25. října 2012

Nejmodernější bunkr v ČR

Díky čtenáři za zábavnou informaci!

Jak tak chodím po internetu, vidím, že po světě se dost blbne s přípravami na přežití v případě naplnění katastrofických scénářů, a těch je, jak víte, jako máku. I když je to konspirační téma, nechce se mi zde na blogu s tím plašit, neboť se tomu spíše směju. 

Zejména blbnou Američané. Alternativní weby a blogy jsou plné reklam, kde si Amíci mohou objednat vše pro přežití, od bunkru až po zásoby potravin na několik let, atd. Myslím, že dost firem se tam na tom slušně živí. Není na tom nic divného, protože Američané (většina) si na rozdíl od Čechů skoro nic neumějí udělat sami. I sněhuláka (umělýho) si kupujou. Ani se neumějí vyčurat venku (:-))) - mám dětský časopis, kde je přesný návod, "jak se vyčurat v přírodě". Znám amerického chlapečka, co je při té představě naprosto zděšen a nikdy by to neudělal ...

Myslím, že Češi si přežitím hlavu lámat nemusí, neb jsou k němu přirozeně uzpůsobeni. Velkou katastrofu bychom stejně nepřežili, a s menší si poradíme snadno. Co do zásob, jsme zvyklí mít doma brambory na zimu, umíme zasadit zeleninu, topit v kamnech, sami si vařit, to všechno se "civilizovanější" národy musejí znovu učit (:-)))

A bohatí, kteří potřebují do něčeho investovat, si mohou pořídit i superbunkr, proč ne. (:-))) Těch starostí co s tím musí být, to jim přeju (:-)) 

+Orgonet+

Nejmodernější bunkr v ČR

Nekomentuji! Pouze dodávám, že z těchto snímků VŮBEC (!) nevyplývá, že je něco v zemi. Tedy krom základů!   Při loňském sjíždění Berounky jsem si na jednom místě všiml, že  kousek od levého břehu stojí stavební jeřáby a je tam velké staveniště, marně jsem však pátral oč jde. Tak teď už vím.

Ta stavba, to je protiatomový bunkr nějaké bláznivé pí Kuchtové, exmanželky miliardáře Tykače, a její sekty co si zde staví nezávislé hospodářství ve stylu postkatastrofických filmů Šílený Max, Vodní svět, Pošťák, Malevil atp...  

Věže jsou údajně jednak chladicí věže a jednak je v nich generátor na dřevoplyn pro malou podzemní elektrárnu na dřevoplyn (chytré, až se  to tady rozpadne - kde by vzali uhlí). Ten budou vyrábět ze dřeva suchou destilací, takže jim zůstane dehet. Z toho mají hydrogenací vyrábět malé množství benzínu do motorových pil. Plošina na věži bude údajně sloužit pro dálkově ovládaný kulomet a  PLstřelu Stinger. Odolnost je VĚTŠÍ než podobné hloubené objekty na metru či záložní telefonní ústředny, do ráže rakety s hlavicí 1000kg trhavin. 

Ještě se tam buduje v nižší odolnosti zodolněný hřebčín, kravín, garáže a hangár na vrtulník (přece jen nějakou zásobu benzínu mít budou, ale jako s  hlavním dopravním prostředek počítají s koňmi). Byla zaznamenána poptávka pro  výrobu 80 kusů ochranných masek a třiceti kusů ochranných "obleků" pro koně. Je snaha vykoupit i pozemky na druhé - pravé - straně Berounky aby na ně  nebylo z protějšího kopce vidět!!! Síla co??? 

Jinak členové sekty nesmí kouřit, pít alkohol a kafe. Lokalita Hlince - Ptyč na Berounce. Podívejte se na mapách na tyhle souřadnice:  49°56'36.420"N 13°38'52.498"E Stavaři jistě ocení to množství armování - že se tam ten beton vůbec vejde!








50 komentářů:

  1. http://freeglobe.parlamentnilisty.cz/Articles/2278-met-office-globalni-oteplovani-skoncilo-pred-16-lety.aspx

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Se zájmem jsem si přečetl.Jěště větší zájem u mne vzbudil článek "Co jsou vlastně meteorologické modely a komu slouží? " publikováno 17.10.2012 rubrika KLIMA.
      Zajímavé je totiž to,že úplně stejný(doslova) článek publikoval 6.2.2012 SNOWMAN na stránkách Orgoneta.
      Neopisuje takhle náhodou někdo?
      V.

