4. října 2012

David Icke o České republice a dalších totalitních režimech dneška

Film od Zbyňka - děkujeme!

David Icke o České republice a dalších totalitních režimech dneška

Hrál už někdo s vás v divadle? Možná jste v něm před lety hráli a ani o tom nevíte. Před lety se hrálo divadlo pod širým nebem a ta komedie se jmenovala „Sametová revoluce". Hrálo tam mnoho herců a chrastilo se při tom klíči a říkalo se něco o tom, jak je v jednotě síla a tak podobně. Komunistický režim byl nahrazen fašistickým. Předem připravení lidé byli dosazeni do svých funkcí a nastalo rozkradení republiky.
 Liška se dostala do kurníku a vás to příliš nezajímalo, protože jste si mysleli, že nyní máte svobodu. Kurník byl vypleněn a nyní už nemáte svoje vajíčka, ale musíte je kupovat od souseda, který vám i určuje cenu. Naše historie pamatuje na dny jako 15. března 1939 a 21. srpna 1968. Naše republika byla obsazena a ten kdo jí obsadil, byl jasně viditelný. Fašistická unie nás neobsadila tímto způsobem, ale postupně. Ale o to horší forma totality to je a můžeme to každý na vlastní kůži pociťovat v současné ekonomické situaci, kdy těžko budete mít peníze na důchod. Život je pro většinu obyvatel stále ekonomicky obtížnější. A bude hůř.
 Zkuste si vytisknout své peníze a nakupovat. Budete si moci za pár kousků papíru přivlastnit něčí tvrdou práci. Můžete si jich natisknout tolik, kolik budete jen potřebovat. Má to jen jeden háček. Pokud si takto přivlastníte něčí práci, tak je to trestné a zavřou vás na dost dlouho. Pokud jste jednotlivec, tak si to nemůžete dovolit. Pokud jste ale bankéř, tak si to dovolit můžete. To se skutečně děje a je to příčinou toho že celé národy jsou uváděny do chudoby. Podívejte se na graf zadluženosti jednotlivých států. Nepřipadá vám tam něco divné? Jak je možné, že dluh stále u všech stoupá. Zajímavé je, že bankéře za to nikdo nezavře a že si to necháme líbit.
 Představte si loutkové divadlo. Honza, kašpárek, vodník, král a další loutky. Sedíte v loutkovém divadle a sledujete hru. Hraje se podle scénáře a loutky někdo podle něj vodí. Vše je předem naplánováno a vy se na to díváte. Přesně takto funguje politika. Koukáte se na divadlo, které vám někdo za oponou hraje. Toho za oponou nevidíte, ale ten určuje hru. Dokonce si z několika loutek můžete vybrat. Kašpárek může být červený nebo zelený. Podle toho koho si u voleb vyberete. Této divadelní hře se říká demokracie a to poslední o co ji jde je vaše blaho. Je to jen jiná forma otroctví a vy jste ten, kdo na to doplácí.
Potom si zapnete televizi a koukáte se na brutální film, kde teče krev proudem. Nebo se můžete podívat na zprávy kde vše, co budete sledovat, je negativní. Cílem toho všeho je dosáhnout, aby i vaše mysl byla negativní a každý jste měl strach z toho, co přijde. Ustrašeným lidem se dobře vládne a o to jde. Televize patří stejné firmě jako loutkové divadlo a to poslední je, že vám bude říkat pravdu. Je to jen nástroj na kontrolu mysli. Stejně bezcenné informace vám poskytnou i noviny. Obojí bych přirovnal k tomu, když v parném letním dni otevřete žumpu.
Nezdá se vám, že tu je něco hodně v nepořádku? A pořád to funguje. A víte proč? Protože na to přistupujeme a necháme se ovládat hrstkou ničemů. Stále je vám vnucována myšlenka, že se s tím nedá nic dělat. Ale to vůbec není pravda a jen lidé to mohou změnit.

Je snaha, aby televize začala vysílat pravdu. Jenže ona to neudělá. Pokud ale televizi nebudete mít a nebudete za ní platit poplatky, tak zkrachuje. Stejně tak i noviny, když je nebudete kupovat. Ani loutkové divadlo se hrát nebude, když nebudou žádní návštěvníci. Je to celé v podstatě jednoduché. Stačí se odpoutat od systému a on padne. Vrchol pyramidy nemůže existovat bez spodku, který ho drží. Takto jednoduché to celé je.

