28. září 2012

Inscenovaný útok na Klause?

Jak tak shlížím (mimořádně) večerní televizní zpravodajství o "útoku" na našeho prezidenta, nemohu si pomoci, vkrádá se mi zábavná myšlenka. A to, že ten celý "útok" mohl být docela klidně inscenován, a klidně i televizí Nova. Není přece nic vzácného, že média ve snaze o popularitu zinscenují např. průchod redaktora do letadla se zbraní, i přes veškeré kontroly, atd. atd.

Proč si myslím, že televize Nova by mohla mít prsty v tomto incidentu? Že by docela klidně byla mohla za příslušné odškodné najmout onoho mladíka, který tu akci tak chladnokrevně provedl?

Pokud jste verzi televize Nova  neviděli, podívejte se na video v tomto článku, http://tn.nova.cz/zpravy/domaci/strelba-na-prezidenta-klause-ochranka-totalne-selhala.html - druhé v pořadí, nazvané Souhrnná reportáž televize Nova. 

Co mi tam nesedí?
1.Pokud je mi známo, televize Nova je jediná, která má natočenu celou akci na kameru od počátku až do konce, se všemi detaily. Možná měl kameraman štěstí, že se nacházel na správném místě ve správný čas, ale mohl stát i záměrně tam, kde je domluveno, že útočník vejde na scénu ... Takže, Nova má exkluzívní video, které se jistě bude dobře prodávat.
2.Mladík se zbraní nastrkuje okatě tu pistolku nad dav, do výše ramen, tak, aby byla na kameru určitě vidět. Jestli byla jeho motivace taková, jak uvádí, tak to jistě chtěl dělat tak, aby si toho lidé všimli, ale možná by vznikla účinnější panika, kdyby střílel nenápadně od boku a Klause něco ďoblo (prý to zblízka bolí) a nikdo by nevěděl, co se děje ...
Jenže to by bodygárdi na podezřelého bez milosti mohli vypálit ostrou. Takže, opět to vypadá, že okaté předvedení zbraně mohlo být na žádost kamery ...

"Vole, drž tu pistoli vejš, ať ji vidím na kameru!!!" (:-))) )
3.Komentující redaktor se při večerních zprávách zalyká, že ochranka si nevšimla "útočníka v typickém oděvu pro útočníky". Aha, tak typickým oděvem útočníků jsou podle televize Nova maskáče (:-)))
I když, jestli to mladík dělal na vlastní pěst, musel se chtít zviditelnit i blbým oděvem ...
4.Horlivý a statečný redaktor dohoní pomalým krokem naprosto klidného útočníka, a dělá s ním okamžité interview. Mladík předpisově vytáhne z kapsy onu pistoli, a redaktor vůbec nereaguje. (Se mnou by to minimálně škublo. Představte si, že jste v takové situaci, stojíte vedle předpokládaného "atentátníka", nevíte co je zač a co se děje, a on hmátne do kapsy - normální by bylo podle mě aspoň sebou škubnout, když ne zalehnout (:-))) )
Anebo redaktor dobře věděl, že je to plastová pistolka? Nebo to tak rychle pochopil? Nebo mu to stačila sdělit "nereagující" ochranka? No, možná taky už ho střelec stačil uklidnit ...
5.Na otázku, k jaké politické straně patří, mladík odpovídá, že je komunista, ale že se politicky neangažuje. Jakou jinou představu může mít televize Nova, než že atentáty dělají komunisté? (Komunistická strano, to snadno zjistíš, jestli ho máš ve svém členstvu ... pokud náhodou nemáš, což je pravděpodobné, pak nám Nova jistě sdělí, že to bylo myšleno jako že Pavel (pokud se tak opravdu jmenuje?) hodlá volit komunisty (:-)))
6.Proč vlastně bodygárdi nereagovali? Nebyli schopni? Nebo byli zasvěceni do inscenace?
Mohlo to taky být tak, že televize Nova za to úplně nemůže, ale Klaus potřeboval dostat za vyučenou z vyšších míst, aby si v cizině nepouštěl ústa na špacír a nepomlouval evropskou demokracii ... máme tě na mušce, ať jsi kde jsi ..