      Vymazat
  2. http://afinabul.blog.cz/1210/vedec-ktery-objevil-ohrozeni-zdravi-od-gmo-byl-okamzite-vyhozen-a-jeho-tym-rozpusten

    OdpovědětVymazat
  3. A já myslel, že se někdo úplně zbláznil, a že staví železobetonové hrady středověkého typu z doby Václava II. a Přemysla II.Otakara (13.stol.). Že bychom byli opravdu na vrcholu vývoje, a nyní to pojede z kopce vývojově nazpátek k prvobytně pospolné společnosti ?! :))))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. není na škodu se na ty specifické bábovičky podívat nikoliv z perpektivy Přítomného okamžiku..http://kontaminace.cenia.cz/

      Vymazat
    2. a pojede to hodně rychle!

      Vymazat
  4. ... ta pani čo stavia bunker asi nevidela film Survivors, :-) lidský strach u niektorých pretrval, a ani beton neochráni. Bed

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Asi přehazuje miliardy lopatou, a už jí to přestalo bavit. Tak "pustila chlup" podle svého gusta :))))

      Vymazat
  5. Prezident Bolivie schválil zákon matky země a zakázal GMO

    http://zvedavec.org/vezkratce-6590.htm

    OdpovědětVymazat
  6. Tak alespoň, to dá zaměstnání a příjem hodně lidem, aspoň k něčemu to bude:) každopádně, by bylo zajímavý proč to stavějí a na koho jsou napojení ví někdo?

    OdpovědětVymazat
  7. info o tomto "ozdravném a vzdělávacím" centru na Wikipedii: http://cs.wikipedia.org/wiki/Pty%C4%8D zdravím Ivett

    OdpovědětVymazat
  8. ještě jsou zajímavé tyto stránky: http://www.majak-ptyc.cz/

    OdpovědětVymazat
  9. vypadá to jako basa ve výstavbě. Napadlo mně, co takhle postavit soukromou basu a pronajíat ji státu... :)

    OdpovědětVymazat
  10. ještě jsem chtěl podotknout, že kdyby se stala nějaká katastrofa, tak nejpravděpodoněji to z přírodních živlů bude voda co bude ničit... jen že nikde nevidím na stavbě obří šnorchl... :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tentokrát to má být živel ohně, co způsobí mnoha lidem na Zemi hodně velké teplo, voda se bude na některých místech až vařit

      Vymazat
  11. To je sranda, ten strach ze smrti......Jitka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Paranoia není asi to nejlepší, ale napsat, že má někdo strach ze smrti, může akorát kráva.

      Vymazat
  12. Asi ta baba neví co s penězi... :)))

    OdpovědětVymazat
  13. Mám susedov cigánov. Dá sa s nimi vyjsť, minule som schytila foťák a plavovlasého chlapca tak okolo 8 rokov som zachytila ako ráno rúbe drevo. Asi otec zaspal... ? Založíme kurz pre amíkov ako prežiť po DNI, lektori Rómovia. :XX
    B

    OdpovědětVymazat
  14. Někde jsem četl, že se při transformaci umělé materiály "rozpadnou". Slínkové minerály v cementu (alit, belit) se taky přirozeně nevyskytují, takže ten beton stejně transformaci nevydrží :-)

    OdpovědětVymazat
  15. Předem zdravím Orgoneta a děkuji za jeho práci pro ty kteří věří sobě.Tento projekt je skutečná ARCHA.Jsem tesař a měl jsem možnost vidět plány.Investice za 1,5miliardy placená sektou AVENA.Každý pracovník musí podepsat papíry o mlčenlivosti.Monolitické podzemí s více než 1500 místnostmi s panceřovými dveřmi s nápisy ovce,králici,koně,prasata,atd.Je to severozápadně od Plzně cca. 25km a hlavně termín dokončení do konce roku za každou cenu.Jen at se bojí.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To bude tak hermeticky uzavřená, že tam nepronikne aní žár nebo voda ? A co když se pod tím místem propadne Země ? Aspoň ty lidi zažijou, co to je bezedný tunel, když pomáhali tunelovat tuto zemi :)))

      Vymazat
    2. AVENA A KALORKA...velmi oblíbené trampské jídlo...pohotovostní, rychlé,vegetariánské..Avena byla ovesná kaše v pytlíku,sladká,obsahovala kakao...píce se promíchala vodou a kalorická bomba nasytila na celý den....Kalorka se prodávala v kostkách,takže se rozdrtila na prášek...nedoporučovalo se s tímto práškem na plnou hubu říkat PYŠELY...též smíchat s vodou na kaši...s tím se přežívalo ve slovenských horách......

