5. října 2012

Topolánek v nebi

Od čtenáře:

Nezapomeňte jít k volbám a podat neplatný hlas. Tím ty lumpy připravíte o poplatek za vás jako voliče. Když nepůjdete volit, dostanou za vás stejně poplatek. Takže neúčast u voleb znamená SOUHLAS s vítězem. Mají to vymyšlené a myslejí si že minimálně 80% nás jsme blbci. zA KAŽDOU DUŠI PRÝ MAJÍ 100 Kč. Neplatný hlas je prázdná obálka.

Dobrý fór k volbám (:-))):

https://docs.google.com/open?id=0B1lmMjJ4Fl45Si1GM0NuWHlEdzg


19 komentářů:

  1. Ne, je to jinak. Politickým stranám nezáleží na tom, zda dostanou nějakých směšných 100 Kč za každého voliče. Oni mají na svých tajných kontech stamilionů dost od svých tajných sponzorů, pro něž pak vytváří zákony na objednávku, tak jak to mafiáni přesně potřebují. Ti spolčení organizovaní zločinci, nazývající se politiky, naopak nutně potřebují, aby co nejvíc lidí přišlo k volbám (a nevadí, že hodí prázdnou obálku, jejich účast na volbách se i tak počítá). Když se k volbám dostaví nadpoviční většina občanů, mohou politici s přehledem tvrdit, že jejich vláda je legální. Kdyby se však dostavilo třeba jen 10 procent voličů, tak to tvrdit nemohou, jejich vláda bude v podstatě nelegální a museli by to začít řešit- nejlepší by bylo zavedení přímé demokracie jako ve Švýcarsku.

    Takže lidi nechoďte proboha k volbám, jinak ten kolotoč zločinců nikdy neutnete.
    Jarmila

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vždy jsem poctivě volila a naivně jsem si myslela,že se něco změní,uvažuji a pročítám zde názory,a nejlepší se mi zdá,nejít vůbec.Třeba nepůjde většina národa a jejich vláda nebude legitimní a něco se stane,jinak nevím...

      Vymazat
  2. Moc se v tom nevyznám, ale prý to u krajských voleb neplatí, myslím, že je lepší se zodpovědně rozhodnout a k volbám jít.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pátrám všude možně co by pomohlo,stále se zde opakuje,že prázdná obálka to nezlepší,nejít k volbám,že vyhrajou pak komunisté tak co proboha udělat,vzít klacky a hole?? To snad ne??

      Vymazat
  3. http://blisty.cz/art/30547.html

    OdpovědětVymazat
  4. U nás sa organizuje takýto protest: http://www.youtube.com/watch?v=gn5j34KXXDk

    OdpovědětVymazat
  5. Doporučuji vyhledat si a přečíst zákon 247/1995 Sb. § 85

    Příspěvek na úhradu volebních nákladů se poskytuje pouze za výsledky voleb do Poslanecké sněmovny. Poslanecká sněmovna sdělí, po ověření volby poslanců, Ministerstvu financí údaje o počtu platných hlasů odevzdaných pro jednotlivé politické strany, politická hnutí nebo koalice. Politické straně, politickému hnutí nebo koalici, která ve volbách získala nejméně 1,5 procenta z celkového počtu platných hlasů, bude za každý odevzdaný hlas ze státního rozpočtu uhrazeno 100 Kč.

    Takže jít házet neplatné hlasy klidně můžete jako důkaz pohrdání systémem, ale na tomhle fakt nic nezměníte.

    OdpovědětVymazat
  6. Čtenáři, myslím, že tohle dobrý fór k volbám určitě není. Orgonete, čte Tě a dá na Tebe hodně lidí, měl bys dát pozor, než publikuješ něco v takto zásadní věci. Nevolit nebo odevzdat neplatný hlas je silně konraproduktivní, protože neúčastí každého jednoho voliče se posiluje síla hlasů těch, kteří k volbám půjdou a budou třeba volit stranu, kterou Ty bys nikdy nevolil. Paradoxně tak díky téhle základní volební matematice svým nevolením posílíš ty, kterým jsi se chtěl pomstít. Viz např. zde : http://www.blisty.cz/art/65315.html

    OdpovědětVymazat
  7. Začínám mít pocit, že tahle kampaň "neplatný hlas/prázdná obálka" je řízená.
    Opravdu si myslíte, že zde jde o nějakých pitomých 100Kč za hlavu? To si za rok nakradou násobně víc.
    Dochází vám, že to je to samé jako nevolit??
    Ano, dělají z vás Blbce.

