22. října 2012

Václav Havel: Humanitární bombardování pod vlivem drog

Díky čtenáři za odkaz! Varuji slabší povahy, dokument je šokující, záběry jsou opravdu drsné. 
Aha, tak tohle trénovalo NATO při nedávném cvičení ... (http://orgo-net.blogspot.cz/2012/09/co-cvici-ramstein-predsunute-letecke.html)



Tento dokument není oslavným dílem o velkém humanistovi!!! Tento dokument ukazuje špinavého lokaje imperiálních mocnosti, který systematicky ničil hospodářskou suverenitu ČR a podporoval agresi v bývalé Jugoslávii. Tato agrese přinesla stovky civilních obětí, genocidu kosovských Srbů páchanou kosovskými teroristy z řad UČK a nebývalý rozkvět Albánské mafie, která nyní ovládá 80% evropského obchodu se zbraněmi a heroinem.

40 komentářů:

  1. Orgonete,postupně se dozvídáme, co se dělo a děje. Nechce se mi věřit, že přesně tohle Václav Havel věděl a "kdo jsi bez viny, hoď kamenem"
    Vím, určitě mockrát chybyl, ale tohle se mi jeví, jako tendenční sestřih. Nepatřím mezi lidi "bezmezně milující vůdce" a patřit nebudu, jenom by mě zajímal motiv toho, kdo tam Havla vložil.
    Alenka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Sionisté udělali z Havla novodobého boha, modlu (spíš jen bůžka), a ovčanstvo jim to sežralo i s navijákem ! Zopakovalo se to samé, co bylo kdysi s Masarykem - mírumilovný demokratický Tatíček, který nechal střílet ostrými do dělníků ve Svárově při stávce. Havel ho ovšem trumfnul, poněvadž se z něho stal Tatíček národů, jimž dopřával co nejčastější pomoc v podobě humanitárního bombardování ! Už samotný termín "humanitární bombardování" je tak ohavné, tak obskurní, že to soudný člověk ani nevypustí z huby. Ale pan demokrat, humnanista, světoobčan, uražený ješita se ještě vztekal, a prskal jak podrážděný kocour, když mezi svými ovčany nenacházel dostatek pochopení a podpory !

      Vymazat
    2. Budte si isti ze o tom vedeli vsetci politici ktori toto tzv, humanitarne bombardovanie schvalovali. Ani zboznovany Havel, nebol ten kto bol proti. Este sa bo previest ponad dane uzemie aby na vlasne oci uvideli vysledok .....

      Vymazat
  2. No,to je drsný!Co se ještě časem dovíme?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ještě hodně, a moc ! Ta žumpa je totiž ještě hodně hluboká !

      Vymazat
  3. Havel.... je ještě někdo v této zemi, kdo si myslí, že Havel byl "hodný" nebo "největší Čech?" Myslím si, že se teď určitě nemá dobře a konečně platí za svoje činy. Tento svět ošálíš, ale tamten ne!!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pěkně napsáno, souhlasím... Jen si nejsem jistá, jestli oni nemají své vlastní peklonebe... a ti jejich si pro ně chodí přednostně

      Vymazat
    2. Tak nepeřejeme si snad nikdo nikomu nic zlého. Když se však objeví podobné kreatury, lidský soucit poněkud otupí, když ze světa odcházejí, a je schopen si zacpat uši, zavřít oči, sevřít ústa, jakoby se ho ten nářek těžkého hříšníka vůbec netýkal.

      Vymazat
  4. Milá Alenko, je spousta informací o Havlovi, které se nikde nedozvíte, o jeho otci, o jejich rodině, o jeho činech i nečinech. Byl to lokaj sionistických kruhů. Ale naprosto chápu, jak těžké by bylo pro spoustu lidí otevřít oči a hlavně mysl ohledně tohoto tématu, vždyť jsme všichni neustále masírování pouze a jen oficiálními sděleními a zprávami. A je přeci tak jednoduché opakovat to, co do nás neustále cpou a nemít VLASTNÍ názor...to není nic proti Vám. Tohle si můžete stáhnout každý (a třeba to ani o ničem nevypovídá),ale ten kdo zná trošku pozadí židovské problematiky, snadněji si vše složí. Přeji krásný den Všem :-)S láskou Věra

    http://www.lidovky.cz/masinuv-dopis-vaclavu-havlovi-z-roku-1996-f0j-/ln_redakce.asp?c=A110813_142709_ln_redakce_spa
    http://freeglobe.parlamentnilisty.cz/Articles/1337-opilec-vaclav-havel-svedek-vypravi-o-byvalem-prezidentovi.aspx

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Umět se ohánět internetovými linky a myslet si, že vím, jak svět vypadá umí v dnešní době každý puberťák... A je to neskutečná iluze... Z jedné ohrádky ovcí, tak skočíte do jiné ohrádky ovcí... Congratulations!

