25. října 2012

Nadace Keshe předala nové technologie v Sierra Leone

Díky panu Kopeckému za tip.


Překlad: OrgoNet

Nadace Keshe předala dne 15. 10. 2012 za živého vysílání hlavní televizní stanice Sierra Leone v 10.30 dopoledne místního času pět úplných patentů Nadace vládě Sierry Leone prostřednictvím jejich velvyslance v Evropské Unii.

Toto předání technologií bez jakýchkoliv finančních restrikcí zahrnuje všechny technologie, které byly vyvinuty Nadací Keshe.

Předání technologie Národní vládě Sierry Leone obsahuje úplný technický nákres vesmírného reaktoru a design vesmírného plavidla.

Předání elektronického klíče obsahujícího veškeré dokumenty a patenty bylo vládou Sierry Leone přijato s velkou radostí a respektem v živém televizním programu.

Po přijetí nových technologií vesmíru, energie a zdraví představiteli vlády Sierry Leone bylo téhož dne provedeno předání technologií státním vědcům formou přednášky na Univerzitě Freetown, za přítomnosti vicekancléře univerzity.

16. 10. byli o technologiích poučeni kancléř univerzity, profesoři, přednášející a studenti Severní univerzity v Sierra Leone.

17. 10. bylo předání technologií dokončeno poučením kancléře, profesorů, přednášejících a studentů Jižní univerzity Sierry Leone.

Na pozvání Zdravotní společnosti Sierry Leone se zúčastnila Keshova nadace zdravotnické konference konané 18. 10. 2012 a představila tam videa zdravotní sekce nadace.

Jak jsme slíbili 15. října vládě a státu Sierry Leone, kdy se stát připojil ke světovému programu vesmírných lodí, plánujeme plnou výukovou podporu pro státní vědce.

Budeme informovat fórum o dalších plánech pro africké národy, které se připojují k plnému předání technologie.

M. T. Keshe  

17 komentářů:

  1. Zdravím Orgonete, to je významná zpráva. Díky. Prvé zasazené stromy. Tak už jen přání ať na teto cestě zdolají všechno zlé. Rolf.

    OdpovědětVymazat
  2. Snad se utajovaná pravda ukáže (nové a již dříve sestrojené nové technologie) a nastanou změny. Je neuvěřitelné, že se to děje hladce a veřejně. Držím palce

    OdpovědětVymazat
  3. Skvělé! Africké státy to určitě rády přijmou, aby jim to pomohlo v jejich nelehké situaci, a nakonec ta situace donutí i ty ostatní státy, aby se připojily, protože jim nic jiného nezbyde, aby nezůstaly zaostalé - protože podle všeho ten rozdíl v technologiích je jako mezi počítačem a neolitickou kamennou sekyrkou. Skvělý nápad! Protože bez takových kroků by se např. v Evropě k tomu použití nikdo nerozkýval, aby náhodou nepřišel o své prebendy.

    OdpovědětVymazat
  4. Jestli je to pravda, Zlatý věk je pravdou... a je mnohem blíž, než si myslíme...
    HURRÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ.....!!!!!!!!!!!!!!!!
    PRÁVĚ JSEM SI VZPOMNĚLA, JAK JSEM SE PŘED cca 2LETY NENECHALA VTÁHNOUT DO INVESTIČNÍ SPOLEČNOSI... NABÍZELI MI HORY DOLY.., ALE JÁ JIM TEHDY ŘÍKALA, ŽE AŤ MI ZAVOLAJÍ V ÚNORU 2013, PROTOŽE NAPROSTO NEVĚŘÍM, ŽE STÁVAJÍCÍ SYSTÉM VYDRŽÍ PŘES ROK 2012... :-))
    PŘIPADALO MI TEHDY NESMYSLNÉ INVESTOVAT A PŘI UKLÁDÁNÍ NA DŮCHOD JSEM SE ROZCHECHTALA JEŠTĚ VÍC... ŘEKLA JSEM TEHDY CHLÁPKOVI, ŽE JE FATÁLNĚ ABSURDNÍ, JAK MI MŮŽE GARANTOVAT MOJE ULOŽENÉ A ZHODNOCENÉ PENÍZE ZA 30LET...JAK MŮŽE VĚDĚT, JAKÁ BUDE SITUACE NA TRHU ZA 30LET...? TO BYLO PŘED 2LETY... JEN SE KOUKNĚTE, JAK SE HOUPE NAŠE VLÁDA DNES A S TÍM VŠE SPOJENÉ...
    A TO NEJSME NA KONCI ROKU 12.... NO TO BUDE....mela.... Naštětí těch egoistických, do svých vyjímečných schopností zahleděných, rychlezbohatlíků je menšina.... Ale doufám - věřím, vím, že stav věci začíná docházet zcela každému.. - bez rozdílu.... A právě toto je onen největší posun naší civilizace...
    S láskylnou úctou veronika
    :-))))))))))))))))))))
    PS: I tento věděl, proč to dělá...
    http://www.politicke-listy.cz/?goto=100641-drsny-rozvod--kalouskovi-uz-nepatri-ani-dum-v-bechyni.html

    OdpovědětVymazat
  5. http://mayanmajix.com/art_nt.html
    http://www.activistpost.com/2012/09/tesla-motors-launches-revolutionary.html#id=navbar-iframe&parent=http%3A%2F%2Fwww.activistpost.com&rpctoken=173931883&_methods=_ready%2C_close%2C_open%2C_resizeMe%2C_renderstart
    Spostě lidí TO leží v hlavě...
    Jestli to neudělá Keshe, udělá to někdo jiný...
    A to velmi brzy...

