26. října 2012

Hurikán Sandy se může stát hurikánem století


Už tu máme na blogu dva čerstvé postřehy k vývoji harpikánu Sandy, jehož umělé tvoření prozrazují haarpové kruhy vycházející od radarů na Floridě. 
Všimli jsme si i "bouřkové fronty" od jihu až na sever USA, na níž jakoby na povel naskakují bouřkové oblačnosti. 

A vida, už je tu aktuální článek z USA varující před spojením obou systémů a vznikem megabouře. 

Nechápu, že skoro nikdo na světě nevidí to umělé tvoření, na satelitních a radarových obrázcích je to přece tak krásně vidět ...

Takže se klimateroristé snaží o něco skutečně velkého (:-))) Možná cítí, že je to jejich poslední šance způsobit pořádný zmatek.

Uvidíme, jestli jim to vesmířané rozeženou (:-)))



Severovýchod USA očekává nejhorší bouři za sto let
26. října 2012
Překlad: OrgoNet


Pokud jsou současné předpovědi správné, hurikán Sandy se pravděpodobně rozroste do „Frankenstormu“ - monstrózní bouře, která může být pro severovýchod USA nejhorší za 100 let.

Sandy se může kombinovat s druhou bouří, která přichází ze středovýchodu, a vytvořit systém, který se intenzitou může srovnávat s hurikánem v Nové Anglii v roce 1938. jak řekl Paul Kocin ze Státní meteorologické služby http://www.nws.noaa.gov/ v College Park, Maryland. Hurikán právě přešel přes Bahamy, a v Karibiku zabil již 21 lidí, jak řekly místní úřady agentuře Associated Press.

„Na našich modelech vidíme bouři takové intenzity, jakou jsme v minulém století v této části země neviděli“, řekl Kocin včera v telefonickém interwiev. „Nesnažíme se přehánět, prostě to vidíme na některých našich modelech. Možná že zeslábne.“

Hybridní bouře může udeřit kdekoli od Delavare, Marylandu a Virginie po jižní Novou Anglii. Současné sledování Státním centrem pro hurikány ukazuje, že systém půjde 30. a 31. 10. přes zátoku Delaware, téměř přímo nad Wilmigton v Delavare, jihozápadně od Filadelfie.

Centrum pro hurikány varuje, že dráha se může změnit.

„Hurikán Sandy zřejmě počátkem příštího týdne zasáhne rozsáhlé oblasti amerického Východního pobřeží,“ řeklo Centrum.

(Kráceno.)

9 komentářů:

  1. http://www.youtube.com/watch?v=FgpO4zUvWJo&feature=player_embedded#!

    I tady ve Středních Čechách to hezky jede dolůůů... Nic mě nebolí, ale je mi děsně .. Fakt to cítím, jak to padá... Ach jooo..
    Odpoledne tady nad barákama lítala černá helikoptéra....
    Kéž kdybychom se tomu dokázali vzepřít jako jeden..., teda v jednotě myšlení...
    Pevně věřím, že to zvládneme....
    :-)))))))))))))
    Přeji Vám Slunce v duši...., veronika

    OdpovědětVymazat
  2. kulturní uderka,aneb fousatá komedie na neděli...příjemné pokoukání http://www.uloz.to/xNYCkKv/avanti-neboztici-preji-lasce-billy-wilder-1972-720x380-hq-xvid-dvdrip-eng-2x-cz-novy-dvd-puvodni-odsumeny-dabing-ki77en-avi#download

    OdpovědětVymazat

  3. Amerika ničí sama sebe. To jsou už tak vypatlaní?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Neexistuje Amerika... neexistuje Rusko, Čína, Európa...

      Vymazat
    2. Ne, Ameriku ničí chamtiví a chtíčoví psychopati v její vládě bažící po totální vládě nad světem. Napřed totalismus a fašismus musí zavládnout v USA, a pak se bude následně násilně importovat do celého světa. Kdo se nebude chtít podřídit diktátu a otroctví bude vyhlazen ! Plán na redukci obyvatel Země byl již spuštěn. Pamatujte, že podle nich musí ze Země zmizet 6,5 miliardy lidí !

      Vymazat
    3. Myslím si to isté ako ty! Zdieľam tvoj názor úplne!!!

      Vymazat
  4. USA?? a co se nám TADY TEĎ děje nad hlavou !!!!! (a v celé evropě)

    jm

    OdpovědětVymazat
  5. Povede se jim ta redukce? Nemyslím si...

    OdpovědětVymazat
  6. Kdyby jim opravdu "prdlo v kouli" tak arzenál na zničení Země mají několikanásobný. Teď bude záležet na tom, zda jim v tom šílenství někdo dovede zabránit a je odstranit !
    Dostali jsme se do situace, kdy představitele Zla budeme muset doslova odstraňovat, protože ONI dobrovolně ani násilím ze svých pozic neodejdou a ze svých destrukcí nesleví!

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.