10. září 2012

Nadace Keshe zve vlády světa na prezentaci převratných technologií


Nadace Keshe, údajně vlastnící patenty k převratným technologiím, které by vyřešily problémy světa a zabránily dalšímu válčení, zaslala vládám světa (zřejmě v červenci 2012?) prostřednictvím jejich ambasád v Belgii níže uvedené oficiální pozvání.  Zní to ohromně nadějně.
První předběžná schůze se konala 6. dubna 2012, zřejmě za malého zájmu vlád, druhá předběžná schůzka se měla konat 6. září (informace nejsou zveřejněny), první prezentace technologií pak by měla být 21. září 2012.
Bohužel, i pokud je pravda, že nadace skutečně vlastní ony technologie, s jejich rozšířením to nebude mít snadné, jak se dočítám na jejich webu. Ten web je i těžko přístupný, jistě pod kontrolou temných špiclů, moje IP adresa je tam po několika přístupech už zablokována ...
Tyto informace, jakkoli úžasné, těžko proniknou do médií, takže jediný a významný způsob, aby se lidé o těchto možnostech dověděli, bude asi blogosféra, a co si mezi sebou rozešleme maily ...
Nadace nemůže předem oznamovat místo a čas konání akcí, protože riskuje policejní zásah, což už se jim stalo v Kanadě, a dosud nedostali zpět zabavené materiály, hrozí jim různá obvinění a soudní stíhání ... prostě něco jako Reich nebo Tesla, i ty vláda potlačila ...
Ale i kdyby to s tím odhalením tak snadno a hned nevyšlo, aspoň víme, že ty technologie existují, že jsou lidé, kteří jsou schopni je uskutečnit, a můžeme použít sílu přitažlivosti a svou představivost, abychom jejich uskutečnění pomohli ...

Překlad: OrgoNet


Výzva ke světovému míru a zveřejnění technologie
(Dopis zaslaný velvyslancům vlád v Belgii, asi v červencí 2012)

Po schůzce nadace Keshe s velvyslanci světa, kteří byli pozváni 21. 4. 2012 do Bruselu, jde nyní naše pozvání ke všem státům světa, prostřednictvím jejich velvyslanců a vůdců, aby se zúčastnili schůze nadace Keshe v Ninove v Belgii (nebo na jiném místě, které si státy zvolí).

Jak vaše excelence velvyslanci vědí, pozvali jsme již dříve zástupce každé země na první prezentaci naší technologie 21. dubna 2012.

Velvyslanci některých států tuto schůzi navštívili, a jiní se rozhodli ignorovat výzvu kvůli nátlaku jiných států, a rozhodli se neúčastnit se nebo se v poslední chvíli stáhli.

Při tomto druhém pozvání (na 6. září 2012) přímo a jednoznačně vyzýváme vůdce vašich států, aby určili kvalifikované jednotlivce, kteří se mohou zúčastnit nadcházející schůze Nadace 6. září jako zástupci svých vlád.

Důvody pro toto pozvání jsou následující:

21. září zveřejní nadace Keshe první fázi své vesmírné technologie a gravitačních a magnetických systémů (Magravs), kterou vyvinula, všem vědcům celého světa současně, pro výrobu a duplikaci.

Od toho bodu přestanou mít mezinárodní hranice jakýkoliv reálný význam.

A to proto, že jakmile bude pro veřejnost postaven a uveden do provozu první letový systém, doba cesty například z Teheránu do New Yorku bude maximálně asi 10 minut.

Nový letový systém umožní každému člověku z každého místa planety cestovat na stejnou vzdálenost za stejný čas a za téměř nulové náklady.

Letadlo nebude současnou radarovou technologií zjistitelné.

Energetická krize bude rázem vyřešena, a jakmile bude technologie uvedena do praxe, síly, které ovládají zásoby energie a skrze ně i současné finančni struktury, budou mít rázem prázdné ruce.