Takže suma sumárum, co mi na tom nesedí:

  1. Jediná televize Nova má detailní záběry celé akce.
  2. Střelec nastrkuje pistoli velmi dlouze a okatě. 
  3. Redaktor ví, že je pistole plastová.
  4. Mladík má typický oděv pro útočníky - maskáče.
  5. Mladík je komunista.
  6. Bodygárdi nereagují - jsou zasvěceni?

Je možné, že ten šikovný střelec to udělal na vlastní pěst.
Ale je taky možné, že to udělal pro někoho.
A pokud to udělal z cizího popudu, jistě bude řádně onou institucí odškodněn.
Soudu a odsouzení se myslím nemusí moc bát, vždyť se vlastně nic nestalo.
Prezident Klaus navrhl jako řešení pouhých pár facek (:-)))).


46 komentářů:

  1. to víte,paní Mullerová,to jde velice rychle.Utočník si měl pořídit Browning.Tím by zastřelil arcivedu,kolik chtěl,tlustých,nebo hubených...Milý Orgonete,pravdu díš,to je taková žlutá předvolební uderka pro nezdolnou,nebo ZDOLNOU???? ODS....

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mi to spíše připomíná požár Říšského sněmu - taky údajný komunista

      Vymazat
  2. A je také podivné,že Petr Hájek redakci ParlamentníchListů.cz uvedl, že má prezident pět ran na ruce, které krvácí. Klaus byl odvezen do nemocnice !!!!
    viz zde :

    http://www.parlamentnilisty.cz/zpravy/Petr-Hajek-se-otresene-sveruje-a-citi-ze-dnes-se-neco-zmenilo-248018

    Přitom když se podíváte na toto video zde :
    http://www.lidovky.cz/strilel-jsem-na-protest-proti-vlade-rika-atentatnik-z-chrastavy-p8t-/ln_domov.asp?c=A120928_183025_ln_domov_ogo

    takto se zachová člověk (v pohodě se usmívající)
    když má nějaké rány na ruce ????

    Matrix

    OdpovědětVymazat
  3. ve 3.34 vystoupil z TATRY nikoliv Gottwald,ani Klaus,ostatně je to JEDNO,život jde dál..http://www.youtube.com/watch?v=oZanQvY6agE

    OdpovědětVymazat
  4. Jasně a měl prostřelenej rukáv, přesně jak to říkali vf tej televízi. Asi utrpěl i masivní strátu modré krve, no a... jak říka sám pan président: Byl to atentát !!!!!!!! :0

    OdpovědětVymazat
  5. DALŠÍ PŘEDVOLEBNÍ DIVADLO. NEVĚŘTE TOMU !!!
    Poté co "střelec" oznámil, že se neangažuje v politice, ale je komunista, zaklaplo to všechno do sebe. Pravičáci ztrácí preference do voleb a KSČM je získává. Tak, jako bylo potřeba poškodit ČSSD (Rath a další), je třeba teď odrovnat komunisty! "Střelec" je dobře zaplacený od pravičáků. Okamžitě po útoku nám bylo sděleno, že je asi psychicky vyšinutý (?). Jeho smysluplná řeč v TV tomu absolutně nenasvědčovala. Bude zproštěn obžaloby a dán do pomyslné "péče" psychiatrů. Poté dostane slíbený "balík" a tím to skončí. Ale ODS a TOP (a jejich příznivci) budou neustále říkat, že pokud budete volit KSČM, budete volit vraha prezidenta. A O TO TADY JDE !!! VOLEBNÍ ŠPÍNA PRAVIČÁKŮ !
    PŘÍLIŠ CHYB V JEDNOM DIVADLE
    Ochranka prezidenta – absolutně nic. Policie – po čase sice reaguje, ale počká, až se k pachateli nejprve dostanou televizní reportéři. Při zadržování pachatele jej klidně nechají mluvit do televizních kamer! DŮVOD: Je potřeba, aby pachatel na kamery řekl, že je komunista! Pak je úkol splněný, odměna od pravičáků jistá. CÍL: 1) Poškození KSČM před volbami. 2) Svět vidí, jak je zde nenáviděný president (hodí se to ODS, TOP09 i EU). 3) Odvede to pozornost od metylalkohového průšvihu.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je to přesně tak !!! Konspirační špíny lezou na světlo z temných děr i se svými zkorumpovanými, zaprodanými, vlastizrádnými protagonisty. Jak si takoví lidé vůbec drze dovolují nazývat se občanem České republiky ?! Hnal bych je jak prašivé psy do Izraele a USA !!!

