7. října 2012

Švédsko: První oficiální přiznání existence chemtrails


Švédská politička přiznává, že toxické chemtrails jsou skutečné, nejde o divokou konspirační teorii


Jonathan Benson
Natural News
6. 10. 2012
Překlad: OrgoNet

Dlouhé bílé řady přetrvávající oblačné mlhoviny, dmýchané na modrou oblohu neoznačenými letadly, nejsou typické contrails - stopy tryskových motorů, říká předsedkyně švédské Strany zelených, Pernilla Hagbergová. Jak bylo sděleno ve švédských novinách Katrineholms Kuriren, Hagbergová, která je první politickou představitelkou veřejně hovořící o tomto problému, otevřeně přiznala, že tyto neobvyklé oblačné stopy, které se nerozpouštějí jako normální výfukové stopy, jsou ve skutečnosti směsí chemikálií, virů a kovů, o nichž se hovoří jako o „chemtrails“.

Podle Hagbergové je sprejování společným podnikem americké CIA a americké NSA (Americká agentura pro bezpečnost), a rovněž švédské vlády v její vlastní zemi, za účelem modifikování atmosférických podmínek prostřednictvím záměrného sprejování aerosolů. Tato nebezpečná směs aerosolů obsahuje různé chemické komponenty, viry a fragmenty virů, a kovy jako aluminium a barium, které, jak se již prokázalo, se hromadí ve vodních zásobách a orné půdě na celém světě. http://chemtrails.cc/

Normální contrails, které jsou složeny z pouhé vodní páry, jež se rychle rozpouští po emisi z tryskových motorů, jsou naprosto odlišné od chemtrails, které postupně zahalují celé nebe bílou pokrývkou. Následující video, vytvořené Free Truth Show, obsahuje některé obrázky, jak vypadají typické chemtrails na obloze. http://www.youtube.com/watch?v=AykLfHtM_3M&feature=youtu.be

Anglicky:

„Je skvělé, že existuje politik, který obrací pozornost veřejnosti k tomuto problému a pomáhá této kauze dodat důvěryhodnosti v mainstreamových médiích,“ píše JG Vibes pro The Intel Hub o bezprecedentním přiznání Hagbergové. „Bohužel, je to politický problém, který vyžaduje mnoho nepolitických řešení.“

Sprejování oblohy k záchraně planety?

Je zajímavé, že OSN a různé skupiny podporované nadací Melindy a Billa Gatesových byly nedávno přinuceny přiznat, že tato sprejování probíhají, a že emitované částice nejsou normální stopy tryskových motorů. Ale jejich výmluvou je, že chtějí zachránit planetu před devastujícími účinky tzv. „globálního oteplování“, což je stálepřítomná pseudovědecká environmentální teorie, která je často využívána jako ospravedlnění všech možných výstředních politických návrhů. http://www.globalresearch.ca/atmospheric-geoengineering-weather-manipulation-contrails-and-chemtrails/

Pro legitimizaci užívání chemtrails a osévání naší oblohy množstvím jedů jsou používány veškeré možné výmluvy, jako zablokování slunce kvůli snížení průměrné teploty na Zemi a svévolný posun vzorců počasí na účelem zabránění tání polárních ledových čepiček. A pokud bude zvolena pro další období, slibuje Hagbergová, že bude bojovat proti této chemtrailsové činnosti přijaté vlastní vládou ve vlastní zemi.

Nezapomeňte shlédnout filmy Co to na nás k sakru sprejují? http://www.whatintheworldaretheyspraying.info/ , (Pozn. Orgonet: s českými titulky viz http://orgo-net.blogspot.cz/2011/02/what-in-world-are-they-spraying-video-s.html)
a nové pokračování Proč to na nás k sakru sprejují? http://www.whyintheworldaretheyspraying.com/ , abyste se dozvěděli více o globálním jevu chemtrails. (Pozn. Orgonet: Nevíte, zda se pracuje na českých titulcích?)
Oba celovečerní filmy naleznete i volně na youtube.