Brzy po zveřejnění naší vesmírné a energetické technologie zveřejníme technologii, která vyřeší světový nedostatek vody.

Jak jsme to udělali?

V minulých šesti letech používáme mezinárodní patentový systém, abychom zajistili, že každý stát a významní vědci mají ve svém vlastnictví kopie našich patentů.

(Ověřte si prosím na evropských a mezinárodních patentních serverech počet námi uložených patentů.)

Tím jsme zabránili každému možnému zablokování této technologie kterýmkoli jedincem či skupinou, a nyní většina států vlastní naše patenty na výrobu energie, lékařské systémy a cestování v prostoru.

Tímto způsobem jsme obešli dřívější metody zabraňování mezinárodního rozvoje, a nyní mají všechny státy stejnou možnost spolupracovat a vidět, že je tato technologie rozvíjena bezpečně.

Hlavním cílem je, aby naše technologie byla volně dostupná každé vládě ve prospěch všech jejích občanů.

Prostřednictvím systémů, které jsme vyvinuli, může mít každý stát přístup k takovému množsví energie, vody a potravy, kolik potřebuje, a rovněž k novým způsobům zdravotní péče a dopravy, to vše s velmi malými náklady.

Podle své charty Nadace Keshe a všechny její technologie patří všem lidem světa.

Patenty jsou vlastnictvím každého jednotlivce na této planetě a nemůže si na ně činit nárok kterákoliv jednotlivá osoba či stát.

To znamená, že veškerý příjem vytvořený technologíí náleží státu, který ji používá.

Vydáme seznam zemí pozvaných na schůzi 6. září 2012 a plné emailové adresy těch, kteří obdrželi pozvání, a je na vládě každého státu, aby zveřejnila, kdo z vašeho státu se zúčastní této schůze.

Než tento email dojde na vaše ambasády, bude jeho kopie vystavena na fóru Nadace a na webu, aby vaši občané byli informováni o nabídce, kterou jste dostali.

Pak bude na vás, abyste jim oznámili odpověď, a rovněž tak Nadaci, a my shromáždíme jména delegátů a oznámíme vašim představitelům, kde a jak se setkáme.

Po této schůzi bude prvním krokem učebního programu Nadace Keshe prezentace 21. září 2012, v níž se podělíme o své znalosti a vložíme je do rukou lidí celého světa.

Jakmile budou tyto technologie a jejich přínos známy široké veřejnosti, vůdci všech států budou muset rozhodnout, jakým způsobem je uskuteční ve prospěch všech.

V tomto bodě budou dvě možnosti:

Buď budeme pracovat společně, abychom změnili život všech na Zemi k lepšímu prostřednictvím správných vzorců chování,

anebo vyspělé státy světa zaznamenají v blízké budoucnosti příliv desítek tisíc přistěhovalců do velkých měst.

Jsme připravení, abychom prezentovali technologii vašim zástupcům v jakémkoli prostředí tak, aby mohli pochopit její realizaci a změny, které přinese.

Od nynějška můžeme ubezpečit, že žádné dítě ani dospělý nezemřou hladem ani žízní, a že žádný stát nebude napaden jiným,

protože možné vojenské aplikace nové technologie jsou tak úděsně destruktivní, že nebudeme mít jinou volbu než přijmout, že boj o zdroje na planetě je věcí minulosti.

Není nic špatného na ochraně státních zdrojů, ale nyní jako vůdci malých oblastí na Zemi

máte odpovědnost zajistit, aby dostupné zdroje byly sdíleny, a aby s použitím naší technologie byly zajištěny základní potřeby každého pokud jde o energii, vodu, jídlo a zdravotní péči.

Nadace Keshe nebere v úvahu barvu, národnost, náboženství či politickou příslušnost, a tato výzva směřuje ke každé vládě, aby určila tým vědců, kteří přijdou a uvidí naše technologie z první ruky.

Pak se vlády mohou rozhodnout, zda je využijí či ne.