A vše se to dá udělat bez násilí a v duchu mírnosti. Aby nastala změna, tak je jen potřeba, aby si lidé vše uvědomili. A budete se sami divit, jak je snadné udělat změnu.

Tento vynikající rozhovor s Davidem Ickem, který proběhl těsně před jeho návštěvou Prahy, vám mnoho věcí objasní. Jsou to výborné informace a zkuste o nich dál přemýšlet. Mnoho věcí pochopíte a o to jde.

17 komentářů:

  1. je 16:35 4.10.2012 Sever zdraví jih. Srdečně zdravím s láskou v srdci a se sluncem v duši ORGONET jeho příznivce a všechny přátele. Právě nyní prožíváme zde ,,boží dopuštění,, silný vichr a prudký déšť doslova to vhání studený vítr do tepelně odizolované budovy! V poledne( a včera také) přelétávala helikoptéra! V neděli při jasné obloze po 16,OO hod začali šněrovat oblohu letadla, která nebyla na aktuální mapě přeletů čáry za nimi, ty které byly ,,vyzmizíkovány,, jiná letadla letící po stejné dráze opět doplňovala, aby čáry za letadly byly v plynulé návaznosti. Dolů padala ,,paví pera,,! V 18,43 přelétávalo ono známé,, velké letadlo,,. Včera odpoledne se táhl ojedinělý mrak mezi J. Čechami a S. Čechami kolem toho nebyla žádná oblačnost až na 2 mutné fronty na Z Čech a V Moravy. Zdravím. Indy

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. toto sa dialo pred tyzdnom v piatok na slovensku ,lietadlo za lietadlom napocital som ich 25 ,isli stale po drahe ktore vytvorilo lietadlo ako keby bolo navadzacie a oni iba kopirovali ciary,nechapem co sa to deje ale lieta viacej letadiel ,pokial sa obloha nezakryje ,,,nechcu aby sme na nebesiach nieco videli???

      asgard

      Vymazat
    2. Přesně tak ! Nechtějí,abychom viděli tzv.nebeské úkazy, které dokazují mimozemskou přítomnost v blízkosti Země ! Viz výše videa s číselnou řadou čísla pí !

      Vymazat
  2. Jaký je rozdíl mezi herci Jaroslavem Duškem a Pavlem Novým? Inu jeden po dotazu posluchače v ČR,jestli používá ekologické auto,odpověděl,že to je ZLÁ OTÁZKA a nebude na ní odpovídat.Druhý o ezoteriku ani nezakopl a praktikuje ZODPOVĚDNÝ život i s tím elektromobilem... http://www.novinky.cz/zena/styl/278463-pavel-novy-nikdy-uz-nebudu-behat-tak-jak-jsem-behal-ale-porad-se-snazim.html Pak člověk fandí mladým odborníkum,kteří mají SROZUMITELNĚ co sdělit..není nic ztraceno....http://prehravac.rozhlas.cz/audio/2732717

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ono s tým posudzovaním a odsudzovaním iných treba opatrnejšie, aj napr. na dalaljlámu sa vyskytlo dosť negatívnych názorov v súvislosti, že aké vlastne zriadenie to on a Tibet predstavuje. Akoby to naše bolo to najdokonalejšie a nič lepšie už nemôže byť. Dušeka som pred nedávnom našiel na nejakom zozname, ktorý poukazoval na nejaké "pravdoláskarské" aktivity. No a čo? Vážim si ho ako človeka aj ako herca. Aj Einstein mal údajne mlátiť svoju ženu. Je zato hodnota toho, čo títo ľudia reprezentujú, menšia?

      SomTenKtorySom

      Vymazat
    2. Ano, je menšia.
      Bed

      Vymazat
    3. hodnota jakotaková jest stejná, ovšem zároveň jiná... podle úhlu pohledu každé/každého :-)
      sv.