    Takže, nezapoměnte jít k volbám a zvolit kandidáty za stranu, která vám plně vyhovuje, nezávisle na tom, jaké má stupidní zmanipulované předvolební výsledky. Alespoň se tím ukáže, že nejste národ trotlů, a nebo také, že si nic lepšího nezasloužíte.
    Bohužel to znamená si přečíst program stran, a sám za sebe se rozhodnout, a to je pro mnoho lidí příliš velká námaha.

    Six

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Není to příliš velká námaha, ale je to zbytečné - copak se nějaká strana řídí svým programem ? Celý systém stran je naprosto zdevastovaný a končí - nevidíte to ?

      Není lepší dát energii tomu novému, co vzniká a o čem se i na těchto stránkách často píše :-)

      Vymazat
  8. omg kdy už konečne pochopíte že voli len ovečka najivna že niečo zmeni,tak ako to že chodite k voľbam a len hadzať prazdny hlas,po prve tým zvyšuješ = účasti,v demokraci a demokraticka vlada je špecifikovana ako vláda vačšiny,čo je nepriamo zakotvená učasť nad 50= aby bola legitímna vlada,pokial bude učasť pod 50% je nelegitímna,lebo ich nevolila vačšina,

    a dalej ked nepudeš k volbam mužeš si overiť či figuruje tvoj hlas vo volbach a to tak ze si vyžiadaš svoje papiri kde sa máš podpisať pri účasti,ked sas zúčastniš,podpíšeš a hodíš prazdnu obaku,jak zistíš že tvoja obalka nebyla naplnena pri sčitani?ked si podepsaný???

    je mi vas ľuto,všetkych čo si myslia že voľbami niečo zmeníte,nezmeníte nič len zas dalšie volebne obdobie davate tomuto systemu prežiť a politikom na vás parazytovať,


    a k topolankovi,uviem že ste ho moc ako česi nemali v láske,a skončil tým že ho v itali u berluskoniho vyfotili nahateho.napadlo vas nekdy jak sa krasne židia zo sionu zbavili toho čo ich nechtel posluchať?

    byla to bouda na neho,kerá im vyšla.,a prišli po nem vačši zapredanci židom zo sionu,ako svanzerberg drimajici ded

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vidím, že víte o čem mluvíte. Nic mi tak dlouho neotevřelo oči jako tyto materiály, na které Vám posílám odkaz. Vše od Nidala Saleha a vlastně Vše co jsem dosud stačila na této úžasné stránce přečíst, mě absolutně rozsekalo. Když člověk konečně pochopí co se za tím VŠÍM skrývá a jak obrovská je to všechno manipulace a lež, nedá se to zpočátku vůbec rozdýchat. Ale pak se to začne skládat jak násobilka. Nidal Saleh je naprosto brilatní. Jen je potřeba otevřít mysl, protože tohle je vážně velkej mazec :-). Možná, že tu stránku znáte,ale pokud ne, tak vřele doporučuji a pošlete jí prosím dál. Krásný den VŠEM :-) Věra

      http://www.vzdelavaci-institut.info/?q=sionismus-a-judaismus

      Vymazat
  9. Reálně má vložení roztrženého lístku stejný výsledek jako neúčast při volbách
    Rozhodnutí nevolit by nefungovalo, ani kdyby strany dostaly všechny méně než 5% hlasů. Je to totiž nemožné - hranice je 5% z platných odevzdaných hlasů, nikoli 5% oprávněných voličů nebo 5% ze všech odevzdaných hlasů (platných i neplatných). Roztržený lístek je neplatný. Součet je tedy vždy 100%, nemůže nastat situace, že by všechny strany měly pod 5%, varuje Jan Kozák.

    Tudíž, podle stávajících zákonů, volby by byly legitimní a výsledek zcela logický, i kdyby k volbám přišlo 10 lidí, nebo kdyby 99% z milionů odevzdaných hlasů bylo neplatných (např. roztržených).

    Bylo by zajímavé, kdyby se roztržený lístek počítal jako platný hlas - tedy jako volba žádné strany. Počet neplatných lístků se sice eviduje, ale reálně má vložení roztrženého lístku stejný výsledek jako neúčast.