Pokud budete ignorovat tuto výzvu, váš stát brzy nebude mít jinou volbu než řídit se státy, které se rozhodly technologie rozvinout.

Vytvořili jsme scénu pro změnu dráhy lidstva, a v příštích měsících ji uvidíme.

V blízké budoucnosti si lidé uvědomí, že jsme zde, abychom přinášeli prospěch vzájemně jeden druhému, a ne byli ovládáni, protože veškeré zdroje budou přístupné každému, ve stejnou dobu, a ve stejném rozsahu.

M. T. Keshe, zakladatel a ředitel Nadace Keshe (Nizozemí)

Víz též úvodní video http://orgo-net.blogspot.cz/2012/09/nejvetsi-odhaleni-vsech-dob.html

21 komentářů:

  1. Úžasné a moc si přeji, aby vše dobře dopadlo ve prospěch všech lidí na světě. Posílám co nejvíce lidem a nabádám k dalšímu šíření této informace, která je doslova přelomová. Všem moc pěkné dny....... :-) Lada

    OdpovědětVymazat
  2. To je paráda , už aby to bylo , ALE vyděl někdo hmatatelný výrobek ? Např generátor , teorije je skutečně hodně , ale mám dojem že to dopadne stejně jako E-Cat Andrea Rossi

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A jak dopadl " E-Cat Andrea Rossi"? Pokud vím, tak Rossi pokračuje ve vývoji E-Cat. Že se o tom v médiích, je jiná věc. Chce to hledat v alternativních médiích, jako je PESwiki (tj. Pure Energy Systems). Vygoogluj si to!
      LK

      Vymazat
  3. Máš nejaké nové informácie o E-Cat ??? Ich stránku sledujem , zaregistroval som sa a prišla len automatická odpoveď . Koncom roka by sa mali pustiť do výroby generátorov pre malé domácnosti . Viac neviem .
    A nadácii držím palce . mili :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. http://www.e-catworld.com/
      http://rossilivecat.com/

      Vymazat
  4. PRULOM,vidím,že to není jen film s Donaldem Sutherlandem,vědcem,zabývajícím se božskou lidskou energií,ale i spící technologie,která se cudně vytahuje ze šuplíku...Brunton,Vivekananda,kdekdo sdělil VĚČNOU PRAVDU...pokud válka zuří v jednotlivcově EGU,tak na světě MÍR NEBUDE...

    OdpovědětVymazat
  5. http://www.csfd.cz/film/21446-prulom/

    OdpovědětVymazat
  6. Bylo by to nádherné a zcela dle mého smýšlení. Ale bohužel musím být skeptický. Po velice honosné videopresentaci a zaklínáním se pro blaho světa v tom vidím opět jen byznys a ještě k tomu nemale podvodný. Po prostudování webu jistě narazíte na několik technických nesrovnalostí a po prostudování objednávky to už vypadá velice podezřele. Před časem se objevila podobná nabídka od Perendev generátor a ať se přihlásí všichni, komu to doma běhá. Hlavně ze Slovenska, kde bylo plánováno obchodní zastoupení. Ale toť je jen můj názor a ten se samozřejmě nemusí zakládat na skutečnosti.
    S přáním Světla a lásky P.Serafin/Orwa