      Vymazat
  6. Dobrý den. Spíše bych viděl problém hlavně v projevu Klause v OSN a jeho negativní postoj k EU. Myslím, že je to jen začátek akcí USAID. Jeho postoje nejsou vhodné pro NWO!!!!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. bingo - Klaus má velmi dobrý přehled,co se chystá v EU,jaké plány má Barroso.Pokud by jsme vstoupili do federace,bylo by obtížnější se dostávat k různým dotacím a jiným ,,šikovným,,penězům.To by totiž ovládali přímí zástupci ČR ve federaci.Je s podivem,že i když o plánech Barrosa se psalo,nikde se nezveřejňují názory na tento šílený plán.Lidi jsou zaměstnáváni hlavně říjnovými volbami a kandidáty na presidenta.Ale ani kandidáti se nevyjadřují k možnému vstupu do federace.Proč asi? Protože se rozhodování nechá až na poslední chvíli,kdy se lidem budou říkat jen pozitiva.

      Vymazat
    2. Ano, to bylo první co mě napadlo. Zprávy nesleduji, ale že kritizoval jakýkoliv vojenský zásah kamkoliv a k tomu ještě zcela logickým i lidským způsobem zároveň, jsem zaznamenal a udělal si u mě jedno významné plus.
      Češi jsou sice splachovací, ale jen do určitého bodu, pak chraň bůh, totiž přírodo každého, kdo jim bude stát v cestě! Už několikrát historie ukázala jak se z českých tichošlápků v okamžiku staly medvědí mámy bránící své potomky.
      Málokdo ví, co v kom je až do krizového okamžiku, kdy se už musí jednat.

      Vymazat
    3. Vždyť se nedivte ! Prahu si sionisté zvolili za Nový Jeruzalém a ČR za Nový Izrael ! Proto se tu dějou všechny ty věci, a ještě budou dít, že budeme všichni v němém úžasu "čumět na drát" jak "zchlazený trubky"! Vždyť nakonec naše vláda tajně posvětila exil milionu vybraných izraelských sionistů na žádost izraelského premiéra, jako prevenci před válkou Izraele s USA proti Íránu potažmo arabům s perskými kořeny v Asii vůbec ! Takže není zájem udržovat a rozmnožovat domorodé obyvatelstvo ČR, ba právě naopak. Copak vám ty souvislosti nedocházejí, proč se to tu všechno děje ?! Skrytá genocida uprostřed Evropy ! Pokud si svou zemi nebudeme honem rychle bránit a chránit, na věky ji ztratíme !!!

      Vymazat
    4. Přesně to vystihl britský vojenský poradce, který bělogvardějcům radil proti nastupuijícím bolševikům v Rusku po r.1917. Řekl jim, že válku s "rudými" nemůžou vyhrát. "Bílí"ho za to chtěli lynčovat, ale stihl jim ještě říci proč : "Viděl jsem jak otrhaní,hladoví a bosí bolševici vedli útoky i proti vašim tankům. A to mi stačilo, abych pochopil, kdo bude v Rusku příštím pánem a vládcem"...a také se tak opravdu stalo, a na hodně dlouho !!!

      Prostě, když už člověk nemá co ztratit, již pouze svůj život, nebude se rozpakovat jít i proti tankům potažmo proti zparchantělé moci, policii, armádě apod. !!!

      Vymazat
  7. 100% inside job. Všichni zúčasnění o tom museli vědět dopředu, jinak by se "airsofťák" dávno válel v krvi s prostřelenou kebulí. Ochranka je skvěle trénovaná a funkční, takové selhání prostě neexistuje. A ta plastová pistole je od pravého gunu okem k nerozeznání!!! Kluci z ochranky se s "útočníkem" denně vídají v posilovně a věděli, jak to má proběhnout. Režie ale hodně trapná, ty rozhovory "atentátníka" pro sračkomety jsou už vrchol arogance (a blbosti režiséra). Nicméně pro většinu vymytých palic to stačí... Klaus byl "potrestán" za ukecanost a komáři ostrouhají... ... protože pravda a láska vítězí :)
    Dá se v tomhle pokryteckém absurdistánu ještě žít? Dost těžko a hlavně bez vyhlídek na světlou budoucnost. Až to přijde, což není otázka jestli, ale kdy, pak to nebude o airsoft kuličkách...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak tahle analýza nemá chybu ! Více takových postřehů ať zaplaví celý svět, a to hned ! :)))