Zdroje tohoto článku:
http://kkuriren.se/nyheter/vingaker/1.1554491
http://theintelhub.com
http://www.youtube.com/watch?v=AykLfHtM_3M&feature=youtu.be
http://www.naturalnews.com/037451_chemtrails_conspiracy_theory_geoengineering.html#ixzz28dz64tDB

P. S. Orgonet:

Teď (8. 9.) se teprve dívám na víkendové maily a vidím, že Ota poslal asi ve stejnou dobu odkaz na stejný článek přeložený na freeglobe. Tak díky, ale už to mám taky přeloženo (:-))), moje smůla, mám chodit častějc do mailu. http://www.czechfreepress.cz/evropa/verejne-priznani-chemtrails-ve-svedsku.html

18 komentářů:

  1. Musím říci, že problematika chemtrails je víc sofistikovanější než jednoduchá pravda o záchraně planety. Mám informace, které se mi dostaly z jistých zdrojů a které dál nesmím šířit, neboť ručím svým životem. Jen mohu řici, že to souvisí s proroctvím kmene Hopi.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj,
      píšešže máš informace z jistých zdrojů, ale ručíš za ně svým životem!
      A co potom životy miliard lidí, na nich ti nezáleží???????????????????
      Co je tvůj život oproti miliardám zachráněných, když budou vědět??????
      Být na tvém mídstě, mluvila bych, raději bych obětovala život za záchranu miliard lidí,
      planety a jejího ekosystému, zvířat, na tom ti nezáleží??????????????
      To si ti libí že ničí atmosféru země??? Tím že mlčíš, podporuješ jejich záměr zničit
      veškerý život na této překrásné planetě!!!! Probuď se!!! Mluv!!! Věř že tě stvořitel ochrání, když se odevzdáš do jeho rukou. Pokud se bojíš o svůj život, tak jsi sem neměl
      psát!!! Miluji tě a posílám ti světlo a sílu stvořitele abys promluvil, záchráníš tím miliardy životů a celou planetu.

      Vymazat
  2. Zde je dokaz na dokument v pdf s názvem Tajemství amenti. Tento typ informací si myslím, že by neměl chybět na tak skvělém serveru jako je orgonet. příjemné čtení: http://www.harmonic.estranky.cz/clanky/historieaudellidstvaplanetyzemevelkytreskandelskevalkyevoluce.html

    OdpovědětVymazat
  3. Napsala Féva: Stredový prúd paprskov vysokofrekvenčných energií /križujúce sa lúče galaktického žiarenia/ nielenže mení všetko staré a hmotne súvisiace s priestorovou realitou človeka / to znamená pripravuje ho nefyzickým spôsobom na prienik hyperrealitou/, ale súčasne blokuje prísun zámerne vytvorených energií i chemických prvkov /chemtrails/, ktoré už nemajú schopnosť preniknúť do tela a s telom súvisiacej krištalizujúcej novej reality. Neobávajte sa, milovaní. Je to skutočne snaha negativity zastaviť akýmkoľvek spôsobom proces vzostupu, návratu človeka späť ku svojim prvotným schopnostiach. Blokáciou epifýzy. Chemtrailsové dráhy a ich variácie sú zbytočné. Je to len vo vzduchu plávajúca zmes, ktorá má schopnosť "kontaminovať" ľudské zdravie, ale jej efekt je už nulový. Galaktické žiarenie /jeho vysokofrekvenčné fotóny/ sa viaže na danú zmes a neguje subatomárne spoje chemických väzieb a tým i ich vstup do fyzických tiel, ktoré vibrujú už vyššou frekvenciou.

    Viac tu: http://www.pomoczosvetla.sk/news/fewa-6-10-2012/

    OdpovědětVymazat
  4. Na Hawai to zakázali minulý rok...Bed

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zatím nezakázali, ale aspoň před rokem na ostrově Maui s pomocí Murphyho (autor filmu Co to k sakru na nás sprejují) sepsali požadavky na zastavení geoinženýringu. Pochybuju však, že je prosadili, to bychom se asi dověděli.
      http://aircrap.org/maui-residents-craft-legislation-ban-geoengineering-chemtrails/332348/

      Vymazat
  5. Milý Orgonete, srdečně děkuji za zveřejňování těchto informací. Mám velkou radost, že se to začíná hýbat a z konspirační teorie se stává politický problém, ke kterému je třeba najít řešení... Možná už to tu proběhlo, ale kdyby ne, tak posílám ještě jeden odkaz... http://fenomen2012.net/ostatni/prevzato/aleksic.htm
    Hezký den,
    Paty

    OdpovědětVymazat
  6. Věnujte pár hodin týdně pozorování oblohy a letadel na vlastní oči, zkoumejte jak a za jakých podmínek se nejčastějji tyto čáry tvoří, u kolika letadel, v jaké výšce, při jaké teplotě, jestli je úplně jasná obloha, nebo je tendence k tvorbě mraků. Přestaňte jen slepě kopírovat webové linky z důvěryhodně nedůvěryhodných serverů, ale použijte vlastní pozorovací schopnosti...

