1. září 2012

Nevídané supercely u nás: HAARP to dokáže

Díky Malému princi za postřeh a fotky!


22.08.2012 18:54 Další HIT tohoto léta.....
....bude v počasí asi tvorba SUPERCELL v ČR . Dnes ráno jsem jel směrem Hradec Králové a Liberec. To co jsem viděl, jsem nechápal. Tvoření supercel v České republice je absolutně nemožná věc. No dnes možná díky HAARPU a všeho, co nám sem "amíci - naši velcí přátelé" pošlou. Můžeme děkovat konstruktivní síle vesmíru, že se mraky nezačaly točit a nevzniklo ničivé tornádo, které je nejsilnějším známým tornádem. Fotografie, které jsem udělal jsou z motorestu KUJEBÁK, před Vysokým Mýtem (za letištěm směrem na Svitavy). Je tedy nutné se připravit v budoucnu na vše. Když něco takového uvidíte, je nejlepší se skrýt někam do sklepa. Pro případný vznik aktivního tornáda by bylo mnoho měst a vesnic ohroženo. Klidně srovná se zemí půl Hradce Králové, nebo Svitavy. Nikdo si nedovedu ohromnou ničivou sílu představit. Nasává auta, domy a vše co mu přijde do cesty. 
Jak to dopadlo? Asi se jim celá záležitost opět vymkla z ruky a mraky nedokázali roztočit. Mimo silné bouřky a průtrže mračen to skončilo pro tentokráte výborně. Pravděpodobně nám ukazují, jaká kataklizmata nás očekávají.....
Co tedy dělat????? Octovat,octovat,octovat,octovat,octovat,octovat,octovat,octovat,octovat a znovu octovat.....
Dodatek 19:54 
Tak to jsem překvapen. Když jsem mrknul na seznam.cz, tak o popsaném ději dokonce píší i s možnosti tvoření nad Prahou a větší výskyt po celé Evropě. Je vidět, že nás připravují na děje budoucí.....
Znovu opakuji neštřete  a Octovat,octovat,octovat,octovat,octovat,octovat,octovat,octovat,octovat a znovu octovat.....
Bude nutné se už na všem domlouvat....

Pár fotek:







P. S. Orgonet: Octovat ano, ale prosím, nečiňte tak se záští v srdci, neberte to jako boj. Čiňte tak, abyste si udělali radost, že se vám otevře modrá obloha, že si uchráníte zahrádku, že si uděláte hezké počasí pro opalování nebo grilování nebo výlet nebo sušení prádla ... Radostí přidáte světu dobré vibrace, bojem přispíváte ke špatným.



5 komentářů:

  1. Mohu potvrdit, že nad Prahou to ráno bylo také. Také jsem to vyfotil kolem 7:10. V 8:00 již byl pěkný slejvák. Šlo to od západu. Bylo vidět, že to není od přírody, ale uměle vytvořené.

    OdpovědětVymazat
  2. Myslím, že existuje přímá souvislost mezi těmito změnami počasí a táním ledu na severní polokouli. Zde jeden článek, který mne velice zaujal.
    http://www.blisty.cz/art/64692.html

    Jednou se ty supercely opravdu roztočí a na tornáda si budeme muset zvyknout.

    OdpovědětVymazat
  3. Takhle to v týž den odpoledne vypadalo na východě Orlických hor:
    http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/s720x720/530206_481508691861946_682530742_n.jpg

    OdpovědětVymazat
  4. Tak přesně tohle mám nafocené i u nás a v roce 2002 - 03! Pěkný důkaz, že povodně 2002 byly technického původu. Fotku můžu poslat. Místo Horní Bříza.
    Petr

    OdpovědětVymazat
  5. Podobný mrak si pamatuju z roku 2008/červen/Olomouc. Byli jsme z toho tenkrát trochu znepokojení, protože na okraji rychle postupující šedé hradby jsme pozorovali točivý efekt jakéhosi přelévání. Nikdy dřív jsem to neviděla...

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.