      Vymazat
    4. kdo se dá na tenký led seberealiazace,nemuže NIC ODDĚLOVAT,čili,celý život,okamžik tomu přizpusobit...nelze kázat nedonekonačna o konzumu a přitom se vozit nikoliv v elektromobilu,ale v nejdražším Mercedesu...přitom pan Havel si mohl ten ELEKTROMOBIL NECHAT postavit na ZAKÁZKU...byl v dostatečném balíku..http://www.youtube.com/watch?v=EmnJ7ibZ390 zučastnil jsem se s novinářskou zvědavostí jednoho takového dýchánku s ayahuascou a VŠICHNI to ODDĚLOVALI...ted se stavím na uší,pak se vybliji ze svých stínu,posléze jedu svým terenním naftovým smradem za byznysem....Určitě na setkání takových Gošárníku nikdo nepřicválal ekologicky na koni,nebo nedej bože sockovým vlakem,či autobusem..a kdo z těch bohatších se obtěžoval investovat do auta na ekologický pohon??? Tito nadšení svazáci nevidí,neslyší...a nějaký DĚDEK PAMĚTNÍK,co netrpí sklerozou TAK http://freeglobe.parlamentnilisty.cz/Articles/2223-svedectvi-politickeho-vezne-zbynka-cerovskeho-o-presidentu-vaclavu-havlovi.aspxTOHO NEŽEROU,je to POLITICKY NEKOREKTNÍ..

      Vymazat
  3. presne tak ako David hovori ,vsetko bol podvod ale skoda ze to nevie viac ludi a sleduju oblubenu tv a klamu ich stale

    Asgard

    OdpovědětVymazat
  4. teď bych ještě přidal to, co zde bylo už napsáno, ale je aktuální: Házejte při volbách do uren NEPLATNÉ hlasy. V pokynech pro volby máte, jak takový neplatný hlas vypadá. Kdo k volbám nejde, divadlo schvaluje.
    Patrik.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Proč bych měl házet do urny práznou obálku??!!Komu tím pomůžu a co se tím změní??Raději budu volit Stranu svobodných občanů,než dát hlas nikomu a dívat se jak nás socialisti,kteří pravděpodobně volby vyhrají dodělají..

      Vymazat
    2. jj strana zkrachovalého pojišťováka, co si hraje na pravičáka braním peněz ve státním monopolu... tak to nás určitě zachrání - zminimaluzují stát a zruší daně:)))) už vidím ten ráj na zemi...

      Vymazat
  5. Ty SÁM se staň tou Změnou, kterou chceš kolem sebe Vidět a Kurník bude Pleněn čím dál méně.
    Není to tak složíte, je jen zbytečně mnoho slov a povyku.

    OdpovědětVymazat
  6. Ano, změna je celkem jednoduchá, tak jako spousta jiného je v naprosté jednoduchosti. Jen si to ale uvědomit. Stále si mnozí myslí, že je vše velmi složité, ale není to pravda. Já jsem se od některých výše popsanýćh věcí už distancoval, patří sem různé negativity a pracuji na tom nadále.
    Rozhovor jsem zatím neshlédl, ale už teď vím o co v něm jde. Shlédnu se zájmem později.
    Velké díky za veškeré články a informace. Honza.

    OdpovědětVymazat
  7. je to všetko veľká pravda, ja už dlhšie nepozerám televízne noviny ani programy v ktorých sa vyskytuje násilie a strach v akejkoľvek podobe a to isté učím aj svoje deti, kiež by bolo viac takých ľudí ako je David...

    OdpovědětVymazat
  8. http://www.jajsem.com/svedska-vudkyne-zelenych-pripousti-toxicke-chemtrails-jako-skutecne/