    OdpovědětVymazat
  10. Dobrý den, já za sebe musím prohlásit, že jsem nikdy nevoli a nikdy volit nepůjdu. Musel bych se stydět sám před sebou, že se účastním té trapné komedie. Politickou situaci nesleduji, jelikož mi přijde nedůstojná vzdělaného člověka. Nečtu žádné noviny a už vůbec nesleduji televizní zpravodajství. Nelze se tam nic seriózně a pravdivě dovědět. Mám dar, že se dovedu nacítit do situací a člověka tzn. stáhnu si informaci z morfogenetického pole a to stačí. Politika je rakovinový nádor, který jsou lidé nuceni živit svojí zdaněnou prací, což jsem nikdy nedělal ani dělat nehodlám. Ne každý to ale chápe a dovede. Systém lze uzdravit, vyčistit pouze tak, že zmizí 95% peněz. Tedy oni nezmizí, protože je centrální banky horečně tisknou (aby jich bylo dost a stále víc...) ale pouze ztratí hodnotu, což se spirálovitě a zákonitě brzy stane. Pak je možný velice bolestivý restart. Politici dělají tu práci pro své osobní výhody, vliv a peníze. Komedie s hlasovacími lístky je směšná ale politiky pro stádo poslušných ovcí dobře vymyšlená... Ale běžte volit a plaťte daně ať rakovina rychleji roste... nakonec vždy zcela zákonitě zlikviduje svého nositele...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je hezké, že neplatíte daně, nemám s tím problém. Pokud jste takový king, tak asi též používáte pouze barter, a též žijete v jiné dimenzi, protože se vás ani stupidní zákony netýkají...když jste tak odpojen od systému.
      Největší rakovina lidstva, naočkovaný program, je myslet si, že někdo jiný to udělá za mě. A jak jim to pěkně vychází.
      Six

      Vymazat
  11. No chodily maily s návodem na vložení prázdné obálky, ale pozorně si přečtěte vložený list u volebních lístků - ne prázdná obálka, ale více lístků, poškozený lístek atd. je neplatný. O prázdné obálce ani žádná zmínka. Asi musíme být obezřetnější.Že by někdo schválně mystifikoval voliče? Netty

    OdpovědětVymazat
  12. http://www.blisty.cz/art/65362.html
    tady asi najdete odpověď na to jak se zachovat při volbách. Je snadné házet špínu na všechny, co se cítí jako já. Taky nevím komu zodpovědně dát svůj hlas, když žádná ze stran nemá moji důvěru. Potažmo když ze zkušeností z let dřívějších vím, že i když mám snahu něco změnit, tak stejně díky systému, který je zkorumpovaný vyhrajou hajzlové. Tohle je alespoň možnost dát najevo svůj nesouhlas s tím jak s námi zacházejí. Čeho se bojíte ? Že vláda padne ? Jen ať se v televizi objeví nová informace že kvůli neplatným hlasům se bude muset někdo zabývat volebním systémem. Že tento způsob vládnutí a přerozdělování peněz nás všech je přežitý a je potřeba zeptat se odborníků zda není lepší způsob jak vládnout. Ti co jsou nyní u vesel nejsou těmi pravými. Nesouhlasím s touto mafií.

    OdpovědětVymazat
  13. k volbám jdu a volím komunisty. Kdo nebude volit, dává vlastně hlas současnému marasmu. 40% účast, jak je u nás zvykem - je malá účast - proto tu máme kapitalismus. Když je kapitalistů 20% - pak je to při 40% účastí POLOVINA. ČÍM VÍC LIDÍ BUDE VOLIT /HLAVNĚ V PARLAMENTNÍCH VOLBÁCH / TÍM LÍP PRO NORMÁLNÍ OBČANY

    OdpovědětVymazat
  14. dnes mi přišlo emailem
    http://www.youtube.com/watch?v=-cs6dszE_BA Při pohledu na svoji výplatu často nadáváme na zaměstnavatele. Ovšem, pláčeme na správném hrobě? Ano, chtěli bychom víc peněz, ale zaměstnavatel kromě částky, kterou vyplácí nám, odvádí prostředky také do státní kasy. Kolik vlastně z poctivě vydělaných peněz, nám stát v různých formách sebere. A opravdu jdou tyto peníze na politiky deklarované účely?

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.