      Vymazat
    3. Žár nebo voda? Ani vzduch! :-))) Samozřejmě, že žádná osamělá pevnůstka sama o sobě nemá šanci. Jsou to blázni - děti egoismu vydávaného za individualismus.

      Vymazat
  16. nejmodernější a nejzbytečnější:-))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. http://www.pomoczosvetla.sk/news/fewa-25-10-2012/

      Vymazat
  17. Když si elity začnou stavět bunkry. tak "je něco ve vzduchu"!Jde vidět, že se bojí.

    ROK 2012 je divný ! A moc! Koukněte se, co říjen pozemšťanům dal aneb podivnosti ve světě.Budete koukat! Dvě Slunce,tornáda, podivné objekty atd.:

    http://www.youtube.com/watch?v=BLOui6g3KH8&feature=relmfu

    http://www.youtube.com/watch?v=Uf6nWU-GfBw&feature=relmfu

    ps.Orgonete, myslím,že s tím podivným tělesem(Nibiru?) nejsme až tak mimo mísu !Totéž viděli i jiní pozemšťané !

    dan.

    OdpovědětVymazat
  18. Těchto soukromých chráněných farem pod záštitou pofiderních náboženských sekt vzniklo v republice již min.76.A stále vznikají nové!
    Velké investice do těchto soukromých staveb tečou z pravoslavných ortodoxních farností z Ruska a Ukrajiny.Vznikají zde tak tajné odnože jejich příznivců.
    Proč se v rusku podřezávají kříže a sekty zalézají pod zem?
    Začíná expanze na západ.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Takže to jsou skutečně hrady,pevnosti proti vlně islámu, která reálně hrozí zaplavit Evropu "asijskými kobylkami" a ne vodou ! Vzpomněl jsem si, že se v Čechách a na Moravě také narychlo stavěly hrady, když se na nás řítila v průhěhu 13.stol.avarská,hunská a tatarská horda v několika vlnách po sobě. Stejné to bylo v 16.,17. a 18.stol. Proto z těchto dob zbylo všude v Evropě tolik různých pevností nebo jejich trosek. Opevňoval se král či císař, a opevňovalo se také panstvo a měšťanstvo (urychleně stavělo kolem měst hradby, věže a brány a příkopy). Jen plebejstvu zůstaly k ochraně lesy, hory a bažiny.
      Docela byc

      Vymazat
    2. Docela bych tomu věřil, že pokud bude napaden Írán,začne další persko-arabská invaze do Evropy !

      Vymazat
  19. trampoval jsem od začátku 60let do konce 70let po ČSSR...ted skoro deset let,jsa znechucen ohavností zbohatlických monster na nejnemožnějších lokalitách špacíruji po pražských parcích...Hvězda,Šárka...kde se udržuje status z posledních sil,že se tam neobjeví taková hruza..i čtyřkolky tam nepotkáte,jaká uleva...První kapka toho poháru,co pak přetekl,byla návštěvá Keblova a kopírování puvodní trati do Trhového Štěpánova...V tom Keblově je bývala Železniční stanice v katastru JIŽ VODÁRENSKÉM OCHRANNÉM PÁSMU...majitel je CHLAPÍK STATEČNÝ pan MINAŘÍK...http://www.youtube.com/watch?v=yeY1XPnoPD4 ALE POZOR..tehdy sranda...pro mně...NYNÍ MÁ TEXT PRAVDU..to jsou paradoxy....

    OdpovědětVymazat
  20. www.avenna.cz/clanky/nemoci-a-uzdraveni/rubrika-nemoci-a-uzdraveni-zakladni-principy ,zdravim,tak vam nevim,mozna stavej i bunkr(ale za svy,nejsem zavistivej),ale jejich strany jsou hodne rozumny a prolidsky,napadlo vas se do nich zacist? ;-).Nez mi vynadate,prozradim vam,ze s nima nemam nic spolecnyho,jen jsem nebyl linej si zjistit,ze nejde o zadnou SEKTU,jak tu nekdo skodolibe tvrdi.Rikam vam porad,pouzivejte vlastni hlavy a proverujte! ;-).....proud

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tiež som zbežne prešla stránky Avenny a musím s Tebou jedine súhlasiť. IvH

      Vymazat
  21. Dekuji za uverneni prispevku:-) a za supr info:-)

    OdpovědětVymazat
  22. Staviate si vlastné kryty ukryté pred zrakom "obyčajných" ľudí. Dúfajúc, že Vás jediných to zachráni a ďalej budete rovnakým spôsobom žiť. Mýlite sa.