      Vymazat
    2. Pozor ! Ne židovské problematiky, té se to netýká ! Týká se to výhradně sionistické, kabbalystické a zednářské problematiky ! Jinými slovy s to dá nazvat jako židovský fundamentalismus a sionistická hegemonie světa. Jsou stějně zhoubné jako falešné katolictví nebo fundamentální islám ! Pokud se někdo někdy dostanete k velmi starým původním textům všech tří jmenovaných hlavních světových náboženství, zjistíte, že všechna reprerse, teror, ideologie a různé -ismy, byly přidávány v průběhu staletí a do společnosti implementovány prostřednictvím zákonů a nařízení. Takže nectný člověk, obdarován mocí, zohavil Boží dílo na animální perverzity !

      Vymazat
    3. Anonymní 14:48

      No hlavně že vy máte ve všem tak jasno, že se nemůžete nikdy mýlit.Vás se ohrádky ovcí netýkají, že ? Vy jste zde asi na návštěvě z Marsu, nebo se pletu ? :P

      Vymazat
    4. Vero,krasne jste to s Havlem rekla,diskutuji o tomto se spoustou lidi,bohuzel mají vsichni zafixovany nazor na prezidenta ktery byl symbol demokracie...ten symbol ovsem vytvoril geroger soros a zbyslav brzinsky...měli po nem pojmenova veznici na borech a ne letiste...MB

      Vymazat
    5. Vracím se k rok starému komentáři, krerý jsem napsala pod "humanitární"bombardování.
      Zastala jsem se Havla a odpověděla mi žena, že nevím vše. Vracím se k tomu proto, že se opravdu dozvídám o historii podivné věci. Teď jsem si přečetla od pana Hájka "Smrt v sametu" a mohu svědomitě říci, ze paní měla pravdu. Je to těžké přijímat toto, když jsme do někoho vložili iluze. Ale o tom život je. Alenka

      Vymazat
  5. Havlův mozek zdevastovaný alkoholem těžko mohl rozumně reagovat (čímž ho neomlouvám). Spíš to vysvětluje fakt, že nebyl schopen domýšlet souvislosti.
    Ten film je hodně drsný, v závěru to vypadá, jako by ti, co stříleli z letadla po lidech, měli pocit, jako by hráli jen nějakou počítačovou hru. Možná, že když jim post festum došlo, co to dělali, mají do smrti o čem přemýšlet a veselo jim taky asi moc není (čímž je taky neomlouvám, USA, pokud vím, má profi armádu - a ti, co v ní jsou, tam jsou ze svého vlastního rozhodnutí). To je to, co nechápu: že jdou lidi k armádě dobrovolně a za zabíjení jiných lidí si nechávají platit. Kdyby pěšáci z takových armád dostali rozum a šli místo toho dělat něco smysluplného, mohli by si členové generálních štábů vzít flintičky do rukou sami, jenže na to pro změnu nemají odvahu. Krom toho by jich byla hrstka.
    Mj. když jsem viděla videa z lidových protestů ve Španělsku, taky tam bylo vidět, jak jeden ze zasahujících policistů pláče - no herdek! A proč tam teda je a dělá mocným prodlouženou ruku?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vy jste vůbec nic nepochopil ! V tom dokumentu jasně ukazují, že většina vojáků a pilotů u letectva musí povinně brát před "akcí" amfetaminy - tedy drogy ! Už jste někdy viděl zfetovaného člověka, jak je mu všechno jedno ?! Tedy i to, jestli zabíjí nebo ne ?! Pak máte velké štěstí, že jste takového nepotkal, a lehce ho nelekl, nevytočil apod. To by vám pak byla vrátka těsná při tom úprku před šílencem ! A myslíte, že to armáda na veřejnosti přizná, že cpe vojsku drogy ? Vždyť i ve Vietnamu a Koreji cpali amíkům jejich chlebodárci LSD ! Vždyť si vzpomeňte, že i za obou sv.válek se v zákopech fasoval rum či kořalice, aby se vojsko otupilo, a bylo vůbec schopno bezduše, bez zábran a bez výčitek nepřítele zabíjet ! Tak nám tu nevykládejte hovadiny.

