11. října 2012

Záhadný objekt podobný měsíci - doplnění 2.

Další důležité doplnění pozorování od skypozorovatele z ČK - díky!
(Omlouvám se, v těchto dnech mám velmi málo času, takže nestíhám ani číst, natož zveřejňovat vše, co mi posíláte.)

Orgonet

Zdravím Orgoneta,

a přimlouvám se za doplnění příspěvku "Záhadný objekt podobný Měsíci - doplnění 1" ze dne 10.10.2012. Našel jsem dnes totiž náhodou na netu tento obrázek (z programu Stellarium), který ukazuje přesně to, co jsem na obloze viděl 21.8.2012  krátce po 4:30 hod.ráno !!!

Tento příspěvek je především pro ty, kteří lační po fotografii, kterou jsem bohužel neměl možnost pořídit, a kteří operují třeba i se Stellariem...

Mě zaujala hlavně ta konstelace "Měsíce",Venuše a Jupitera, jak jsou v jedné přímce !!! 

Po dalších 3 dnech možného pozorování zhatily další pozorování chemospreje. Obloha se zatáhla postupně chemodekou a "bylo po ptákách". Pozdější bádání mě však utvrdilo v tom, že to Měsíc být nemohl !!! 

Všimni si na obrázku dole datumu : 13.8.2012. Srpek na skutečném vyobrazeném Měsíci odpovídá přesně lunaci Měsíce vždy v první polovině měsíce potažmo i v měsíci srpnu. Ale jak je vůbec možné, aby byl tento jev viditelný ZNOVU i ve druhé polovině srpna, což zcela odporuje lunaci Měsíce ve druhé polovině měsíce v roce potažmo druhé polovině srpna ???!!!  Navíc Měsíc vždy putuje po obloze vůči pozorovateli ze Země od východu k západu, a ne naopak, jako tomu bylo v případě objektu, pozorovaného od 21.-24.8.2012 !!!  

Poloha Měsíce na obrázku ze Stellaria ze dne 13.8.2012 v 5:00 hod. odpovídá východu Měsíce nad obzorem toho dne v 1:23 hod. Slunce vyšlo v 5:47, tedy pouhých 47 minut po této poloze Měsíce. Na obrázku už jsou proto vlevo vidět první sluneční paprsky a záře.
  
s pozdravem čtenář a skypozorovatel z Č.Krumlova



Články k tomuto tématu:




11 komentářů:

  1. http://dolezite.sk/Haarpova_oblacnost_nad_Prahou_246.html

    OdpovědětVymazat
  2. Ano, na netu po světě se o tom hodně debatovalo.Totiž, že v srpnu došlo k tzv. královské konstelaci. Dokonce i letošní kruhy v obilí s velkou pravděpodobností na tuto konstelaci upozorňovaly. Ostatně, není přílíš velkým tajemstvím pro ty, co se trochu zajímají o proroctví či astrologii, že uskupení jistých planet v jedné linii ,je významné ne-li přímo očekávané, protože se tak děje jen jednou za X let.V našem chápání je to tak, že jedna planeta je podřízená té druhé, tudíš se vzájemně- harmonicky doplňují. Pokud je na nebí bitva, je samozřejmně i na Zemi.Pokud je však na nebi harmonie...pak co asi nám nebe dá ?
    Myslím si však,že na nebi tedy ve vesmíru se konají ještě poslední "úpravy", takže pravděpodobně uvidíme i další zvláštní úkazy.

    Musím také ocenit vnímavost čtenářky z Krumlova a jiných, že si toho všimli a posílají obrázky.Jsem opravdu moc ráda,že je na Orgonetu tolik lidí,co se o naše nebe zajímají.

    dan.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Důležité je pochopit, že to, co bylo v období mezi 21.-24.8.2012 mezi Venuší a Jupiterem v jedné lajně, nemohl být Měsíc !!! Byl tam jiný objekt, jenž se za Měsíc "vydával", díky čemuž si téměř nikdo nevšiml rozdílů !!! Bylo to chytré a mazané, ať už v tom má prsty kdokoli ze Země či mimo ni !!!

      Vymazat
    2. Bylo psáno, že na konci času budou znamení na nebi i na Zemi. A to se právě děje v míře větší než hojné ! Jen vidoucí slepci, hlupáci a ignoranti nic nevidí !

      Vymazat
    3. sledoval sem to pravidelně neb pracuji venku i v noci , v jedné linii byla Venuše , Měsíc , Jupiter , Plejády , dost důležité spojení , pro Zemi nejen ,více můžet najít zde :

      http://www.pomoczosvetla.sk/fewa-ilona-palusova/newscbm_563014/30/

      Vymazat
  3. Pokud by to byl přeci jenom Měsíc, dokazovalo by to, že je umělým tělesem nebo vhodně upraveným vesmírným objektem, a je tudíž někým uměle řízen,když vykazuje i pohyby v rozporu s jeho obvyklou lunací ! "Někdo" by tak mohl zřejmě Měsíc zase používat jako předsunutou základnu mimozemských operací...

    OdpovědětVymazat
  4. Mění se postavení planet v celé sluneční soustavě..za pár let přibudou i dvě " nové " planety které nebyly vidět a přitom patří do naší sluneční soustavy

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jak ale rozumět tomu, co tvrdili američtí temponauti (cestovatelé do budoucnosti), že po 21.3.2013 (jarní rovnodennosti) Země ze svého místa zmizela, prostě, že tam nic není (žádné trosky apod.) - prázdný prostor ?! A před tímto místem (před zmizelou Zemí), že napřed narazili na něco jako zlatou stěnu, kde údajně končily dějiny Země, a dál její budoucnost nepokračovala ! Znamená to snad, že Země bude po tomto datu fyzicky "vytržena" ze Sluneční soustavy, a přemístěna někam jinam (jiný vesmír, jiná soustava, jiná dimenze apod.)?!

      Vymazat
    2. zdravím, kde se to můžu dočíst???
      Jinak tohle vás možná bude zajímat http://www.kagyupa.com/czech/ publikace v češtině pokračování nauk v novém věku višnuově. Tam je jasně vysvětleno proč země jako taková už nebude

      Vymazat
    3. Země bude dále ve Sluneční soustavě jen poskočí o stupínek výše , dimenze není něco někde jinde v časoprostoru, je to jen úroveň vědomí, vyšší vibrace .To znamená že Země bude pořád , jen na vyšší úrovni. Ano z jejich pohledu 3D tam nic nebylo , ale Země už je ve 4D a přejde do 5 D.Například život, lidé, jsou i na Venuši nebo Saturnu, ale my to vidíme jenom v úrovni našeho vědomí, vidíme neobydlené planety , pokud zvýšíme své vibrace , rozšíříme vědomí, tak uvidíme z elektromagnetického spektra větší část , a uvidíme obydlené planety a nebo zcela jiný svět na naší Zemi .

      Vymazat
  5. Až na to že tehdy bylo v JČ každé ráno zataženo...

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.