      Vymazat
  8. Mam taky jednu konspiracni: Co kdyz je to tak, ze se nejaky blbec pokusil o prapodivny for aby ziskal pozornost? Co kdyz jsou v ochrance sami Svejkove, kteri se nechali najmout dle typickeho ceskeho nedelat a vydelat? Uz jednou totiz na Klause nekonecnych 15 minut mirili pubertaci vzduchovkou, aniz si toho stejni Svejkove vsimli... Ja nevim. Pripoustim, ze je to vsechno podivne silene a krecovite, ale v tom pripade bych nevylucoval ani tu verzi (...jinak velikeho pablba...) M. Stastneho, ze se mohlo jednat o infekci nejakym sajrajtem z dilny tajnych sluzeb Mossadu, nebo nektere americke.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vždyť to tu již bylo jasně řečeno, že to byla práce sionistických USAID na objendnávku uraženého Bruselu ! Pokud Klaus bude i nadále šít do vosího hnízda, jistě nějakou "včelku" nakonec dostane (a je zcela podružné jakým způsobem to bude provedeno...v módě jsou stále vyhledávaní dobře placení traviči,"eutanázníci"neboli tišší ukončovači životů, vyhazovači z oken nebo silniční piráti...můžete si přidat další řadu způsobů, jak je možno člověka elegantně zprovodit ze světa,aniž bude identifikován pachatel...v tom má NSA,CIA,MI5,USAID,IZRUSA,MOSSAD a další struktury bohaté zkušenosti po celém světě)

      Vymazat
  9. Taky si myslím, že to bylo celé zincenované a že i samotný Klaus věděl o tom, že bude napaden. On se totiž neustále zviditelňuje a i ta aféra s pérem byla patrně proto, aby si ho svět zapamatoval (i když negativně= je to taky reklama a to je hlavní, to se počítá).
    A proč se zviditelňuje? Můj názor je ten, že se chce stát prezidentem EU a že je možná s globální elitou již na tom domluven, že už to má zkrátka slíbeno. Anebo dostane „hrdinný“, věčně nad něčím protestující Klaus nějakou jinou funkci v EU. Prostě zkrátím to- já tomu chlapovi nevěřím ani nos mezi očima. Rozkradl přes kupónovku celou republiku a je falešný až na půdu, vede jen krásné řečičky, aby se lidu zalíbil, nic víc.
    Jarmila

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nesouhlasím,spíš se přikláním k názoru,že v tom jede Nova,aby poškodili komunisty.Po zveřejnění různých průzkumů,kdy komunisté se dostali do prvních míst,jsem i čekala,kdy se jejich strana negativně objeví v médiích.Klaus i ochranka o útoku určitě nevěděli - Klaus byl evidentně otřesený a ochranka zmatená.Klaus se svými postoji k EU rozhodně nemá zájem být v tom spolku,to jste vedle jak ta jedle.A co se týká rozkrádání republiky - jelo v tom více politiků,nejen Klaus.

      Vymazat
    2. Tak nějak.Mimochodem,přihlášku do unie za podmínek horších než koloniálních vyplňoval on.
      S pozdravem Hans

      Vymazat
    3. Já s Jarmilou souhlasím, má velmi dobře vyvinutou ženskou intuici. Ta je k nezaplacení ! Jen si, Jarmilo, dále všímej, analyzuj, a nech se dál vést intuicí. Ta totiž na rozdíl od naučených technik NIKDY nezklame !

      Vymazat
    4. Je to tak. Klaus = smějící se bestie !

      Vymazat
    5. Jarmilo naprosto souhlasím. Klaus i ochranka o tom zaručeně věděli. Klaus je hráč v šachy, což je hra, jejíž výsledek závisí na předem vytvořené pozici. Nevím, jak se tzv. atentát bude hodit Klausovi do krámu, ale určitě toho dokonale využije.
      Jen sebevrah by mohl vytáhnout na jakéhokoliv presidenta na světě byť jen maketu pistole.
      Co udělala ochranka? Otočí se a usměje !!
      K smíchu!
      Zdraví E-man

      Vymazat
  10. Tady jde videt krev na kosili....
    http://www.blesk.cz/galerie/zpravy-udalosti/249350/?foto=11

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Takhle vypadá krev //barva// po delší době? Takhle vypadá krevní stopa na látce která měla prosáknout z kůže na povrch ? Božínku tohle je Matrix. Nevím, dát se na chlast, nebo prchnout ? To je uzoufání...