    OdpovědětVymazat
  7. na Hwai zakazali chemtrails? :O

    OdpovědětVymazat
  8. No, já myslím, že Švédsko nebylo první v přiznání chemtrails, první byla Amerika- a po ní hned Česká republika. Již v roce 2008 to čeští vědci přiznali v české televizi, sice takovým tím neupřímným socialistickým způsobem, jako že věda je zde pro občana a pro jeho blaho, ale přiznali!

    Ovládne člověk klima?
    http://www.ceskatelevize.cz/ivysilani/10095530301-planeta-veda/208411058200036/

    OdpovědětVymazat
  9. Nejde o televizní zprávy ani vědce, jde o to, že to přiznal politik a hodlá se tím zabývat, a v tom je Pernilla Hagbergová nepochybně první.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pokud bude příliš šťourat, bude zioncons umlčena. Těmi umlčenými bychom již dnes mohli naplnit celý nákladní vlak ! Ale jak už řekl slavný Che Guevara :"Ty oběti za tu revoluci stojí !"

      Vymazat
  10. Reaguji na dotaz ohledně překladu titulků k http://www.whyintheworldaretheyspraying.com/. Rád bych se do toho pustil, ale potřeboval bych někde stáhnout anglické titulky. Máte někdo odkaz?

    Ladislav Kopecký

    OdpovědětVymazat
  11. Soubor s en. titulky (*.srt) lze získat stažením videa z http://www.youtube.com/watch?v=mEfJO0-cTis pomocí YTD v1.16 (v nastavení stahovače zatrhnout "....... stahovat titulky")

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky za snahu. Náhodou jsem na tenhle program taky narazil. Je opravdu dobrý. Včera jsem zkusil, jak to půjde překládat. Řekl bych, že to půjde líp než minule. Po večerech budu pokračovat.

      Ladislav Kopecký

      Vymazat
  12. NEEXISTUJE ŽÁDNÝ DŮKAZ CHEMTRAILS VE ŠVÉDSKU

    Stejné noviny, které údajně podle Czechfreepress zveřejnili přiznání o existenci Chemtrails otiskli článek, který toto tvrzení vyvrací!
    http://kkuriren.se/nyheter/katrineholm/1.1556739

    Žádný důkaz o chemtrails ve Švédsku - překlad
    Vingåker

    Neexistuje žádný důkaz, že by existovalo chemtrails ve Švédsku. Říká Stellan Fischer, odborník na životního prostředí a chemik v Národním inspektorátu pro chemické látky.

    - Máme kontrolu nad prostředím ve Švédsku. Děláme všechny pravidelné kontroly toxinů v životním prostředí a není žádný důkaz, že by by došlo ke kontaminiaci ve Švédsku, říká Stellan Fischer, odbor životního prostředí a chemie pracující s monitorování životního prostředí, kontrola chemie.

    Věří, že je nesmyslné, že by někdo koupil chemické látky, a pak je náhodně aplikoval přes velkou část světa.

    - Jaký by byl účel, ho zajímá...

    Nicméně, podle Fischera. PoKusy o ovládání počasí jsou technicky proveditelné, ale byly by spojeny s vysokými náklady a riziky.

    - Můžeme pozorovat počasí ve Švédsku , ale nemůžeme ovlivnit ani řídit uhlíkové emise. Pokud bychom chtěli kontrolu nad počasím, uměli bychom v první řadě správně zacházet s oxidem uhličitým?

    Fischer již dříve obdržel výzvu od aktivistů proti chemtrails a začal zkoumat a prověřovat předložený materiál.

    - Viděl jsem video, kde někdo něco hlásil a tvrdil. Ale otázkou je, zda je možné to ověřit. Nenašel jsem žádnou spojitost s životní realitou.

    Říká, že někteří lidé se domnívají, že vzduch může být docela čistý.

    - Za předpokladu, že bychom vzduch zdarma očistili od průmyslových chemických látek a zemědělských chemikálií, samozřejmě zjistili všechny zdroje znečištení. Ale museli bychom se také obejít např. bez ohňostroje na Silvestra, kdy je vzduch plný barya a stroncia, říká.

    Mohu dát analýzu vzduchu na přítomnost těžkých kovů v ovzduší nebo ve vodě, ale pokud neřeknu, jaké úrovně to jsou a s čím je mám porovnané, pak je to nesmysl, říká Fischer.

    - Analytická chemie je tak dokonalá, že můžeme najít velmi malé, i neškodné množství složek ve vzduchu a vodě.

    OdpovědětVymazat
  13. Chtělo by to dát panu Fischerovi na pár minut hlavu do plné palby chemtrails,třeba by pak pro nej důkaz začal existovat..

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.