sabotérů jejich technokratických klimapokusů.

P.S.Orgonet:
Taky pozoruji, že klimouši mají zcela určitě naplánovanou teplotu v různých místech, a plán se snaží za každou cenu dodržet. Třeba si určí 12°C v ČB, a to taky dodrží. Pro ochlazení šlehají dle potřeby stínící haarpové obláčky, nebo tlustší deku vzniklou umělým vypařováním, dělají závany studeného větru skrze přelety vzduch míchajících letadel... Pro zvednutí teploty zase letecky či jinak rozpustí oblačnou clonu, nebo sem spustí odshora teplý vzduch ...
A když se jim nepodaří teplotu dodržet, zfalšují údaje na radiově řízených meteostanicích (aby nedostali vylágoš od šéfů???). Ty pak ukazují plánovanou teplotu, ale vedlejší lihový teploměr jinou, až o 4°C.
To pozoruji poměrně často a párkrát je o tom psáno i na Orgonetu. (:-)))







6 komentářů:

  1. Ano průběh počasí byl otřesný... v pátek ráno vál nepřetržitý studený vítr a teplota byla pocitově okolo 0. Odpoledne se to protrhalo a bylo docela hezky ale ty teplotní šoky nejsou pěkné. Plánování je jasné, jarní mrazíky které zničili většinu úrody ovoce byli na sat24 předpovězeny přesně 10 dní do předu jak funguje ten jejich předpovědní model. Obávám se, že se klima zhoršuje, nejde jen o vymrazování ale vysušování.Stromy těžko přežijí další holomrazy bez vody.
    jm

    OdpovědětVymazat
  2. Môj známy chodí. Teda aj ja chodím, ale on cca 12 rokov peši po krajine.
    Meria zmeny energií - a vravel, že je až s podivom ako je dobrá vegetácia , napr. stromy, polia, ovocie, i tam, kde je sucho dlhé obdobie.
    Mama naša to umí.... Bed

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Presne o tomto sme hovorili aj my: neskutočne suché leto a pritom úroda paradajok oproti minulému letu je bohatá a ešte aj pukajú na povrchu, ako keby bolo veľa vlahy (praskajú vždy ak veľa prší). Je to nepochopiteľné, úplný zázrak, že listnaté stromy majú ešte lístie, ak aj 3x za leto pršalo celú noc, ráno boli cestičky už vysušené. Príroda sa nateraz nejako vysporiadala s našimi experimentmi, ale naozaj si myslím, že toto je už strop.

      Vymazat
  3. jo je to mířeno na samoživitele...

    to střídání teplých a studených větrů mi pěkně prochladilo spocená záda při houbaření...

    OdpovědětVymazat
  4. Zabýval se už někdo ruskými Kosmosférami jako možnými původci nebo spolupůvodci klimaterorismu ?! Některé videodokumenty totiž naznačují, že světové mocnosti si hrají před veřejností na "Východ a Západ" nebo na terorismus, a přitom "za oponou" tahají za společný provaz kolem našich krků. Zdá se, že depopulace planety od lidí probíhá integrovaně ve všech zemích světa podle jednoho společného plánu (nezapoměňte, že je počítáno napříště pouze s 500 miliony přeživších lidí)! A chemtrails k nim rozhodně patří !

    OdpovědětVymazat
  5. Byl jsem na festivalu v NSR,který se koná pravidelne zacátem zárí.V uvedených dnech jsem si vsimnul,ze se ochladilo citelne hlavne v noci,pro tohle obdobi byla nezvykle zima a vzduch jako by byl vlhcí.Hned me napadlo,ze se asi bude jednat o umelé ovlivnení pocasí.

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.