      Vymazat
    2. Prchnout již nebude brzy kam ! Proto,kdo to tak cítíte, udělejte to hned, protože se může stát, že zažijete brzy stejné okolnosti, jako mnoho nebezpečně prchajících na poslední chvíli (1918,1939,1945,1948,1968...tyto letopočty na vás i dnes vykřikují své stále platné MEMENTO MORI - pamatuj na smrt!)

      Vymazat
  11. Narcisovi jde jen o budování vlastní image. Způsobí pád této hrůzovlády a po prezidentských volbách ho tu máme znovu jako premiéra. Z deště přímo pod okap. I ten "atentát" je domluvené divadélko na oblbnutí jednoduchých lidí.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to je hloupý názor,Klaus už budovat vlastní image nepotřebuje,on ho totiž dávno má.Možná je to také poslední prezident,který se zastává Česka v zahraničí a nepodlejzá EU.

      Vymazat
    2. Hloupý názor? Uvidíme! Jak se dá jinak vysvětlit, že Klaus z ničeho nic prozřel a začal vracet této vládě zločinců jeden zákon za druhým i přesto, že jim vlastně svým chováním pomohl k veslu? Chce se dostat do role zachránce tohoto státu, způsobí rozpad této hrůzovlády a po prezidentských volbách, až už nebude mít teoreticky do čeho píchnout, tak bude kandidovat na premiéra. Klidně bych se s vámi vsadil, že to tak bude.

      Vymazat
    3. Ale podlejza

      Vymazat
    4. Je to tak. Správně okomentováno- role zachránce. Klaus je falešný a všichni víme jak to tady rozjel. Jde mu především o to, aby se zalíbil lidem, jinak by penzijní pilíř nevetoval.
      On má zase něco v plánu. Klidně i křeslo předsedy vlády.
      Někteří mu na to možná skočí- jak on stojí při národu atd..
      My však nezapomínáme, tak jak si on umane, teda aspoň věřím, že ti co ví o čem je řeč. Počkejme si na jeho další kroky. Možná to nebude hned, ale uvidíme další snahu mít národ na své straně. Má to hezky narýsované.

      Vymazat
    5. Ne, on plní jenom plány cizích mocností, za jeho královsky vedený život. Ještě aby si nasadil tu svatováclavskou korunu, a dosáhne nebeské blaženosti...

      Vymazat
  12. tak si milí rodáci toto přeberte http://www.outsidermedia.cz/Blanicke-vojsko-dnes--1.aspx no a volte sami sebe...navzájem se PO očištění POZNÁTE...TOT nová AVANTGARDA...

    OdpovědětVymazat
  13. Tak ale wtf ? :D
    Na atentát si zoberiem minimálne odstrelovačku alebo vzduchovku z optikov a nebudem strieľať medzi ľudmi, ta zbraň čo mal by zabila tak akurát keby mu trafil do oka z pol metra. Cele zinscenované a trápne je to vidieť že sa tu pokúšajú o nejaké tie ich žarty zase keby ho chcel naozaj niekto zabiť tak je po ňom a nikto by s tým nič nespravil.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně toto mi kdysi řekl jeden kriminalista : kdo chce zabít, zabije, kdo chce ukrást ukrade atd. A my kriminalisté, policajti už řešíme jenom následky, a zadržení pachatele. Jsme navíc pravidelně školeni, že je třeba se dívat na každého občana jako na potencionálního kriminálníka a hrozbu pro bezpečnost státu...

      Vymazat
  14. Když bylo Klausovi 11 let, praskla mu těsne u hlavy velká bublina z jeho soukromého bublifuku, od te doby je v komatu, kamarádi mu pak začali říkat Santa Klaus a vědma mu předpověděla, že bude mistrem v manifestaci ekonomických bublin a také, že jednoho dne se sem teleportuje Bublinový Terminátor, zdánlivě řadový občan, jehož posláním je, aby byli v ČR Vánoce každý den a tudíž je nutné odstranit - Santa Klause.
    Bublinový Terminátor, je již páta inkarnace mistra Švejka a proto v této malé zemičce panuje takové všeobecné veselí :-)))
    Vystřelené plastové projektily jsou malými nanoroboty které pronikly do Klausovy DNA, poté co nanoroboti rozluštili její obsah, objevilo se u nich cosi vyjmečneho! Ano přátele, poprvé v historii se nanoroboti SMÁLI !!! Doufám, že až se dosměji, vzpomenou si na svůj úkol a zachrání nás.