    OdpovědětVymazat
  9. Ahoj všem, chodím na tyto stránky a vězte je tu více pravdy než kde jinde, co nám tají vlády a televize ani noviny neřeknou, vám řeknou zde.
    Hlavně si to ověřujte a vyciťujte srdcem a žádejte Stvořitele nebo Boha, aby vám pomohl poznat pravdu.
    Dále bych chtěla orgonetovi, kontak není správný, chtěla jsem poslat email ale bohužel, tak to milí orgonete oprav.
    Chtěla bych abys kouknul na stránky, myslím že je důležité je zvejřejnit jak lidem v médiích lžou. odkaz: www.nwo.org/view.php? nazevclanku=chemtrails-aktualne-v-ct
    Dále chci říct, že ti darebové co cloní slunce i nebe abychom neviděli znamení o tom
    že tu máme přátele, kteří nám chtějí pomoci. Ale nějak jim to moc nevychází, jelikož ti přátelé z nebe se nám ukazují stále a jsou v tomhle směru o krok napřed.
    Ti kdo hledá pravdu, nalezne, věřte že Bůh nedopustí aby bylo jeho dílo zničeno a ani
    naši přátelé tam nahoře, vždyť se nám ukazují mnohými způsoby, např: jako světla na obloze, jako hvězdy, září více než ostaní, i jako letadlo - pozor, letí beze stop a potichu.
    Zde odkaz : www.přátelé-nebe.cz nebo 3w.varování.cz www. obě se shodují i když je každé řečeno jinými slovy.
    Milí lidé, čtěte a přemýšlejte. Pokládejte si otázky a uvidíte jaká bude odpověď.
    Dále si uvědomte, že chceme-li všechno toto změnit, měli bychom myslet pozitivně a všichni myslet stejně a uvidíte jakou sílu má myšlenka.
    Měli byste si uvědomit co chcete, žít v ráji nebo žít pod vlivem vlád a temných světů, kteří usilují o naší planetu a kontrolu naší mysli.
    Proto Vás žádám otevřte oči a probuďte se ze světa iluzí a lží, dřív než bude pozdě, a jděte do sebe, žijete a chcete žít. Jak chci žít a v jakém světě? Ve světě kde je teror, násilí a lži nebo tam kde vládne láska mír klid a dostatek všeho?
    Na Vás všech je rozhodnutí chi změnit svůj život k lepšímu nebo
    zůstanu , na Vás je se rozhodnutí jak budete myslet,nejhlavnější je zbavit se strachu.
    Jinak klobouk dolu před tou paní ve švédsku, která veřejně přiznala chemtrails, zní si vemte příklad, ona překonala strach a nebála se říct pravdu.
    Dokáže z Vás někdo rozeznat přírodní mrak od uměle vytvořeného?
    Dokáže někdo z vás rozeznat uměle vyvolaný déšť či bouřku od přírodní?
    Je pro Vás normální, že se oblačnost stahuje kolem dokola a nejde od 1 světové strany?
    Vratťe tak 15 let na zpět, jaké bylo počasí, bylo řízené přírodou, zima byla zimou, jaro jarem, léto létem, podzim podzimem.
    když se do té doby vrátím a kouknu na dnešní dobu, kdy je počasí tvořeno uměle,
    tak to tluče do očí.
    Copak je normální, že se bouře žene ze všech stran, kolem dokola? dřív to tak nebylo, přicházela vždy jen z jedné sv. strany, myslíte že povodně byly tak devatstující, nebyly
    teď jsou uměle vyvolány.
    Lidi, žádám Vás vzývejte zemi aby se bránila proti těm, co jí znečištují atmosféru těmi sajrajty z letadel, když to tak řeknu a co mají po světě postavené ta Harrpové vysílače, aby tím regulovali tu chemickou oblačnost do určitých míst a ničili tím nejen lidský život, ale i planetu samotnou.
    ZACHRANTE ZEMI DŘÍV NEŽ BUDE POZDĚ!!
    MILUJTE JI A DĚKUJTE JÍ ZA TO ŽE VÁM A NÁM VŠEM STÁLE DÁVÁ ŽIVOT, NEBÝT JÍ A JEJÍ LÁSKY KE VŠEM LIDEM I TĚM CO JÍ STÁLE UBLIŽUJÍ A NIČÍ JI.
    SAMA ZEMĚ NÁS VŠECHNY LIDI, PROSÍ ABYCHOM JI PŘESTALI UBLIŽOVAT A NIČIT JEJÍ
    POVRCH A ATMOSFÉRU NEJEN NA FYZICKÉ ÚROVNI, ALE I NA TÉ DUCHOVNÍ, NEBOŤ JÍ UBLIŽUJE I NEGATIVNÍM MYŠLENÍM, KDYŽ VYSÍLÁME NEGATIVNÍ ENERGI - TÍM MÁM NA MYSLI - HÁDKY, ROZEPŘE,atd.
    A věřte že je to pravda, neboť naše planeta je taky živá bytost, tak jako my. A tím že myslíme negativně ji ubíráme enrgiji. Proč to říkám, protže jsem si to zažila na vlastní kůži.
    Byla jsem jednou s kamarádkou na sběru jablek a ta má syna, který mluví stále sprostě, byly jsme domluvené že za námi přijde, tak jsem šla s jejími dětmi sama a mohu vám říct, že za tu dobu než přišla padlo tolik sprostých slov, že jsem já sama osobně ztrácela enrgii a druhý den jsem se davala půl dne dohromady, abych vůbec mohla něco dělat, prostě mi to sebralo energi.
    To je moje zkušenost. A vy?
    Všem posílám mmoho lásky a světla a prosbu Změnte svět!
    S láskou Eva.

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.