    Viac tu: http://www.pomoczosvetla.sk/news/fewa-25-10-2012/

    OdpovědětVymazat
  23. No už už jsem se chtěl do té sekty přihlásit, bohužel ale nesplňuji ani jednu z podmínek :-)))))

    Honza
    Brno

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. nemáš bambilion na kontě, co? to bych řekla, že bude jediná podmínka těchhle .... napadjí mně jen sprostá slova, takže si doplňte sami.

      Vymazat
  24. http://deosum.com/Articles/119-avenna-cz-sekta-nebo-poselstvi-spravedlivosti-a-dokonalosti.aspx

    OdpovědětVymazat
  25. Dělám kurzy na výrobu sýrů, chleba a mýdel atd. Mimo jiné tyto kurzy navštěvují i velice dobře situovaní lidé. Přijedou s Audi za 3 miliony učit se péci chléb. Mají pocit že se něco stane. Že chléb, sýr nebo mýdlo je zachrání. Ale pokud nezmění myšlení - nic jim nepomůže. To jak myslím dnes - vytváří svět zítřka. To ale vy zde víte! Petr Rys

    OdpovědětVymazat
  26. Dobrý den všem.
    Chtěla bych jen připomenout jeden bod z Knihy ,,Čtyři dohody" od De Miguela Ruize.
    NEVYTVAŘEJ PŘEDSUDKY......v mnoha Vašich příspěvcích jsou samé předsudky,proč je dělat???Co Vám to přináší???Nebylo by na místě nejprve zjistit si pravdivé informace od zdroje a pak se k tomu vyjádřit?
    Vždyť neznáte pravdu.Čas Vám tu pravdu ukáže :-).
    Bohužel lidé stále milují senzace a rádi zveličují,Vaše komentáře jsou toho zářným vzorem. :-).
    Přeji Všem,aby řešili hlavně sami sebe,doba si to žádá,

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ..díky za lehce schizofréní příspěvěk,ale zpět k tématu.tykač dokončuje v severních čechách něco podobného.bakala se nám snaží namluvit,že pulmiliardovou protiatomovou investici na šumavě prodává.a kelner,ten se v jedné kotlině za prahou,po vydatné rekonstrukci hájovny,těž poohlíží po okolních pozemcích...a za vše mluví tajemný podnikatel,který v praze,na okraji šáreckého udolí buduje vinný sklípek...

      Vymazat
  27. http://www.andelevmychvlasech.cz/clanky/novinky/proc-vsichni-musime-byt-majaky-nadeje.html

    OdpovědětVymazat
  28. jestli VELKÁ TARTARIE neprocitne , vtrhnou-li sem HUNOVÉ,tak vnutí nám panáčkování na tento zpusob,prezident KIWI FRANC bude inspirován ke kolektivnímu očistnému tanečku http://www.youtube.com/watch?v=-bDntRWfL70

    OdpovědětVymazat
  29. andelevmychvlasech.cz =Irská Aluše Loskutová

    OdpovědětVymazat
  30. Tito namyšlení a nabubřelý Pracháči stejně půjdou do kopru,protože nezvládnou převibrování,nejsou na něj připravení,zajímaj je jen prachy..stejně jim budou k ničemu.

    OdpovědětVymazat
  31. Podívejte se do středověku-hrady chránili panstvo-a to panstvo přežilo až do dnes.Jsou to prachy co dají přežít!!!!!!.Věřte tomu že i kdyby nesežehl plamen tuto zem-je tu spousta katastrof a teď vůbec nemyslím přírodní vliv-ale samotného člověka.Jestliže budu mít hlad a větší sílu než ostatní-vzniknou gangy které zaručeně nebudou dodržovat zákony atd....Takže dost dobrá ochrana,oni dobře vědí že je to neochrání když se zem začne otřásat,ale jak říkám nepřítel nemusí existovat ve formně přírody.Takže co se bude dít????Že se krysy schovávají pod zem??????

    OdpovědětVymazat
  32. proč prostě jen nepočkáte? Daník :)

    OdpovědětVymazat
  33. Četla jsem na WWw.petra bostlova.cz ,že je to protiaatomový kryt a ,že chystá nějaká kulišárna s atom.elektrárnou v Temelíně.Dnes je tady všechno možné....

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.