    OdpovědětVymazat
  15. Když jsem to včera poprvé shlédl v televizi, kterou jsem pustil jen kvůli tomu, že o tom mluvil kdekdo, tak jsem se neubránil dojmu s jednoduchým názvem - Divadlo s velkým D. A vše by tomu nasvědčovalo. Střelec s hračkou dokonce přišel v maskáčích, takže odlišený od ostatních, tudíž i snadno pozorovatelný. Této teorii divadla nahrává i skutečnost, že ochranka neměla vůbec zájem tento revolver i když atrapu tomuto střelci odebrat, nebo jinak zakročit. Nechali ho bez povšimnutí. Tento střelec mohl klidně vzápětí vytáhnou zbraň pravou a s ostrými náboji. To přece nemohl nikdo vyloučit. I když se jednalo o jakýsi výstřelek, tak určitě momentálně nevhodný. Takže to celé trochu připomíná jakousi hru v Mateřské školce.
    Na druhou stranu proti této teorii divadla stojí, že střelec je pravděpodobně poctivý člověk, pracant, který nemá ani nic společného s radikálními skupinami a jen chtěl skutečně upozornit na destruktivní a negativní trend vlád české republiky. A Klaus má ve všech těch negacích prsty od samého začátku. Potom by tento výstup vyžadoval také určitou odvahu, protože střelec by nemohl ani vědět, že se někde na střechách nenachází nějací skrytí ostřelovači.
    Přesto se nemůžu ubránit dojmu, že ochranka jednala tak neprofesionálně, že bych je nenechal hlídat ani skleník na zahradě.
    Takže uvidíme jestli se něco ještě nevykrystalizuje. Honza.

    OdpovědětVymazat
  16. něco na tom bude, taky mě hned napadlo že byl střelec zaplacenej

    OdpovědětVymazat
  17. O atentát tu rozhodně nešlo.Ale taky si myslím, že v tom má prsty někdo z elity.Dívala jsem se na ty jedinné dostupné záběry (jak jinak, v takových "akcích", že?), které končí někde v čase, kdy mladík se s pardonem vzdaluje z blízkosti prezidenta a pak střih a mladík promlouvá na kameru...pohoda..pianko..-)
    Já osobně si tedy myslím, že mladík svůj úkol totálně zvoral.Ano, taky nevěřím, na oficiální verzi.
    Myslím si, že mladík byl najatý, možná trošičku vyškolený co a jak. Tím trošičku, to myslím doslovně. S velkou pravděpodobností měl způsobit vytažením pistole v davu paniku, pak jako střílet kuličky,zatímco ochranka odvádí z ječícího davu nervově otřeseného pana prezidenta atd. Nemám tušení, v čem by tohle mohlo někoho (KSČM nebo prezidenta) poškodit...

    Problém je,že Češi totálně, ale opravdu totálně selhali.Žádná panika se nekonala, mladík tedy přistoupil k úkolu číslo 2 a "střílel". Jenže když chybí hlavní scéna, totiž ten zpanikařený dav, tak prezident mohl jen v údivu sledovat, co si to ten "kluk" dovoluje ?! a ostatní doprovod samozřejmně úsměv na tváři...Ochranka nereaguje...proč také? Všude úsměv, spokojennost,přijemný den a tak.To ostatní už "mladík v maskáčích" dohrál dle plánu, jenže i tu jaksi chyběla ta panika(chaos)Kdyby ten chaos přišel, pak už by samozřejmně to celé dostávalo úplně jiný efekt.
    A jen tak mimochodem, odkdy se novináři(zpravodajové)ptají obyčejných lidí,k jaké patří politické straně???!! Nepamatuji jedinou tv, ani cizí, že by lidem v podobných situacích dávali otázky typu: Ke které patříte straně ? Většinou slyšíme otázky:Proč jste udělal, co jste očekával, jak jste se cítil apod., ale nepamatuji dotaz, kam se hlásí. Vy Ano ?