    OdpovědětVymazat
  6. Nové technologie se = všechny modely automobilů a letounů na vrakáč= krach naprosté většiny fabrik na náhradní díly= 90% nezaměstnanost=pád ceny ropy a to vše se =pád většiny bank, měn
    Z čehož mi vychází,že prosazení takové technologie se =celosvětové válce
    A tak nevím, mám-li mít z takové zprávy tu zdravou radost s výhledem na lepší zítřky...Pokud ovšem s námi nemá Bůh jiné plány !Věřím a doufám,že má

    dan.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já to vidím jinak. Zavedení každé nové technologie nějakou dobu trvá. Auta nějakou dobu budou fungovat, letadla taky, fabriky taky, náhradní díly budou potřebné. Ale klesne cena ropy, protože nebude možné šroubovat cenu uměle. Původní motory budou postupně nahrazovány jinými. Věci pro lidi se budou stávat "levnějšími", začnou dělat jiné věci. Pokud se někde neprosazovala moc, pak vynález něčeho skutečně lepšího ještě nikomu neublížil.

      Vymazat
    2. a to vypadá na něco jako komunismus" s lidskou tváří... :-)) ale proč né, hlavně úplná svoboda ve všem pro každého... :-)

      MA

      Vymazat
  7. A proč zrovna Sierra Leone ? Proč je tak důležitá v rámci Afriky ? A jaké má vazby na bývalou Kaddáfího Libyi podobně jako Mali ?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Preto že oni prejavili záujem a USA tam nemajú až také silné chápadlá . ALe !!!! už sa otvorene hovorí o bombardovaní afriky .Aktuálne sa čaká na Mali . Na pozvanie sa nezúčastnil nikto s veľvyslanectiev EU , preto že sa USA začali okamžite vyhrážať . Je jedno kde to začne . Dôležité že už konečne . A myslím že ten kontinent si to zaslúži . Pomôžeme im keď budeme na nich pozitívne myslieť a nech sa to podarí .
      Aj tak obdivujem že pán Keshe je v poriadku . Musí ,mať nad sebou veľkú ochranu . Všetkým veľa lásky a pozitívne myšlienky .
      S láskou , mili :-)))

      Vymazat
    2. V Mali mají američani druhý největší Haarp na světě. To znamená, že tam musí být minimálně velké ložisko plynu, aby se vyplatilo haarp stavět a provozovat. To bude zřejmě na území ovládaném muslimy. Pokud by vláda Sierra Leone získala technologie, které by mohly být srovnatelné nebo dokonce "přebít" technologie USA, tak to amíci nikdy nedovolí ! Budou znovu bombardovat rozsáhlé oblasti. Na netu totiž prosakují informace o tom, že americká armáda má funkční armádu bojových dronů (bezpilotních letadel - tedy robotů), které může nasadit kdekoli na Zemi. Sami si tam totiž doletí, dotankují z letadlových lodí nebo ze základny Guam nebo Diego García v Indickém oceánu. K řízení pak postačí řídící štáb pěkně v teple kanceláří Pentagonu bez jinak nutného ohrožení živých pilotů. Pěkně to bylo ukázáno ve sci-fi filmu Svět zítřka, jak budou probíhat okupantské invaze budoucnosti ! A to se nebavíme ani o UFO ani o mimozemšťanech - zase a jen o zlolajných lidech !

      Vymazat
  8. http://gloria.tv/?media=136963
    Libor Halik: Umělé zemětřesení zabíjelo v Japonsku
    Doufám a věřím, že to už konečně skončííí..
    veronika

    OdpovědětVymazat
  9. Dobrá zpráva. Jen ještě ten odkaz na ten přenos v TV pokud má ta jejich TV archiv.
    Uvidíme, co se bude dít dál.

    OdpovědětVymazat
  10. http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=MBfNDvz9RqM#!
    http://www.politaia.org/wissenschaft-forschung/start-des-technologietransfer-zu-den-wissenschaftlern-der-welt/

    OdpovědětVymazat
  11. Úžasný, hned bych se tam jel podívat, samozřejmě v médiích ticho po jejich temné pěšině. klasika

    OdpovědětVymazat
  12. Zdravím, chcem sa opýtať, vie niekto anglicky zdatnejší nájsť kontakt na severnú univerzitu sierra leone a dať im otázku či došlo k stretnutie s predstaviteľni nadácie Keshe? Ak sa stretli s profesormi a inými zamestnancami univerzity, určite to niekto potvrdí ( kontakt na jednotlivých profesorov sa dá zväčša tiež nájsť) . Ďakujem za všetkých za info

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.