    OdpovědětVymazat
  7. Obecná informace o Keshe Foundation je tady:
    http://www.youtube.com/watch?v=UrN99RELqwo&feature=youtu.be
    (můžete si pustit i titulky)
    Důvod k předčasné radosti však nevidím. Jsou dva důvody:
    1. Pokud opravdu zvládli problém "dynamiky elektricky nabité plazmy, jako zdroje energie a gravitačního pole" (a to pro průmyslové využití s nízkými náklady), pak je to "ono mayské proroctví" na rok 2012 se vším všudy. A v tom případě se věnujme důsledkům: rozpadl by se finančně-korporátní systém, stojící na podvodu s bankovnictví frakčních rezerv (výroba "peněz" z ničeho, největší podvod v dějinách), padá dolar, jako rezervní měna, bilionové finanční toky kolem ropného (a vlastně celého energetického systému), komodit obecně, dopravy, atd., nasměrované převážně do "vyvolených kapes" jdou do kopru... Opravdu si myslíte, že si to hrstka majitelů současného systému, deprivantů a "hybatelů" světem, nechá líbit? Oni nepřemýšlejí v intencích "světlo a láska, pomoz bližnímu svému". Kdyby tak přemýšleli, už se současnou, dnes známou technologickou úrovní, by se většina stáda měla jako "prasátka v žitě". To však nikdy nebylo a není JEJICH cílem. Bohužel, stále obrovská část zmanipulovaných a masmediálními sračkomety vymytých spoluovčanů JIM v tom bezděčně pomáhá. Proto čekat jakýkoliv pozitivní celoplanetární rychlý megaskok ku prospěchu většiny lidí, je hodně naivní představa. Možná postupně, hodně pomalu, pokud se do té doby stáda pro své neviditelné vůdce-parazity z vrcholu pyramidy nevyvraždí.
    2. Je to jen další, jemně řečeno, mystifikace.
    I vzhledem k výjimečnému letopočtu 2012 dávám jistou šanci variantě 1. Ale zapomeňte na to, že by to byl příjemný a bezbolestný přechod (na to máme NATO), a že se od 22.září začnou všichni lidi na světě okamžitě a bezpodmínečně milovat:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Aky si myslite ze je dovod na plany na napadnutie Iranu?Ako je mozne ze Iran dokazal spehujuce moderne bezpilotne lietadlo-dron- stiahnut na zem bez poruchy ked prelietal nad Iranom?Ma Iran technologie ktorych sa boji i USA,technologie ktore by im vzali zisky z ropi a nechcu aby sa dostali von? Mailo

      Vymazat
  8. SUPER..na jejich stranky se mi nejde vubec dostat ani z vice ruznych pc...jde to nekomu ?? diky

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jde, ale načítá se to pomalu - a např. videa o uzdravování dlouhodobě nemocných se "rozhýbou" až když člověk na patřičné místo klikne víckrát. Zajímavé, jak to někomu vadí - to teda nebude samo sebou...

      Vymazat
  9. Sice trochu s obtížemi, ale nakonec se mi povedlo dostat se na oficiální stránky této nadace a podívat se i na videa o uzdravování pacientů, kteří třeba několik let nechodili nebo se jim nehojily rány a najednou zase chodí, sice pomalu a s obtížemi, protože po dlouhé době jen ležení to je problém nastartovat hned do plného pohybu, ale i tak jsou ty výsledky fascinující. I kdyby se dostalo do používání jen tohle, je to jako zázrak - pomoct lidem, kteří nevýslovně trpí nějakou těžkou chorobou... Obávám se však, že se zvedne neskutečný odpor ze strany farmaceutických molochů, kterým bude jasné, že tím skončí doba, kdy si budou mastit kapsy na lécích, které nebudou potřeba. O volné energii mluvil i Dr. Greere s tím, že zkusí sehnat výrobce toho zařízení - nevíte náhodou někdo, jak to postupuje po jeho linii?

    OdpovědětVymazat
  10. Čo sa stalo s Rossim, už som o ňom dlho nepočul?

    OdpovědětVymazat
  11. Obavam se,ze vlady jednotlivych Zemi nemaji vubec zajem o to,aby lidstvo se stalo samostatne a budou chtit ty technologie zase jen vyuzit a zneuzit pro sebe a par vyvolenych.Specielne Amerika........nikdy nepripusti,ze by ztratily zdroje z kontroly a budou chtit za kazdou cenu mit i tyto zdroje pod kontrolou a kseftovat s nimi.Nevim,jestli se to tady na teto Planete muze nekdy sjednotit.

    OdpovědětVymazat
  12. Zatím žádná nová technologie nějak nehla s lidskou pitomostí,
    tedy technologie elektrošoků jo,
    ale asi spíš k horšímu...