    OdpovědětVymazat
  18. Toť jeho vyjadrenie ... (vraj)...

    To co jsem provedl,jsem neudělal na nějakou objednávku ani pro vlastní zviditelnění. Chtěl jsem pouze poukázat na zhoršující se kvalitu života obyčejných lidí a velký problem s mafianskými praktikami v české republice ktere decimují národ. Nechtěl jsem házet s nejakými vajíčky, nebod vuči tomu jsou politici hluší a slepí. Použil jsem maketu z braně,né proto,že bych chtěl nekoho zabít či zranit,ale proto že tento čin bude mit věči váhu než rajčata a vajíčka. Chtěl jsem aby se politici zamysleli nad svím chováním vuči lidu ale vidím,že se spíše zamyslejí nad lepší ohranou. Jsem ochotný poskytnout vysvětlení všem mediim...mimo TV NOVA nebod si myslím že překrucuji zpravy a špiní lidi aniž by si ověřili všechna fakta!!!! Děkuji Všem za podporu a nebojte se bojovat proti křivdám. Pavel Vondrouš

    OdpovědětVymazat
  19. Dost mě to překvapilo! Nebyl jsem tam, i když jsem to měl v plánu. Bydlím tam. A ten člověk se tak opravdu jmenuje. Chodil jsem s ním na ZŠ. Ale od té doby jsem ho viděl jen jednou a teď po druh. Neřekl bych to do něj )

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zajímalo by mně jen, jestli je ten člověk opravdu tak negramotný, že by nebyl na fb napsat jedinný řádek bez hrubých chyb.Opravdu je to možné?

      Vymazat
    2. To sedí. Chodil jsem s ním jen 5 prvních roků ZŠ. A co matně pamatuju, tak měl dost 4rek. :) Na fb ho nemám.

      Vymazat
  20. Právník Hradu: Mohlo to být mafiánské varování

    Prezidentův poradce nevylučuje, že páteční střelba je obdoba mafiánské kulky. Někdo možná Václavu Klausovi vyhrožuje.

    vice na http://www.prvnizpravy.cz/zpravy/z-domova/pravnik-hradu-mohlo-to-byt-mafianske-varovani/

    OdpovědětVymazat
  21. Toto jsem napsal Pavlovi na FB, nevím jestli odpoví: Ahoj Pavle, na jednu stranu si myslím, že je třeba něco v naší zemi udělat ... Stoprocentně.. Možná bychom měli konečně dostat odvahu a vyházet je všechny z oken. Takže na jednu stranu plně souhlasím s tvým činem ikdyž byl kontroverzní. Na druhou stranu bych to uvítal u 10ti jiných politiků než je Václav Klaus. A to proto, že je to sice narcistický psychopat, ale to z něj dělá jedinečného člověka.. Člověka, který na takové pozici jaký je stále pracuje pro systém ale jednou za čas má potřebu vystoupit nahoru a říct světu "Tady jsem, prezident malé země, Globální oteplování neexistuje, nebo Lisabonská smlouva je špatná, zbaví státy suverenity.." A minulé pondělí se to opět stalo. Řekl, že evropská unie je v poslední fázi destrukce evropské demokracie ... Proběhlo to médii minulé pondělí, věc tak pravdivá, o které řada lidí mluví, ale TV ovce se tomu jen smějí a když už to přichází tak pořád utíkají aby to neviděli. Bohužel za chvíli nebudou mít kam utéct. A proto mi nepřijde Váš čin správný, protože místo toho aby se řešilo, co ten narcis zase řekl světu, aby sám na sebe upozornil, tak si celá republika dělá srandu z fotomontáží s V. Klausem na téma bodyguard. Bohužel, tentokrát Váš čin zafungoval přesně naopak. Lidé místo toho aby se zajímali o věci, které jsou důležité opět řeší kraviny. Nevím jestli jste na toto pomyslel, ale je to bohužel smutné. Kdyby to byl třeba Nečas, udělal by jste lépe. Pokud mi odpovíte, budu rád, přikládám článek na idnes.cz z minulého pondělí. Děkuji MB

    OdpovědětVymazat
  22. http://zpravy.idnes.cz/destrukce-evropske-demokracie-je-v-posledni-fazi-varoval-klaus-pvb-/domaci.aspx?c=A120923_095422_domaci_fih

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.