      Vymazat
    2. Ten policista si jen utíral zaslzené oko od zásahu demonstrantem, nic víc. To si vážně myslíte, že policajt za štítem nemůže dostat přes držku ? :)

      Vymazat
  6. Nemáme televizi už několik let, nečteme tisk, nesledujeme politiky - myslíme si, že jde o show, kterou si platíme skrze své daně - celkově dáváme přednost věcem pozitivnějšího rázu a víme, že svět je mnohem krásnější, než se nám kdosi stále snaží podsouvat :-)) Z tohoto úhlu pohledu mi připadá tento dokument nejen nechutný - ani jsem ho nedokoukala, ale též snažící se o zavedení naší orientace na věci, které mají odvést naši duši od radosti a lásky a snížit naše vibrace k radosti těch, kteří stojí za těmito hrůzami...netroufám si hodnotit nikoho, ani Václava Havla...f-šechno se vrací a jak řekl pan Emmerson: chování se odměňuje samo...pan Havel už dnes určitě "ví"...každý máme možnost volby a svobodnou vůli, který "pes" v nás vyhraje, já chci rozhodně "krmit" toho dobrého... :-))

    OdpovědětVymazat
  7. Je velmi smutné, že přestože existuje internet, kde se mohou o Havlovi lidé dozvědět tisíc věcí, přesto dodnes existují lidi, kteří věří tomu, že zednář a zločinec Havel byl prostomyslný dobráček milující český národ. My jednu takovou paní máme v domě. Pověsila si ve svém krámku Havla jako svatý obrázek- visí ji tam doteď. Přestala jsem do jejího obchůdku chodit, protože se na tu svini v lidské podobě visící na zdi nemohu ani dívat. Paní se diví, proč k ní nikdy nezajdu na nákup potravin, když to mám tak blízko. Nechci urážet její city a poučovat ji o Havlovi. Stejně by mi nevěřila a ještě by to dělalo zlou krev v domě. Když je tak blbá, že nevidí a neslyší, tak ať si ho zbožňuje až do smrti. Také nevěří na chemtrails, jejím argumentem je, že přece by si to nesypali na své vlastní rodiny a děti.
    Jarmila

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. att:Jarmila
      Není na tom nic zvláštního, že si paní z krámku nechce nechat svoji modlu nikým a ničím vzít!
      Vezměte si takové Rusko!Už za bývalého systému vyplavaly na ikonu Ruska,na Stalina,špinavosti na povrch a přesto je do dnešní doby snad tisíce rusů, kteří ho budou obhajovat.A uctívat !
      Lépe je nechat tyto lidi spát,oni slyšet a vidět nechtějí.Mimochodem, nenosí ta paní z krámku brýle?

      dan.

      Vymazat
    2. Je to tak.Pán zůstane Pánem, a vůl volem.

      Vymazat
  8. http://www.novinky.cz/domaci/282320-havel-slouzil-satanovi-klaus-pravde-a-lasce-napsal-vicekancler-hajek.html

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No to zas Hájek přehání, pochlebuje a leští jak čerti kotle v pekle,co se týče Klause, ale oba Vaškové mají másla na hlavě víc než dost !

      Vymazat
  9. ha-vel, kdeže lokaj!
    Jako Jidáš za třicet stříbrných nás, celý národ, s celým naším bohatstvím zaprodal!Těch třicet stříbrných je třeba chápat jako slávu, moc a majetky!!My můžeme odpustit.Že jsme relativní bohatství zaměnili za chudobu,by neměl být důvod k nenávisti.Je nutné aby se každý učil odpouštět.
    Ovšem, jak by mu mohli odpustit Jihoslované,když přišli o své nejbližší,to se jistě těžko odpouští.
    dan.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ne za 3O stříbrných, jen za pouhou Lucernu s příslušenstvím :)

      Vymazat
  10. veskrna sa uz nastastie smazi v pekle. Jeho odchod do pekla sme oslavili v krcme.

    OdpovědětVymazat
  11. Jugoslávie jako jediná za komunistů vydávala jeho hloupé knihy a divadla hráli jeho hry.O on se jim odvděčil humanitárním bombardováním.To je jen tak na okraj,nechci vyvolávat negativní vibrace.Srbové se za nás v roce 1938 postavily a my se jim takto odvděčili.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. My ne, sionisti, co tam dosadili své lokaje. Posledním Čechem na trůně byl Franz Josef, ti po něm už jen samá sionistická pakáž ! Rozj.bali celou Evropu, a ještě nás vybízejí, abychom jim do Bruselu tleskali, jak to dělají skvěle a že chtějí jen naše dobro ! Ano, sebrat nám ho !

      Vymazat
  12. Vadí mi, jak téma Havel, ale i Klaus, rozdmýchávají emoce a to mnohdy až k nenávisti. Vadí mi, jak nás ještě občas temnota mysli unáší, či vláčí skrze chybnou a pochybnou minulost.