    OdpovědětVymazat
  13. Pokud má nadace Keshe opravdu pro svět připraveny tyto významné technologie pro masové využití, je samozřejmé, že to ti mocní tohoto světa budou potlačovat a udělají maximum pro to, zamést to pod koberec, aby nepřišly o své posty a peníze!! Pokud je to pravda, tak na druhou stranu, my malí a bezvýznamní lidé máme internet, máme blogy, weby, facebook a zveřejňujme to! POsílejme to dál, aby to tak snadno zamést nemohli!
    Zeptejme se našeho velvyslance v Belgii, zda tu výzvu od nadace Keshe pro ČR dostal a jak se k tomu ČR staví? brussels@embassy.mzv.cz
    http://www.mzv.cz/brussels/cz/o_velvyslanectvi/jak_nas_najdete.html

    Zde je odkaz na text, který můžeme použít...
    http://www.keshefoundation.org/en/introduction/the-kf-center/123-events/312-the-second-international-presentation?showall&start=1
    Pozdravy těm, co mají víru v lepší svět, možná ne ještě v 3D, avšak v 5D určitě:)
    Míša R.

    OdpovědětVymazat
  14. Dostat se na jejich stránky není žádný problém. Myslím, že zde jde o klasický podvod se znechucením slova Volná energie. Po přečtení těchto dokumentů: http://www.keshefoundation.org/pdfs/reservation_power-generator-10KW.pdf a http://www.keshefoundation.org/pdfs/Application and reservation form generator.pdf, které jso dostupné z této stránky http://www.keshefoundation.org/en/shop/product/view/2/3, je jasné, že jde o klasický scénář, který se už s pojmem "Volná energie" několikrát v minulosti opakoval. Je to nalákání několika možná i tisíc důvěřivých lidí, kteří zaplatí dopředu za něco, co ještě nikdo neviděl a po té,co to splaskne budou do smrti nenávidět pojem "Volná energie", aby, pokud někdo opravdu s něčím takovým v budoucnu přijde, byl jen za podvodníka. To je hlavní cíl této akce. V překladu. co jsi ORGONETE publikoval, se holedbají, jak technologie budou zpřístupňovat všem, ale chovají se jinak. Sám se už léta pokouším o nějaký podobný generátor a jsem přesvědčen o tom, že každý, kdo to v této oblasti myslí vážně, zveřejní výsledky, návody a výrobní postupy bez jakéhokoliv požadavku na peníze, neboť po tomto zveřejnění přestanou mít svůj význam. Jen málo kdo si totiž uvědomuje, že ve všem, co platíme, je 99.5% podílu energie zaplacené 1000x dokola od okamžiku, kdy se atomy hmoty získávají až po finální věč, či službu, pořád se platí jen dodaná energie(těžba,výroba strojů na těžbu,doprava čehokoliv kamkoliv, výroba strojů na dopravu, výroba strojů na výrobu strojů.......) Cena za práci je také vysoká, protože z této ceny pracující musí zase tisíckrát dokola zaplatit energii ve všem, co k životu potřebují. Pokud by, ale tato energie byla za 0??? Jen si to zkuste představit, kolik Energie elektrické a tudíž samozřejmě i mechanické a tepelné , by rázem bylo za 0 peněz. Veškerá težba, výroba a doprava by rázem neměla žádné vstupy za energii.........

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. moc hezky jste to popsal. Děkuji za Váš náhled na věc, je to pro mě přínosem. Těším se na další takový informační komentář, protože podstata, kterou zmiňujete je tak jednoduchá, že jsem se nad ní ani nezamyslel!!! Myslím od srdce a to vážně.
      Ládis.

      Vymazat
  15. Nevím, k téhle společnosti jsem spíše nedůvěřivý...
    Ale jinak se koukněte sem: http://peswiki.com/index.php/Directory:Finsrud%27s_Perpetuum_Mobile :D

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.