22. října 2012

Nacistické kořeny "Bruselské EU"




Ahoj orgonet, posielam ti veľmi zaujímavé čítanie, ktoré rozhodne stojí za zverejnenie. Ide o korporačný stroj s názvom "Európska únia". Pozri si to a prosím ťa zverejni... 
Inak česť tvojej práci. 


S pozdravom Michal 

P. S. Orgonet: Díky moc, to rozhodně stojí za přečtení!

8 komentářů:

  1. To že EU je šílený projekt na okradení lidí a států,už pochopilo hodně z nás.V jeho čele je samozřejmě Německo,které jako jediné ekonomicky prosperuje(vlastně parazituje na ostatních státech EU.)Kdysi(za socialismu)se říkalo:"Němci o nás nemusí usilovat mocensky,dostanou nás ekonomicky".

    OdpovědětVymazat
  2. Nemůžu se do toho dostat, může mi někdo poradit?

    OdpovědětVymazat
  3. "Nemůžu se do toho dostat, může mi někdo poradit?" - Nejde ti ani stiahnuť PDF?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. http://ulozto.sk/xsZGcms/nacisticke-koreny-bruselske-eu-v-cestine-pdf

      Vymazat
    2. Díky za radu. Jsem počítačový nemotora.

      Vymazat
  4. Tu je link na celú knihu: http://ulozto.sk/xsZGcms/nacisticke-koreny-bruselske-eu-v-cestine-pdf

    OdpovědětVymazat
  5. Jo a ještě něco. Otisknu zde jeden komentář z diskuse pod Parlamentními listy:Prasárny Václava Chrchly , Anonym, 7.10.2012 16:08:04
    Že Havel slíbil, že se stane jen dočasným prezidentem na jedno přechodné období? ? Že byl nakonec čtyřnásobným prezidentem? ? Že při tom porušil slovo dané Dubčekovi, že jej bude podporovat v dalším období? ? Že se podílel na diskreditaci lidovce Bartončíka? ? Že musel nechat zatknout poslance Sládka, aby byl počtvrté na druhý pokus o jeden hlas zvolen? ? Že otevřel dveře k funkci premiéra komunistovi Čalfovi? ? Ze se krátkozrace omluvil sudetským Němcům a tím otevřel Pandořinu skřínku majetkových i územních nároků? ? Že udělil nesmyslnou amnestii a tím se podílel na prudkém navýšení zločinů? ? Že prohlašoval, že nic nepožaduje a nakonec v tichosti prolomil restituční hranici (Lucerna, Barrandovské terasy). ? Že při tom spolupracoval se spolupracovníkem StB Junkem? ? Že jiného spolupracovníka STB Tošovského jmenoval Guvernérem ČNB (později premiérem), který vysokými úroky dusil růst, rozprodal se ztrátou zlatý poklad ČR a pod jehož dohledem zkrachovaly všechny velké banky? ? Že nechal zavřít zbrojovky, zejména Slovensku a tím vyklidil trh konkurenci? ? Že se postavil proti Srbům, podpořil „humanitární bombardování“ a mafiánský pseudostát Kosovo? ? Že zbytečně zhoršuje vztahy s Ruskem (podpora Gruzie) a Čínou? ? Že nebyl loajální ani ke svým dobrodincům (Maněna, Šerf, Lipárová, Pafko, Medek...)? ? Že podváděl obě své manželky? ? Že podporuje zelené nesmysly, které zatěžují státní kasu, ale i životní prostředí? ? Že z Mercedesu-Benz GL 500 káže vodu (kritizuje konzum) a pije víno? ? Že si nezaplatil ani vlastní oslavy a dar od BAKALY zřejmě nezdanil? ? Že má kolem sebe kumpány, kteří „umí“ privatizaci (Bakala, Schwarzenberg, Kocáb) nebo utracet státní peníze (Bursík, Kocáb, Vondra)? ? Že má postmoderní, transcedentní až spiritistické názory, které šíří i na VŠ (Neubauer, Grof)? ? Že lhal, že "transformace" nebude o grunderském raném kapitalismu a sociálno bude jako v Rakousku nebo Skandinávii? ? Že nemohl za socíku studovat a přitom se dostal na 2 VŠ, které ho vyhodily kvůli neplnění studentských povinností? ? Že budou vycházet jeho knihy a nevyšla ani jediná, zato prahl po oceněních za nic? ? Že Že si za peníze 10 miliónů nedobrovolných televizních koncesionářů splnil sen stát se z kulisáka režisérem ? ? Že jeho kolega disident Petr Cibulka prohlásil : Vašku, ty jsi prase ! ?

    OdpovědětVymazat
  6. Jakl v "novoročním projevu" oznámil vystoupení Česka z EU

    Prezidentský kandidát Ladislav Jakl zveřejnil na internetu "novoroční projev", ve kterém oznamuje vystoupení České republiky z Evropské unie. Členství v EU podle něj přináší zemi "více škody než užitku". Jakl, tajemník současného prezidenta Václava Klause, je kandidátem Strany svobodných občanů.

    Pokračování na http://www.novinky.cz/domaci/282390-jakl-v-novorocnim-projevu-oznamil-vystoupeni-ceska-z-eu.html
    http://www.youtube.com/watch?v=Nx6MyNJgafg

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.