    Nemyslím si, že by Havel vědomě sloužil zlu. NIkdo z nás nechce sloužit zlu. Prostě a jenom nevěděl. Možná mohl být nevědomky použit jako Trojský kůň.
    Ale kdo z nás se tomu tehdy postavil? Je snadné svalovat vinu na hlavu státu, která ve skutečnosti příliš moci nemá. Myslím, že nevědomost hrála roli i celková manipulace ze strany válečné mašinérie.
    Po "revoluci" jsme zbožně vzhlíželi k Americe, jako ke vzoru a kolébce i ochránkyni "demokracie". Toužili jsme po bezvýzovém styku s Amerikou. Když Havla v USA poplácali po ramenou a sdělili mu, jak je úžasný a skvělý, považoval Havel Ameriku za přítele a kdo by nepodpořil přátele v jejich boji?, zvlášť když byl prezentován ideologicky, jako boj proti nepřátelům demokracie, jak to pokračovalo i později i jinde. Málokdo to na počátku prohlédl. Alespoň jsem žádné protesty a prohlédnutí tehdejších plánů na veřejnosti neviděl.

    Odsuzujeme-li Havla, odsuzujeme i sami sebe, že jsme nic proti tomu neudělali, že jsme to tehdy neviděli a nevěděli. Máme odpovědnsot za sebe. Havlovy činy již zpětně nezměníme. On dělal jen to, co uměl, nic víc a nemyslím si, že jeho úmysly byly zlé a temné. Jen nevěděl a neviděl všechno. My tu nyní žijeme a další rozhodnutí je na nás právě teď. Nejsme tu abychom nenáviděli a obviňovali "mrtvé". Jsme tu, abychom konali a jednali nyní sami za sebe. Nenávistí a zlobou zakrýváme mnohdy naši vlastní nevědomost a zbabělost a přesouváme ji na jiné lidi, které činíme zodpovědné za náš osud. Ale jsme za něj zodpovědni především sami.
    Jsme tu pro to, abychom milovali a chápali a konali sami za sebe a něco se naučili. I skrze chyby druhých se učíme, takže i chyby druhých mohou být užitečným darem, pokud je správně pochopíme a porozumíme jim. Přeji nám všem, abychom se vymotali z toho začarovaného a omezeného kruhu temného myšlení. Máme před sebou obrovské možnosti a ty je třeba využít! Cesta ke světlu je otevřena, tak si ji nenechme zatemnit! Chyby, ať nám jsou poučením, ne neprůchodnou bariérou. Vnímejme více příchod světla a energie i hlas vlastního srdce. Jistě budeme mnohem šťastněšjší.

    Ota

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji a já intuitivně cítím,že naopak nám zde Havel zanechal nádherný odkaz.Nejtěžší úkol je láska a nikdy nezapomínám,že všichni jsme ve všem.
      S láskou Jarmila

      Vymazat
    2. Havel, ať už vědomě či nevědomě, spolupracoval s Kartelem (tzn.že kolaboroval, zaprodal svou vlast a národ), poněvadž mu umožnil se vyhřívat v gloriole slávy světa. Měl až chorobnou touhu být uznáván a oslavován jako vyjímečná osobnost, což ho snížilo mezi paranoiou stižené elitáře. Tito lidé už neumějí, a ani nechtějí, žít skutečný reálný život, ale neustále spolupracují na udržování a rozvoji šířícího se Matrixu neboli umělé reality Kartelu.

      Vymazat
    3. Přesně trefeno - Havel jako Trojský kůň !

      Vymazat
    4. Děkuji za slova, která jsem nestačila napsat. Madla

      Vymazat
  13. Taky V.H. nemusím, ale nejde mě na mysl to, že se s ním "zapletl" dalajláma, kterého zase "můžu". Na druhou stranu dalajláma asi ví proč mu pomohl na druhý břeh.Každý má svůj úkol(y) - karma dostihne každého.Asi...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No nevím nevím, zda si prostřednictvím Dalajlámy u Boha vykřesá nějaký další věhlasný post. Před Bohem jsou si všichni rovni. A nějaké pofiderní známosti nebo předplacenky nebo úplacenky tam jsou huby platné. Nebe není zkorumpovaná Země !

      Vymazat
  14. dalajlama bol priatelom komunistov
    a havel je diablov pomocnik, teda sa k sebe hodia

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na to ještě přijdeme, co stojí v pozadí Dalajlámy skutečně!

      Vymazat
  15. kulturní vox populi....http://www.youtube.com/watch?v=_vaUJOHThoQ&feature Ovšem pan Tolle to říká dokola jasně...Odpovědnost....tohle video koluje na emailech takzvaných inteletuálu,kteří mají těchto srandiček spoustu....a když jsem se lehce technicky zeptal,jestli nadále cpou Rakušákum v České spořitelně dvěste měsíčně za poplatky....tak jo,jsme PRÝ LINÍ něco měnit....

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je přesně ono ! Jsme LÍNÍ cokoli MĚNIT ! A všichni kolem nás to ví ! Proto nás odírají jak vandráky,protože ví, že si to mohou dovolit bez potíží a odporu ! Kdo by nechtěl snadno a rychle nahrabat ?!

      Vymazat
  16. A celý život dobře placený Trojský kůň.

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.